İngilizler bile değişik pazarlara girme uğruna vazgeçmişler klasikten.Bir Milan devam ediyor aynı şekilde.
İngilizler bile değişik pazarlara girme uğruna vazgeçmişler klasikten.Bir Milan devam ediyor aynı şekilde.
liverpool
![]()
(/s)
porstmouth
![]()
![]()
(/s)
İnterin ejderha mı ne o tam anlamadım ama o figurlü forması güzel.. Barça ve Arsenal formaları hoşuma gitti.. ama şu 3.forma farklı renklerden olacak kuralı bence abartılıyor çok absürd renkler ortaya çıkıyor.. mesela Liverpool da mor forma yapmış hayırlısı...
Formalar her sene piyasa için değiştirilse de bence stillerinde bu kadar çok oynamanın anlamsız oldugunu düşünüyorum.. Tamam amaç forma satmaktır da.. ben gidip o absürd renkli 3. formayı almam kardeşim sonuçta sürekli değiştirmenin alemi yok..
ManU forması dışındaki diğer takımlarınki güzel... ManU kaç yıldır güzel forma yapamıyor bence.
Bazıları harbiden assolist kıyafeti gibi çok absürt.
Hadi hayırlı olsun. Bu sene de pembe giyiyoruz. Geçen sene Barçanın giydiği formayla aynı renk olacakmış.
Ben anlamıyorum bu yönetim ne yapmaya çalışıyor. Dünyada başka renk mi kalmadı. 2 yıldır abuk subuk renkler seçiyorlar. Tamam Armaya aşığız renklere değil , geçen sene mor formayı aldık bu senede bu formayı alacağız ama böylede olmuyorki. Düz siyah yapsınlar , Düz beyaz yapsınlar. Ne gerek var böyle fantezilere .
Geçen sene mor formayla rekor kırdık bu senede bu formayla rekor kırarız.
Uploaded with ImageShack.us
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Mor formayla çok dalga geçilince çok sahiplenilip sattı , heralde aynı taktiği uygulayıp kulübe para kazandırmayı amaçlıyorlar
Oldukça şık, etkileyici.
yaratıcı olmuş. çok güzel. biraz feyz alsın nayk mayk.
100.yıl formamızın özentisi =)
Milan'ın formaları çok hoşuma gitti![]()
Geçen sende 1860 Münih yapmıştı bunu, formadaki pankartta manidar,
Hamburg Ist Braunn Weiss --- Hamburg Kahverengi Beyaz'dır.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
St. Pauli yi tartışmaya gerek yok zaten taraftarı ve oranın yerlileri ... Formalarda onlara Has olmuş. Farklı bir çalışma daha![]()
st. pauli nin forma çok iyiymiş
böyle formalar olsun işte istediğimiz bu..
keşke başka bri renk seçilseydi Gs forması için pembemsi ton Barcelona çakması oldugunu hemen ele veriyor, bence mor formada istikrar sağlanabilirdi, alternatif olarak açık yeşil ya da koyu bir turuncu olabilirdi
Juve'nin formalar berbat![]()
Juventus'un bu formaları güzel ama bir tane daha kırmızı-yeşil-beyaz forma daha görmüştüm.O kötü olmuş.Hem kırmızı-yeşil-beyaz renkli 2 forma neden yapmışlar onu anlayamadım.
So what?
Saike
Marsilya nın forması en güzeli bence.
Formalara kötü diyoruz ama belki 3D gösterdikleri içindire malum bu sene EPL 3D
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
İnter'in figürlü forması çok hoşuma gitti , onun yanında Wolfs. formasının önünde eşşşşek kadr VW amblemi olmasa o da güzel olacak ..
ARsenal'in ise efsane..
Bremen forması güzelmiş.