Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 390 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı [2010-2011]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu belayı başımıza siz musallat ettiniz. Şimdi de böyle yalvarırsınız; "sus, n'olur" diye... Adamı sırf "büyük başkan" diyor, iyi yağlama-yıkama yapıyor diye egonuzu biraz daha kabartmak için bulup bulup getirirseniz, daha sonra ardınızdan "aziz" diye de konuşur, zelil diye de...

Bu köylü kurnazı Almanın ne kadar iki yüzlü, yılan kadar sinsi, nabza göre şerbet verme noktasında eşsiz, siyasetteki karşılığı ile tam bir (Makyavelist) olduğunu bilmek için ruh bilimcisi olmaya gerek yoktu. Birazcık ego kaygılarını bastırmak yeterdi. Yok efendim, Gazi tişörtü giyiyormuş, İstiklal marşı okuyormuş, filan... Uyan ey benim saf halkım!

Bu adamın böyle olduğunu anlamak için işlerin bu noktaya gelmesi gerekmiyordu. Geçen yaz, ondan önceki yaz, daha önceki sene, mesela bana sorsalardı, Daum nasıl bir adamdır diye, söylerdim: İkiyüzlüerin padişahıdır. Türk toplumunun zaaflarını çok iyi çözmüş ve saflığını, iyi niyetini kullanıyor. Kimi nereden avlayacağını çok iyi bilir. Kime ne şekilde yağ yakılacağını... Daum bu...

Aragones bu adamın yanında eli öpülecek bir prensip heykelidir. Bu adamın edebiyattaki karşılığı ünlü Alman yazarı Goethe'nin meşhur Faust'undaki Mefisto, siyasetteki karşılığı ise Makyavel'dir.

Bu adamı muhabbetle bağrına basanlar kimdir? (Adam lafından ötürü bütün adamlardan özür dilerim.)

Bu yazdıklarımın kaçan şampiyonlukla ilgisi yok. Asla sportif dereceler nedeniyle insanların kişiliklerine en ufak bir saldırıda bulunmam. Bu memlekette Tanjeviç'i en ağır eleştirenlerden birisiyim ama her zaman söylerim: Gerçek bir beyefendi... Eli öpülecek bir centilmen... Yapmacıksız, prensipli... Keza Aragones'in hoca olarak yaptıklarından nefret ederim ama onun kişiliğine dair en ufak bir hakaretim olmadı.

Peki Daum? Beş yıl üst üste şampiyonda olsaydı, gerçek bu olacaktı ve sorulduğunda bunu söyleyecektim: Türk milletini saf yerine koyan ve ucuz kurnazlıklardan beslenen bir palyaço...
    Daum konusunda ki fikirlerim tamami ile aynı. Daum görevdeykende bazı mesajlarımda bu yönünü eleştirmiştim. Çok yapmacık geliyor, inandırıcılığı olmuyor diye. Nitekim, bizim duygularımızla hareket ettiğimizi iyi bildiği için tam anlamıyla damardan giriyor du..

http://forum.turksportal.net/vb/show...60&postcount=3

Bugün Genk maçı var.Genk'in stadında oynanacak.Ne kadar hazırlık maçı da olsa biraz ciddiye alalım şu işi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Daum konusunda ki fikirlerim tamami ile aynı. Daum görevdeykende bazı mesajlarımda bu yönünü eleştirmiştim. Çok yapmacık geliyor, inandırıcılığı olmuyor diye. Nitekim, bizim duygularımızla hareket ettiğimizi iyi bildiği için tam anlamıyla damardan giriyor du..

http://forum.turksportal.net/vb/show...60&postcount=3
    Ne kadar yapmacık olsada ne kadar beğenmesenizde bu ligdeki başarı için Daum şart. Aykut'ta yerine ucuz maaş alıyor diye geldi.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bugün Genk maçı var.Genk'in stadında oynanacak.Ne kadar hazırlık maçı da olsa biraz ciddiye alalım şu işi.
    Biri Bilica'yı sahadan uzak tutsun. Mümkünse Önder'ide.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Katılmıyorum, ligde başarılı olmak için Daum'a ihtiyacımız yok bence.. Tabi fikirler ayrıdır..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Daum'un ilk şampiyonluğu... 11 puan gerisinde olduğumuz bir Beşiktaş... Rize maçı tekrar ediliyor; hakem uzatma dakikalarında 2.sarıyı gösterip, kırmızıyı çıkarmadığı için... (Bizim lehimize inanılmaz bir hata...) Ardından Beşiktaş çılgın bir kararla bütün gol silahlarını takımdan uzaklaştırıyor ve santrforsuz kalıyor. Cem Papilla'nın yönettiği Samsun maçı tuz biber oluyor. Yani en olmayacak yanlışlar bir araya geiyor ve altın tepsi içinde şampiyonluk Daum efendiye sunuluyor. (Planlasan, bilinçli yapsan bu kadar tersliği kendi lehine olaraktan bir araya getiremezsin.)

2.Şampiyonluk... Türkiye liginin çok üstünde muhteşem bir kadro var elinde... Hoojdonk-Tuncay-Serhat-Anelka-Nobre ve ardlarında Alex'li forvet hattı... (Anelka devre arası geldi.) Ekonomik olarak dibe vuran Galatasaray son iki haftaya girilirken bizim önümüzde ve Kadıköy'de maçımız var. Bir beraberlik Galatasarayı şampiyon yapacak. Maçın 60.dakikasına kadar ölüp ölüp diriliyoruz; Nobre'nin bir kafa golü şampiyonluğu getiriyor ama bir gerçek var ki, Galatasaray o haliyle bizi elinden kaçırıyor. Oysa o kadronun üç-beş hafta öncesinden şampiyonluğu ilan etmesi gerekirdi. Eğer o final maçını Galatasaray yerine başka birtakımla yapsaydık muhtemelen yine takılırdık.

2006 Denizli ve öncesi asıl Manisa'da kaybedilen puanlarla giden şampiyonluk...

2010'u saymıyorum. Ortada...

Daum hazretleri bu takımın başında tam altı final yönetti.

2005-Türkiye Kupası... Rakip Galatasaray... 5 yedik.

2006-Türkiye Kupası... Rakip Beşiktaş... Sanırım uzatmada 3-2 kaybettik.

2006...14 Mayıs.. Denizli... Hayatımın taraftar olarak en kara günü... Ömür boyu o utancı taşıyacağım.

2010...Türkiye Kupası... Rakip Trabzon... Rezil bir futbolla ikram edilen kupa...

2010...Rakip Trabzon... 1-1'le Bursaya hediye edilen şampiyonluk... Tam 80 dakika ikinci bir forvet almamakta ısrar eden Daum...

Şu şehir efsanelerine bayılıyorum:

-Alex Türkiye ligi için yeter...(Nah yeter diyeceğim; ayıp olacak... Tövbe, tövbe... Sinirlerim kabarıveriyor birden... Yetmediğini, bir halt olmadığını gördük defalarca... Altı Alex'li sezon ve ikisi son hafta olmak üzere kaçan dört şampiyonluk...)

-Daum Türkiye için yeter... (Bu kadar final yönetmekten aciz bir hoca, ona tanınan şans ve zaman kimseye tanınmadı, son yılı hariç, eline sunulan geniş ve zengin kadro kimseye sunulmadı... İki şampiyonluğu iteleye kakalaya kazandı, ikisinin son maç elden kayıp gidişini boş gözlerle izledi.) Bu kadar final vuruşu yapma konusunda aciz bir adam...

Gerçi benim ondan nefret etmemin asıl nedeni hocalığı filan değil; bizi saf yerine koyan ve elma şekeriyle bayram yerinde çocuk kandırır gibi bizimle kafa bulan sahte tavırları... Ama öyle Türkiyede yeter filan masallarına da karnım tok... 2004 ve 2005 şampiyonluklarında nasıl ölüp ölüp dirildiğimizi (o muhteşem kadroya rağmen) bilen bilir. Hele 2004 şampiyonluğu... Kim ne derse desin; piyangodan çıkma...

Şehir efsaneleri hayata tat katar ve avutur... Ama kendimizi fazla kaptırırsak gözümüzü kör eder.

İsteyen istediği efsaneyle yaşamaya devam etsin... Bu şehirde efsane tükenmez...
    Last edited by yaman76hakanFB : 19.Temmuz.2010 at 13:19

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok güzel yorumlar yapıyorsun yaman76hakanFB +rep

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

emre hastaymış istanbul'a dönüp tedavisine başlanacakmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'dan izin almış mı yoksa Aykut Kocaman'ı takmayıp ben gidiyorum deyip mi gitmiş? Kesin 1 hafta önceki olayla ilgilidir, Emre otoriteyi sarsıyor ama Aykut Kocaman'ı dinlemiyor.

Güzel medyamızdan bekliyorum bu tür haberler önümüzdeki günlerde. Tabi Emre yoksa kalan 2 hazırlık maçının da zor olacağı kesin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

önceki olayda sahayı terketmeden aykut kocaman'dan izin almış diye biliyorum.

şimdi de bağırsaklarından hasta. tedavisi için istanbul'a gelecekmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aykut Kocaman'dan izin almış mı yoksa Aykut Kocaman'ı takmayıp ben gidiyorum deyip mi gitmiş? Kesin 1 hafta önceki olayla ilgilidir, Emre otoriteyi sarsıyor ama Aykut Kocaman'ı dinlemiyor.

Güzel medyamızdan bekliyorum bu tür haberler önümüzdeki günlerde. Tabi Emre yoksa kalan 2 hazırlık maçının da zor olacağı kesin.
    İzin alarak gitmiş. Açıklama yapmıştı. Bir taraftarla tartışmış ve izin alıp gitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Daum'un ilk şampiyonluğu... 11 puan gerisinde olduğumuz bir Beşiktaş... Rize maçı tekrar ediliyor; hakem uzatma dakikalarında 2.sarıyı gösterip, kırmızıyı çıkarmadığı için... (Bizim lehimize inanılmaz bir hata...) Ardından Beşiktaş çılgın bir kararla bütün gol silahlarını takımdan uzaklaştırıyor ve santrforsuz kalıyor. Cem Papilla'nın yönettiği Samsun maçı tuz biber oluyor. Yani en olmayacak yanlışlar bir araya geiyor ve altın tepsi içinde şampiyonluk Daum efendiye sunuluyor. (Planlasan, bilinçli yapsan bu kadar tersliği kendi lehine olaraktan bir araya getiremezsin.)

2.Şampiyonluk... Türkiye liginin çok üstünde muhteşem bir kadro var elinde... Hoojdonk-Tuncay-Serhat-Anelka-Nobre ve ardlarında Alex'li forvet hattı... (Anelka devre arası geldi.) Ekonomik olarak dibe vuran Galatasaray son iki haftaya girilirken bizim önümüzde ve Kadıköy'de maçımız var. Bir beraberlik Galatasarayı şampiyon yapacak. Maçın 60.dakikasına kadar ölüp ölüp diriliyoruz; Nobre'nin bir kafa golü şampiyonluğu getiriyor ama bir gerçek var ki, Galatasaray o haliyle bizi elinden kaçırıyor. Oysa o kadronun üç-beş hafta öncesinden şampiyonluğu ilan etmesi gerekirdi. Eğer o final maçını Galatasaray yerine başka birtakımla yapsaydık muhtemelen yine takılırdık.

2006 Denizli ve öncesi asıl Manisa'da kaybedilen puanlarla giden şampiyonluk...

2010'u saymıyorum. Ortada...

Daum hazretleri bu takımın başında tam altı final yönetti.

2005-Türkiye Kupası... Rakip Galatasaray... 5 yedik.

2006-Türkiye Kupası... Rakip Beşiktaş... Sanırım uzatmada 3-2 kaybettik.

2006...14 Mayıs.. Denizli... Hayatımın taraftar olarak en kara günü... Ömür boyu o utancı taşıyacağım.

2010...Türkiye Kupası... Rakip Trabzon... Rezil bir futbolla ikram edilen kupa...

2010...Rakip Trabzon... 1-1'le Bursaya hediye edilen şampiyonluk... Tam 80 dakika ikinci bir forvet almamakta ısrar eden Daum...

Şu şehir efsanelerine bayılıyorum:

-Alex Türkiye ligi için yeter...(Nah yeter diyeceğim; ayıp olacak... Tövbe, tövbe... Sinirlerim kabarıveriyor birden... Yetmediğini, bir halt olmadığını gördük defalarca... Altı Alex'li sezon ve ikisi son hafta olmak üzere kaçan dört şampiyonluk...)

-Daum Türkiye için yeter... (Bu kadar final yönetmekten aciz bir hoca, ona tanınan şans ve zaman kimseye tanınmadı, son yılı hariç, eline sunulan geniş ve zengin kadro kimseye sunulmadı... İki şampiyonluğu iteleye kakalaya kazandı, ikisinin son maç elden kayıp gidişini boş gözlerle izledi.) Bu kadar final vuruşu yapma konusunda aciz bir adam...

Gerçi benim ondan nefret etmemin asıl nedeni hocalığı filan değil; bizi saf yerine koyan ve elma şekeriyle bayram yerinde çocuk kandırır gibi bizimle kafa bulan sahte tavırları... Ama öyle Türkiyede yeter filan masallarına da karnım tok... 2004 ve 2005 şampiyonluklarında nasıl ölüp ölüp dirildiğimizi (o muhteşem kadroya rağmen) bilen bilir. Hele 2004 şampiyonluğu... Kim ne derse desin; piyangodan çıkma...

Şehir efsaneleri hayata tat katar ve avutur... Ama kendimizi fazla kaptırırsak gözümüzü kör eder.

İsteyen istediği efsaneyle yaşamaya devam etsin... Bu şehirde efsane tükenmez...
    Mükemmel bir yorum , bence herkes okumalı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    önceki olayda sahayı terketmeden aykut kocaman'dan izin almış diye biliyorum.

şimdi de bağırsaklarından hasta. tedavisi için istanbul'a gelecekmiş.
    Quote Originally Posted by Bekq View Post
    İzin alarak gitmiş. Açıklama yapmıştı. Bir taraftarla tartışmış ve izin alıp gitmiş.
    O olayı biliyorum, Emre'nin izin alıp gittiğini şimdi de yine izin alarak döndüğünü hatta dönmesi gerekir diye gönderildiğini.

Medyayı eleştirmek için yazmıştım, bu tür haberler/yorumlar başlar diye, maksat Fenerbahçe'ye vurmak olsun, tam da fırsatı, hiç kaçırmazlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yorum harika.

Alex'in sadece 2 şampiyonluğu var, biri ilk geldiği sezon, diğeri 100. yıl. 2005 ve 2007.

2006,2008,2009,2010 boş.

Sadece Alex ile olacak iş değil şampiyonluk. Takım şampiyon olur, takımı takım şampiyon yapar, futbolcu değil.

O sebeple "KÖKLÜ" revizyon yapılmasın lazımdı, yapılmadı. Başta Alex olmak üzere takımın ağır topları geçen sene gönderilmeliydi. Bu sene de gönderilebilirlerdi, o da yapılmadı.

Brezilyalı TÜM futbolcuları göndermek bence en köklü revizyon olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mert, Bekir-Bilica-İlhan-Santos, Selçuk-Cristian, Deivid-Alex-Stoch, Gökhan

Kadro böyle, Önder'in yerine Bekir var, sonuçta eldeki kadro bu ama Deivid yerine Caner'i görmek isterdim, Stoch sağ kanatta da oynayabilirdi. Fazla alternatif yok, Galatasaray maçında da bu kadrodan farklı olarak sadece kalede Volkan olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ölümlerden ölüm beğenmek gibi... ya Önder'i, ya Bilica'yı oynatacaktı. Başka oyuncu yok... Bilica'yı seçmiş.

Semih'in yerine Gökhan... Kazım'ın yerine Deivid... Yapcak bişey yok. Takım şimdiden revire döndü.

Kalede Mert'in denenmesine de sevindim. Diğeri umutsuz vaka... Bir de bunu görelim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hasan,Okan,Gökay oynasın artık.Ne zaman oynayacak bunlar?Bıktım Selçuk,Bilica ve Deivid'i izlemekten.

Diğer 2 maça oranla takım şu dakikaya kadar çok istekli ve daha iyi pas yapıyor.

Stoch çok hareketli ve üretken yine.Takıma kolay adapte olmuş gibi.Yine de daha zamana ihtiyacı var.Zamanla çok iyi olacak.

Kısa paslarla çıkınca çok tehlikeli oluyoruz.

Aykut Kocaman Bilica'nın kulağını çekmiş anlaşılan.Şu dakikaya kadar çok hırslı oynuyor Bilica.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bilica kabzımalı yine aynı. Bu adamdan bir yol olmaz. Hasan Erbey oynasa daha iyiydi.

Bence yabancı bir stoper almalıyız Bilica yerine ama bakalım ne olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

olması gerekenler belli aslında ama yönetim futbolculardan daha ruhsuz.
    (/s)

Selçuk bildiğimiz gibi.

Bu adamın Fenerbahçe'de 8.senesine girdiğine inanamıyorum.Futbol enterasan.

Mert Günok biraz önce büyük bir soğukkanlılıkla kritik bir kurtarış yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

stoch çok hareketli. andre santos yavaş yavaş kendine geliyor. baroni daha iyi olabilir. olumlu şey çok hala az malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Selçuk ve Christian bas bas bağırıyor:

-"BİZ BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİLİZ! BİZE GÜVENMEYİN!"

Evet, böyle bağırıyorlar her halleriyle...

Savunmanın göbeği yine yol geçen hanı ama bunun tek sorumlusu ortadaki ikili değil; Selçuk ve Christian ikilisi sadece toplu oyunda değil, geçen yılın aksine artık topsuz oyunda da hiç yoklar. Bilica'nın kişisel yeteneksizliği ayrı mesele tabii... (Gerçi birkaç hücum teşebbüsü oldu ama en azından benim gözümü bununla boyayamaz.)

Bekir'e gelince... Geçen yıl sağbekte zorlanıyordu ama Önder'le karşılaştırınca çok çok iyi duruyor. Bir de stopere geçerse çok daha verimli olur. İlhan iyi niyetli... Bilica kadar dengesiz değil... (Az kalsın o Bilica denen bir penaltı daha yaptırıyordu.)

Deivid'in 30. dakikaya kadar sahada olduğundan haberim yoktu. Bir faul yaptı da, varlığını farkettik. Sonrasında biraz kıpırdandı.

Gökhan Ünal iyi çalışıyor ve Semih'e göre daha aktif...

Mert ise Babacan'dan -haliyle-daha iyi... Bir defa boşa çıktı ama ilk tecrübesi...

Bunlar ilk yarıya dair...

Alex ve Kazım'dan güzel bir organizasyon,sonrasında da Gökhan Ünal'ın bitirici vuruşu.

1-0 öndeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in muhteşem pasıyla topla buluşan Kazım yerden içeriye çevirdi ve Gökhan Ünal golü attı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

5 metre falan ofsayttı Gökhan

Kazım'ın asisti ve Alex'in golü,2-0.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç 2-0 hani büyütmemek gerek ama hala takım hakkında tavsiyesi olan varsa dinlerim ben kendi adıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Maç 2-0 hani büyütmemek gerek ama hala takım hakkında tavsiyesi olan varsa dinlerim ben kendi adıma.
    Sadece birşey soracağım Mehmet. O çizdiğiniz kara tablo bir Genk maçıyla mı düzeldi?
    I'm back...

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri