1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Bank Asya 1.Lig 2010-2011 Fikstürü

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Bank Asya 1.Lig 2010-2011 Fikstürü

2010-2011 Sezonu Bank Asya 1.Lig fikstür çekimi Maslak Sheraton Oteli'nde yapıldı. Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile 18 Bank Asya 1.Lig Kulübü'nün temsilcileri ve Bank Asya yöneticileri katıldı.

2001-2011 Sezonu Bank Asya 1. Lig Fikstürü için tıklayınız...

Sunuculuğunu Erdoğan Aktaş'ın yaptığı fikstür çekiminde açılış konuşması yapan TFF Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten, "Bank Asya 1.Lig'de heyecanın bu sezon da zirvede olacağından eminiz. 2010-2011 sezonu öncesinde bu ligde önemli değişiklikler yaparak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm kulüplerimize fair play anlayışı çerçevesinde başarılar diliyorum.

Yeni statü kapsamında, sezon sonunda Bank Asya 1. Lig'i 3., 4., 5., ve 6. sırada bitiren takımlar deplasmanlı olarak çift maç eleme usulüyle oynayacak. Ligi 3. bitiren takım ile 6. bitiren takım, 4. bitiren ekip ile de sezonu 5. tamamlayan kulüp, birbirleriyle çift maç eleme usulü oynayacak. İlk maç 6. takım ile 5. takımın sahalarında oynanacak. Bu müsabakalarda üstünlük sağlayan takımlar tarafsız sahada tek maç eleme usulünde final müsabakası yapacak" dedi.

Daha sonra Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik tarafından kulüp temsilcilerine kura çekimi ile ilgili bilgi verildi. Şepik konuşmasında, Geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden Karşıyaka Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Şekerci'nin ailesine ve Karşıyaka Kulübü'ne başsağlığı diledi.

2010-2011 sezon planlamasına göre, Bank Asya 1.Lig'de yeni sezon 22 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi, 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 23 Ocak'ta başlayacak olan Bank Asya 1.Lig, 15 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İlk maç evimizde Aksihar ile. Mükemmel bir başlangıç yaparsak çok güzel olur. Zira kadroyu çok dağıtmadan iyi transferler yapıldı. Agbetu, Hakan Bayraktar, Zenke, İbrahim Ölüm gibi. Bu sene inşl. Samsunspor için güzel bir sezon olur. İlk 6 yı zorlayacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizde ilk hafta kendi sahamızda neredeyse takımın yarısının hoca dahil gittiği Boluspor ile oynayacağız.

2. hafta da Ordu deplasmanındayız

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu yıl en büyük sevincim Bank Asya 1.Lig maçlarının TRT'den yayınlanacak olması.Olabildiğince çok maç takip etmeye çalışacağım BA 1.Lig'de ..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İlk maç Denizli'de , tam bir ay sonra bütün herkesi stada beklerim özellikle seni İsmail abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Bizde ilk hafta kendi sahamızda neredeyse takımın yarısının hoca dahil gittiği Boluspor ile oynayacağız.

2. hafta da Ordu deplasmanındayız

İlk haftanın en iyi maçlarından biri olur gibi,Giresun'lu dostlarımız oyunculardan karışıtırp falan bizi desteklemesin

Mesaj Yetkileri