Arkada ki Rijkaard çıkmasın bi de![]()
Arkada ki Rijkaard çıkmasın bi de![]()
Screw you guys, I'm goin' home
O arada öteki taraftanda da Ali Lukunku falan çıkmasın![]()
Hee oldu sonra inamato felanda gelir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu arada tekrar videoyu izledim de o küçük çocuk bence kesinlikle Arda ama büyüğünü bilmiyorum belli olmaz![]()
Arda'yla alakası yok yahu o çocuğun![]()
Formadan çok bu video konuşulcak gibi.Formaları değilde videonun devamını merak ediyorum![]()
Krem forma ilki olursa vasat. 2.si olursa muhteşem bir forma olacak. Ben en çok krem formayı merak ediyorum. Parçalı forma da avatarımdaki Kewell'ın üzerindeki kalıpla olursa bence çok daha hoş olur. Orijinaline en yakın parçalı o çünkü.
İlki de kötü değil ama ikincisi bambaşka![]()
Tasarım çok güzel ama kulübün değil sanırım demi herhangi bir taraftarın yaptığı tasarım
Bence oradaki Lucas Neill![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bencede inamoto yada carrusca'dir , Adnan Sezgin koymustur videoya![]()
bu gerçeği açıklamadan içim rahat etmicek.. arkadaki adam benim ...
.
.
.
.
.
.
elbetteki şaka
Siteye girilmiyor bu arada.
Hangi gün açıklanıyordu ?
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2. Tasarım müthiş
Siteye bende giremiyorum , şuan siz girebiliyor musunuz , yada ''Pişşt,Pişşt'' bölümünden sonr ilerleme var mı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bende açılıyorAdam stad görevlisiymiş çocuğu kovuyor
![]()
![]()
Dün açılmıyordu bugün açılıyor
Yarın 19:05 de açıklanıyor.
Şu çocukları nerden buluyorlar acaba . Bir forma tanıtımında da beni oynatsınlar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
videodaki arkadan çıkan isim metin oktay olacak, yani dublorü, o kısa şortlar onun zamanından
son 18 saat 47 dakika![]()
Bu arada Hakan Şükür yönetime verip veriştiriyor TV8'de.. Kral'ı hiç böyle görmemiştim, bu yönetimin görmediğimiz büyük hataları var belli ki Hakan Şükür böyle konuşuyor.
son 1 dakika![]()
Beyaz forma değişik bir tasarım olmuş beğendim.Tanıtımlar felan harika olmuş
http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/7468.php
formalara burdan bakabilirsiniz bu seneki formaları pek beğenmedim parçalı forma almayı düşünüyorum mercan renkli formanın armanın yanındaki kabartma güzel olmuş aslan forma ise bence tam bir facia
Mercan için açıklama
Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirdiği son düzenlemeler uyarınca, karşılaşan takımların formalarında ortak renk bulunmaması gerekmektedir. Galatasaray’ımızın renkleri olan sarı, kırmızı ve beyaz başka takımlarda da kullanıldığından, parçalı ve beyaz formalarımızın dışında, çok sıklıkla rastlanmayan bir renkte formaya da ihtiyaç duyulmaktadır.
Last edited by E.Cartman : 27.Temmuz.2010 at 20:04 Reason: somon değil mercan :D
aslan formada aslan büyük olsa daha iyi olurdu kanımca çok sade duruyor parçalı zaten normali somonda hoş olmuş
Parçalı da pek bir değişiklik yok gibi duruyor.Aslan logolu forma güzel olmuş.