Nino Samsunspor da!!!
EC Vitoria takımından Transfer Listesinde bulununan Nino ile 1 000 000 $ karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncu yıllık 210 000 $ kazanacak.
Leo Lima Samsunspor da!!!
Sao Paulo tarafından transfer listesinde bulunan Leo 1.2 M $ karşılığında kulübümüz ile anlaşmıştır.
Şimdilik bu kadar. Daha sonra AMR arayışlarına başlayacağım.
Transferlere bak birde başarılı olacağını söylüyor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Para çok tabii Samsunlularda ben bastım yeni ssleri.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Gelde neler yapıom gör![]()
Eyal Golosa Samsunspor da!!!
İsrailin M. Haifa takımında forma giyen Eyal 48 ay taksitli olarak 1.2 M $ karşılığında 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştır...
Bu Samsun kariyerleri ve menejerleri arasındaki mücadele ne zaman bitecek?Lütfen.
![]()
Bu arada başarılar.![]()
TariboWest
Turkcell Super Lig 1. Hafta
Lige harika bir başlangıç yaptık. Daha ilk yarıda 4-0 lık farkı yakaladık. 2. Yarı ciddiyeti biraz elden bırakınca Altay'ın 2 golü geldi ama hemen ardından Turgut rakibin umutlanmasını engelledi...
Bazı arkadaşlar sahadan sildik, temizledik, aceledik diyorlar. Ama sahadan silinmenin bu olduğunu bilmiyorlar...
Transfer de 2 adet yabancı stoperle anlaşmak üzereyiz. Eğer bu transferler gerçekleşirse Arnar Forsund ile yollarımızı ayıracağız.
Eğer bitirici bir türk forvetle de anlaşırsak ilk 11 de ki 6 yabancı sayısını aşmak için Kieza ile yollarımız ayrılabilir.
Sashi Chalwe Samsunspor da!!!
Güney Afrika nın F.C.A.K. takımında forma giyen Zambia lı Chalwe ile serbert transfer olarak 4 yıllığına anlaşmış bulunmaktayız.
Abi bize yakışır mı 48 ay taksit ben hep nakit aldım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
yok iftira 5.75 milyon euro11 milyon euro toplam borç
![]()
Marcone Samsunspor da!!!
Brezilya'nın Bahia takımında futbol hayatını sürdüren Marcone ile Bosman Kanunları çerçevesinde 1 Ocak 2011 den geçerli olmak üzere 3,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
İsrail'li oyuncu mu alınır arkadaş.Ondan mı hayır bekliyorsun![]()
Turkcell Super Lig 2. Hafta
Samsunspor fırtınası başladığı gibi devam ediyor. Deplasmanda Konyaspor karşısında yine şov yaptık.
Transferi şimdilik bitirdik. Aslında 1 yerli forvet almak istiyoruz ama mevcut şartlarda kaliteli oyuncularla anlaşmak imkansız..
Takım Kadromuz ve Muhtemel İlk 11'imiz
Turkcell Super Lig 3. Hafta
Futbolun gerektirdiği herşeyi yaptık topa sahip olduk gol şansları yakaladık rakibi baskı altına aldık ama en temel nokta olan golü bir türlü bulamadık. Buna bir de Hakemin yanlı tutumu eklenince 10 kişilik rakibe rağmen 1-1 lik beraberliğe razı olmak zorunda kaldık..
Transferler
Gelen Oyuncular
Giden Oyuncular
Turkcell Super Lig 4. Hafta
Bize acı gerçekeri gösteren bir karşılaşmaydı. Neredeyse hiç bir şey yapamadık