1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Elveda Song!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Elveda Song!

1 Ağustos 2010 19:14 | NTVSpor.net

Ülkemizde Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Rigobert Song futbolu bıraktığını açıkladı.

Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen ve son dünya kupasında da Kamerun'un kadrosunda yer alarak tarihe geçen Rigobert Song futbolu bıraktığını açıkladı.
    4 Dünya Kupası'nda forma giyen tek Afrikalı futbolcu olan ve Afrika Kupası'nda da 8 kez mücadele eden Rigobert Song "Ne zaman bırakmanız gerektiğini bilmek zorundasınız" ifadesini kullanarak profesyonel futbolculuk kariyerine noktayı koydu.
    136 kez milli takım forması giyen ve son olarak Trabzonspor'da top koşturan Song "Trabzonspor'dan çok onurlu bir şekilde ayrıldım. Görevimi başarıyla tamamladığımı düşünüyorum" açıklamalarını yaptı.

Ülkemizde ilk olarak Galatasaray'a gelen ve daha sonra da Trabzonspor'a transfer olan Rigobert Song tecrübesi, güleryüzlülüğü ve sempatik tavırlarıyla taraflı tarafsız herkesin beğendiği bir futbolcu olarak dikkat çekiyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hayatinin kalan kisminda da futbolculugu gibi basarili olur umarim , Turkiye'ye gelip isini yapip problemsiz ayrilan nadir yabancilardandir kendisi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tr'de futbolu bırakmasıda güzel bir olay.. Kalan hayatında ve futbol ile ilgili kariyerinde de başarılar dilerim..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Güzel bir oyuncuydu ve art niyeti yoktu. Galatasaray bıraktı yerine de pek adam bulamadı. Bulsa da değerlendirmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu adam unutulamazdı yahu , kendisi için umarım hayırlısı olur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Song'u sevmezdim ama hayırlısı olsun vakti gelmişti..

Mesaj Yetkileri