Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Altını çizdiğim kısım dışındakine tamamen katılıyorum.
    yani daha önce de yazdım bir lugano olsaydı orta sahada iki mücadeleci güç topuzla emre orta saha ve defansımız sağlam olurdu kaldı kı gökhan girdikten sonra bile nasıl değişti takım , he bunların hiçbiri mazeret değil bu eksikliklerin görülüp gereksiz adamlar yollanıp yerine mücadeleci adamlar alınmalı , okan diyoruz ama okan'ı oynatsaydı da bir hata yapsaydı da gol yeseydik fenerbahçe hayatı biterdi bence kocaman elindeki kadroyla yapabileceğinin en iyisini yaptı , değişiklikler de yerindeydi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Sadece bunlar değil... Bütün toplar onda toplanıyor ve beyefendi ısrarla kanatları kullanmak yerine Gökhan Ünal'ın alamayacağı, sökemeyeceği, götüremeyeceği ara topları deniyor. Maçın ilk 15 dakikası iki pozisyonda Stoch sol açıkta bomboş kaldı, Alex hazretleri dönüp bakmadı bile... Ben ekran başından gördüğüme göre, onun gibi oyun IQ'su dünyanın en iyilerinden birisi olan futbol zekasının görmemesi mümkün değil... Daha sonra ise top almak için ortaya gelmeye başladı Stoch ve zaten iyi pas alamadığı için kalabalık arasında kayboldu gitti. Kanat oyuncularına (Stoch ve Dia'ya) pasları hep başkaları atmaya çalıştı, onların paslarıda verimli olmadı haliyle...

2. yarı Alex'den sonra Stoch'un kızardığı dakikaya kadar farkındaysanız, hücum şekillenirken toplar hep kantlara doğru aktı ve ağır ağır bindirmeler başlamıştı. Yapması gereken bir hamleyi yaptı. Adamın yürüyecek hali yok. Duran topların başına geçiyor, ceza alanına zor yetiştiriyor.
    Aynen öyle ağabey , hem Alex'e bağlı olmamalı diyoruz , hem de Alex çıksın oho nasıl gol atıcak bu takım diye sızlanmalar başlıyor , yaptıkları için teşekkürler ama bitti artık acilen sağlam bir defansif orta saha alınmalı ve önde topuz(özer)- emre şeklinde başlanmalı ve orta sahaya yiğit , selçuk , ceyhun gibi bir takviye yapılmalı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Çok mutLu, huzurLu gördüm seni. Sanki eLenen Yunan takımı. Ha doğru biz Bizanstık.

Bursaspor Fenerbahçeye Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında başarılar diler,Kendilerini bir an önce gruplarda aramızda görmek isteriz..

denildi bugün.. Herkesi kendiniz ile karşılaştırmayın!
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

herkesi kendinizle karşılaştırmayın demek ne demek bi açıkayın lütfen durduk yere mi burda bursaspor tartısması çıktı?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2. yarı takımın biraz kıpırdamasının sebebi tamamen Gökhan Gönül'ün oyuna girişidir, başka birşey değil. Gerçi kıpırdama dediğimiz de ciddi birşey değil; topu topu 1 pozisyon var o da son dakikada.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Abi aynı fotoğrafı ben koyacaktım da "ironi" yapmışınızdır diyecekler diye düşündüm. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Bursaspor Fenerbahçeye Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında başarılar diler,Kendilerini bir an önce gruplarda aramızda görmek isteriz..

denildi bugün.. Herkesi kendiniz ile karşılaştırmayın!
    Okuyup da yazsak şu konulara , bak !!bazı!! bursalı arkadaşlar demişler dimi ? hepsi değil ? kimse yok bütün Bursa böyle diyor falan demiyor zaten ama gerçekten bazı Bursalı arkadaşlar çok fazla itici olmaya başladılar laf senin gibilere değil diyecem de en baştaki mesajın için sonlarda kendinizle karıştırmayın demen olmamış

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler şu Bursa muhabbeti uzamasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yazıklar olsun...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Biz burada Fenerbahçe-Young Boys maçını konuşuyor ve tartışıyoruz. Takımımız elendi, acil alınması gereken tedbirler var, köklü bir revizyona ihtiyacımız var, vs... Beni kulübümün uğradığı zarar ilgilendiriyor, gerisi?.. Şahsen kapsama alanımın dışında... Bu maçla ilgili her türlü eleştiri ve yorumun başımızın üstünde yeri var. Başka konular için sanırım bu forumda başka sayfalar vardır. Bugüne kadar merak etmedim ve girmedim ama sanırım her takım ve her maç için ayrı bir konu açılıyor. Kimin nerede neyi temsil ettiği umrumda değil açıkçası... Ben şampiyonlar liginden kötü bir futbol oynayarak elendim. Kötü bir oyuncu kadrosuna sahibim. Ne sevinen umrumda, ne de kimseden taziye bekliyorum. BEN FENERBAHÇEYİM. Elmas çamura düşmekle değerinden ne kaybeder?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun Fener'e. Artık Avrupa Ligi'nde üç takım da bir yerlere gelmeli. 2-3 sene önce Fener Dinamo Kiev'e elendiğinde Lugano-Edu-Kezman-Deivid gelmişti diye hatırlıyorum. Yine böyle olabilir.

Bu arada takimda bi disiplinsizlik var gibi üst üste 3 mac kirmizi kart gördüler.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Forvet alsak da Lugano'nun yanına bir stoper ve bir orta saha almadıktan sonra hiçbir anlamı yok.Lugano ve Gökhan Gönül'ün tam adapte olmasıyla savunmanın bu kadar sıkıntılı olmayacağı kesin ama Lugano'nun sezon içinde tekrar sakatlanmayacağı ne malum.Ya da önemli maçlardan önce cezalı duruma düşmeyeceği.Gerçi geçen sezon artık önemli maç diye birşeyin olmadığını her maçın önemli olduğunu şampiyonluk kaçınca anladık.

Cristian geçen sene biraz görev adamı görüntüsü veriyordu.İnanılmaz bir ruhsuzluğa kapılmış.Bir maç daha oyunda görmeye tahammül edeceğimi sanmıyorum.Geçenki maçtan sonra da söylemiştim ama sezon içinde sol kanatın savunma kısmında da sıkıntı yaşayabileceğimizi düşünüyorum.Tam bir sol bek oyuncumuz yok.

Hemen karamsarlığa kapılmaya da -neden var- gerek yok.Bir stoper, bir ORTA SAHA, forvet transferleri gerçekleşirse ve Mehmet Topuz, Özer bir an önce takıma katılırsa bence bambaşka bir Fenerbahçe izleyebiliriz sezon içinde.

Stoch'un yaptığı sorumsuzluk olmasa belki de bir kanat organizasyonuyla gol gelebilirdi.Ona da erken bir disiplin dersi oldu belki bu.Artık aynı şeyleri yazmaktan da bıkkınlık geldi.Bir an önce takıma transfer ve ruh lazım.Aykut Kocaman korkak olmamalı yoksa kaybeder.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

stoch kendi etti kendi buldu neticesinde bence hatasını anlamıştır.Kazıma benzemez zaten fazla kırmızı yemiyormuş eskiden

Bizim Tromso maçımızla senelerdir dalga geçenlerin bu maç sonundaki her kelimenin içinden bir ima arama psikolojisini anlamıyorum. Fenerbahçe elendiği için mutlu değilim fakat açık konuşmak gerekirse Fenerbahçe geçsin diye yanıp tutuşmuyordum da. Tek faktör ülke gururu falandı. Ben aslında bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin Chelsea'ye attığı galibiyet golünde sevinçten fırladığımı bilirim. Ama geçen sene Atletico Madrid'e elenmemizden sonra yapılan dalgalar vb. bir nefret oluşmasını sağladı. Ortam gergin olduğu için bu mesajımın yanlış anlaşılmasından korkuyorum ve muhtemelen de yanlış anlaşılacak... Bursaspor'a güvenim inancım ve desteğim sonsuz, bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Fenerli arkadaşlar da üzülmesin çünkü hala Avrupa yolları açık. Tamam ŞL maddi ve çeşitli yönlerde olanak sağlıyor ama Avrupa Ligi'nde bizim de Fenerbahçe'nin de önü daha açık olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

balik bastan kokarmis hazirlik kampindan belliydi bu takimin young boysa elenecegi hatta ozamanlar yazmistim bu oyun devam ederse eleniriz diye dedigim tuttu yönetim transferleri geciktirmeye devam etsin.

Yönetime bugüne kadar toz kondurmadım. 2 tane son dakika şampiyonluğu kaçmasına, transferde onlarca hata yapılmasına rağmen, futbol şubesi son yıllarda rezalet şekilde yönetilmesine rağmen KULÜP bazından yönetim olarak gösterilen performans hep bizi gururlandırdı ama bugünden itibaren yönetime karşı en ufak bir desteğim yok, olamaz da. Yönetim derhal istifa etmelidir.

Aykut Kocaman'la da çözülecek iş değil bu. Yönetim ya istifa edecek, ya da FENERBAHÇE TARİHİNİN en radikal değişimini yapacak. Bu saatten sonra bu değişimi yapamayacağına göre tek çözüm istifa etmek.

Revizyon denildiğinde yedeklerle yollar ayrılmıştı. Radikal bir değişim senelerdir şartsa, sonucu ne olacaksa olsun bunu yapmalıydılar bugüne dek.

16 Mayıs günü kaçan şampiyonluk sonrası gönderilen futbolcu Ali Bilgin ve Deniz Barış. Küstürülen Güiza. Onun dışında gönderilen futbolcu yok.

Bu takımda Alex başta olmak üzere, Deivid, Cristian, Bilica, Colin Kazım, Önder gibi isimlerle derhal yollar ayrılmalı. Alex neden gönderilecek derseniz, radikal değişim için şart olduğundan ve Brezilyalılar'ın tamamıyla yolların ayrılması gerektğinde. Andre Santos hariç hepsi gönderilmeli.

Bizle dalga mı geçiliyor anlamıyorum, forma alıyoruz, maça gidiyoruz, futbol takımı her gün geriye gidiyor, mahalle takımını eleyemiyor. Böyle bir şey olamaz. Yazıklar olsun.

Nesil
    2006

herkes feneri tutmak zorunda degil bana gore

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu takıma Özer,Lugano,Mehmet Topuz ve yabancı forvet gelince futbolun çok daha farklı olacağından eminim. Hala umutluyum ben. Zaten ŞLye katılmamız zordu bu turu geçsek bile.
    Last edited by ForsakeN : 05.Ağustos.2010 at 10:25

Allah Aykut Hocama sabır versin.İşi çok zor gerçekten.Daum'un enkazını devraldı,toparlanmamız için zaman gerek.

Maç öncesinde en kötü ihtimalle iyi oynamasak bile turu geçeceğimizi düşünüyordum.Fenerbahçe formasını giymeyi haketmeyen oyuncularla bir an önce bedeli ne olursa olsun yollar ayrılmalı.

Herşeye rağmen durumun çok da kötü olduğunu düşünmüyorum.Takımdan hangi oyuncuların ayrılması gerektiğini öğrenmek için çok acı bir bedel ödedik sadece.Lugano ve Mehmet Topuz'un takıma katılması,olası bir Niang transferi takımın çehresini değiştirecektir.

Volkan Demirel ve Gökhan Gönül hakkında da konuşmak istiyorum.

Bu kulüpte yıllar boyunca yüzlerce sporcu görev yapmıştır,ama Fenerbahçe ruhunu taşıyan sporcu bulmak azdır.Sahada Fenerbahçe ruhunu taşıyan bu 2 sporcumuza emekleri için sonsuz teşekkürler,onlar bizim için şimdiden efsane sporcular arasındalar.2'sini de çok seviyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dün gecenin harareti biraz olsun hafiflemiştir diyerek yorumu yazmak istedim..

Aykut Kocaman'ın bugüne kadar çalıştırdıgı hangi ekip hücum futbolu oynadı ? Tamam sahadaki oyuncular mücadeleden çok uzak ama Aykut konusunda da bence bu kadar umutlu olmamalı FB taraftarı. Fenerbahçe'de çok ama çok sorun görünüyor.

1- Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi kaldıracak bir hoca değil...
    2- Aziz Yıldırım'ın futbolda başarıyı getiremeyeceği aşikar olmasına rağmen 10 yıldır bitmek bilmeyen ısrarı Fenerbahçe'ye çok zarar veriyor
    3- Fenebahçe transfer komitesinin acilen değiştirilmesi lazım çünkü ya Brezilya asıllılı ,mücadeleden uzak oyunu getiriyorlar ya da avrupadan fahiş fiyatlara oyuncu almaya kalkışıyorlar.
    4- Kadroda o formayı hak etmeyen en az 6-7 tane oyuncu hala ilk 18'de bulunuyor. Mesele dünkü yenilen golde Bilica'yı bir izleyin. Adam arkaya kaçıyor.Bilica yürüyerek penaltı noktasına yöneliyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

medya hemen başlamış yok Aykut Kocaman'a destek azalmış, yok Aykut Kocaman'ın işi zora girmiş vs vs. bu takımda işi zora girecek biri varsa o da yönetimdir.Revizyon diyerek sezona başlayığ yedeklerden 2-3 kişi gönderiyorlar 2 sezondur.Tamam transferleri Aykut hocam yaptı ona kabulüzde çok net belli Alex'li bir sistem düşünmediği ama sesini çıkaramıyo,en azından düne kadar çıkaramıyodu.Yönetim tüm yetki hocada deyip perde arkasında kendi istediği gibi at oynatıyo.Aptal değil fenerbahce taraftarı o yüzden geçen seneden beri her basarısızlıkta yönetim istifa diye inliyo o stad.artık hoca gönderme devri bitti,artık hocalara hesabı yıkan adamlardan hesap sorma vakti geldi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Geçmiş olsun Fener'e. Artık Avrupa Ligi'nde üç takım da bir yerlere gelmeli. 2-3 sene önce Fener Dinamo Kiev'e elendiğinde Lugano-Edu-Kezman-Deivid gelmişti diye hatırlıyorum. Yine böyle olabilir.
    Aman öyle birşey istemiyoruz. Aralarından tek Lugano tuttu.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Allah Aykut Hocama sabır versin.İşi çok zor gerçekten.Daum'un enkazını devraldı,toparlanmamız için zaman gerek.
    Bu maçtada da Daum'a nasıl sitem edersin anlamam. Daum enkazını devraldı diyonda. Zaten bu kadro Daum gelmeden öncede vardı. Daum dedi geçen sene Kazım'ı yollamayın Carlos'u yollamayın bu adamlar bana lazım. Ve tek takviye geldi Gökhan Ünal. Bu da Daum'un değil Aykut Kocaman'ın isteği üzerine olmalı ki şu an as çıkarıyor. Daum yüzüne bakmıyordu. Yüzüne bakmayacağı adama £4.3M harcamaz Daum. O adamı £2.4M yollamak hataydı. Son dakikada şampiyonluk finalde Türkiye Kupası kaybedildi diye adama etmediğinizi bırakmadınız. Aykut istediği takviyeleri yaparakta geleceğini sanmam. Hanginiz Daum'un bu kadar iyi bir derece alacağını tahmin ediyordunuz ligde bu kadroyla. Adam Bilica ile bir sezon geçirdi. Cristian ile ne kadar uzun süre yol katetti. Şimdi de anlıyorum ki Güiza'yu oynatarak hiç yanlış yapmıyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dünkü maç gösterdi ki transfer yapmak Fenerbahçe'nin sorununu çözmez.Fenerbahçe'nin sorunu takım olamamak.İlk olarak takım olmalı Fenerbahçe.Zaten Türk takımlarının esas sorunu bu bana göre.Şu Young Boys'daki oyunculardan çok daha kaliteli oyuncular var Fenerbahçe'de.Ama onlar çok iyi takım olmuşlar ,nerede ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar.Birlikte çabuk ileri çıkıp çabuk geri geliyorlar.Hiç fanteziye girmiyorlar.Yani futbolu basit oynuyorlar.Fenerbahçe transferden daha çok buna önem vermeli.

Nesil
    2006

Dün Karaköy'de yemek yemeği bu maçı izleyeme tercih ettim, doğru olanı yapmışım, ne stres var ne üzüntü. Rahatım valla, tek üzüldüğüm paralarımı Fenerbahçe uğruna bir kez daha kaybettim. Bir daha Avrupa Kupalarında Türk takımlarına oynarsam iki olsun.
    Last edited by Universal : 05.Ağustos.2010 at 11:56

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aykut hoca çok şanssız. dün ki maçın özetidir bu.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Üretkenlikten yoksun bir takım vardı sahada. Ama ondan öncesinde sahada bir takımın olup olmadığı da tartışılır. Tamam o 11 kişi sahada ama sadece bedenen ordalar.

Tamam eksiklerimiz çok ama gerçekten doğrudur ama takımda bir ışıkta yok açıkcası. Bunun sebebide Ne forvet eksikliği nede defans eksikliğidir. Bunun tek nedeni bence şu an takımdaki inanç eksikliğidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'a destek bitmez, Aykut Kocaman'ı bu taraftar kolay kolay harcatmaz, dün amatör kümeden bir takımla da oynasa Fenerbahçe o stad aynı şekilde tamamen dolardı Aykut Kocaman'ın hatrına. Sezonu fiyaskoyla bitirmişsin, 2 kupayı da son anda kaybetmişsin, takıma taraftarı stada çekecek yıldız transfer yapmamışsın (sorunludur, istikrarsızdır bunları kafaya takmadan Quaresma acaba ne yapacak maçta diye Quaresma'yı özel izlemek için bir çok Beşiktaş taraftarı ilk maça gelmişti), üstelik oynadığın hazırlık maçları ve ilk maç hiç iç açıcı değil ve tüm bu olumsuzluklara rağmen sezonun ilk maçında taraftar o stadı dolduruyor. Kim için? Aykut Kocaman.

Takıma bakıyorum aynı takım, sistem aynı sistem, radikal kararlar alıp da sistemi, oyun anlayışını değiştirmedi Aykut Kocaman, bu geçiş döneminde takımı alıştığı tarzda oynatıyor ama yok, olayın teknikle, taktikle alakası yok. Ben çözemiyorum, bu kadar kötü oyunu isteseler oynayamazlar, gerçekten çok garip bir durum.

Tüm yetki Aykut Kocaman'da lafının da sadece lafta kaldığını görüyorum, eminim yerli olarak 4-5 transfer istemiştir, yabancı oyuncu transferini kamp başlamadan bitirin demiştir ama olmadı. Eğer alternatifler alınmış olsaydı bugün Önder, Bilica, Cristian, Deivid çok r ahat takımdan gönderilirdi, şimdi gönderemiyor bile Aykut Kocaman ya yerlerine gelen olmazsa diye ama madem ki tüm yetki sende diyorlar, koy bu oyuncuları kapıya, gittiklerinde takviye illa ki yapılır.

Gökhan Gönül'ün tam iyileşmemiş olsa da, ne kadar takım savunmasını etkilediğini gördük. Hücuma verdiği katkıyı söylemiyorum çünkü Türkiye'de en iyi hücum yapan bek oyuncusudur. Savunmada rakibi karşılayışı, kademeye zamanında girişleri, kaptığı toplar, ben bunları ne Önder'de ne de Bekir'de göremiyorum.

Yediğimiz gol, yıllardır yediğimiz gollerin benzeri, araya atılan top ve defansın kaçırması.

Bazı şeyler değişecek diyor Aykut Kocaman ve maçtan sonra Alex ile ilgili bir soru soruldu, isimler önemli değil ama bu takım son 5 senede 1 defa şampiyon olmuş, dedi. Demek ki doğru bildiğimiz şeyler doğru değil. Ağırlığını hissettireceksen Alex'ten vazgeçmelisin, takımdan gönderilmesine gerek yok, mutlaka yararlanılacaktır ama sistem artık Alex üzerine kurulu olmamalı.

İleride oynayan 4 oyuncunun topu kaptırdığımızda topun arkasına geçme çabalarının olmaması sebebiyle orta sahayı güçlendirdim dedi. Emre de pekala Alex'in görevini yapabilir, bu değişikliği yargılayamam ama Stoch'un yaptığı da kabul edilir bir şey değil, kartalara daha ağır para cezası uygulanmalı.

Bu turu geçsek, diğer turda da çok zorlanacaktık, avrupa liginde elemede ise gelecek rakibin en güçlüsü YB'un 10 kat daha aşağısında bir takım olacaktır, transfer yapılmasa bile sakatların düzelmesi ile geçilebilecek bir tur olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Umarım Rıdvan'ın başına gelenler Aykut'un başına gelmez, ben bu seneyi yok saydım zaten, gelecekte pozitf oynayan kupalara uzanan bir Fenerbahçe görecek isek bu sene kaybolabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İsterse Ronaldo'yu getirsin nerede oynatacağız A.L'nde mi? Farkındaysanız takım Zico'yu kovduğumuzdan beri hep geriye gidiyor

Önce CL Çeyrek final sonra Grupta sonunculuk sonra A.L şimdi ise A.L ön elemesinde ne olacağı belirsiz bir durum. Güya bu sezon sondu Cl'den uzak kaldığımız.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Emin değilim bu maçtan Lugano yine olmayacak. Ne transfer var ne birşey. Belki 0-0 1-1 gibi skorlarla eleriz ama zor bir maç olacak.
    Yazdım, bu görünen birşeydi. Aykut hocanın dünkü haline acıdım. Elindeki "kazmalarla" ancak bu kadar oluyor. Stoch'un atılması tamamiyle çok istekli ve tecrübesiz olmasındandı. Keşke herkes onun kadar çabalasaydı. Dia orada o golü atmalıydı. Onu atamayan adam ne işe yarayacak, adam abuk sabuk topu yana bıraktı. Olur böyle şeyler diyemeyeceğim çünkü olmaz böyle birşey. Transfer neden öneleme maçlarına yetişmiyor neden hazırlık kampında oyuncuları monte edemiyoruz. Oyuncu CL'ye kalırsak diye madde koydurmuştur belki? O zaman başka adam alacaksın..

Aziz Yıldırım'ı savundum sonuna kadar ama Aziz Yıldırım yanlış kararlar verdi hep. Hep inat etti. Futboldan anlamadığı gün gibi ortada. Yada transfer yapmadan anlamadığı yada ne zaman yapılması gerektiğinden.. Kısacası imajımız 6-7 sene geriye gitti. Dünya kulübü felan boş masal artık..

Aziz Yıldırım ve saz arkadaşları başta olmak üzere bilsinki herkes; Bu taraftar Aykut Kocaman'ın arkasındadır. Dünkü dobra dobra açıklamaları ve değişecek bu takım demesi açık yürekliliği ona güvencimizi sonuna kadar artırdı. İlk kez kaçırmadık CL'yi. Biz zaten ligde kaçırmışız son maçta bu bize etki bile etmez artık, ama Aykut hocayı harcatmayız..

Kaldı ki Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz. Hiç bir şey bitmedi..

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri