1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Bir Projem Var: Türkçe (Turkish) Football Manager (Yama Çalışması)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Exclamation Bir Projem Var: Türkçe (Turkish) Football Manager (Yama Çalışması)

Arkadaşlar Yani FM Severler,

Fm 2010 ve 11'in Türkçe Olması Durumunu Aşırı Derecede Kafaya Taktım.Yakın vakitte Fm 2011 çıksa da Türkçe hemen olmayacak...
    O Yüzden Ekim Ayına Kadar Fm 2010 % 95 üstünde Türkçe Çıkarmak İstiyorum. Deneyimim yok;Sadece english dosyalarında editleme yaptım (türkçe dil yaması olanlarda) bir değişiklik olmadı.
    O Yüzden bu işte deneyimi iyi,hatayı aza indirebilecek gönüllü arkadaşlar arıyoruz.Belki Ekimden Sonra Türkçe olmazsa büyük ihtimal olmayacak; türkçe'sine biz ayak basabiliriz..

Bilmiyorum,Saçma Bulanlar,Olmaz Diyenler,Hadi ben neyse Senin Ne İşin Var Diyenler,Boşuna Diyenler vs. kararlarına ve düşüncelerine saygı duyuyorum.

İlk Etapta Bu Konuda Biraz Bilgi Almam,Yetişmem Gerek.
    2.Etapta Çalışmalar Olacaksa bunlara Katılmak Olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok çok çok iyi ingilizcen olmalı.

Not: Yorma kendini boşuna

Diptot: Yine de sen bilirsin tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

turksportal çeviri ekibi yıllardır çeviri yapıyor ve en büyük yüzdeyi yanlış hatırlamıyorsam fm2008'de gördük. yani tek başına bu işe başlasan rahat bir şekilde 3 yılda fm2011'i türkçeleştirirsin. (tahmindir ama aşağı yukarı böyle olur.)

fm2011'in çıkmasına yakın çeviri ekibimiz bu konuda bilgilendirme amaçlı bir açıklama yapacaktır zaten.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kardeş sen tek başına binlerce kelime ve cümleyi nasıl çevireceksin. Hevesini kırmak istemem ama Fm 2012 inşallah Türkçe çıkacak, o oyun çıkar sen hala çeviri yapıyor olursun. Bence yorma kendini..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Fm 2015'de çıkarsa denerim senin çevirmeni başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tek başıma değil dediğim gibi ekip oluşturmak gerek. ayrıca 0 dan yazmayabiliriz var olan yamanın oranını yükseltebiliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bir kere teknik olarak %100'ün çıkması imkansız. oyundaki bazı yerler salt İngilizce dosyasıyla editlenemiyor. bu yüzden %100 TR yama diye birşey olmaz.

hevesini kırmak istemem ama bir anlık gazla başlayan bir sürü arkadaş gördük bu uğurda. bence kendin bir ekip yaratacağına, diğer sitelerde olan ekiplere katılırsan emeğinin karşılığını almış olursun.

0'dan başlayarak bu iş yapılmaz çünkü. bunu bilen siteler zamanında yamamızı kullanarak, copy paste yaparak bu işi yapmaya kalkıştılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

eee hedef 2015'de heralde nedir ?

Mesaj Yetkileri