1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Alanzinho'dan milli takıma yeşil ışık

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Alanzinho'dan milli takıma yeşil ışık

Trabzonspor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Alanzinho, teklif gelmesi halinde Türk Milli Takımı'na sıcak bakabileceğini söyledi.

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Trabzonspor'un kendisi için Türkiye'nin yenilikçi ve devrimci yıldızı olduğunu söyledi.
    Bordo-mavili takımın Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, taraftarların 1967'ye SMS ile gönderdiği soruları cevaplandırdı.
    Alanzinho, geçen sezonu Türkiye Kupası'nı kazanarak kapattıklarını ifade ederek, ''Kişisel değil takım olarak hedef koyduk. Bu sezon öncelikle UEFA Avrupa Ligi'nde üst turlara kalmak ve ligde şampiyon olmayı hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.
    ''TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAMAYA SICAK BAKABİLİRİM''
    Alanzinho, ''Türk Milli Takımı'ndan teklif alırsan oynamak ister miydin'' şeklindeki bir soruya, ''En büyük hayalim, kendi ülkemin milli takımında oynamak. Norveç'teyken, Norveç Milli Takımı'nda oynamak için teklif almıştım. Fakat, kabul etmemiştim. Benzer bir teklif burada da gelirse buna sıcak yaklaşabilirim. Bu konuda vatandaşım Aurelio'nun da Türk Milli Takımı'nı seçmiş olması, benim için yönlendirici bir örnek'' yanıtını verdi.
    Brezilyalı oyuncu, Şenol Güneş'in gelişinin performansına önemli etkisi olduğunu da kaydederek, ''Çünkü, daha önceki dönemde pek oynama şansı bulamıyordum. Kulüple herhangi bir sorunum olmasa da oynamadığım için mutsuzdum. Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte sürekli forma giyme şansı elde ettim. Kendisi öz güvenimi yeniden kazanmamı sağladı ve bana hangi pozisyonda görev verirse versin onun desteğini devamlı arkamda hissettim. Bu sayede formum her geçen gün yükseldi. Türkiye Kupası zaferimiz, bu mutluluğumu taçlandırdı'' dedi.
    İspanya ligini sevdiğini vurgulayan Alanzinho, ''Orada birçok vatandaşım da üst düzey takımlarda görev yapıyor. Günün birinde ben de İspanya'nın iyi bir takımında forma giymek isterim'' diye konuştu.
    ''FENERBAHÇE MAÇINI UNUTAMAM''
    Fenerbahçe'yi yenerek Türkiye Kupası'nı kazandıkları maçı unutamadığını anlatan Alanzinho, ''İkincisi ise ilk sezonda deplasmanda Kocaelispor'u 3-2 yendiğimiz maçtı. Sanırım Türkiye'deki en güzel golümü atmıştım. O maçta özellikle taraftarlarımızdan attığım golden sonra yaşadıkları müthiş sevinçten ve golden sonra sahaya inerek bana sarılmalarından çok etkilenmiştim. Trabzonspor ile hedefim ise lig şampiyonluğunu kazanmak ve takımımızı Avrupa'nın önde gelen takımlarından biri haline getirmek'' dedi.
    ''ALİ İSMİ SAYESİNDE KENDİMİ GERÇEK TRABZONLU GİBİ HİSSEDİYORUM''
    Alanzinho, 'Ali' lakabını kendisine takım arkadaşlarının taktığını ve bunun sayesinde kendisini gerçek bir Trabzonlu gibi hissettiğini söyledi.
    Takım içinde herkesle iyi anlaştığını kaydeden Alanzinho, ''Birbirlerine yakın diller konuşmamız sebebiyle Gustavo ve oda arkadaşım Ceyhun'nun ise benim için ayrı bir yeri var'' dedi.
    Kulüpteki ve şehirdeki insanların kendisine yaklaşımlarından çok memnunum olduğunu ifade eden Alanzinho, ''Herkes bana kendimi evimdeymiş gibi hissettiriyor. Benim için ve kulübüm için çok cazip bir teklif olmadıkça ve katkı sağlamaya devam edebildiğim sürece buradan ayrılmaya niyetim yok. Trabzonspor, benim için Türkiye'nin yenilikçi ve devrimci yıldızıdır. Bana anlatılanlardan öğrendiğim kadarıyla kulübüm, Türk futbolunda bir değişimin öncüsü ve burası benim için Türkiye'nin en iyisi'' ifadelerini kullandı.

Sheriff Misafir

Keşke keşkee.. Böyle yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Keşke olsa bu tip oyuncuya ihtiyaç var

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Daha Nuri Şahin gibi bir yetenek bile düzenli bir şekilde yer alamazken, eğer olursa Alanzinho'nun milli takıma alınmasına karşıyım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nuri ile alanzinho aynı görev adamı değiller gibi sanki nuri iki yönlü oynayan bir oyuncu alanzinho daha çok hucuma yönelik

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

arda, emre ve nuri varken alanzinho'ya gerek yok. yaratıcı oyuncu var bizde. bize defans lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bencede sağlam stoperlere ihtiyacımız var. İlerisi bir şekilde hallediyor gol sorununu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alanzinho'ya kalmadı heralde milli takım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alanzinho'yu alana kadar genclerin üstüne gidilsin biraz.. Alanzinho'dan daha yararli olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hele sen bi Trabzonsporda oynamasini ogrende Ali Bazen cok gereksiz top kayiplarini yapiyorsun, son vuruslarida duzelt

Milli takima Selcuk Inan alinmiyor senimi alacaklar

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gerek yok Alanzinho'lara.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başlığı "Alanzinho'ya milli takımdan yeşil ışık" diye okuyunca Brezilya kadrosuna çağırıldı sandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

''TÜRK MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAMAYA SICAK BAKABİLİRİM''
    Alanzinho, ''Türk Milli Takımı'ndan teklif alırsan oynamak ister miydin'' şeklindeki bir soruya, ''En büyük hayalim, kendi ülkemin milli takımında oynamak. Norveç'teyken, Norveç Milli Takımı'nda oynamak için teklif almıştım. Fakat, kabul etmemiştim. Benzer bir teklif burada da gelirse buna sıcak yaklaşabilirim. Bu konuda vatandaşım Aurelio'nun da Türk Milli Takımı'nı seçmiş olması, benim için yönlendirici bir örnek'' yanıtını verdi.
    Spikerin cinliği aslında bu olay. Adam illada beni alın demiyoki. İlk tercihim tabiki Brezilya ama olursada olur diyo.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Vatandaşlığa geçmek için yasada belirtilen gerekli şartları yerine getirir, hak kazanır vatandaşlığa, oynar, bir sözüm olamaz. Ama yabancı oyuncuların sırf milli takımda oynatılmak için vatandaş yapılmasına karşıyım. Aurelio'da da aynı şeyi düşünüyordum.

Ayrıca orta saha ve hücumda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Yukarıda da dendiği gibi asıl sorun savunmada. Öncelikle gurbetçilere eğilmemiz lazım savunmada, Ömer Toprak ilk aklıma gelen. Daha da çıkar alt liglerde genç gurbetçi. Ülkemizde yetişen savunmacıların hemen hemen hepsi düşünce yapıları ve temelleri sorunlu yetişiyorlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri