Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Karpaty kazanır

8 21.05%
  • Galatasaray kazanır

22 57.89%
  • Berabere biter

8 21.05%
Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 360 arası toplam 360 sonuç

Konu: Karpaty - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Onların 11 futbolcusu da inanmıştı. Bizimkilerde ruhta yok yetenekte. Takımda yeteneği olan adamları sayalım bakalım kim var ? Neill , Kewell , Baros , Arda , Pino , Servet , Elano. Sadece 6 kişi. Bunların zaten 3 tanesi sakat. Geri kalan 4 kişiylemi maç alacağız
    Servet yetenekli futbol enteresan. Oynamayan Pino'da izlemeden yetenekli oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Adnan Polat ne diycek yarin cok merak ediyorum , 2 adam geliyor pazartesine kadar der ihtimalen
    daha eylüle kaç gün var azıcık sabredin !!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Madem tasarruf yapıyorsun sezon başında kimseyi göndermeden satarsın Arda'yı 15'e yerine 2 tane sağlam yabancı alırsın. Birsürü paradan bahsediliyor. Quaresma bile 7 milyon euroya geldi o ayarda 2 tane oyuncu alabilirdi GS madem tasarruf yapıyorsa.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    daha eylüle kaç gün var azıcık sabredin !!
    Kemal Sunal'ın filmine benzedi şunun şurasında Eylül'e kaç gün kaldı ki Canım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakan Balta'nın sorunları var sanırım. 2 maç ve 2 hata.

Bunu çözemeyenlerin üzerine oynatanların suçudur. Hala transfere, oyunculara bağlanmasını anlamıyorum.

Şampiyon olunan yıldaki Servet'le şimdiki aynı mı?
    Arda nerde...
    Sakatlanmayan bir takım revire döndü.

Madde madde sayarım. Bunlar Keita satıldı diye mi oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Topu dibindeki adama atamayan Servet'te hangi yetenek var merak ettim Hızlı mı,oyuncuyu hiç kaçırmıyor mu,oyunu çok iyi mi kuruyor nedir yeteneği Cihan
    Servet arada çok kritik hatalar yapıyor ama vucudunu kullanmayı çok iyi biliyor. Servetin en çok sevdiğim yanı o zaten. Adama bi görüs atıyor adam uçuyor

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    6-3=4
    Garip bi matematik hesabı

Yanlış mesajı seçtik ama anlayıverin
    Sonradan editlemiştim o mesajı ama bi kısmı kalmış. O kadarda önemli değil

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Servet yetenekli futbol enteresan. Oynamayan Pino'da izlemeden yetenekli oldu.
    İzleseydin o zaman ne yapayım ? Pino hayatında sadece galatasaraydamı maç yapıyor ? Otur izle yaptığı maçları sonra yeteneğini gör. Takım değiştirdi diye yeteneklerini kayıp mı etti. Oynadığı ilk maçlarda kalitesini ortaya koydu. Aynı kewell gibi. Oda ilk maçında çok güzel oynamıştı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

elano'yu oynatmadık satabilmek için inşallah satabiliriz satamaz da elimizde kalırsa zaten az olan verim iyice azalacak .. ben olsam ben de oynamam gerçi 3 ay satmaya çalış satamayınca hadi sen oyna bizim takımda .. iyi be ..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dert ortağım benim
    Yazık böyle büyük kluplerimiz ne hallere düştü gerçekten çok yazık.
    Türk futbolu anca kendi içinde gelişsin dursun
    her sene bu sene ligimiz cok iyi cok kalite anadolu kaliteli adam alıyor diyelim duralım
    elendiğimiz takımlara bak ülkenin en büyük iki klubu olarak.

Skibbe ile Galatasaray 2002 yılından sonra Avrupada hatırı sayılabilecek bir başarı gösterdi, bu başarıda Baroş, Kewell, Lincoln ve Arda ön plandaydılar.Şuan beğenilmeyen Servet ve Ayhan'ın iyi bir form grafiği vardı.
    O dönemde defansta Meira vardı, yönetim Meira'yı yolladı hemde stoper sıkıntısı çektiğimiz anda.Bu yönetimin ilk hatasıydı, Meira'ya iyi bir teklif gelmiş olabilir ancak stoper sıkıntısı çektiğin bir dönemde Meira'yı göndericeksen yerine yine aynı kalitede hatta ondan daha kaliteli bir oyuncu alınmalıydı çünkü bir hedef vardı ve herşey yolunda gidiyordu.Sanırım Meira satıldığında bizim için transfer sezonu bitmişti, o zamanda oyuncuyu kesinlikle göndermemek gerekiyordu.
    Adnan Polat yapmış olduğu demeçlerde ''Kadıköy'de final oynuyacağız'' diyordu.Final oynuyacak bir takım stoperk eksiği varken nasıl olurda eksik olduğu bölgedeki oyuncusunu satarak takımı defanssız bırakır ?
    Skibbe ligde aldığı mağlubiyetle gönderiliyor ve yerine tecrübesiz ama Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz getiriliyor.Yönetimin bir diğer hatası daha, Galatasaray gibi beklentileri yüksek olan ki kendisininde beklentileri yüksek bir başkan nasıl olurda tecrübesiz birine takımı emanet eder? Avrupada elenmemiş olmasına rağmen.Neyse Bülent kaptanımız Bordeaux maçından alnının teriyle çıkıyor birazda şans yanımızda oluyor tabi.Sabri son saniye golüyle bizi sokağa döküyor.Hambourg gibi Almanların yükselişte olan takımıyla karşılaşıyoruz.Stoperde Kewell oynuyor , Hambourg'a evimizde üstün olmamıza rağmen maçın son anlarında konsantrasyon olamama sorunu yüzünden elimizle rakibe turu veriyoruz.
    Bülent Korkmaz ile sezon sonu yollar ayrılıyor ve yerini Barcelona'yı Şampiyonlar ligi şampiyonu yapan Rijkard göreve geliyor.Yönetimin bana göre yapmış olduğu en akıllı seçimdi.Elano, Keita, Leo gibi ünlü isimlerde takıma alınıyor.Lige güzel başlangıç yapıyoruz ve seriye bağlıyoruz.Avrupada yine aynı şekilde gruplardan çıkıyoruz.Devre arasında Jo, Dos Santos ve Neil ile anlaşıyoruz. Baroş'un sakat ve alternatifi olmamasına rağmen Nonda kendisi gol atsada çoğu kişi tarafından beğenilmiyordu,bana göre Nonda'nın gitmesi doğruydu ancak yerine Avrupa kupalarında oynuyamıycak bir oyuncunun alınması mantıksızlığında ötesinde bir durumdu.Stopersiz kaldığımız önceki dönemde bu seferde forvetsiz kalıyorduk.Yönetimin ders almadığını görmüş oluyorduk.Atletico Madrid'e elenip ligdede hüsrana uğrayıp ligi bizi tatmin etmeyen bir sırada bitiriyorduk.Rijkard'ın tek artısı sezon başında 7-8 lig maçı ve Avrupada gruplardan 1.olarak çıkması oluyordu.Yeni sezona girerken takıma forvete iyi bir alternatif, orta sahaya, defansa ve kaleyi güvenle koruyacak oyuncuların olması beklenirken.Kalecimiz Leo'nun gönderilmesi ve yerine bir oyuncuyla anlaşılmaması ilginç bir durumdu.Defans bölgemize 6 ay oynamamış Ali Turanla başlamak ,stoper ve sol bekte alternatifin olmaması önceki sezondan daha zor başlangıçtı.Orta sahada bir değişikliğin olmaması da ayrı bir durum.Topal'In yerine Cana'nın gelmesi,Keita'nın yerine Pino'nun gelmesi ve Jo'nun yerine Batdal'ın gelmesi takım kadrosundaki düşüşü gösteriyordu.Elano zaten Rijkard'ın sistemine uyan bir oyuncu değildi hala alınmasını anlamış değilim, Barcelonadaki sisteminde o bölgede Xavi ve İniesta'nın Elano ya Hiçbir benzer yanı yok.İkiside oyunu iki yönlü oynayan oyuncular,Emre Belözoğlu bu oyuncuların iki-üç gömlek düşüğü.Avrupada bir çok oyuncu bulanabilirdi oyunu iki yönlü oynayan.Cana Yaya Toure tarzı ama onun baya kalitesizi tabiki ancak bir görev adamı diyebiliriz kendisi için bana göre Topal o bölgede Cana'dan daha etkiliydi.
    Sakatlık sorunu zaten bizde artık bir huy oldu, bu takıma gelen oyuncular sürekli sakatlar, koskoca Galatasaray şu sakatlık sorununu bir türlü çözemedi.Rijkard bana göre bu takıma sadece geldiği ilk 3-4 ay katkı sağlamıştır, bundan başkada bir katkısı olmamıştır, kendisi'nin tek bir sisteme bağlı olduğunu düşünüyorum ancak o sistemi bu takım oynuyamıycak kapazitede,oyunu iki yönlü oynuyacak orta sahamız'ın olmaması Keita'nın gitmesi ve defanstaki ağır oyuncular ve en önemlisi formsuz Ali Turan gibi oyuncularla bu takımı o sistemde hayatta oynatamaz.Ya biran önce sistem değişmeli Ya da Rijkard ile yollar ayrılmalı çünkü bu yönetim Rijkard'ın istediği oyuncuları alabilecek kapazitede değilki tam tersine geçen sezona oranla bu sezon hem kadromuz dar hemde oyuncu kaliteleri düştü.Böyle bir yazı yazayım içimdekileri dökeyim dedim.Bazı yerleri atladım kusura bakmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by maxsleox View Post
    Skibbe ile Galatasaray 2002 yılından sonra Avrupada hatırı sayılabilecek bir başarı gösterdi, bu başarıda Baroş, Kewell, Lincoln ve Arda ön plandaydılar.Şuan beğenilmeyen Servet ve Ayhan'ın iyi bir form grafiği vardı.
    O dönemde defansta Meira vardı, yönetim Meira'yı yolladı hemde stoper sıkıntısı çektiğimiz anda.Bu yönetimin ilk hatasıydı, Meira'ya iyi bir teklif gelmiş olabilir ancak stoper sıkıntısı çektiğin bir dönemde Meira'yı göndericeksen yerine yine aynı kalitede hatta ondan daha kaliteli bir oyuncu alınmalıydı çünkü bir hedef vardı ve herşey yolunda gidiyordu.Sanırım Meira satıldığında bizim için transfer sezonu bitmişti, o zamanda oyuncuyu kesinlikle göndermemek gerekiyordu.
    Adnan Polat yapmış olduğu demeçlerde ''Kadıköy'de final oynuyacağız'' diyordu.Final oynuyacak bir takım stoperk eksiği varken nasıl olurda eksik olduğu bölgedeki oyuncusunu satarak takımı defanssız bırakır ?
    Skibbe ligde aldığı mağlubiyetle gönderiliyor ve yerine tecrübesiz ama Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz getiriliyor.Yönetimin bir diğer hatası daha, Galatasaray gibi beklentileri yüksek olan ki kendisininde beklentileri yüksek bir başkan nasıl olurda tecrübesiz birine takımı emanet eder? Avrupada elenmemiş olmasına rağmen.Neyse Bülent kaptanımız Bordeaux maçından alnının teriyle çıkıyor birazda şans yanımızda oluyor tabi.Sabri son saniye golüyle bizi sokağa döküyor.Hambourg gibi Almanların yükselişte olan takımıyla karşılaşıyoruz.Stoperde Kewell oynuyor , Hambourg'a evimizde üstün olmamıza rağmen maçın son anlarında konsantrasyon olamama sorunu yüzünden elimizle rakibe turu veriyoruz.
    Bülent Korkmaz ile sezon sonu yollar ayrılıyor ve yerini Barcelona'yı Şampiyonlar ligi şampiyonu yapan Rijkard göreve geliyor.Yönetimin bana göre yapmış olduğu en akıllı seçimdi.Elano, Keita, Leo gibi ünlü isimlerde takıma alınıyor.Lige güzel başlangıç yapıyoruz ve seriye bağlıyoruz.Avrupada yine aynı şekilde gruplardan çıkıyoruz.Devre arasında Jo, Dos Santos ve Neil ile anlaşıyoruz. Baroş'un sakat ve alternatifi olmamasına rağmen Nonda kendisi gol atsada çoğu kişi tarafından beğenilmiyordu,bana göre Nonda'nın gitmesi doğruydu ancak yerine Avrupa kupalarında oynuyamıycak bir oyuncunun alınması mantıksızlığında ötesinde bir durumdu.Stopersiz kaldığımız önceki dönemde bu seferde forvetsiz kalıyorduk.Yönetimin ders almadığını görmüş oluyorduk.Atletico Madrid'e elenip ligdede hüsrana uğrayıp ligi bizi tatmin etmeyen bir sırada bitiriyorduk.Rijkard'ın tek artısı sezon başında 7-8 lig maçı ve Avrupada gruplardan 1.olarak çıkması oluyordu.Yeni sezona girerken takıma forvete iyi bir alternatif, orta sahaya, defansa ve kaleyi güvenle koruyacak oyuncuların olması beklenirken.Kalecimiz Leo'nun gönderilmesi ve yerine bir oyuncuyla anlaşılmaması ilginç bir durumdu.Defans bölgemize 6 ay oynamamış Ali Turanla başlamak ,stoper ve sol bekte alternatifin olmaması önceki sezondan daha zor başlangıçtı.Orta sahada bir değişikliğin olmaması da ayrı bir durum.Topal'In yerine Cana'nın gelmesi,Keita'nın yerine Pino'nun gelmesi ve Jo'nun yerine Batdal'ın gelmesi takım kadrosundaki düşüşü gösteriyordu.Elano zaten Rijkard'ın sistemine uyan bir oyuncu değildi hala alınmasını anlamış değilim, Barcelonadaki sisteminde o bölgede Xavi ve İniesta'nın Elano ya Hiçbir benzer yanı yok.İkiside oyunu iki yönlü oynayan oyuncular,Emre Belözoğlu bu oyuncuların iki-üç gömlek düşüğü.Avrupada bir çok oyuncu bulanabilirdi oyunu iki yönlü oynayan.Cana Yaya Toure tarzı ama onun baya kalitesizi tabiki ancak bir görev adamı diyebiliriz kendisi için bana göre Topal o bölgede Cana'dan daha etkiliydi.
    Sakatlık sorunu zaten bizde artık bir huy oldu, bu takıma gelen oyuncular sürekli sakatlar, koskoca Galatasaray şu sakatlık sorununu bir türlü çözemedi.Rijkard bana göre bu takıma sadece geldiği ilk 3-4 ay katkı sağlamıştır, bundan başkada bir katkısı olmamıştır, kendisi'nin tek bir sisteme bağlı olduğunu düşünüyorum ancak o sistemi bu takım oynuyamıycak kapazitede,oyunu iki yönlü oynuyacak orta sahamız'ın olmaması Keita'nın gitmesi ve defanstaki ağır oyuncular ve en önemlisi formsuz Ali Turan gibi oyuncularla bu takımı o sistemde hayatta oynatamaz.Ya biran önce sistem değişmeli Ya da Rijkard ile yollar ayrılmalı çünkü bu yönetim Rijkard'ın istediği oyuncuları alabilecek kapazitede değilki tam tersine geçen sezona oranla bu sezon hem kadromuz dar hemde oyuncu kaliteleri düştü.Böyle bir yazı yazayım içimdekileri dökeyim dedim.Bazı yerleri atladım kusura bakmayın.
    Tamamını okudum, ellerinize sağlık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

90+1 de tamamen şans golü atıp 90+3 de hakan baltanın hatasından gl yersen ve bi sürü yeteneksizlerle oynarsan elenirsinde rezilde olursun.

Teşekkürler yönetim bizi bu günleri yasattıgınız için.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu maçtaki golleri Avrupa'da (özelliklede 5 büyük lig) göremezsiniz. İlkinde adamın ayağı kayıyor top Aydın'ın önünde düşüyor ve gol atılıyor. Haydi buna şanssızlık diyelimde Hakan Balta'nın yaptığı bir hatayı bir insanoğlu yapmaz arkadaşım ya.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Turu hediye etmek bu olsa gerek. Yarın ve ya ertesi gün Fenerle birlikte 2-3 transfer yapılır. Yine bunlar unutulur.

Kadikoy'de iken bu maci duydugumda cok sasirdim.90+1'de atip +3'de yemek gercekten cok dramatik bir veda.Kotu oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu takim 4-4-2 oynatan bi teknik adamin eline gecmesi lazim, en azindan 4-4-1-1.

Birinin kellesi gidecek ve korkarimki bu Riijkard olcak, herzaman oldugu gibi kurban teknik direktor olcak.

Ne zaman ADAM gibi yapilcak bu yoneticilik isi Turkiyede

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu takim 4-4-2 oynatan bi teknik adamin eline gecmesi lazim, en azindan 4-4-1-1.

Birinin kellesi gidecek ve korkarimki bu Riijkard olcak, herzaman oldugu gibi kurban teknik direktor olcak.

Ne zaman ADAM gibi yapilcak bu yoneticilik isi Turkiyede
    Hani hep diyoruz ya bizim futbolcu alt yapımız kötü diye. Asıl problem yönetici alt yapımızda. Biz millet olarak yönetici yetiştiremiyoruz maalesef...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

belliydi elenceğimiz o orta sahayla cruyff bizzat gelse 4-3-3 oynatamaz yönetim transfer döneminin bitimine 5 gün kala 3 transfer daha yapcaz diyo transfer dediğin lig / avrupa kupaları başlamadan bitmelidir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Hani hep diyoruz ya bizim futbolcu alt yapımız kötü diye. Asıl problem yönetici alt yapımızda. Biz millet olarak yönetici yetiştiremiyoruz maalesef...

Kesinlikle abi, yani bi gun icinde yonetimin ayri kolarindan birbirinle celisen 4-5 aciklama gelebiliyor Trabzonspor zaten bunu en iyi yapanlardan

Dun sabah Umutu istediler
    Ogleye dogru satmicaz
    Ogleden sonra satabiliriz
    Aksam ustu 3 degilde 3.5 versinle
    Aksamdan sonra Umut kadro disiymis
    Gece yok yok sakat degil kadro disi

Ve bunu en son duyanda takimin teknik direktoru

Galatasarayi sevebilirsin Adnan bey ama inanki bu isi yapamiyorsunuz. Bu is seyrantepe de oynamak degil, orda oynamayi bu formayi tasiyabilcek futbolculari getirebilmektir. Teknik adama yukleyin ama hep

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Selman abi bizim klüplerimizde keşke Alman klüpleri gibi yönetilse. Hepsi futbolun içinde olan adamlar. Bayern Munich yöneticilerine bakılırsa neredeyse hepsi futbolun bir yerlerinden gelmiş.
    Last edited by Zekirdek : 27.Ağustos.2010 at 04:32 Reason: Eksik harf yazmak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yetişen yönetilerde bi şekilde aşağı indiriliyo(bknz. haldun üstünel )

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Çağlar sakatlıktan kurtulsada Bizde Hakan Balta yüzünden saç yolmaktan kurtulsak.

Hakan Balta turu verdi resmen, yazık oldu. Sıradan Avrupa takımlarına elenmek adetimiz oldu Türk futbolu olarak. Geçmiş olsun hepimize.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Önceden Şampiyonlar Ligi Elemelerini %90 geçerdik.Gruplara kalırdık.Gruplardanda en kötü 3. olup UEFA Giderdik.Sonra yavaş yavaş Şampiyonlar Ligi Elemelerini geçememeye başladık.Sonra aynı senaryo Kupa 2'de başladı.Geçen sezon güle oynaya geçtik Ön elemeleri.Aradan 1 Sene geçti Kupa 2'de bile Gruplara kalamıyoruz.Sadece şu örnekten bile Türk Futbolunun ne kadar geri gittiğini görebiliyoruz.

Stadta bizim maç uzatmalara giderken Galatasaray'ın maçını sorduğumda şok geçirdim gerçekten.Eve gidince özeti de seyrettim,Hakan Balta turu vermiş adeta.

Acaba kendimizi fazla mı dev aynasında görüyoruz Türk futbolu olarak.Umarım bu 2 takımımızın da elenmesi bazı şeylerin değişmesine neden olur,hayırlara vesile olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok abi biz eLemeLerde büyük takımLar iLe oynamaLıyız. O zaman turu geçme şansımız daha fazLa oLur. Küçük takımLar bozuyor bizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Üzüldüm... Ne diyeyim gerçekten yazık oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tum Galatasaray taraftarinin bastan sona 2 kere okumasi gereken bir yazi !

http://www.webaslan.com/yazar/ant_ip...ref=AKM8&adv=1

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ayhan bey pişkin pişkin Dışarıda taraftar varmı diye soruyor. Artık sizi protesto etmeye yoruldu taraftar. İnşallah bu video uA forumlarında yayınlanırda samiyende güzel bir proteso yaparız.

http://www.facebook.com/video/video....7370284&ref=mf

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Şu Ayhan'ı gördüm ya yazıklar olsun sizin gibi insana .Allah kahretsin size bu formayı giydiren o yönetici bozuntularına .Bizim üzüldüğümüz kadar siz üzülseydiniz biraz ruhla oynardınız sahada .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be istediğim oldu. uA tepki gösterdi. İnşallah maçta da tepki gösterirler.

Uploaded with ImageShack.us

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri