Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen’in Biyografisi

14 Ağustos 1962 Nazilli doğumlu Rıdvan Dilmen, kariyerinde futbolculuk, menajerlik ve spor yorumculuğu yapmıştır. Futbolcu olarak, Nazilli Belediyespor, Muğlaspor (1979), Boluspor (1980), Sarıyer Spor Kulübü (1983), Fenerbahçe (1987) gibi kulüplerde forvet oyuncusu olarak oynamıştır.
    Birbiri ardına gelen diğer sakatlıklar ve uzun tedavi süreçlerinden sonra 1994-1995 sezonu sonunda futbolu bıraktı ve antrenörlüğe başladı.Antrenör olarak çalıştırdığı takımlar Vanspor (1998-1999), Fenerbahçe (1999-2000), Altay (2000-2001) ve Adanaspor (2001-2002) ‘dur. Antrenörlük kariyerinde her sene farklı takımlarla çalışan Rıdvan Dilmen, antrenörlük hayatına erken veda ederek Spor yazarlığına ve Spor yorumculuğuna başlamıştır.
    Şu anda Ntv’de spor yorumculuğu ve Milliyet gazetesinde spor yazarlığı yapmaktadır.

2. Default

yorum yapmayı bilen ender spor adamlarından biridir kendisi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Futbolu sevmemi sağlayan o zamanki deyimimle "Şeytan Yıdvan" Fenerbahçe tarihi içinde en önemli oyunculardan biri yaşayan efsane

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke onu izleyebilseydim.Ama babamdan dinliyorum o yetiyor

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

valla dinlediklerim ve eski maclardan gorduklerim kadariyla simdi oynasaydi real de barca da cok rahat oynardi.gercekten en sevdigim fenerli

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Maçı onun kadar iyi okuyanı yok Türkiye'de tahminLeride çok yerinde
    Fenerbahçe için zaten bir Efsane;
    Ve EfsaneLer öLmez

[youtube]yk6h4-qPnUg[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

ben bu vıdeoyu gormustum gercekten cok duygulanmıstım.paylastıgın ıcın sagol

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Rıdvan hayatımda gördüğüm en akıllı futbolcu(Eski maçları izlediğim kadarıyla)ve yorumcudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam neden Fener'in basına gecmiyor ?

Tarafli tarafsiz Türkiye`de herkesin cok sevdigi,Türkiye`nin bana göre en iyi yorumcularindan biridir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Futbolu çok iyi biliyor yaptıgı yorumlar gerçekten oldukça doğru futbolculugunu bilmiyorum fakat büyüklerimizden duydugumuza göre gelmiş geçmiş en iyi türk futbolculardan (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Göktuğ Sevinçli'den Sonra Yorumlarını sevdigim Birisidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan deyince sakatlık geliyor hep aklıma. Aslında şimdi yıldızım diye kendini tabir eden futbolcuların onun yaşadıklarından ders alması gerekir. Şu dönemde oynasa, direk ayağına kırmaya yönelik hamleler yapan oyunculardan korunmuş olurdu, keşke izleyebilseydik uzun yıllar onu.

O bir efsane, 3-0'dan 4-3 kazanılan Galatasaray maçı var ki, hala izledikçe tüylerim diken diken olur. Yorumculuğuna ise bir laf yok ayrıca Karşıyaka'yı da ayrıca sevmesi hoşuma giden başka yönü. Fenerbahçe'de teknik direktör olarak olmasa da mutlaka görev alması gerektiğini düşündüğüm birisi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gol olur...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bu kadar futbol bilgisine sahip bir adamın neden takım çalıştırmadığını anlamış değilim. Bi keresinde şöyle bi yorum yapmıştı çok hoşuma gitmişti: "Futbolda şans sadece kale-top seçiminde yazı tura atarken vardır, yok topu direkten döndü ne kadar şanssızmış. 2 cm içeri atsın yahu"

Sheriff Misafir

Çocukken Rıdvan'ı izlerken heyecanlanırdım, sakatlık dönüşü ilk maçına yedekten girmişti oyuna girerken gözlerim dolmuştu resmen bi garip olmuştum. Teknik direktörlüğe tekrar başlamasını isterim kendisinin. Futbol bilen biri. Zaten bilmeyenlere farkını koyuyor... Taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış ender kişilerden biridir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

fenerbahcenin basında tekrra görmeyi umuyorum kendisini benim dinledigim en iyi yorumcu...inanılmaz bi futbol zekası var

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hayatımda birkez canlı izleyebildim ve fazlasıyla yetti. Beyninini kullanması en büyük artısı. Manisa'da 5-6 ay önce yapılan bir yardım maçına gelmişti. Memati falanda vardı. Ama izlemesi çok zevkli.

Futboldan çok iyi anlayan bir adam.Niye teknik direktörlük yapmadığını ise anlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biri Rıdvan hocaya, sahada onu kimsenin duymadığını söylesin..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yani senin değiminle futbol sadece oynansın.Tartışılıp, yorumlanmasın.Ve emekli olan bütün futbolcular biraz koyun alıp çobanlığa başlasın.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Yani senin değiminle futbol sadece oynansın.Tartışılıp, yorumlanmasın.Ve emekli olan bütün futbolcular biraz koyun alıp çobanlığa başlasın.

Eğer bana yazdıysan..

Oyunu genişleştmeyi Sabrinin uzun pas atmasıyla Emre'nin 3 altarnatifi varken en kötüsünü kullanmasına dahi karışacaksa çobanlık diyip geçme Emek gerekir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen ile maç izlemek çok zevkli oluyor. Dünkü maçta söylediği herşeyde de haklıydı

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Eğer bana yazdıysan..

Oyunu genişleştmeyi Sabrinin uzun pas atmasıyla Emre'nin 3 altarnatifi varken en kötüsünü kullanmasına dahi karışacaksa çobanlık diyip geçme Emek gerekir..
    Evet sana yazmıştım.Haklıymışımda.Farklı perspektiflerden bakıyoruz.Yada farklı olmaya çalışıyoruz.
    Last edited by Lim10 : 08.Eylül.2010 at 05:46

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şöyle birşey var Rıdvan hoca'nın zaten futbol bilgisine laf yada eleştiride bulunduğum yok benim sadece söylediğim, o konuşurken sahada topçuların onu duymadığını ve birazda olsa seyircileri rahatsız etmemesi söylenmelidir, maçın havasına kapılıp bağırdığı bile oluyor...

Bkz.: Çek C. - Türkiye maçı Volkan'ın kırmızı kart pozisyonu..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe formasıyla canlı olarak 1 kez, Fenerbahçe ve Milli takım formasıyla televizyondan defalarca izleyebilmiş olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Türk futbolunun şu anki piyasası, pazarı ve etkinliği onun oynadığı dönemde de olsaydı, inanıyorum ki çok büyük ücretlerle yurtdışına transfer yapardı. Her ne kadar kendisine Şeytan denmesini sevmese de, inanılmaz futbol zekasıyla, yaptıklarıyla kesinlikle hakediyordur bu lakabı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Neyi Rahatsız ediyor, Maçı yaşıyor resmen adam. Uyuz uyuz, Mıy mıy konuşanları dinleyince maç izleyesi gelmiyor insanın. Bir tek sevmedigim yanı var oda %100 Programlarında Beşiktaş bölümünün yarısını Fenerbahçe ile geçirmesi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Keşke herkes Rıdvan gibi maç anlatabilse. Rıdvan'ı beğenmeyenler Ömer Üründül ile kollektif futbol ve bloklar arası defansı öğrenebilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlla ben beğenecem diye bir şart yok.

Rıdvan dilmen'in yaptığı aynı kahvedeki adamların yaptığı gibi maçta yorumcu mu dışarıdan t.d mü belli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İlla ben beğenecem diye bir şart yok.

Rıdvan dilmen'in yaptığı aynı kahvedeki adamların yaptığı gibi maçta yorumcu mu dışarıdan t.d mü belli değil.
    ugur meleke de cıkınca mıy mıy konuşuyor adamı bayıyor deniyor
    ortası yok bu işin zaten futbolu bilip, zekice konuşan az adam var
    rıdvan onlardan birisi
    türk halkının büyük cogunluğda kavede maç izlemeyi yorumlamayı sever rıdvan da da o sıcaklık samimiyet olduğundan futbol bilgisininde üst düzey olmasından -akşam onur'un yiyceği gole kadar herşeyi öngördü doğru yorumlar yaptı- türkiye'nin bir numarası

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri