10 sene oluncada zaten bizim halı saha maçlarında oynar anca![]()
10 sene oluncada zaten bizim halı saha maçlarında oynar anca![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
tabi ya anca
Ama Mondragon 5 sene once mi basvurdu Turk vatandasi olmak icin? Federasyon'un onemsedigi tarih Turkiye'de futbol oynadigi sure degil, basvuru'nun yapildigi tarih. Mondragon bugun basvuru yaparsa ancak 5 sene sonra yabanci statusunden cikar. Daha once basvuru yaptigini tahmin etmiyorum.Originally Posted by Maymuncuk
Yeni kural Mondragon'a islemiyor cunku Mondragon Turk milli takiminda oynayabilecek bir oyuncu degil. Yeni kural sadece Turk milli takiminda oynamasina engel olmayan oyuncular (yani baska milli takimda henuz forma giymemis) icin.Originally Posted by mustafagungor
o şimdi başvuru yapsa 5 yıl sonra olma olayını kastetmiştim
benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldan beri türkiye süper liginde oynuyorsa türk statüsünde sayılacak ... türk statüsünde sayılması demek türk milli takımında oynaması demek değil ... onun için türk vatandaşlığına geçmesi gerekiyor ....
yeni uygulamaya gore oyleOriginally Posted by hurmet
aurelio eger a milli takima cagirip resmi mac oynarsa 5 sene beklemeden turk statusune hemen geciyor...
ama mondinin oyle bir sansi yok cuk daha once comlombia formasi giyidigi icin...
basvurduktan 5 sene sonra uygulamaya gecerli sayiliyor...
tani bu TFF ile biz cok uzaklara gidemeyiz
avrupali bizim rustuyu barcelonada avrupa statusunde oynatiyor yani avrupali goruyor... ama bu TFF anelkayi avrupali olarak gormuyor...
allah sonumuzu hayretsin![]()
ben bi oyuncu bizim ligde 5 sene oynarsa türk statüsüne geçiyo diye biliyorum aynı cm 03-04 te olduğu gibi
hürmet koptu gidiyoOriginally Posted by hurmet
![]()
niye ya gayet makul![]()
ewet guarin i alalim...
birde yanına ne istersnizi burak bey![]()
serkan gedik de necatinin yedegi olur iste
ohhhh tamam sizler takımı kurmuşunuz beyler.....
Şimdide trabzonsporla anlaştıgı söylenen marcelinhoyu alıyormusuz hade hayırlısı![]()
![]()
Sezgin: Almanya'da önemli gelişmeler oldu ama isim açıklamıyoruz
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için bulunduğu Almanya'da önemli gelişmeler kaydettiklerini açıkladı.
AA muhabirine açıklamada bulunan Sezgin, burada yaptığı görüşmelerde önemli gelişmeler olduğunu belirterek, ''Ancak şimdilik futbolcu ismi açıklamıyoruz. Transfer tamamlandığında söyleyeceğiz'' dedi.
Adnan Sezgin, Beşiktaş'tan ayrıldığını resmen açıklayan Okan Buruk'un Galatasaray'a transferi konusunda ise yorum yapmaktan kaçınırken, ''O konuda bir gelişme yok, anlaştığımız doğru değil'' demekle yetindi.
Milliyet
bjk ye bi darbede Okan'dan...
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat ve Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in çok istediği Okan, dün Sezgin'le bir araya gelerek boş mukaveleye imza attı ve ardından da tatil için Çeşme'ye gitti.
Taraftar tepkisini düşünerek bu transfere sıcak bakmayan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın da Okan'ın 'Benim için para hiç önemli değil. Boş mukaveleye imza atarım' demesi üzerine ikna olduğu ve yeşil ışıl yaktığı öğrenildi.
BOKA İLE TEMASA GEÇİLDİ
Sarı- Kırmızılı yönetim, yabancı transferlerini de gerçekleştirdikten sonra Okan'ın Sarı-Kırmızılı takıma döndüğünü kamuoyuna resmen duyuracak.
Tecrübeli futbolcu, 29 Haziran'da Florya'da başlayacak antrenmanlarda Galatasaray formasına tekrar kavuşacak. Bu arada futbolcuların hesabına 5 milyon dolar daha yatırılarak, ödemeler büyük ölçüde tamamlandı.
Öte yandan transfer arayışlarına da çok yönlü olarak devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Gerets'in Dünya Kupası maçlarında izleyip çok beğendiği Fildişi'nin sol beki Arthur Boka ismini de yöneticilere ilettiği öğrenildi. Genç oyuncuyla menajerler aracılığı ile temasa geçilecek.
Haber: Yasin Yıldırım
Kaynak: www.aksam.com.tr
hangi okan bu yaaw buruk sa gelmesin istemiyoruz gitsiin...
Buruk heralde ama benim için para önemli değil demiş orda ben de şüphelendim başka okan mı diye değildir ama yalan söylemiş orda.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
ya ne serkan gediği adam kendi takımda yedeklerde oynuyomuş fmde güzel diye gerçektede güzel diye bi kural yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu okan buruk gelmesin... gelirse çok kötü dışlanır hiç haz etmem bu adamdan
JAVAD HABER BEKLİYOR
Galatasaray'da Gravesen ve Polak'tan sonra listeye giren İranlı orta saha oyuncusu Javad için temaslar sürüyor. Almanya'da bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Javad Nekounam için görüşmelerde bulunduğu ve İranlı futbolcunun da sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu bildirildi. Bu konudaki son kararı yönetimin vereceği kaydedildi. Javad'ı Gravesin ve Çek Polak'ın alternatifi olarak tutan yönetim, bu iki oyuncudan biri alınamazsa, İranlı yıldızı renklerine katacak.
Ve Okan Galatasaray'da
Ve beklenen gelişme sonunda oldu... Galatasaray Okan Buruk ile anlaştı. Yapılan görüşmeler sonucunda eski yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu belirten Okan, yöneticilerden özür diledi ve kendini affettirerek tekrar yuvaya döndü.
okan buruk zamanında 500 bin dolar bjk fazla para verdiği için gs yerine bjk yi tercih etti ...şimdi de para önemli değil boş mukaveleye imza atarım diyor ....
ya o okan bu okan değil veya pkan kişilik değiştirmiş .... ben taraftarın okanı kolay affetmiyeceğini düşünüyorum ....
ayrıca o süper kadrodan gönderdiklerimiz mutlaka geri dönüyor ve hepside başarısız oluyor .....
javedi napçaz ya allahım yarabim gereksiz gereksiz adamlar
okan dediğim okan buruk arkadaşlar..
neyse kadromuzdan gereksiz bi adam daha gitmiş oldu. darısı juanfran ve ailtona. inşallah gs ye hayırlı olur...
okan inter den ayrıldığı zaman Galtasaray istediği parayı vermedi diye gelmemiş bjk ya gitmişti..
şimdi neden geliyor????
ben böyle futbolcuları külübümde görmek istemem.....KATİYEN GELMESİN......
ne emre ne okan bu ikiiyi katiyen Galatasaray kulübünde görmek istemiyorum...
Çok saçma bir transfer olur, ayrıca bu kadar kişi istemezken yönetim Okan'ı alırsa, yine taraftarla ters düşer, çok yanlış olur..
Okan'ı da aldık, sıra herhalde Fatih Akyel de ...
Bu ne yahu, ayıp be. Haydi Okan belki profesyonel olarak davrandı (diyelim). Sanki çok formunda, harika oynuyor, kesin takıma katkı sağlayacakta onun için mi aldınız. Biri çıkıp biz Okan'ı takımda Ağabeylik yapmak için aldık, jübilesini de burada yapacak derse de şaşırmayın; Okan'dan başka biri mi yoktu Okan'ı aldınız??
Bu sene lige birşeyler oldu, değiş - tokuş gibi üç büyükler birbirlerinden futbolcu alıp veriyorlar. Yazık!!
-
bi şans damı versek?*
abi şans verecek halimi kalmıış..