Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünya Kupası programlarından bir tanesinde Gareth Barry'e hımbıl diyerek beni dumura uğratan yorumcu.

kendisi bazen seviyorum bazen ise nefret ediyorum akıllı,mantıklı yorumlar yapıyor...

Dünya futboluyla uzaktan yakından alakası bulunmayan futbol yorumcusu.

Rıdvan Dilmen: "İnsua zaten oynamadı geçen sene.. "
    Emiliano Insua 31'i Premier Lig maçı olmak üzere toplam 42 maçta yer aldı geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla. Bu maçların 41inde ilk 11de başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

rıdvan hoca fb-schalke maçı : 'şu schalke' nin 10 numarası çok enteresan futbolcu, alex' i biz gözümüzde fazla büyütüyoruz . alex'e büyük futbolcu diyoruz ama rakibin 10 numarası uzaylı . eğer alacaksan böyle adam alacaksın , iki takım 10 numaralarını değişse , fenerbahçe bu maçı rahat kazanırdı, gerçekten büyük futbolcu , adamlar buluyorlar'

rıdvan hoca gs maçı : 'bu 10 numara futbolcu falan değil, öyle sağa sola bakıp pas atmakla büyük futbolcu olunmaz, alex' in ayarında değil, işte ancak türkiye liginde zayıf takımlara karşı oynar, galatasaray' dan gitse hangi takım alacak barcelona' mı, gözümüz de fazla büyütüyoruz, eli belinde oynuyor. artık dünyada kalmadı böyle oyuncu, bir tek bizim ligimizde oynar, biz de onu büyük futbolcu, uzaylı zannedip avuç dolusu para veririz'

evet bildiniz .. 10 numara denilen oyuncu cassio lincoln

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    rıdvan hoca fb-schalke maçı : 'şu schalke' nin 10 numarası çok enteresan futbolcu, alex' i biz gözümüzde fazla büyütüyoruz . alex'e büyük futbolcu diyoruz ama rakibin 10 numarası uzaylı . eğer alacaksan böyle adam alacaksın , iki takım 10 numaralarını değişse , fenerbahçe bu maçı rahat kazanırdı, gerçekten büyük futbolcu , adamlar buluyorlar'

rıdvan hoca gs maçı : 'bu 10 numara futbolcu falan değil, öyle sağa sola bakıp pas atmakla büyük futbolcu olunmaz, alex' in ayarında değil, işte ancak türkiye liginde zayıf takımlara karşı oynar, galatasaray' dan gitse hangi takım alacak barcelona' mı, gözümüz de fazla büyütüyoruz, eli belinde oynuyor. artık dünyada kalmadı böyle oyuncu, bir tek bizim ligimizde oynar, biz de onu büyük futbolcu, uzaylı zannedip avuç dolusu para veririz'

evet bildiniz .. 10 numara denilen oyuncu cassio lincoln
    Süpermiş

Benimde hiç beğenmediğim bir yorumcudur kendileri; bazen a der bazen aynı şeye b der, bazı şeyleri çok abartır...

Çok fazla taraftarlık yönü var, Belçika maçınca hele deli etti beni; bir sus be adam.
    Televizyonda biraz dizginlemesi gerek taraftarlığını, milli takımın Euro 2008 maçında Arda'ya Maradona yakıştırması yapmıştı ayrıyeten, abartmıştı

Mehmet Demirkol'u dinliyorum ben, daha tutarlı daha gerçekçi bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mehmet Demirkol'da çok abartarak konuşmayı seven birisi, onuda sevmiyorum.

Rıdvan Bu Sabah Akşamki Programın Tekrarını Dinledimde. Bizi Övdümü Yerdimi Anlamadım Rıdvanı Anlamak İçin Ekstra Bir Yorumcu Daha Olması Lazım Bence

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

"...Misimovic zaten Bundesliga'yı artık kaldıramıyor diye ayrıldı (gönderildi)..." Rıdvan Dilmen-%100 Futbol

Zvjezdan Misimovic (Wolfsburg)- 09/10:

Bundesliga: 31 maç, 10 gol, 15 asist
    Şampiyonlar Ligi: 6 maç, 1 gol, 2 asist
    Avrupa Ligi: 6 maç, 1 gol, 2 asist
    Almanya Kupası: 2 maç, 2 gol, 1 asist

Toplam: 45 maç, 14 gol, 20 asist

"... Insua Liverpool'da da oynamıyordu..." Rıdvan Dimen-%100 Futbol

Emiliano Insua (Liverpool)- 09/10:

Premiership: 31 maç, 4 asist
    Lig Kupası: 1 maç, 1 gol
    FA Cup: 2 maç
    Şampiyonlar Ligi: 6 maç
    Avrupa Ligi: 4 maç
    Toplam: 44 maç, 1 gol, 4 asist

Kaynak:
    http://jesusalmeyda.blogspot.com

Dünya futbolunu sadece Barca'dan ibaret saniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ciddi ciddi sırf Fenerbahçe'li yorumcu diye belgeler bulunmuş neler dökülmüş ortalığa.Ben de bazen Rıdvan'ın yorumculuğunu beğenmiyorum ama her maç sonrası NTV açıp onu dinleyip bu azimle burda kötüleyenler hayranım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlla buraya olumlu şeyler mi yazılacak?Herkes beğenmek zorunda mı?İlla eleştirdiler diye yorum atcaksın yani.İçin rahat etmez yoksa.Fenerbahçe'li diye kötülüyor diyorsunda sen niye peki o Fenerli diye onu savunuyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ciddi ciddi sırf Fenerbahçe'li yorumcu diye belgeler bulunmuş neler dökülmüş ortalığa.Ben de bazen Rıdvan'ın yorumculuğunu beğenmiyorum ama her maç sonrası NTV açıp onu dinleyip bu azimle burda kötüleyenler hayranım.
    Fenerbahçeli olmak başkadır o takımın ezeli rakibini yalan yanlış yere kötülemek başkadır.Sırf Fenerbahçeli diye böyle yapılmıyor.Tarafsızlığını koruyabilse kimse bir şey demez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsteyen istediğini desin umrumda değil açıkçası daha önce savunmaya çalıştığım için pişmanım ama yazılan mesajlar o kadar yapmacık ve zorlama ki...Neyse uzatmayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben geçenlerde Rıdvan ile ilgili bişi farkettim.. 2-3 ay önce kendi söylediği kalıpları şimdilerde " böyle şeyler futbolda olmaz" diyerek biraz antipitimi topladı kendisi ama yine de futbolu çok iyi biliyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen'i bu kadar eleştirinin altına sokan ntvspor'dur.Her programda Dilmen2e yer veriyorlar nerdeyse.Adam da birşeyler söylemek zorunda tabi. Bu yüznden kendini tekrar ettiği,kendiyle çeliştiği durumlar ortaya çıkıyor mecburen.

Herşey bi yana maçlar bitince maraton,stadyum vs. izlemem ,direk %100 futbolu açarım halen

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bizim ligde bulduğu lorik cana sayısını 50den 80e çıkarmıştır ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uff Rıdvan ya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün bi ara baktımda yüzü gülüyordu...
    Ayrıca saçlarınada iyi bakan bir Spor Toto Süper Lig yorumcusudur kendisi...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gs yenilmesin zaten güntekin le bir olup çok güzel sallıyorlar Bir gs li olarak keşke şu ntvsporda birazda gs li yorumcuları dinlesek ama yok %90ı fener ve bjk lı..Benim bildiğim bir Hıncal var oda gs li olmasa daha iyi yani

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu sezon %100 Futbol izlemeyi bıraktım. Çünkü Rıdvan Dilmen artık çok tutarsızlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Rıdvan Dilmen'i bu kadar eleştirinin altına sokan ntvspor'dur.Her programda Dilmen2e yer veriyorlar nerdeyse.Adam da birşeyler söylemek zorunda tabi. Bu yüznden kendini tekrar ettiği,kendiyle çeliştiği durumlar ortaya çıkıyor mecburen.

Herşey bi yana maçlar bitince maraton,stadyum vs. izlemem ,direk %100 futbolu açarım halen
    Bence de isin tadi kacti. Hergun 3 ogun ridvan dinliyoruz, biktirdilar. Ridvani da yiprattilar. Yuruttukleri o programi haftada bir adamakilli yapsalar daha yerinde olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol da Rıdvan gibi yıpranmaya başladı NTV'de. Haftada 10+ programa katılıyor adamcağız.

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bizim ligde bulduğu lorik cana sayısını 50den 80e çıkarmıştır ..
    Genelde 100 tane diyorlar Cana için. Hoşgörülü davranmış o zaman.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rıdvan dilmen in her futbolcuya örnek olarak Oğuz Çetin i göstermesi çok baydı.Kim iyi şut atsa kendine iyi baksa Oğuz Çetin.Başka takım arkadaşı yok galiba.Ayrıca tutarsız yorumlarıda var.Nonda nın kasımpaşa ya Hat-trick yapmasından sonra Nonda yı Türkiye'nin en iyi forveti olarak göstermesi (hatta barostan bile) hala kulaklarımda.Fenerbahçe kazandığında yüzünde güller açması da ayrı bir olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yok arkadaş ben anlamıyorum ya Rıdvan Dilmen'i. Sezon başı Guti transfer olduğunda Rıdvan Dilmen yorumunda; ''Guti çok kaliteli bir oyuncu,-ki Real Madrid'de de her sezon 30 civarı maç oynamıştır.'' demişti. Bu akşam diyorki Guti zaten Real Madrid'de 15-20 maç oynamıştır geçen sezon,o da sonradan girerek...(!)
    Bir önceki yorumumda söylediğim gibi bu sezon tutarsızlık had safhada Rıdvan Dilmen'de...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolculuk, teknik direktörlük, yorumculuk derken doktor yönü de ortaya çıktı...

Rıdvan Dilmen: Arda'ya ilk fıtık teşhisini ben koydum.

artik Aykut Kocaman avukati da olmustur.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

galatasaray'a karşı bi antipatik yani.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Amatör ruhlu ama kaliteli bir eleştirmen.

Rıdvanın yorumlarını severim biraz fenere doğru kaymış olsada yinede maç sonrası %100 futbolda yorumlarını dinliyorum.Birde arada şu saç stilini değiştirsin değişiklik şart hep aynı olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçlardan sonra futbol yorumları dinlemek istiyorsam %100 Futbol'u açardım, gülmek için ise Telegol'ü açardım. Ancak maalesef Rıdvan Dilmen'in oyuncu yorumları nedeniyle sadece Telegol'ü izleyip, gülme kararı aldım. Rıdvan Dilmen maç yorumu konusunda ülkenin en iyilerinden biridir ama yukarda arkadaşların da söylediği gibi kendisine çok fazla süre verildiğinden dolayı mecburen oyunculara dalıyor. Oyunculara daldığında oyuncuları tanımaması nedeniyle garip garip yorumlar yapabiliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri