1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fenerbahçe'den Galatasaray'a Jest

Thumbs up Fenerbahçe'den Galatasaray'a Jest

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe taraftarı, büyük bir centilmenlik örneği göstererek Alparslan Dikmen ile ilgili bir pankart açtı.

Fenerbahçe taraftarı, ultrAslan'ın kurucusu olan ve iki yıl önce hayata gözlerini yuman Alparslan Dikmen'i unutmadı. Dün akşam Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında, tribünleri dolduran Fenerbahçeliler, "Alpaslan Dikmen'i Saygıyla anıyoruz" pankartı asarak bir centilmenlik örneği gösterdi.

MYNET

Örnek Bir Davranış. Fenerbahçesiz Galatasaray'ın Tadı Çıkmaz, Galatasaraysız Fenerbahçenin Tadı Çıkmaz. İki Kulübü Anlamlı Yapan Tatlı-Sert Rekabetlerdir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte bu hoşuma gitti Teşekkür etmesi lazım kulübümüzün Fenerbahçe taraftarına.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Sefa Başkan , Alparslan Dikmen ve Alen çok yakın arkadaş olduklarını biliyorum. Ben böyle bir jesti bekliyordum açıkcası. Duyarlı bir taraftar grubumuz olduğunu bliyordum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stada da hiç zarar verilmemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İşte sahalarda görmek istediğimiz görünütler denir ya ,bu bu işte..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Normal olan bu.İnsanların sırf taraftarı oldukları futbol takımlarından dolayı birbirlerine kin,nefret beslemelerini çok aptalca buluyorum.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri