Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Oğuz Çetin varsa ben yokum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat ne yaptığının farkında değil, Nuri sesini çıkarttı mı?
    Milli Takım oyuncak değil, kafana göre değiştiremezsin.
    Last edited by Cengo : 08.Ekim.2010 at 11:01
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ondan sonra da Türk asıllı futbolcular neden bizim milli takımı seçmiyor diye giydiririz o adamlara. Mesut'a 'Mes(it)' diyenleri bile gördüm sırf bizi seçmedi diye. Al işte bizi seçen gurbetçileri de görüyoruz. Nuri ve Sinan en basit 2 örnek. Daha kıyıda kenarda ne isimler var ne isimler, böyle çağrı bekleyen. Önder Turacı da vardı mesela, Belçika mı Türkiye mi diye günlerce haftalarca meşgul etmişti gündemi, sonunda bizi seçti, sonuç ne yine kocaman bir 0. En formda dönemlerinde bile girememişti milli takıma. Bunlar yakın örnekler olduğu için verdim, fazla uzaklara gitmeye gerek yok yani.
    Tek tarafli bakiyorsun. Kani yerine dogrudu yeri secip kenara atilan oyuncular yok mu peki? Ilk aklima gelenler mesela S.Tasci ve U.Yildirim, Kuranyi de var vs, uzar gider. O.Turaci zaten asla milli takimda banko oynayacak yetenekte bir oyuncu olmadi, olamayacak da. FB'de yedek kulubesine laik gorulmeyen adamin milli takima alinmamasini elestirmek sacma. S.Bolat da madem milli takimi secmis, o zaman mecburen bekleyecek, ne kadar hakli olsa da (bence de hakli zaten). Eger milli takimi zaten sevgisi icin degil de baska seyler icin secmisse defolsun gitsin zaten, bu milli takimda yeri yoktur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tek tarafli bakiyorsun. Kani yerine dogrudu yeri secip kenara atilan oyuncular yok mu peki? Ilk aklima gelenler mesela S.Tasci ve U.Yildirim, Kuranyi de var vs, uzar gider. O.Turaci zaten asla milli takimda banko oynayacak yetenekte bir oyuncu olmadi, olamayacak da. FB'de yedek kulubesine laik gorulmeyen adamin milli takima alinmamasini elestirmek sacma. S.Bolat da madem milli takimi secmis, o zaman mecburen bekleyecek, ne kadar hakli olsa da (bence de hakli zaten). Eger milli takimi zaten sevgisi icin degil de baska seyler icin secmisse defolsun gitsin zaten, bu milli takimda yeri yoktur.
    Tek taraflı baktığımı da nereden çıkardın. Önder sadece bir örnekti orda belirttim bunu da zaten, milli takıma kimlerin alındığını da biliyoruz ayrıca. Önder de alınıp en azından hazırlık maçlarında bakılabilirdi durumuna. Verdiğim örnekler aklıma ilk gelen isimler, oraya fazla takılma. Benim belirtmek istediğim sırf kişisel sorunlar ya da belli oyunculardan vazgeçememe sevdası yüzünden başka yetenekleri harcıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Sinan'ı bırakın da biz hala 32'lik Aurelio'yu görüyoruz sahada Mehmet Topal varken ya da 70 milyonluk ülkede adam bulamıyoruz sağ kanatta bile şüphe duyduğumuz Sabri sol bek oynuyor. Böyle bi durumda Sinan'a forma gelme şansı yüzde kaçtır hesaplayın artık. Mesut'u burdan tebrik ediyorum ben. En doğrusunu yaptı hem Alman vatandaşlığını kaptırmayıp transferini kolaylaştırdı, hem de bizimkilere iyi bir ders verdi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oğuz Çetin varsa Türkiye EURO 2012'de yok.. Sinan'dır, Ahmet'tir, Mehmet'tir problemi değil artık bu.

Mesut neden bizi seçmedi, işte bu yüzden. Mesut eğer bizi seçmiş olsa ne R.Madrid'in banko oyuncusuydu ne de şu an dünyada bu kadar konuşulan bir oyuncuydu. Sinan Bolat gibi yetenekli bir kaleci, milli takımın 2. kalecisi olması gerekirken kadroya dahi alınamıyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri