1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: transferleri yönetim yapsa

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default transferleri yönetim yapsa

arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var acaba siz nedersiniz gerçekte transferler gerçekleşirken menejer hangi oyuncuyu istediğini söyler yönetimde o oyuncuyu transfer etmeye çalışır ama fm de bu böyle değil fm dede böyle olsa biz yönetime şu oyuncuyu istiyoruz desek onlarda o oyuncuyu getirmeye çalışsa biz sadece takımın taktik teknik bölümüyle yönetimde finans yönüyle ilgilense nasıl olur düşüncelerinizi bekliyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

aslında çok güzel yönetime diceksin şu futbolcuyu istiyom onlarda transfer yapamya çalışcak

güzel olurda o zamanda yönetımle papaz oluruz istedıgın futbolcuyu alamazlarsa. düşünsene ben robbeni istiyorum onlar pahalı dıyerek bana Marek heinzi getiriyor yakarım o klubu
    Hem en zevklı kısımlarından birisi futbolcu satmak almak değilmi

Benim değil fakat arkadaşımın başına söle bir olay geldi Fenerbahçayi yönetiyor gençleştirme operasyonu altında yıldızları satıp daha genç oyuncuları kadroya katıyor fakat başkan Azizi Yıldırımdan mesaj geliyor transferleri artık yönetim yapacaktır diye ve transfer bütcesi 0 oluyor.

arkadaslar oyun ingiltere deki menejerlik olayına göre kurulmus....

ingiltere de sistem böyledir adama bütce verirler takımın her seyiyile o ilgilenir

türkiyedeki gibi yanına bi de menejer getirmezler o adamlar zaten menejerdir ve araya yönetimle bire bir temas içindedir kendine verilen parayı kullanır ...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

doğru aslında oyun zaten manager lik oyunu teknik t. oyunu değil

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

güzel fikir ama ayrı düşünceler çok olur

burda bütün konusulanlar 2007 i etkıleyecekdır arkadaşlar basıtırın

Nesil
    2005
    Yer
    34

Quote Originally Posted by madden
    arkadaslar oyun ingiltere deki menejerlik olayına göre kurulmus....

ingiltere de sistem böyledir adama bütce verirler takımın her seyiyile o ilgilenir

türkiyedeki gibi yanına bi de menejer getirmezler o adamlar zaten menejerdir ve araya yönetimle bire bir temas içindedir kendine verilen parayı kullanır ...
    aynen böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

ben SAMANYOLU arkdaşımıza katılıyorum, gerçekten de oyunun en büyük zevklerinden biriide oyuncu alıp satmak..

en iyisimi oyuna girerken seçenek olsun...
    yönetim mi transferlele ilgilensin....siz mi ilgilenmek istersiniz..
    en iyisi bu bence..herkes zevkine göre oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    güzel olurda o zamanda yönetımle papaz oluruz istedıgın futbolcuyu alamazlarsa. düşünsene ben robbeni istiyorum onlar pahalı dıyerek bana Marek heinzi getiriyor yakarım o klubu
    Hem en zevklı kısımlarından birisi futbolcu satmak almak değilmi
    benim düşünceme göre yönetim kafasına göre değil bizim düşüncelerimize göre transfer yapmak hem zaten biz normalde getiremediğimiz oyuncuları yönetim nasıl getirsin demi
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

zaten yapıyorlar eğer klup başarılı ve parası var ise başkan transfere el koyuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ama bu oyunun çıktığı yer ingiltere olunca oyuncuyu sizin satıp almanız kaçınılmaz oluyor. Çünki ingilterede sistem böle.

değişik bir fikir iyi ayarlanırsa belki daha iyi olabilir ama yinede kendi transferimi kendim yapınca daha zevkli olur diye düşünüyorum

ben de bir kere chelsea de başkan bana hiçbirşey sormadan seedorf u almıştı ben hiç karışamamıştım

transfer yapmadıım oyundan zevk almam

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

aynen abicim transfer yapamıyorum ne onladım o s***şten dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

bencee fm nin en can alıcı taraflarından biri transfer yapmak
    ben evde transfer sezonunun gelmesini heycanla bekliyorum

bence fm deki sistemi deiştirmeye çalışcağımıza ,tr ye fm deki sistemi getirmek lasım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

sonuçta transferleri tamamen yönetime bırakmıyacaksınızki yönetim sizin istediğiniz istediğiniz oyuncularla ve klupleriyle görüşecek o kadar burda transfer keyfini kaçıracak ne var anlamadım ingiltere de sistem böle deniliyor bence arsen wenger rosicky i almak için gidip dortmund la ve oyuncuyla görüştüğünü sanmıyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

beyler adrianoyu kendinizin aldığını bi düşünün örneğin ben öyle transfer yapınca evin içinde coşarım ama bi de yönetimin getirdiğini düşünün sizin yaptığınız hiç bişey olmıyacak yani kendi transferimizi kendimiz yapalım yine
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

fm ingiltere sistemine göre ayarlı diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ama arkadaşımız başkan bizim istediğimiz adamı alacak dio yani başkasını deil...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

benim abimde alexi sattı anelkayı sattı transferde yapmadı zaten avrupadan elendi ligdede öle böle sapion oluruz 100.yılda çok büyük bi yıldız alırım die düsündü sonra aziz yıldırım bi sey söledi kadroya güclendirin gibi bişsey geldi tam hatırlamıyom sonra bu yine transfer etmedi transferin bitim,ne son 1 gün kalamı ne yöenetim yine bisey söledi üzüntülü oldugunu söledi falan sonra aziz yıldırım psvden Farfanı aldı 22 milyona abim öle bi sinirlendiki ama hemen 2 yıl sonra sattı 34 milyona sattı ve abim ne zaman yeni oyun acca o futbolcuyu alır farfanı

Quote Originally Posted by Aslan41
    en iyisimi oyuna girerken seçenek olsun...
    yönetim mi transferlele ilgilensin....siz mi ilgilenmek istersiniz..
    en iyisi bu bence..herkes zevkine göre oynar..
    bence de en mantıklısı bu olur

Mesaj Yetkileri