Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 350 sonuç

Konu: 6.0.3 Çıktı !

bence bu konuyu önemli olarak taşıyım kolay kolay bulunmuyor...

Edit:

TSI Forumlarında illegal içerik ve kopya cd ile ilgili sorun ve bilgi paylaşımı yapmak yasaktır..

Default nereye kaydetcem

oyunu nereye kaydetcem

bekliyorum

peki bu sadece orjinal oyun için mi geçerli bu yamalar

Quote Originally Posted by aobayrakgil
    peki bu sadece orjinal oyun için mi geçerli bu yamalar
    galiba öyle.. c rack olayları var..

orjınal içinde geçerli SOnuçta bu guncelleme geliştirme amaçlı yama yanlışmıyım arkadaşlar

arakadaslar yamayi tam olarak nereye yukliycem?ben oyunu cd ye kurmadim lutfen yardimci olun

arkadaşalr birazz garip olcak ama biz bu v06.03 indirdikten sora nereyee kurcazz tşk... db yemi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

o kendisi kuruyor senin biyer belirtmene gerek yok

merhaba
    ben datalı 6.0.3ü kurdum ama "please insert the correct CD-ROM,select OK and restart the application." diyo masaüstündeki fmye tıklayınca napmam lazım.***** mi lazım acaba analamdım ki.ya da yamayı datada falan bi yere mi atmak lazım??? uyumluluğu windows 95 ya da NT yapmam bişey değiştirmedi bu arada

ben bu yamayi kurdum ama benden ***** istiyo.Yani dogru cd yi takin diye uyari veriyo ne yapmaliyim??

bu başlıgı yenı goruyorumda 6.0.3 zaten bastan yokmudu

13. Default

ya arkadaşlar ben bu patch i indirm..ama "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" die bi hata verior..nasıl çözebilirim??

Quote Originally Posted by fbberkayss
    ya arkadaşlar ben bu patch i indirm..ama "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" die bi hata verior..nasıl çözebilirim??
    Bu hata korsan cd'lerde olur, ve burada bunlarla ilgili çözüm bulamazsın
    -

****** tools =) daa çok söleyemem ama

aceba nasıl yükleyebilcegimizi açıklarmısın

teşekkürler iyi oldu bu

Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

GÜzel Bİr Yama Hemen İndİrİyorum

beyler bende 602 var inidrim 603 u kurdum oyun acilinca versiyon 602 yaziyo ya tardim edin lytfen arkafdaslar

arkadaslar yardiminizi bekliyorum

hala sun u iyi bilen biri varsa lutfen bana yardimci olsun

Ya arkadaşlar utanarak bişe rica edicem daha 3 günülk Fm ciyim.Ya ben oyunu kurdum ama hiçbir şey indirmedim yani 6.0 versiyon şimdi birisi bana bu 6.3 ün nasıl yüklemneceğini tane tane ve açıklayarak söyleyebilir mi?

Şimdiden Teşkkürler.

bu yamayı nasıl sile biliriz ben hata ile 70 mb lıgi indirmişim oyuncu güncellemesi olsun istemiyorum 21 mb lılgı indirip kurdum güncellme gitmedi ne yapmam gerekiyor oyuncu güncelmesinin gitmesi için üstüne başka bir yama daha mı kurmalıyım yada oyunumu silmeliyim

23. Default

ya beyler bende sey sorucam cok cahilce gelebilir ama rapid share ile file front arasında ne fark war

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28357

arkadaşlar dosya Turksportal Sunucularına aktarılmıştır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

25. Default

güzelmis si ye tesekkürler

Arkadaşlar ben 6,03 versiyonunu indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde hala versiyon 6,02 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir acaba?

ben indirdim ve kurdum fakat oyun kurduğumda yaptığım ayarları ve antreman ayarlarını kaydetmiyor

Arkadaslar lutfen bırı bu yamanın kurulumunu resımlı gosterebılırmı bende daıl olmak uzere cogu arkadasımız bundan yakınıyor lutfen bırı bunu adım adım bıze gostersın lutfen

ya peki şu saçmalık düzelmicek mi?türkiye den avrupa da bi adama teklif yaptığımızda ''İLGİLİNMİYOR'' sinir ya.gerçekte yıldıza basınca parayı gelio

aga ne olur ben bu site yeni takılıyırum fm 2006 dosyasını ban gönderebilir misin adresim [email protected]

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri