bence bu konuyu önemli olarak taşıyım kolay kolay bulunmuyor...
bence bu konuyu önemli olarak taşıyım kolay kolay bulunmuyor...
Edit:
TSI Forumlarında illegal içerik ve kopya cd ile ilgili sorun ve bilgi paylaşımı yapmak yasaktır..
oyunu nereye kaydetcem
bekliyorum
peki bu sadece orjinal oyun için mi geçerli bu yamalar
galiba öyle.. c rack olayları var..Originally Posted by aobayrakgil
orjınal içinde geçerli SOnuçta bu guncelleme geliştirme amaçlı yama yanlışmıyım arkadaşlar
arakadaslar yamayi tam olarak nereye yukliycem?ben oyunu cd ye kurmadim lutfen yardimci olun
arkadaşalr birazz garip olcak ama biz bu v06.03 indirdikten sora nereyee kurcazz tşk... db yemi
o kendisi kuruyor senin biyer belirtmene gerek yok
merhaba
ben datalı 6.0.3ü kurdum ama "please insert the correct CD-ROM,select OK and restart the application." diyo masaüstündeki fmye tıklayınca napmam lazım.***** mi lazım acaba analamdım ki.ya da yamayı datada falan bi yere mi atmak lazım??? uyumluluğu windows 95 ya da NT yapmam bişey değiştirmedi bu arada
ben bu yamayi kurdum ama benden ***** istiyo.Yani dogru cd yi takin diye uyari veriyone yapmaliyim??
bu başlıgı yenı goruyorumda 6.0.3 zaten bastan yokmudu![]()
ya arkadaşlar ben bu patch i indirm..ama "please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" die bi hata verior..nasıl çözebilirim??
Bu hata korsan cd'lerde olur, ve burada bunlarla ilgili çözüm bulamazsınOriginally Posted by fbberkayss
![]()
-
****** tools =) daa çok söleyemem ama
aceba nasıl yükleyebilcegimizi açıklarmısın
teşekkürler iyi oldu bu
Teşekkürler
GÜzel Bİr Yama Hemen İndİrİyorum
beyler bende 602 var inidrim 603 u kurdum oyun acilinca versiyon 602 yaziyo ya tardim edin lytfen arkafdaslar
arkadaslar yardiminizi bekliyorum
hala sun u iyi bilen biri varsa lutfen bana yardimci olsun
Ya arkadaşlar utanarak bişe rica edicem daha 3 günülk Fm ciyim.Ya ben oyunu kurdum ama hiçbir şey indirmedim yani 6.0 versiyon şimdi birisi bana bu 6.3 ün nasıl yüklemneceğini tane tane ve açıklayarak söyleyebilir mi?
Şimdiden Teşkkürler.
bu yamayı nasıl sile biliriz ben hata ile 70 mb lıgi indirmişim oyuncu güncellemesi olsun istemiyorum 21 mb lılgı indirip kurdum güncellme gitmedi ne yapmam gerekiyor oyuncu güncelmesinin gitmesi için üstüne başka bir yama daha mı kurmalıyım yada oyunumu silmeliyim
ya beyler bende sey sorucam cok cahilce gelebilir ama rapid share ile file front arasında ne fark war
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28357
arkadaşlar dosya Turksportal Sunucularına aktarılmıştır.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
güzelmis si ye tesekkürler
Arkadaşlar ben 6,03 versiyonunu indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde hala versiyon 6,02 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir acaba?
ben indirdim ve kurdum fakat oyun kurduğumda yaptığım ayarları ve antreman ayarlarını kaydetmiyor
Arkadaslar lutfen bırı bu yamanın kurulumunu resımlı gosterebılırmı bende daıl olmak uzere cogu arkadasımız bundan yakınıyor lutfen bırı bunu adım adım bıze gostersın lutfen![]()
ya peki şu saçmalık düzelmicek mi?türkiye den avrupa da bi adama teklif yaptığımızda ''İLGİLİNMİYOR'' sinir ya.gerçekte yıldıza basınca parayı gelio
aga ne olur ben bu site yeni takılıyırum fm 2006 dosyasını ban gönderebilir misin adresim [email protected]