Fenerbahçe Cumhuriyeti
Antep yenilmeyecektir. İyi bir hava yakaladılar.
G.Antep Trabzonspor'u yenebilecek güçte en azından son durumlarına göre.
Bu tip Anadolu takımlarının da işte istikrarı yok. Manisaspor mesele. Gitti Galatasaray'ı, Trabzonspor'u falan yendi. Sadece o yendikleriyle kaldı. En azından kendi tipindeki takımlardan da 1 puan bile alsa kardır ama nedense bunu yapamıyorlar. Antepspor'da böyle. Tolunay Kafkas 2-3 maç kazanıyo ondan sonra bi maç yeniliyo sonra bi kere kazanıyo 3 kere berabere kalıyo 2 kere yeniliyo vs. gibi. Bu maç zor geçecektir ama Trabzonspor kazanacak bana göre.
Gaziantep, 4 büyükler için en zor 2-3 Anadolu deplasmanından biri. Bence bu maçtan en az 1 puanla ayrılacaklardır. Tahminim 1-0 Çifte Şans
Tolunay genelde büyük maçlara takımını iyi hazırlar antepten puan bekliyorum
Ben Antepi daha avantajli goruyorum burdan cikcak 1 puan bizim icin altin degerindedir
Gaziantepspor iyi bir çıkış yakaladı.Trabzonspor'a bu maçta yenilmeyeceklerini düşünüyorum.
Onur
Serkan
Giray
Egemen
Cale
Burak
Selçuk
Colman
Alanzinho
Jaja
Umut
Hic beraberlik icin gitmis bir 11 e benzemiyor
antep emrenin golüyle 1-0 önde
Burak biri penaltıdan olmak üzere 2 gol attı ve şu an Trabzonspor 2-1 önde. Gaziantepspor'da Serdar Kurtuluş kırmızı kart gördü...
I'm back...
Penalti kirmizi kart ve TS 2-1 onde
Tamda serdarın formda olduğu dönemdi yazık olmuş
Tolunay Kafkas'ta tribüne gönderildi. Bu maç dönmez artık...
Tebrikler Trabzon.Bursa ve Kayseri'nin birbirleriyle maç yapıcağı hafta çok kritik 3 puan aldı.Trabzon emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor.
Bize deplasman yariyor.
Cok onemli 3 puan aldik, bursa-kayseri ve ibb-fener maclarini keyifle izliyebilcem
Trabzonspor çok kritik bi 3 puanla döndü Antep deplasmanından... Artık ilk yarıyı lider kapatacaklarını düşünüyorum. Tebrikler...
Antepli taraftarlarin bursa bursa diye tempo tutmasi komik olmus
Tolunay hocanin penalti yok dedigi pozisyon
Antepten paun bekliyordum sonuç benim için süpriz oldu trabzon ilk yarıyı lider kapatır gibi artık
Bence hakem , penaltı ve kırmızı kart da haklıydı.Zaten Trabzon 1 gol attı mı onun gerisi geliyor.Ayrıca Jaja ve Burak döktürdü yine.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ilginc bi istatislik 13 haftada 9 gol yiyen Gaziantep
kendi evinde 3 gol birden yiyor![]()
Toplam 25 şut 10 isabet %62 topla oynama 5 faul ile oynamış harika bir maçtı.Ben bu galibiyeti beklemiyordum ama biz deplasmanda coşuyoruz abi![]()
Sizce ?
Kendi Takımlarını Küçük Görüp İyice Aynı Çizgideki Bursaya Tempo Tutması Baştan Aşağı Saçma.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bu maçta jajaya 150 tane tekme atıldı ya..adama bilerek sert girdiler shustere hak veriyorum 1960 lar dediği bu defans yapmak değil rakibe sert girmek..aynen haklı valla çat çut vuruyolar ya sen messiyi getirsen ne olur adam 2 gün sonra sakatlanır ya sezonu kapatır ya devreyi ya müzmün sakat olur..acayip bir futbol oynanıyor türkiyede sertliği başka biyerlerimizden algılıyoruz malesef..