Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 100.00%
  • Rapid Vienna kazanır

0 0%
  • Berabere biter

0 0%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Beşiktaş - Rapid Vienna [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş - Rapid Vienna [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. Maç]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kadroyu çok merak ediyorum Bi de Q7 dönsün artık da zevkle maç izleyelim...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Cenk
    Ibrahim Uzulmez (Köybasi)
    Ersan
    zapo (toraman)
    Toraman (Hilbert)
    Aurelio
    Ernst
    Guti
    Hilbert (Tabata)
    Tabata (Köybasi)
    Ali kucik

Böyle bir kadro ile cikabiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için rahat bir maç olacak.Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızı riske etmeye pek gerek yok bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Cenk
    Ibrahim Uzulmez (Köybasi)
    Ersan
    zapo (toraman)
    Toraman (Hilbert)
    Aurelio
    Ernst
    Guti
    Hilbert (Tabata)
    Tabata (Köybasi)
    Ali kucik

Böyle bir kadro ile cikabiliriz
    Hakan a verebilir formayı,moralini düzeltmek için, son dönemde doğru düzgün bi maçını görmedik...

Ersan ın hafif bir sakatlığı varmış diyorlar, Zapo yu da onun yerinde görebiliriz.

Bence sağ bek e Erhan ı koyup, sol açıkta İsmail le başlayıp, Ernst in yerine de Tabata yı oynatabilir. Hilbert te sağ açık oynar... Tabi Guti yi daha geride oynatmış olur bu şekilde... Yalnız son maçta Tabata tarzı bir oyuncuya çok ihtiyacımız olmasına rağmen ve Tabata yı sevmesine rağmen Schuster neden oynatmadı bi türlü çözemedim. Acaba Tabata dan da mı vazgeçti... Antep maçında diri bi kadro lazım sahada... Ayrıca Fink i de sahada görebiliriz Açıkcası çok merak ediyorum kadroyu...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için rahat bir maç olacak.Sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızı riske etmeye pek gerek yok bence.
    Q7 yi son 20-25 dk oynatabilir haklısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    ..........

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

BEŞİKTAŞ
    Cenk
    Hilbert
    Zapotocny
    Ferrari
    İsmail
    Ernst
    Aurelio
    Tabata
    Guti
    Quaresma
    Ali Kuçik

RAPİD WİEN
    Payer
    Tanju
    Sonnleitner
    Soma
    Katzer
    Kulovits
    Yasin
    Drazan
    Veli
    Trimmel
    Gartler

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Zapo, Ferrari ve Tabata'nin son sansi, en az ikisi yolcu

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quaresmaaaa süper bir gol

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fabian Ernst'in golüyle 2-0 oldu maç.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adamsın adam, Quaresma.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonra Guti itiraz edince kart gösteriyorlar arkadaş. Ver bakıyım rakibe 3. Faulden sonra Sarıyı başka faul yapabiliyormu.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Cenk harikaydı... Son pozisyondaki topu harika çıkardı... İnşallah bu adamın önü kesilmez de kendini geliştirir.

Guti-Q7-Ernst-Ersan yine beklediğimiz gibi iyilerdi. Q7 hazır olmamasına rağmen attığı gol bana kafi geldi.

Ancak, Tabata ve Ferrari nin yabancı olması dolasıyla gönderilmesi çok muhtemel. Takıma en uyumsuz isimler onlardı bugün. Özellikle Tabata hem şanssızlığı hem yabancı kontenjanını doldurması sebebiyle pek şansının kaldığı söylenemez.

Ali Küçik in se daha pişmesi lazım. Henüz hazır değil A takım için.

İşte kesinleşen muhtemel rakipler:
    SPARTAK MOSKOVA
    BRAGA
    AJAX
    TWENTE
    LIVERPOOL
    B. LEVERKUSEN
    SPORTING LİZBON
    CSKA MOSKOVA
    ZENIT
    STUTTGART
    VILLARREAL
    DINAMO KIEV
    PARİS SAİNT GERMAİN

şeklinde vermiş Ntvspor...

Dortmund un elenmesi falan çok iyi oldu bana göre, korktuğum takımlardan biriydi. Yukarıdaki takımlara bakıyorum da Ajax Liverpool Villarreal Leverkusen hariç diğer takımlar ın gelmesi durumunda muhtemelen turu geçeriz. Bu 4 takımda çok ezici bi üstünlük kuramaz diye düşünüyorum bize karşı.

Giden gelen oyuncu durumuna göre ilk gönderilecek Fink, sonra Holosko, Zapo-Ferrari ikilisinden biri ve Tabata gönderilir diye düşünüyorum.

Bu arada Yasin Pehlivan ın neyin peşinden olduğunu neyin hırsını yaptığını çözemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma'nın dönüşü etkisini göstermiş ilk maçtan.Çok özel bir oyuncu kesinlikle.İnşallah bir daha sakatlanmaz.Avrupa'da ülkemizin tek temsilcisi olarak yolumuza başarılı bir şekilde devam etmemiz güzel.Uzun süre sonra ilk defa Avrupa kupalarında bahar mevsimini göreceğiz.Gidebildiğimiz yere kadar gideriz artı bundan sonra.

Ayrıca iyi para kazanmışız şu ana kadar geldiğimiz yere kadar rakiplerimizin gruplara kalamamasından dolayı.Bu da güzel oldu bizim adımıza.

DHA SPOR-UEFA'DAN BEŞİKTAŞ'A 10 MİLYON EURO…

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE SON 32 TAKIM ARASINA KALAN SİYAH-BEYAZLI KULÜP, KASASINA DA TOPLAM 10 MİLYON EURO KOYDU

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE TRABZONSPOR UEFA AVRUPA LİGİ'NE KATILAMADIKLARI İÇİN BEŞİKTAŞ BU GELİRE TEK BAŞINA SAHİP OLDU

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)

Bu sezon 15 Temmuz'da Vikingur ile oynadığı karşılaşma ile Avrupa macerasına adım atan Beşiktaş adını son 32 takım arasına yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmek için 3 ön eleme turu oynayan ve sırası ile Vikingur, Victoria Plzen, HJK Helsinki'yi saf dışı bırakan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda Porto, Rapid Wien ve CSKA Sofya ile mücadele etti.

16 Eylül'de İstanbul'daki CSKA Sofya galibiyeti ile grup maçlarına iyi bir başlangıç yapan Siyah Beyazlılar, dün akşam Rapid Wien'i İnönü Stadı'nda mağlup ederek UEFA'da son 32 takım arasına kalmayı başardı. L Grubunda oynadığı 6 maçı 4 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet ile kapatan Beşiktaş topladığı 13 puan ile grup ikincisi olmuştu.

Beşiktaş Avrupa'da 2011 yılında Türkiye'yi temsil edecek tek takım olma onurunun yanı sıra önemli miktarda maddi kaynak da elde etti. UEFA Avrupa Ligi gruplarına Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kalamaması sonucu Türkiye'nin tek temsilcisi olan Beşiktaş, gruplardan da çıkmayı başardığı için yaklaşık 10 milyon Euro'yu kasasına koydu. Reklam, pazarlama ve yayın gelirleri toplamı karşılığında bu geliri elde eden Siyah Beyazlı kulüp, UEFA'da yoluna devam ederse kazancını arttırmaya devam edecek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quaresma için; Döndüğü açıkça belli oluyor diyebiliriz

Mesaj Yetkileri