Sene başında oynanan TSYD kupası maçında penaltı kaçırdıktan sonra bir türlü forma giyemedi. Eee tabi borçlarıda birikince gökçeklerle arası bozuldu. Gökçekle arasının bozulması demek, ümitlede bozulmak demek anlamına geldiği için forma giymedi. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Burak'tan futbolcu yaratan Şenol Güneş, Mehmet Çakır'dan yıldız yaratacaktır. Diyarbakır'dan gelen Barış Ataş veya Sivas'tan gelen Sezer Badur'dan çok daha fazla katkı yapacaktır takıma.
Sezer ve Zafere yol verilir heralde artik
Sezer diye kıvranan Sivaslı bir arkadaşım var![]()
Mehmet Çakır gereksiz bir transfer olur. Umarım gerçekleşmez.
Şenol Güneş'in Mehmet Çakır'dan maksimum derece de yararlanacağını düşünüyorum. İsabetli bir transfer olmuş bence.
Burakin yerli alternatifi olduYattara 1.8 milyonunu 800 lere indirmese bye bye dicez heralde
Fotomacta bi haber yapmis bugun, Pawel Brozek ayda 250 bin alcakmisSenelik ediyor bize 3 milyon euro, Trabzonsporun tavan ucreti 1.5 milyon euro olacaktir Yattara nin sozlesmesi bittiginde.
750 bin aliyor Brozekler bildigim kadari ile
Faty Paty'nin sözleşmesi feshedildi. Bu durum ortasahaya yabancı bir takviye yapılacağını gösteriyor.
Jaja istanbulda 17.40 ucagi ile antalyaya geciyor![]()
geri dönmesine sevindim ligimizin böyle kaliteli oyunculara ihtiyaci var..
Zaten çocuğu hastaydı onun için gitti yoksa bir yere gitmezdi...
Teofilo haber gondermis donmek Istiyormus![]()
Döner, Şenol Hoca sırtını dönmez oyuncusuna, her ne kadar kabahati büyük olsa da. Yine onu kazanmaya çalışır, ama kadroya girebilir mi bilemem![]()
Dogru diosun Deus
Burakta solemisti, Senol hoca oyle insanki teo donse onu bile kazanmaya calisir.
Şenol hoca hatasız kul olmaz diyor resmen.Herkese 2. şansı mutlaka tanıyor.Teo'ya da şans vereceğini düşünüyorum.
Eğer Gerçektende Mazaretinde Haklıysa Bence Teo Hata Falanda Yapmadı. Çünkü O Durumda Olan Bir Kişi Gözü Başka Birşey Görmez İsterse Dünya Batsın Sonuçta O İnsan ve Ortada Bir Can![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bremenle yapılan hazırlık maçı Umut ve Pizzarronun golleriye 1-1 bitti.
7 as oyuncumuzdan yoksun olarak sonuç iyi bence ama tabi izlemedim maçı d-smart sağolsun.
2 hazirlik macinda birbirinden guzel 2 gol atildi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1767386982669
Tayfun Coranin Schalkeye attigi gol![]()
Mactan degisik bi goruntuSeviyoruz seni UMUT BULUT
Umut napıyosun Allah aşkına![]()
![]()
Kapuera yapıyor resmen![]()
Tottenham'dan Çoşkun Ekim ile sözleşme imzalanmış ve sezon sonuna kadar 1461 Trabzon takımına kiralanmış.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=6308#Icerik
Cemi bekliyordum ama bunu getirdilerBakalim Trabzonda oynama sansi hic olacakmi yoksa alt liglere abonemi olacak
![]()
Teofilo Racing Club'te.Bonservisi 1.8 milyon dolar.Sonraki transferin %20'si TS'ye gidecek.
Eren Albayrak ile anlasmisiz galiba insAllah hayirli olur