Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

12 35.29%
  • Galatasaray kazanır

14 41.18%
  • Berabere biter

8 23.53%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 122 sonuç

Konu: Bursaspor - Galatasaray [19. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yorumcuların ortak görüşüne bende katılıyorum. İki takımında gol atamayacağı bir gidişatta Galatasaray Bursaspor'dan %10 daha fazla oyunu kontrol ediyordu. Bursaspor topu kendi sahasından çıkarmakta zorlanırken kritik bir ofsayt pozisyonu ve bariz bir elle kontrolle Bursaspor golü buldu. Bu hatalar gerçekleşene kadar hakem maçı zaten kötü yönetiyordu. Özellikle bir iki Galatasaray ve Bursaspor pozisyonunda olmayacak düdükleri çaldı. Tabi Miller topa doğru koşarken klasik Hakan Balta savunmasını görüyoruz. Bizi Uefa'dan eden bir savunma anlayışı bu. Sonrasını da herkes biliyor zaten. Kendisine güvenmeyip Galatasaray taraftarının güven duymasını bekleyen Ufuk sahneye çıktı. Aklı ilk golde öylesine kaldı ki bunu yemesi normaldi. Zaten gol yesin yemesin yüzünde hep bir tedirginlik hep bir olumsuz hava var.

Galatasaray durup dururken skoru hediye etti. Avantajı alan Bursaspor'da Galatasaray'ın 10 kişi kalmasıyla hem seyirci hem oyun olarak döktürdü.

Transferleri mi, onları oynatmayan veya oynattığını da kullanmasını bilmeyen Hagi'yi mi, yönetimi mi neyi eleştireceksin. Bu takım bu gidişatıyla asla biryere gelemez. Ne bu sene ne gelecek sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hakemle bu kadar oluyor ne yazık ki. Stepanov'un çok net elle oynamasını devam ettirdi. Yine Stepanov'un Emre Çolak'a tekmesini es geçti, golde Kenny Miller hem ofsayt hem elle oynadı. Daha başka da söze gerek yok şu durumda.

Ufuk'u da allah nasıl bilirse öyle etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hakem ne yaptı bilmiyorum ama maçı izledim galatasaray oyunu alacak futbol oynamadı

ofsayt mı sizin yorumlarınıza bırakıyorum bu arada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazıklar olsun sizin gibi takıma be.Bugün 10 saatimi harcadım Galatasaray için ama bunu düşünen kim?Benim gibi yüzlerce kişi belki 10 saatten daha fazla zamanını harcadı ama bizim beyfendiler pozisyona girme tenezzülünde bile bulunmadılar.

Hagi yanlış yapıyor.Kazım'ı bırakıyor rakip stoperlerin kucağına,Kazım orada yalnızları oynuyor.Orta sahayı yarıp geçecek,ileriye top taşıyacak bir adamımız yok.Yani bir Guti'miz yok.Kanatta fırtına gibi esecek,güçlü kuvvetli bir adamımız yok.Yani Quaresma'mız yok.

Umarım şu takımda Ufuk ve Aykut artık forma şansı bulamaz.Yeter kaybettirdiği puanlar.

Sıkıcı bir maç oldu genel olarak.Bursaspor bir şekilde kazanmasını bildi,tebrik ederim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    hakem ne yaptı bilmiyorum ama maçı izledim galatasaray oyunu alacak futbol oynamadı

Önde olduğu açık bence. Ofsaytı görmedi diyelim, elle oynamayı nasıl görmez ? Tamamen art niyetle alakalı. Aynı şekilde Kazım'ın Culio'ya gidecek olan pası sonucu doğması çok muhtemel bir gol pozisyonu var ki o pas da Stepanov'un eliyle kesildi. Onu nasıl görmedi ? Oyunun kaderiyle oynamaktır bu. Kimse bilemez maç 0-0ken bizim seke çarpa bir gol bulacağımızı veya Stepanov atılmış olsa Bursa'nın taktiksel değişikliğe giderek çekilip çekilmeyeceğini. O yüzden Bülent Yıldırım bugün niyetini açıkça ortaya koymuştur ve maçın kaderiyle oynamıştır. Daha da tartışmam hakemi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

pozisyon net ofsayt ama kimse bu ofsaytı görmedi diye hakeme kızamaz bence çünkü saliselik olaylar bunlar haken böyle durdurup bakamıyor sonuçta ama o görül-e-meyen elle oynamalar için hakemlere saygılar...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çarpmada olsa orda devam edilmez top önüne düşüyor çünkü kendisine avantaj sağlıyor.Maç bursa nın hakkıydı fakat hakemde elinden geleni yaptı sağolsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bursasporumu tebrik ederim. Haklı bir galibiyet aldık. Miller açılışını yaptı. Pasor eksiliğini baya hissettik. Bunu bir şekilde halleder koşu yollarına iyi top atarsak miller affetmez bu ligte.

El pozisyonuna gelincede orada kasti bişey yaptıgını düşünmüyorum. Eline deyiyor ama koşarken dengeyi sağlamak için ellerini açıyor. Orada o pozisyona el çalınmaz. Adam dönen topa ne yapsın istiyorsunuz ellerini vücüdüna mı yapıştırsın. O el golun gelişini sağlıyor ama kasti bişey kesinlikle yok. Çarpıyor dönen top eline vuruyor ve düşen topa son vuruşu yapıyor.
    Yahu kendinle çelişiyorsun ya. O el golün gelişini sağlıyorsa avantaj elde etmiş demektir. Hadi onu geçtim, Stepanov'un elle oynaması da istemsiz değil mi size göre ? Stepanov'un havada Emre Çolak'a topla hiç mi hiç ilgisi olmayan sert müdahalesi de faul değil değil mi size göre ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

El pozisyonuna gelincede orada kasti bişey yaptıgını düşünmüyorum. Eline deyiyor ama koşarken dengeyi sağlamak için ellerini açıyor. Orada o pozisyona el çalınmaz. Adam dönen topa ne yapsın istiyorsunuz ellerini vücüdüna mı yapıştırsın. O el golun gelişini sağlıyor ama kasti bişey kesinlikle yok. Çarpıyor dönen top eline vuruyor ve düşen topa son vuruşu yapıyor. Siz hareket halinde vucudunuzun nasıl bir şekil alacağını kestiremezsiniz. Hadi siz golu vermeyin. Her halukarda 1-0 alıyorduk
    Yapma be abim.O golü siz değil de biz atmış olsak bas bas bağırıyordun şimdi burada

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Öyle bir kural var mı? Eli deydiğinde, Top önüne düşmezse devam eder düşerse düdük çalar diye?

Avantajı sağlayan kendisi değil. Topun eline çarpıp önüne düşmesi, o topun eline çarpmasıda ufuktan dönen topta pozisyona gereği Millerin almış oldugu vücüt durumunun bir sonucu. İsteyerek öyle el hareketi yapılmaz..
    Anlıyorum takımını savunmak istiyorsun ama biz size bişey demiyoruz fark ettiysen maç sizin hakkınızdı diyoruz zaten hakem yüzünden yenildik falanda demiyoruz yanlış anlama lütfen.Ama pozisyounda el olduğunu burda tartışıyor olmamız bile saçma yapmayalım lütfen

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

kardeş bu pozisyon içinde hakeme pekte bişe diyemeyiz be koskoca galatasaray buna sığınmamalı

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gol konusunda el denilebilir fakat pozisyon ofsayt gibi durmuyor. Benim bildiğim ayaklara bakılır ofsaytta. Yanlışta biliyor olabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    kardeş bu pozisyon içinde hakeme pekte bişe diyemeyiz be koskoca galatasaray buna sığınmamalı
    Koskoca Galatasaray bunlara sığınmamalı diye maçımızı da hiçbir hakem katledemez. Ofsayt olmasın hadi, adam elle müdahale ediyor topa, Stepanov elle oynuyor, onları nasıl görmüyorsun derler adama...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Galatasaray'in kaybedicegi hic bir sey yok , maca cok daha rahat cikicaklar Bursaspor'a oranla , Galatasaray'in rahat kazanicagi bir mac olucagini dusunuyorum
    ne kadar da iyi niyetliymisim , yalniz burda canli yayinladilar bu maci , burda maci anlatan iki yorumcunun yorumu soylemeden gecemiyorcem , ''Bu takimmi turkiye liginde 2. sirada ?''

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Koskoca Galatasaray bunlara sığınmamalı diye maçımızı da hiçbir hakem katledemez. Ofsayt olmasın hadi, adam elle müdahale ediyor topa, Stepanov elle oynuyor, onları nasıl görmüyorsun derler adama...
    Ligde bunlardan şikayetçi olmayan takımmı var ki herkesin maçı katlediliyor kendilerine göre el pozisyonunu görmedm ama şu pozisyona bakıpta maçı katletti denemez ofsayt için konuşuyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bursaspor takım savunmasını çok iyi yapan bir takım herkesin de söylediği gibi.Tartışmalı pozisyonlar var tabii.Hakem maçın ipini baştan elinden kaçırınca bir daha yakalayamadı işte.Önce sert oynayan Bursaspor'u durduramadı,sonra verilmeyen penaltılar,ofsaytlar.Onların olmasaydı yine Bursaspor kazanırdı bence.

Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi bizim yedek takımımıza bakalım " Stancu,Ahmet Kesim,Anıl Dilaver,Aydın Yılmaz,Mustafa Sarp,Serkan Kurtuluş"
    Bursa'nın yedek takımına bakalım " Mustafa Keçeli,Hüseyin Çimşir,Sercan Yıldırım,Volkan Şen ve diğerleri " Bu yedek takımdaki oyuncular maça çıksa Bursa yine fark atardı.Nerede bu koskaca Galatasaray yönetimi...
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim anlamadığım nokta şudur. Hakem hata yapar veya yapmaz ayrı konuda hakem salise içerisinde karar vereceğini bilmeyerek mi maça çıkıyor. Yani onu göremez cm oynuyor, bunu göremez önünde adam vardı. Görmeyecekse salisede kararı veremeyecekse herhangi birimiz çıkıp yönetelim. 17 kuralsa bende biliyorum. Neticede onlar seminerde öğreniyor ben okulda. Maksimal oksijen kapasitemde iyidir koşarım yani.

Ayrıca Miller'ın elle aldığı pozisyonda vücudu normal olmayan bir konumdadır. Kaleci topa çıkıyor ve sen kafanı sokmaya çalışırken sol elin o pozisyonunu açıklamak biraz zordur. Kimse öyle bir pozisyonda sol elini kaldırmaz. Zaten pozisyonu çok yavaş izleyince bilerek elle oynadığı görülüyor. Hakem bunu sezmemiş olabilir ama anormal bir şekilde elini kaldırarak avantaj sağladığınıda mı görmüyor.

Galatasaray'ın kaybetmesi bu pozisyona bağlı değildi. Zaten durum ortada ancak hakemin buna etki etmesi de gözardı edilmemelidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte anlatmaya çalıştığım şey tamamen bu. O golün %100000 verilmemesi gerekiyordu fakat verildi. Maç 0-0 olsa bizim hiçbir şekilde 1-0 öne geçemeyeceğimizi kimse söylemeyez çünkü bilemeyiz neler olacağını. Bu yüzden de bu tarz kritik maçlarda hakem oyunun gidişatını direk olarak bu tarz kararlarla etkilerse maçın bu şekilde olmasını da kimse kusura bakmasın ama hakeme bağlarım. 1 değil 2 değil...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray böyLe devam ederse sezon sonu daha geLmeden Adnan poLat ta, Hagi de gider. GaLatasaray ın çözmesi gereken çok sorunu var. Arda ve Baros ayLardır yok. Misimovic gibi Avrupa kLasında bir oyun kurucusu var adam sakız çiğnedi diye harcanıyor, nerede beLLi değiL. KaLiteLeri tartışaLacak oyuncuLarLa biryerLere gitmeye çaLışıyorLar ama amaçLarı ne o da beLLi değiL. ALLah GaLatasarayLı arkadaşLara gani gani sabır versin. Çok zor bir durum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Bu pozisyon saliseliktir tamam ama yardimci hakem neden orada o zaman. Bu o adamin isidir ve bunu iyi yapmalidir. Insanlarin emegiyle oynamamalidir. Ofsayti görmedi diyelim ordaki el cok barizdi.Ilk bursa macinda da hakem sagolsun Volkani atmamisti ya da atamamisti. Bu sezon aleyhimize yapilan kacinci hata artik pisirik yönetimimiz cikip bi kelime aciklama yapamiyorlar. m.sarp fetisizmi nedir bu adam hala neden kadrodadir oynadigi dk boyunca 1 olumlu hareketi olmayan adamin GS'de isi nedir. Zaten m.sarpin bu takimda oynamasi durumumuzu özetliyor. Takimin bir tane hücum organizasyonu yok, serbest atislar desek ayni sacma sapan kullaniliyor. Ama dogru tek suc Rijkaard'indi sistemindeydi.

Bir de su mantigi hic anlayamiyorum o golü vermese bile 1-0 yenmistik. Ben bu lafi söyleyen adamin futbol bilgisinden süphe ederim.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    GaLatasaray böyLe devam ederse sezon sonu daha geLmeden Adnan poLat ta, Hagi de gider. GaLatasaray ın çözmesi gereken çok sorunu var. Arda ve Baros ayLardır yok. Misimovic gibi Avrupa kLasında bir oyun kurucusu var adam sakız çiğnedi diye harcanıyor, nerede beLLi değiL. KaLiteLeri tartışaLacak oyuncuLarLa biryerLere gitmeye çaLışıyorLar ama amaçLarı ne o da beLLi değiL. ALLah GaLatasarayLı arkadaşLara gani gani sabır versin. Çok zor bir durum.
    Misimovic olayi tam bir rezalet zaten bir kac Rus kulübü ilgileniyormus ama adnan sezgin haftaya haftaya diyerek adami oyaliyormus.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursaspor oyun olarak üstün olsada G.Saray takımı aleyhine bariz hatalar yapıldı. İlk golde ofsaytı geçtim ele çarpıyor ve rakibe gol için bariz şekilde avantaj sağlıyor...

Oyun olarak ise Bursaspor iyiydi. Tabi Ayhan'ın kırmızı kart görmeside bunda önemli etken oynadı. Tebrik ediyorum Bursayı...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Halen diyorum, Bursa liderligi alcak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Bursaspor. Beklediğim gibi kazandılar. Fakat gerçekten ilk golde hakemin ofsaytı olmasa bile elle oynamayı görmemesi kötü...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Şimdi rahatladın mı hocam?"

BURSASPOR’un ofsayt kokan ilk golü Galatasaraylı futbolcuları deyim yerindeyse çıldırttı. İlk yarının bitimine saniyeler kala Ufuk’un hatası ile farkın ikiye çıkması ise sarı kırmızılıların öfkesini ikiye katladı. İlk yarının bitiş düdüğüyle Ayhan Akman, soluğu hakem Bülent Yıldırım’ın yanında aldı. Bu andan itibaren ikili arasında ilginç diyaloglar geçti.

Ayhan, “Ne oldu, şimdi rahatladın mı hocam? Net ofsaytı vermediniz. Rahat mısın şimdi? Golü bir daha izle. Bizim de alınterimiz var. Ayıptır!” dedi.

Bu sözlerin ardından elini de hakem Bülent Yıldırım’ın omzuna atan tecrübeli futbolcu, bunun karşılığında soyunma odasına doğru yürürken sarı kartla cezalandırıldı. Bu sırada kenarda Hagi de hakemlere büyük tepki gösterirken, sarı kırmızılı futbolculardan Hakan Balta ise küfürlü itirazlarda bulundu.

Hagi göremedi

Saha içindeki hırslı yapısı ile tanınan sarı kırmızılı oyuncu, agresif hareketlerini ikinci yarıda da sürdü. Hemen her pozisyonda hakemle konuşan Ayhan’ı, kırmızı kartın geldiğini göre göre teknik direktör Hagi sahada tuttu. Ve dakikalar 63’ü gösterdiğinde Turgay’a sert bir harekette bulunan Ayhan, ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.

Hakem Bülent Yıldırım, ilk yarıyı bitirip soyunma odasına gitmeye hazırlanırken yanına gelen Ayhan, “Ofsayt golü verdiniz. Rahatladınız mı hocam şimdi?” dedi.

Bununla da kalmayan tecrübeli oyuncu eli ile hakem Bülent Yıldırım’a dokunarak itirazın şiddetini artırdı. Hakem de Ayhan’a tereddütsüz sarı kartını çıkardı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ayhan kaşınmıştı zaten uğraşıp duruyordu hakemle.Bir adam göz göre göre sarı kartı varken bi adama öyle bir faul yapıyorsa ya kasten yapıyordur bilerek kırmızı kart görüyordur ya da aklını mantığını kullanamıyordur.En azından bir tesellimiz var haftaya Ayhan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izleyemedim, iyi ki de izlememişim diyorum özete baktıktan sonra. Futbol adına hiç birşey yapmamışız, çıkan 11 saçma sapan, her anlamda kötüymüşüz. Hakem falan konuşulmuş da, o pozisyon da zor yahu, ben tekrarda farkettim el ile müdahale olduğunu mesela, hakem de kaçırabilir o da insan. Ufuk'a da yuh olsun, konsantrasyon sıfır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ufukta daha kötü günler var.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben bu kadar ışıksız görmemiştim galatasarayı hiç.bu kadar umutsuz oldugumu da hatırlamıyorum. her deplasman maçımızda ev sahibine handikaplı oynayabiliyorum o kadar feci durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayhan Akman nedense Bursa'da oynanan çoğu maçta çirkefleşiyor.Yada taraftarla uğraşıyor yada hakemle.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri