ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
KORKARAK ÇIKTIĞIMIZ SAHADAN SİLİNDİK NASIL OYNARIZ TEDBİRLİ OLALIM DEMEK İŞ YARAMADI
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
KORKARAK ÇIKTIĞIMIZ SAHADAN SİLİNDİK NASIL OYNARIZ TEDBİRLİ OLALIM DEMEK İŞ YARAMADI
geçmiş olsun...
Ağır bir yenilgi olmuş. Seneye inşallah.
TariboWest
30.HAFTA
SEZON BAŞI KOYDUĞUMUZ HEDEFİMİZİ YAKALAMAK İÇİN ÇOK AZ KALDI
Madrid maçı için beklenen sonuç oldu diyebilriz.Adamlar güçlü yani yapacal bişey yok.
Hedefini yakalaman güzel bişey.
Başarılar.
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL 2.MAÇI
AMAN TANRIM OF OF BU NASIL BİR FUTBOL BU NASIL OYUN DÜNYA DEVİNİ ÇİMLERE GÖMDÜK. YAĞMUR ALTINDA GOL OLUP YAĞDIK. DİYECEK KELİME BULAMIYORUM
TARAFTARLARIMIZ STADI TERKETMİYOR ŞÖLEN DEVAM EDİYOR
Helal olsun be Real oynamış siz atmışsınız forvetlerine helal olsun gerçekten özellikle Felipe harbi iyiymiş.
Darısı başına kardeş benim kariyerde Köln yardırıyoilk sene.
![]()
helal olsun tebrikler...
Real'e karşı güzel skor almışız. Ligde ilk 3'e girmeye bak
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL RAKİBİMİZ
Associazione Sportiva Roma, daha çok bilinen adıyla AS Roma veya Roma Roma'da kurulu bir İtalyan profesyonel futbol kulübüdür. 1927 yılında bir birleşme ile oluşturulan Roma 1950'lerin başında bir sezon hariç (1951-1952) İtalyan birinci futbol liginde her zaman yer almıştır.
Roma tarihinde üç kez Serie A şampiyonluğu, dokuz kez İtalya Kupası şampiyonluğu, bir kez de Fuar Şehirleri Kupası (1960 - 1961) şampiyonluğu yaşamıştır. Aynı zamanda birer kez de UEFA Şampiyonlar Ligi (1983 - 1984) ve UEFA Kupası'nda (1990 - 1991) final oynama başarısı göstermiştir.
Maçlarını ezeli rakip olduğu S.S.Lazio ile birlikte 82,307 kişilik Roma Olimpiyat Stadı'nda oynamaktadır. 72,000 kişilk oturma kapasitesi ile -sadece San Siro'nunki daha fazladır- kendi benzerleri içinde İtalya'da ikinci en büyük stadyumdur. Unutulmaz oyuncusu Brezilyalı Aldair için 6 numaralı formayı müzeye kaldırmışlardır.
Zor rakip...Ama artik bu saatten sonra kolay diye bir şey yok...
R.Madrid galibiyeti süper olmuş.
31.HAFTA
SON DAKİKADA GÜLDÜK MORAL BULDUK
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 1.MAÇI
32.HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL 2.MAÇI
REAL MAÇINDAKİ SKORU NASIL BEKLEMİYOSAM BUNUDA BEKLEMİYODUM KÖTÜ OLDU BU SEFER ÇİMLERE GÖMÜLEN BİZ OLDUK YARI FİNAL BİZİM İÇİN GÜZEL BİR BASAMAK OLDU.
33.HAFTA
34.HAFTA
SEZON BAŞI HEDEFİMİZİ İLK 3 OLARAK AÇIKLAMIŞTIK İSTEDİĞİMİZ KONUMDA LİGİ BİTİRDİK ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİZ
Bravo seneye şampiyonluk bekliyoruz hocam.
aynen şampiyonluk ve güzel transferler bekliyoruz![]()
Yarı final ve ligde 3. lük güzel dereceler....Başarılarının devamını bekliyoruz...
Bu sene lig ve kupa iyi yerde bitti. Seneye ligde ve Şampiyonlar Liginde mutlu sona ulaşacağını düşünüyorum.
TariboWest
4.SEZON HEYECANA ORTAK OLUN
KULÜBÜMÜZLE İLİŞKİSİ KESİLEN VE KİRALIK GÖNDERİLEN FUTBOLCULARIMIZ
Acayip gelir elde etmişsin satışlardan.Büyük transferler bekliyorum bu sene tabi kupalarıda artık vakti geldi![]()
Büyük transferler bekliyoruz
Artık öğrensek şu transferleri ?
bayagi temizlik yapmisiz umarim faydasi olur...