Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

3 25.00%
  • Berabere

1 8.33%
  • Galatasaray

8 66.67%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray [21.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Gaziantepspor - Galatasaray [21.Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Es-Es maçındaki oyunun benzerini oynarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum bu maçı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kupa maçındaki oyun Antep'e fazlasıyla yeter gibime geliyor.

Ama Es-Es maçının ilk yarısındaki Gs'da maçı farklı kazanabilir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece mekanın oynatmadığını kanıtlaması lazım takımın. Kazanacağımıza inanıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hagi, iyi oynayıp bir maç kazandığımızdan hiçbir değişiklik yapmadan takımda çıkacaktır bu maça. Orta sahada Sabrinin dinamizmi, Neiil'in tecrübesi bize çok şey katacak gibi. İyi tutturduk bence taktiği de.

Antep fazla bir direniş göstermezse gazi olmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neill'la Cana'nın yer değiştirmesi bence daha makul olur. Cana Neill kadar topu iyi kullanmıyor belki ama atılan topları daha iyi kesip hücumlarını bitiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merak ediyorum acaba sadece 1 maçlıkmıydı bu hava yoksa devamı gelicek mi?İnşallah kazanırız ne diyim...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Neill'la Cana'nın yer değiştirmesi bence daha makul olur. Cana Neill kadar topu iyi kullanmıyor belki ama atılan topları daha iyi kesip hücumlarını bitiriyor.
    Bu konuda kafalar karışık aslında, yani benim kafam karışık en azından. Net bir fikre sahip değilim çünkü görüyoruz ki Neiil orta sahada çok iyi sağlıyor pas trafiğini. Bu işi aynı zamanda Culio'da yapıyor ama tek başına yetmiyor tabi ki. Eskişehir maçında gördük, Neill oyundan çıkınca orta sahanın hakimiyeti rakibe geçti.

Galatasaray'ın 2 sezondur orta sahada eksikliğini çektiği pas trafiğini sağlayacak oyuncu Neill olmalı bence. Cana stoperde devam etmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Neill ile Cana oynasın stoperde.Taş gibi defans olur.Bu seferde orta saha Culio,Yekta,Sabri gibi bir diziliş olabilir.Yada alalım sezon sonu Yiğit İncedemir'i.Gerçekten yerli olarak orta saha eksikliğimiz var.Ancak bakın görün Ayhan gelince yine koyucak orta sahaya o adamı.Barış'ta iyileşmiş zaten.Ya da onu koyar.Takım eskiye geri döner...

Çağlar'da iyileşmiş.Bir an önce kendisini hazırlaması lazım.Balta'dan 2 kat daha iyi bir adam.En azından orta açabiliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Takımıma güvenmeye başladım yeniden. Eğer bu maçı da alırsak, bir seri başlatabiliriz. Lige tekrar tutunmak adına iyi olur bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Antep'le bu sezon 3.defa karşılaşıyoruz sanırım. Antep de yeni transferleri ile baya iyi takım oluşturdu. Sosa, Popov, Wagner, Murat Ceylan, Julio gibi kaliteli isimleri var. Baya zor maç olacaktır ama inşl. kazanırızda zirveye oynarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Galatasaray Eskişehirspor maçındaki oyununu oynarsa tabii ki kazanır fakat aynı oyunu sergileyemeyeceklerini düşünüyorum. Bana göre kupa maçına benzer bir maç olur, Gaziantepspor kazanır. Ya da en azından yenilmez...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Antep çok zorlu bir rakip neler olacağını kestirmek güç.Takımı mekanın oynatmadığını kanıtlaması lazım bu maç ile.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte asıl sınav bu.Ligin 2.yarısındaki en zor 2.deplasmanımız(Beşiktaş'tan sonra) bana göre.Bu sefer yenilmeyiz diye düşünüyorum.Ama galip geleceğimize de güvenemiyoruz taraftarlar olarak.Takım o kadar çok değişken ki,ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

Güzel bir diziliş ile bu maçtan 3 puan almak çok zor olmasa gerek.Bu maçı kazanırsak;Avrupa Kupaları mücadelesi için biz de varız diyebiliriz.Ama olası bir puan kaybı,moralleri yine aşağı çekebileceği gibi,işleri de zora sokacaktır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Geçen hafta BAM üçlüsü olmadığında bu takımın iyi oynayabildiği ortaya çıktı, bunu artık herkes görmüştür. Hatta bu üçlüden sade biri bile olsa takım inanılmaz açıklar veriyor ki yine son maçta Mustafa girdi takım 2 tane gol yedi. Bu hafta benim içimden gelen yine bir sürpriz ile Servet'in yedek kalması ve defansın ortasında Neill ile Cana'nın beraber oynaması. Beklerde Serkan ve ne yazık ki Balta oynayacak. Gönül ister ki iki maçta 5 gol yiyen Zapata yerine bu maçta Ufuk oynasın ve sol bekte de Insua oynayabilsin ama yabancı kaleci hayranlığı bunun önüne geçer diye düşünüyorum ne yazık ki. Ön libero Sabri ve ortada da Yekta ve Culio. Kanatlarda Kewell ve Kazım ileride de (tam olarak ileride denilemeyecek olsa da) Stancu. Maçın durumuna göre Baros ile kanatlardan birisi ya da Stancu değişebilir. Gönlümden geçen 11:
    ---------------Ufuk------------------
    Insua----Neil----Cana----Serkan
    ---------------Sabri------------------
    ----------Culio----Yekta-----------
    Kewell-----------------------Kazım
    --------------Stancu---------------

Bu dizilimde bir 11 ile çıksak rahat kazanırız diyorum ama bu dizilimle çıkmayacağımızı bildiğimden kazanırız diyemiyorum. Keşke bir kaza olsa da bu 11 ile çıksak...
    Last edited by Belgorth : 09.Şubat.2011 at 20:48 Reason: yazım hatası

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Aslında Neill ile Cana oynasın stoperde.Taş gibi defans olur.Bu seferde orta saha Culio,Yekta,Sabri gibi bir diziliş olabilir.Yada alalım sezon sonu Yiğit İncedemir'i.Gerçekten yerli olarak orta saha eksikliğimiz var.Ancak bakın görün Ayhan gelince yine koyucak orta sahaya o adamı.Barış'ta iyileşmiş zaten.Ya da onu koyar.Takım eskiye geri döner...

Çağlar'da iyileşmiş.Bir an önce kendisini hazırlaması lazım.Balta'dan 2 kat daha iyi bir adam.En azından orta açabiliyor...
    Ayhan ya da Barış'ı Mustafa yerine tercih ederim ben çünkü adam kendindeki paniği takımın kalanına da yansıtıyor taraftarlara da bi anda herkes afallıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Ayhan ya da Barış'ı Mustafa yerine tercih ederim ben çünkü adam kendindeki paniği takımın kalanına da yansıtıyor taraftarlara da bi anda herkes afallıyor.
    Orası öyle ancak Ayhan'da 90 dakikayı kaldıramıyor.Banada sorarsanız elimde Ayhan,Sarp,Barış varsa Barış'ı oynatırım.En azından deli dana gibi koşuyor.Kötünün iyisi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Orası öyle ancak Ayhan'da 90 dakikayı kaldıramıyor.Banada sorarsanız elimde Ayhan,Sarp,Barış varsa Barış'ı oynatırım.En azından deli dana gibi koşuyor.Kötünün iyisi...
    aynen hem arada bir tutturuyor gol atıyor asist yapıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Barış>Mustafa>Ayhan

Ama sonuç olarak hepsi çok küçük
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayhan Musti'den büyüktür, Barış'tan da büyük olabilir bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ayhan Musti'den büyüktür, Barış'tan da büyük olabilir bence
    Yaş olarak demi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence Ayhan > Barış > Musti.

Ayhan ara sıra ilginç işler yapabiliyor. Barış deli gibi pres yapıyor. Mustafa ise gölge adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayatımda bu kadar rahat geçirdiğim bir sezon olmadı.Bazı takımlar küme düşmemek için bazı takımlar şampiyonluk için bazıları şampiyonluk potasına girmek için kazanmak isterken biz burada BAM'dan bahsediyoruz.Her neyse önümüzdeki 2 maçı kazanırsak takım biraz olsun toparlanır.Gerçi kazansak hangi potaya gireriz onu bilemem ama

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ayhan oynadığı zaman harbiden "oynardı" ne dönemler hatırlıyorum, ayhan'ın döktürdğü.

sorun "bi şekilde" oynayamaması.

fiziksel yetersizliği de bunlara eklendiği için bu saatten sonra ayhan'ın geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum maalesef.

Ayhan su haliyle bile baris ve özellikle m.sarp'tan daha iyidir. Ayhan'i digerlerine oranla severim özellikle Sivas macinda attigi gol unutulmaz zaten o sene falan kariyerinin zirvesindeydi

Maca gelirsek ne yapip edip kazanmaliyiz ve artik galibiyet serisi yakalamaliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

0>Barış>Mustafa>Ayhan

Kazanırız inşallah (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Hayatımda bu kadar rahat geçirdiğim bir sezon olmadı.Bazı takımlar küme düşmemek için bazı takımlar şampiyonluk için bazıları şampiyonluk potasına girmek için kazanmak isterken biz burada BAM'dan bahsediyoruz.Her neyse önümüzdeki 2 maçı kazanırsak takım biraz olsun toparlanır.Gerçi kazansak hangi potaya gireriz onu bilemem ama
    Harbiden ha, süper rahatız nasıl olsa yensek de yenilsek de BAM konuşacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Lig 21. hafta karşılaşması için Gaziantep'e hareket eden Galatasaray Profesyonel A Takımı'nın seyahat kadrosu şöyle:

KALE
    Aykut Erçetin
    Ufuk Ceylan
    Robinson Zapata

DEFANS
    Lucas Neill
    Çağlar Birinci
    Emiliano Insua
    Hakan Balta
    Servet Çetin
    Serkan Kurtuluş

ORTA SAHA
    Sabri Sarıoğlu
    Mustafa Sarp
    Aydın Yılmaz
    Yekta Kurtuluş
    Lorik Cana
    Juan Culio
    Emre Çolak
    Kazım Kazım
    Harry Kewell

FORVET
    Anıl Dilaver
    Milan Baros
    Bogdan Stancu

Anıl Süs Olarak Götürülüyor Heralde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Neden bilmiyorum ama şu takımda hala Aydın Yılmaz'ı görünce sinirlerim hopluyor, yeter yahu git artık.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri