Es-Es maçındaki oyunun benzerini oynarsak kazanabileceğimizi düşünüyorum bu maçı.
Screw you guys, I'm goin' home
Kupa maçındaki oyun Antep'e fazlasıyla yeter gibime geliyor.
Ama Es-Es maçının ilk yarısındaki Gs'da maçı farklı kazanabilir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sadece mekanın oynatmadığını kanıtlaması lazım takımın. Kazanacağımıza inanıyorum![]()
Hagi, iyi oynayıp bir maç kazandığımızdan hiçbir değişiklik yapmadan takımda çıkacaktır bu maça. Orta sahada Sabrinin dinamizmi, Neiil'in tecrübesi bize çok şey katacak gibi. İyi tutturduk bence taktiği de.
Antep fazla bir direniş göstermezse gazi olmayız.
Neill'la Cana'nın yer değiştirmesi bence daha makul olur. Cana Neill kadar topu iyi kullanmıyor belki ama atılan topları daha iyi kesip hücumlarını bitiriyor.
Merak ediyorum acaba sadece 1 maçlıkmıydı bu hava yoksa devamı gelicek mi?İnşallah kazanırız ne diyim...
Bu konuda kafalar karışık aslında, yani benim kafam karışık en azından.Net bir fikre sahip değilim çünkü görüyoruz ki Neiil orta sahada çok iyi sağlıyor pas trafiğini. Bu işi aynı zamanda Culio'da yapıyor ama tek başına yetmiyor tabi ki. Eskişehir maçında gördük, Neill oyundan çıkınca orta sahanın hakimiyeti rakibe geçti.
Galatasaray'ın 2 sezondur orta sahada eksikliğini çektiği pas trafiğini sağlayacak oyuncu Neill olmalı bence. Cana stoperde devam etmeli.
Aslında Neill ile Cana oynasın stoperde.Taş gibi defans olur.Bu seferde orta saha Culio,Yekta,Sabri gibi bir diziliş olabilir.Yada alalım sezon sonu Yiğit İncedemir'i.Gerçekten yerli olarak orta saha eksikliğimiz var.Ancak bakın görün Ayhan gelince yine koyucak orta sahaya o adamı.Barış'ta iyileşmiş zaten.Ya da onu koyar.Takım eskiye geri döner...
Çağlar'da iyileşmiş.Bir an önce kendisini hazırlaması lazım.Balta'dan 2 kat daha iyi bir adam.En azından orta açabiliyor...
Takımıma güvenmeye başladım yeniden. Eğer bu maçı da alırsak, bir seri başlatabiliriz. Lige tekrar tutunmak adına iyi olur bu.
Antep'le bu sezon 3.defa karşılaşıyoruz sanırım. Antep de yeni transferleri ile baya iyi takım oluşturdu. Sosa, Popov, Wagner, Murat Ceylan, Julio gibi kaliteli isimleri var. Baya zor maç olacaktır ama inşl. kazanırızda zirveye oynarız.
Galatasaray Eskişehirspor maçındaki oyununu oynarsa tabii ki kazanır fakat aynı oyunu sergileyemeyeceklerini düşünüyorum. Bana göre kupa maçına benzer bir maç olur, Gaziantepspor kazanır. Ya da en azından yenilmez...
Antep çok zorlu bir rakip neler olacağını kestirmek güç.Takımı mekanın oynatmadığını kanıtlaması lazım bu maç ile.
İşte asıl sınav bu.Ligin 2.yarısındaki en zor 2.deplasmanımız(Beşiktaş'tan sonra) bana göre.Bu sefer yenilmeyiz diye düşünüyorum.Ama galip geleceğimize de güvenemiyoruz taraftarlar olarak.Takım o kadar çok değişken ki,ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
Güzel bir diziliş ile bu maçtan 3 puan almak çok zor olmasa gerek.Bu maçı kazanırsak;Avrupa Kupaları mücadelesi için biz de varız diyebiliriz.Ama olası bir puan kaybı,moralleri yine aşağı çekebileceği gibi,işleri de zora sokacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Geçen hafta BAM üçlüsü olmadığında bu takımın iyi oynayabildiği ortaya çıktı, bunu artık herkes görmüştür. Hatta bu üçlüden sade biri bile olsa takım inanılmaz açıklar veriyor ki yine son maçta Mustafa girdi takım 2 tane gol yedi. Bu hafta benim içimden gelen yine bir sürpriz ile Servet'in yedek kalması ve defansın ortasında Neill ile Cana'nın beraber oynaması. Beklerde Serkan ve ne yazık ki Balta oynayacak. Gönül ister ki iki maçta 5 gol yiyen Zapata yerine bu maçta Ufuk oynasın ve sol bekte de Insua oynayabilsin ama yabancı kaleci hayranlığı bunun önüne geçer diye düşünüyorum ne yazık ki. Ön libero Sabri ve ortada da Yekta ve Culio. Kanatlarda Kewell ve Kazım ileride de (tam olarak ileride denilemeyecek olsa da) Stancu. Maçın durumuna göre Baros ile kanatlardan birisi ya da Stancu değişebilir. Gönlümden geçen 11:
---------------Ufuk------------------
Insua----Neil----Cana----Serkan
---------------Sabri------------------
----------Culio----Yekta-----------
Kewell-----------------------Kazım
--------------Stancu---------------
Bu dizilimde bir 11 ile çıksak rahat kazanırız diyorum ama bu dizilimle çıkmayacağımızı bildiğimden kazanırız diyemiyorum. Keşke bir kaza olsa da bu 11 ile çıksak...
Last edited by Belgorth : 09.Şubat.2011 at 20:48 Reason: yazım hatası
Barış>Mustafa>Ayhan
Ama sonuç olarak hepsi çok küçük![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ayhan Musti'den büyüktür, Barış'tan da büyük olabilir bence![]()
Bence Ayhan > Barış > Musti.
Ayhan ara sıra ilginç işler yapabiliyor. Barış deli gibi pres yapıyor. Mustafa ise gölge adam.
Hayatımda bu kadar rahat geçirdiğim bir sezon olmadı.Bazı takımlar küme düşmemek için bazı takımlar şampiyonluk için bazıları şampiyonluk potasına girmek için kazanmak isterken biz burada BAM'dan bahsediyoruz.Her neyse önümüzdeki 2 maçı kazanırsak takım biraz olsun toparlanır.Gerçi kazansak hangi potaya gireriz onu bilemem ama
![]()
ayhan oynadığı zaman harbiden "oynardı" ne dönemler hatırlıyorum, ayhan'ın döktürdğü.
sorun "bi şekilde" oynayamaması.
fiziksel yetersizliği de bunlara eklendiği için bu saatten sonra ayhan'ın geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum maalesef.
Ayhan su haliyle bile baris ve özellikle m.sarp'tan daha iyidir. Ayhan'i digerlerine oranla severim özellikle Sivas macinda attigi gol unutulmaz zaten o sene falan kariyerinin zirvesindeydi
Maca gelirsek ne yapip edip kazanmaliyiz ve artik galibiyet serisi yakalamaliyiz.
0>Barış>Mustafa>Ayhan
Kazanırız inşallah (:
Spor Toto Süper Lig 21. hafta karşılaşması için Gaziantep'e hareket eden Galatasaray Profesyonel A Takımı'nın seyahat kadrosu şöyle:
KALE
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Robinson Zapata
DEFANS
Lucas Neill
Çağlar Birinci
Emiliano Insua
Hakan Balta
Servet Çetin
Serkan Kurtuluş
ORTA SAHA
Sabri Sarıoğlu
Mustafa Sarp
Aydın Yılmaz
Yekta Kurtuluş
Lorik Cana
Juan Culio
Emre Çolak
Kazım Kazım
Harry Kewell
FORVET
Anıl Dilaver
Milan Baros
Bogdan Stancu
Screw you guys, I'm goin' home
Anıl Süs Olarak Götürülüyor Heralde![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Neden bilmiyorum ama şu takımda hala Aydın Yılmaz'ı görünce sinirlerim hopluyor, yeter yahu git artık.