Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Manisaspor kazanır

5 31.25%
  • Trabzonspor kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

4 25.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: Manisaspor - Trabzonspor [22. Hafta]

Onur'a değil İsaac'e saydırdı bence. Onur'un ne suçu var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Onur'a değil İsaac'e saydırdı bence. Onur'un ne suçu var

Oylede olabilir ama her kime olursa olsun bir bayana hic yakismiyor. Gerci sirf o degildi, Onurda geri tepki verdi bi ara kulagi cekilmesi lazim. Ve ayrica Selcukun aciklamasi

Selcuk: Aslinda sadece taraftarlar degil bizde olduk olduk dirildik. Iki takimda iyi mucadele etti. Sacma bir gol yedik fakat maci cevirmesini bildik. Bizde maci kazanmak icin herseyi yaptik ve kazandik. Ustumuzde stress olmuyor ve tarafatrimiza iyi bir futbol gostermek istiyoruz. Strese girmiyoruz. Zaman zaman iyi oynadik fakat 1 yaridaki performansimiza uzagiz.

Manisaspor'da 3 sene adam gibi top oynadim. Manisaspor taraftari agiza alinmayacak seyler soyledi. Boyle kufur edemezler bana. Bir para kazandirip gittim bu takima. Bu muamele beni cok uzdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Oylede olabilir ama her kime olursa olsun bir bayana hic yakismiyor. Gerci sirf o degildi, Onurda geri tepki verdi bi ara kulagi cekilmesi lazim. Ve ayrica Selcukun aciklamasi

Selcuk: Aslinda sadece taraftarlar degil bizde olduk olduk dirildik. Iki takimda iyi mucadele etti. Sacma bir gol yedik fakat maci cevirmesini bildik. Bizde maci kazanmak icin herseyi yaptik ve kazandik. Ustumuzde stress olmuyor ve tarafatrimiza iyi bir futbol gostermek istiyoruz. Strese girmiyoruz. Zaman zaman iyi oynadik fakat 1 yaridaki performansimiza uzagiz.

Manisaspor'da 3 sene adam gibi top oynadim. Manisaspor taraftari agiza alinmayacak seyler soyledi. Boyle kufur edemezler bana. Bir para kazandirip gittim bu takima. Bu muamele beni cok uzdu.

ben bu olaya gıcık oluyorum, biz ne zaman bizden giden oyuncuya böyle şeyler yapıyoruz? hele de bize karşı harika toplar oynamalarına rağmen. ama Burak, Egemen, Selçuk.. hep eski takımlarından tepki alıyorlar, yav bu ligde transfer olmayacakmı ben anlamıyorum, Aurelio bize 1 kuruş kazandırmadan gitti, neredeyse ilk maçında avni akerde bize gol attı, çıt çıkmadı.. gerçekten anlamakta zorlanıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Markus Merk penalti yok dedi Ceyhunun pozisyonu icin

--------------------------------------------------------------------------------

Gol: Trabzonspor: 2 – Manisaspor: 1

Toplam Şut: Trabzonspor: 25 - Manisaspor: 5

İsabetli Şut: Trabzonspor: 6 - Manisaspor: 4

İsabetli Orta: Trabzonspor: 5 - Manisaspor: 2

Faul: Trabzonspor: 16 - Manisaspor: 25

Korner: Trabzonspor: 9 - Manisaspor: 3

Ofsayt: Trabzonspor: 2 - Manisaspor: 4

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Manisaspor:% 45

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İstatistiklere bakarsak trabzon haketmiş gözüyükor..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Alanzinho adeta gözümüzün pasını sildi. Hiç kimsenin beklemediği anda müthiş vurdu.

Benim için maça gelirken stadın yolunu karıştırıp çarşıya giden Trabzonspor taraftarlarına yolu göstermek baya uğraştık.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Trabzonspor...Alanzinho gerçekten müthiş gol atarak takımına çok önemli 3 puan aldırdı...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

25 şut 6 isabet bu nasıl iştir.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri