![]()
![]()
26.02.2011
16:00
![]()
![]()
26.02.2011
16:00
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yarın bilet kaldıysa maçtayım.Güzel bir maç olur umarım.Deplasmandaki fobimizi kırmalıyız.
Deplasman fobisi mi?İ.B.B. ne yapsın o zaman. ''Bize her yer deplasman!'' pankartını hatırlıyorum
Bozbaykuşlar geleneği sürdürüp bir büyük takımı daha puansız evine gönderebilir. Bu tür maçlara çok daha iyi motive oluyorlar ve hızlı oyun tarzlarını rahatça yansıtabiliyorlar sahaya.
İnci sözlük bu sefer baya kalabalık geliyormuş![]()
Last edited by Nedvedmania : 23.Şubat.2011 at 22:51
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İBB Galatasaray'a karşı kazanamıyor bayadır benim bildiğim. Yine öyle olacaktır. Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum...
İbb gerçekten tehlikeli takım Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yaşattıkları aşikar![]()
Ama Galatasaray'a karşı bu olmuyor bu maçtada olmayacakdır düşüncesindeyim..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maça bilet almadım havalar buz tutuyordu iyi de yapmışımOlimpiyat daha da soğuktur...PC'min başında çekirdeğimle izlerim maçı
bu arada NTV Spor'da muhtemel 11'lere baktım Neill görünmüyor ilk 11'de ama belli olmaz da tabi...
İBB şeytanın bacağını kır artık![]()
...
Hava çok soğuk ve berbat. O sahada oynayacak futbolculara kolay gelsin bence futbol falan olmaz bu havada 0-0 berabere biter bu maç.
Ben de bir beraberlik çıkacağını düşünüyorum bu karşılaşmadan.İBB bizi yenemiyor ama bu sefer deplasman fobisi ile biz de kazanamayacağız düşüncesindeyim.1-1 olabilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sahada futbolcular ve seyirciler soğuktan donacaktır.Bu arada Baros'un bu sezon ligde attığı 7 golün 3'ünü Belediye'ye atmışyine atar mı diye düşündürmüyor değil
![]()
Sarp oyunda belediye için 3 puan hayırlı olsun..Ayhan oynasa daha iyi idi..En azından sarp gibi skora etki etmiyor..
Ey Hagi Yektaya takıntın mı?? Var..
Sarp oynuyor yandik.
Bu arada Yekta'yı görmüştüm NTV Spor'da kesin değildi.Ama şimdi Lig TV'ye baktığımda Sarp'ı yazmışlar.Yandık hemde ne yandık.
Geçen hafta maça girerken ıslıklanan adam bugün ilk 11de.Neden Hagi??
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sarp gol atıcak bugün...
Yedeklere baktımda Yekta,İnsua,Pino girerse 2. yarı da çok iyi olur.Ama sanmıyorum Hagi'nin İnsua'ya inadı var oynatmıyor.
Belediye'nin Kendi Evinde 3 Büyüklere Karşı Üstünlüğü Biliniyor . Belediye Kaybetmez Diyorum![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray
Robinson Zapata
Sabri Sarıoğlu
Çağlar Birinci
Servet Çetin
Serkan Kurtuluş
Lorik Cana
Emanuel Culio
Mustafa Sarp
Kazım Kazım
Milan Baros
Bogdan Stancu
İstanbul B.Ş.B
Oğuzhan Bahadır
Can Arat
Marcin Kus
Mahmut Tekdemir
Metin Depe
Ekrem Ekşioğlu
Samuel Holmen
Cihan Haspolatlı
Gökhan Süzen
İbrahim Akın
Gökhan Ünal
ilk yarı 0 verdım![]()
Birinin Sabri'ye savunmada adam takibi yapmasi gerektigini söylemeli sanki forvet arkasi oynuyor.
Eğer İbb bugün Galatasaray'ı yenebilirse Galatasaray'a karşı ilk galibiyetini elde etmiş olacakmış o yüzden Abdullah Avcı'nın Galatasaray'a karşı bir üstünlüğü yok
Verdiğim link'de daha açık anlatılıyor : http://fanatik.ekolay.net/Ikisi-de-i..._88_215352.htm
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sabri'yi orta sahadan cikartmali Hagi verimli olmuyor hic.
Serkan'i cikar Sabri'yi beke cek sok Yekta'yi ne kaybedicez ki korkak futboldan gina geldi. Luce'de böyleydi ama basari geliyordu.
Geçen maçta 2. yarı dediğin gibi yapmıştı Hagi bu sefer de öyle yapar umarım.
Boşuna demedim valla attı Baros1-0 öne geçtik...