Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 38 arası toplam 38 sonuç

Konu: Türkiye'de iki spor kulübü var

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

emin olun bizim sembol isimlerimize de neler deniyor. fenerbahçenin simge ismine saygı duyarım, ama her dediği doğru değil, holiganlıkla alakasını çözemedim dediklerinin, holigan olmamak için saf gibi kabul mü edelim her deneni? objektif demişssin ama bence takımından dolayı objektif olamayan sensin.

süper ligde 3 örnek verdimki kendi takımımın penceresinden değil, genel örnekler alınsın, istersen 5 tane daha veririm, işte ortada; ibb nin 10 tane lisanslı branşı var, ankaranın b. belediye hentbol takımı avrupada Türk takımlarının en büyük başarısını aldırmıştı mesela.

15-20 yaşına kadar memleketinde zorlukla, yoklukla spor yapmış sporcuları Türkiye derecesi alınca klübe transfer etmek amatör branşlara destek vermek değildir. nasıl süper ligde gelir dağılımı varsa, başarı sırası varsa, amatörde de böyle olacaktır, herkes elinden geldiğince yapacaktır bu işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    15-20 yaşına kadar memleketinde zorlukla, yoklukla spor yapmış sporcuları Türkiye derecesi alınca klübe transfer etmek amatör branşlara destek vermek değildir.
    Bir çok amatör branşta küçük yaştan itibaren eğitim veriliyor ve sporcu yetiştiriliyor. Ayrıca zorlukla derece alanlar mesela bir F.Bahçe'ye transfer olunca daha fazla imkana sahip olduğu için daha başarılı olma şansı oluyor yani yine destek vermiş olunuyor. Çünkü önüne başarılı olabilmesi için bir çok imkan seriliyor. Dediğiniz gibi 15-20 yaşına kadar memleketindeki zorluklar olmuyor yani

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bir çok amatör branşta küçük yaştan itibaren eğitim veriliyor ve sporcu yetiştiriliyor. Ayrıca zorlukla derece alanlar mesela bir F.Bahçe'ye transfer olunca daha fazla imkana sahip olduğu için daha başarılı olma şansı oluyor yani yine destek vermiş olunuyor. Çünkü önüne başarılı olabilmesi için bir çok imkan seriliyor. Dediğiniz gibi 15-20 yaşına kadar memleketindeki zorluklar olmuyor yani

ama canım kardeşim bu işte amatöre eğilmek değil transfer etmek, bir sporcu zaten 20 yaşına kadar antrenöründen alması gereken tekniğin tamamını almış olması gerekir, amatöre eğilmek demek alacaksın 10 yaşında 20 ye kadar çalıştıraksın. örneğin Eşref Apak, adam otobüs garajında gülle atarak olimpiyat madalyası aldı, sonra Fenerbahçeye imza attı olimpiyata katılma derecesi elde edemedi 2008 de.

o zaten paragrafımın içinde ufak bir cümle, genelinde anlatmak istediğimi söyledim zaten, Faruk Ilgaza saygı duyarım, ama bu konuda yanıldı, klüplerimizde amatör branşlar var, holigan olmamak için olana yok mu diyelim?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye'de Amatör Branşlarda Profesyonalce (Spor Kulübü bilinciyle) hareket eden iki büyük takım var ; Fenerbahçe,Galatasaray...

Belediye takımlarını karşılaştırmamak lazım yani Belediye'nin tüm branşlarda takım/sporcu'su olsun yani.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Silsinler trilyonluk vergi borçlarını bende açayım istediğin branşı Faruk Başgaann hayırlı işler..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Doğru veya yanlış bunu tartışmak bana düşmez. Ancak bu açıklamanın yapılmış olması ayıp birşey..

Nesil
    2006

Ben bu sözlere takılmam; ama şu noktaya değinmek istiyorum Beşiktaş Jimnastik Kulübü... Adı üstünde jimnastik, son olimpiyatlara kaç oyuncu gönderdi? 2012'ye kaç oyuncu gönderecek? Kusura bakmayın isminde jimnastik olan bir kulübün buna önem vermesi gerekiyor, bu Beşiktaş için demiyorum, A kulübü B kulübü fark etmez her kulüp için geçerli.

Fenerbahçe'yi ben bu konuda tebrik ediyorum, başka kulübü tutsamda son olimpiyatlara rekor sayıda oyuncu gönderdiler keşke her kulübümüz bunu başarabilse ve daha da başarılı olabilsek çünkü başarı madalya rekabetten çıkar. Bu ortamı sağlamalıyız. Biz bence futbola yatırım yaparak en büyük hatayı yapan ülkeyiz. Biz salonlarda minderlerde pistlerde daha başarılıyız. Az ama öz oyuncularımız var. Bunu herkes görüyor, nedir bu çim tutkusu...

8. Default

Futbol çok spesifik, kafa patlatmak gereken bir spor dalı olmadığı için olabilir Basit bir oyun görüntüde yeri geldiğinde oynamak için tek bir kale, bir plastik top bile yeterli. Hatta zamanında az oynamadık bizlerde sokak aralarında, okul bahçelerinde... iki taşı kale yap, birde teneke kutu, hatta buruşturulmuş bir parça kağıt- gazete yeterde artar bile...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri