Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

6 30.00%
  • Gaziantepspor kazanır

7 35.00%
  • Berabere biter

7 35.00%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 131 arası toplam 131 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya geçen sene son anda kümede kalan basketbol takımının baştan aşağı değiştiği gibi bize de öyle bi revizyon gerekli ki bu takım yeniden ayaklansın.Bu kadrodan bi cacık olmaz.Bu Karpaty'e elendiğimizden beri değişmedi kafamda.Ha bazı maçlar iyi oynadık falan ama olmuyo işte.Misimovic gibi yıldızı harcayan,saçma kararları ile Galatasaray'ı daha da gerilere sürükleyen Hagi'de her ne kadar diğer konularda başarılı olsalarda futbol takımını bu hale düşüren yönetimde bu kadar verimsiz oynayan futbol takımınında yapacağı tek şey acilen bu klübü daha fazla batırmadan gitmektir.Bu sene tarihimizin en kötü sezonu.Bunu biz Galatasaray taraftarına yaşatan herkese sevgilerimi yolluyorum.Elimizdeki tek hedefi de kaybettik.Seneye bakalım ne olacak

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Arada Turgut'um Yatırdın Ulen Beni Hani Yenerdi GS 20 Liramız Gitti
    Abi ben sana dedim ya İçimden geçen Antep ama seneye Galatasaray avrupaya gitmek için bu maçı almak zorunda diye oyna dedim

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Şu Gaziantep Avrupaya gitsin gerçekten hak ediyorlar..

Buradan gidemezlerse bile ligde ilk 4'e girerek gitsinler..

Maça gelecek olursakda Antep turu geçecekdir bana göre.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ve ultrAslan ında sabrı taştı en sonunda geç bile kaldılar..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Hagi ile anlastigimiz haberi ciktigindada uzun uzun yazmisdim , burda Romanya'da Hagi'nin T. Direktor olarak hic bir degeri yok , herkes bana nasil olduda yine Galatasaray'in basina gecti diye sormustu zamaninda , iyi futbolcu olmak demek iyi bir T.Direktor olucagin anlamina gelmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Rakip takımlar hakkında yorum yapmak haddime düşmez. Kolay kolay yapmam. Ama yazmadan geçemeyeceğim: Galatasaray'ın bu durumundan en az mesuliyeti olan kişi Hagi'dir. Hiç yoktur demiyorum ama eleştiri sıralamasında hedef tahtasının en gerisinde olması lazım. Bence tek suçu istediği transferler. Onu da elindeki bütçeyi bilmeden değerlendiremeyiz. Oyuncuları yerinde oynatmıyor mevzuu var. Aynı şekilde, oyuncuları yerinde oynatmayarak Kadıköy'den puan çıkardığında herkes alkışlamıştı. Arda'nın kronikleşen sakatlığı, Baroş; elinde bir tane yıldız yoktu.

Sezgin ve Polat Adnan'dan daha fazla eleştiriliyor ya. Cidden üzülüyorum adama. Bu kadroyu o kurmadı ki? Bu takımı ahım-şahım bir takım olarakta almadı. Zaten çok kötü durumdaydı, bütün dengeler bozulmuştu. Yıldızların sakatlığı da cabası...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bizim hagi'nin elindeki kadroya değil kadroyu kullanma biçimine eleştirilerimiz.... stancu sol açık için alındıysa, Neill ve Sabri ortasahaysa, Cana savunmanın göbeğinin oyuncusuysa Hagi'ye laf yok
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence G.Saray yönetimi kulübün gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunu böyle zor şartlar altında takımın başına geçirerek onu harcamışlardır... Lucescu felan gelse tamam ama teknik direktör olarak bir başarısı olmayan ve henüz tecrübesiz olan bir hocanın böyle bir takımı ayağa kaldırması beklenemezdi... G.Saray yönetimi bunu bilmeliydi... Ayrıca Tugay geçerse ve olası bir başarısızlığında da yine ipini çeker yönetim ve onuda taraftara düşman eder... Başka bir hoca sezon sonunda gelmeli bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence G.Saray yönetimi kulübün gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunu böyle zor şartlar altında takımın başına geçirerek onu harcamışlardır... Lucescu felan gelse tamam ama teknik direktör olarak bir başarısı olmayan ve henüz tecrübesiz olan bir hocanın böyle bir takımı ayağa kaldırması beklenemezdi... G.Saray yönetimi bunu bilmeliydi... Ayrıca Tugay geçerse ve olası bir başarısızlığında da yine ipini çeker yönetim ve onuda taraftara düşman eder... Başka bir hoca sezon sonunda gelmeli bence...

20 yaşında bir fenerbahçe taraftarı bile bunu görebiliyor ama yönetim göremiyor işte Takımın içerisine girdiği kaostan çıkarabilecek olan teknik patronun mutlaka çok tecrübeli ve yaş olarak da genç olmayan biri olması lazım. Lucescu,Terim , Gerets ya da bu tarz başka bir antrenör lazımdı.Bülent Korkmaz'dan sonra Hagi efsanesini de taraftarın önüne atarak bitiren yönetimin hedefinde kim var acaba? Hakan Şükür ya da Tugay olabilir. Ya da ne bileyim Popescu falan antrenörlük yapıyorsa gelsin de biraz da ona küfür edelim ve nefret eder hale gelelim...
    Last edited by nannar : 03.Mart.2011 at 16:21
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçtaydım. Maçtan sonra TRT gösterdi mi bilmiyorum ama yaklaşık 40-45 dakika kadar benim bulunduğum Pegasus tribünündeki taraftarlar olarak dışarıya çıkmadık. Güvenlik güçleri hiçbir müdahalede bulunmadılar buna rağmen. Maçın sonundan itibaren de "Yönetim istifa" sesleri tüm stadda yankılandı.

Maça gelecek olursak dün biraz şanssız olduğumuzu düşünüyorum. Servet'in direkten dönen topu, Baros'a ceza sahası içinde yapılan çok sert müdahale ve bu pozisyonda çalınmayan penaltı, yine Baros'un sayabildiğim kadarı ile kaçırdığı 2 net pozisyon. Antep takımı ise gereken futbolu oynadı ve zamanı çok iyi geçirdiler, Cüneyt Çakır da buna müsaade etti.

Turu geçmememiz birşeyleri değiştirirse iyi ki elenmişiz derim ama ilerleyen günlerde hiçbirşey olmazsa bu maçı kaybettiğimize yanacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayhan'ın bu seneki futbolundan nefret ediyorum, hareketlerine de kıl oluyorum ama o formayı giyen adamı sadece kötü oynuyor diye ıslıklamak Galatasaray taraftarına yakışmaz. Ayhan sanki bilerek kötü oynuyor, sanki takımın kötülüğü için ter döküyor. Vallahi ne yalan söyleyeyim ıslıklarla çıkarken formasını çıkarıp armasını öptüğü an gözlerim doldu. Bu adamı Jo denen brezilyalıyla aynı kefeye koymak cidden yanlış.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ayhan kötü oynuyor ama bütün fatura ona kesilmemeli. Maçtaydım ben de. Onu ıslıklayanlar arasındaydım sahadan çıkarken ama formasını çıkartıp öperek beni utandırdı. Alkışlayanlar da oldu.

Takımda revizyon şart ama Servet ne olursa olsun kalmalı. Onun gösterdiği özveriyi gösteren başka bir adam yok bu takımda. Baros ve Culio hariç.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri