Ümit Karan-Nihat
Yerden oynayan bir milli takımda bir numaralı ikili olurlar bence...
Ümit Karan-Nihat
Yerden oynayan bir milli takımda bir numaralı ikili olurlar bence...
herkez ümit karan diyor ama adamda şansızlıktır gidiyor ne zaman formun zirvesınde olsa mıllı takıma cagrılsa sakatlanıyor. çıkarılıyor kadrodan![]()
1 Volkan
2 Can Arat 3 Önder Turacı(inşallah gelir)
4 Ümit Özat(Mehmet Sedef) 5 Serkan Balcı
6 Yasin Karaça 7 Emre B.
8 Nihat Kahveci (Nuri Şahin) 9 Tuncay Şanlı
10 Fatih Tekke 11 Ümit karan
nİhat Kahvecİ-tuncay Şanli
ümit karan ve nihat ikilisi bence her maç kesin gol atar......
necati ateş oynamasında kim oynarsa oynasın...Kendisini hiç beğenmiyorum!
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
allah allah necatiyi sevmiyon ha e yuhh kardesim ben sana ne diim sen g.d.p heinze seviyondur kim bilir!!!
Evet Necatiyi sevmiyorum bence galatasarayda oynayacak vasıflarda değil milli takımda oynayacak vasıflarda hiç değil;attığı gollere gelince bi adam 30 tane şut çekerse tabi biri,ikisi gol olur...Bence gslısın diye oyunucuyu savunmaktan vazgeç, bende fenerbahçeliyim ama ümit özatın,lucianonun iyi bir futbolcu olmadığı gerçeğini inkar etmem,biraz gerçekçi olmak gerek...
nihat-ümit karan arkalarında necati en iyi bunlar olucak gökhan halil felan boş çıktılar
nihat olur zaten ama onun yanında dinamik ve birebirde rakip eksiltecek ve içeri dalacak bir eleman lazım bence ama o kişi kim derseniz bende bilemiyorum?
Originally Posted by şampiyon
O elemanı bulursak euro2008 yolunu yarılamış oluruz da o adam kim?Bide defansın ortasına da iki adam lazım,adam geçirten top geçirmeyen,ortayı emreyle yıldırayla nuriyle falan hallederiz de bakalım zaman ne gösterecek...
kim formdaysa o olurdu.Hasan Kabze gayet formda görünüyor.
Ümit Karan ve Oktay Derelioğlu bazıları oktayı tanımaz hala yaşlı değil en azından Hakan Şükür yada Fatih Tekke'den çok daha başaralı ve milli takım tecrübesi de var bence harcamasalar bu adamı daha fazla
Fatih tekkeden demi ?Originally Posted by xdogus
Originally Posted by xdogus
Kardeş oktay futbolu bırakmadı mı hala?
Tamam belçika karşısında herkesi çalımlayarak attığı golü hatırlıyorum ama bu yaşta da o kadroya giremez yaşı büyük diye ergün,okan,hakan,alpay alınmıyor o mu alınacak?Bence oktayı ben hatırlıyorum las palmasa gittikten sonra futbolculuk hayatı da bitti bence.Milli takım yeni bir oluşum içinde ve bu oyuncuyu da bu kadroya almaz fatih terim.
Oldu olacak abdullah,ilker,kemalettin,oğuz,aykutu da çağıralım hatta fatih terim de oynasın![]()
30 yaşında ama genç yaşta bitti,artık takımıda yok galiba.Originally Posted by physicist87
30 yaşındamı?Bence daha fazladır yaşı,boş da değil sanırım anadolu kulüplerinde oynuyo diye biliyorum ben onu...
Fatih Tekke futbolla alakası kalmadı gibi transfer haberleriydi yok kurşunlatılmasıydı her olayı futbolundan bişeyi götürdü zaten sadece ligde gol atan bi adam malatyaya ne bilim diğer anadolu kulüplerine atar ama milli takımda ben bi faydasını görmedim penaltıları kaçırmak gibi.Fenere atttığı o ters aşırtma kafası gerçekten etkileyiciydi ama ben o adamı 95-96 dan beri takip ederim Trabzondanydı yolladılar altaya bayaa yetenekliydi ayağı kırıldı süründü antepte falan sonra tekrar trabzon aldı e yaşıda oldu 30-31 aslında bi forvet için iyi bi yaş ama bakalım ne olacakOriginally Posted by SaMaNYoLu
30 yaşında bunda büyütelecek bişey yok tugay geçen yıla kadar oynuyodu 35 yaşındaydı.Hasan şaş kaç yaşında yada hakan şükür bence yaş olayını çok büyütmüşsün.Adam geçen yıl azerbeycan liginde gol kralı oldu bu yılda diyarbakır sporda bence oynar yine futbol hayatı bitmedi bekleyip görürüz.Ayrıca kemalettin milli takımda hiç oynamadı arada sırada gol atan bi adamdı ilkeri de hiç beyenmezdim galiba sen fenerbahçelisin burdan bu çıkıyo ama ben bi adamı bi gole bağlıyarak övmüyorumOriginally Posted by physicist87
Originally Posted by xdogus
Tugay 40 yaşında da olsa süper oynuyor keşke o da oynasaydı,ben yaş olayını büyütmedim fatih terim yaşlı diye şu şu oyuncuları almıyor oktayımı alcak dedim, anladın mı?
oktay 31 yasında ya ne işi var milli takımda..
nihat - necati (gokhan unal)
Futbolu iyi bilen birisi yaşı fazla diyerek bi futbolcuyu silmez.Örnek verecek olursak Cafu 40 yaşında sanki başka sağ bek yokmuş gibi cafu milli takımda oynuyo Milan da oynuyo bu sadece tek bi örnek.Geçen yıla kadar Zola da oynuyodu bence yaşlı diyerek bi futbolcu silinmez.Şimdi Ronaldinho 25 yaşında 5-6 yıl sonra top oynamasın mıOriginally Posted by R10aldinho
Ben zaten biliyorum ama fatih terim'e yakışmayan bi futbol var ortada örneğin madem yaşlı adamları almıyodu son 2 maça kadar Hakan Şükür oynadı.Bence o kadar genç adamın yanında 2-3 tanede yaşlı adamın olması gereklidir tabi bu benim fikrim ama hiç bi tecrübesi olmayan hatta bazıları ümit milli bile olmayan futbolcularla biz 2008'e de gidemeyeceğiz böyle giderseOriginally Posted by physicist87
her futbolcunun kapasitesi ayrıdır,kimi 40 yaşına kadar oynar kimi 30 yaşına kadar oynar.ama oktay ın yararlı olacagını hic sanmam.
cafu demişsin ama ,cafu mili takımda oynuyoda ne oluyo oldum olası beğenmem cafu yu ve bir an önce futbolu bırakması tek dileğim![]()
xdogus kardeşim fatih tekkenin yaşı 29 hem 95 ten beri takip ettiğini söylüyorsun ve bir icraatını göremedık diyorsun adam 3 yıldır trabzon sporu sırtlıyor. milli takımdada başarılı olmuştur fakat onan daha iyi forvetler var buda başka bir konu. ama fatih tekkenın hakkını yeme adam şu anda türkiyenın en kalıtelı santraforlarından biridir. parmakla gösterılecek kadar az ve iyi olanlardandır.
nihat halil ikisi süper olur bence
kayserideki gokhan ile halil ii olurduu
Lippi gecen sezon İtalya milli takımında ne yaptıgını hatırlayalım vieri gibi bir golcuyu kesti ve palermo dan hayatında vasat takımlarda futbol oynamis bir LUCA TONİ yi milli takıma cagırdı ve dahası kume düsmeyi son anda play-off macı ile kurtaran parma nın forvetiAlberto Gilardinho yu aldı Fatih terim de bence bunun gibi isler yapmalı ne yapmalı derseniz ben nerden bileyim bilseydim ben orda o da burda olurdu
Tuncay Sanli - Ümit Karan
Ugur Milli Takima Gelemez Hollanda Milli Takimini Tercih etti kendisiOriginally Posted by RoCCo_42
![]()
Halil---Tuncay süper ikili plurlardı bi de bunların arkasına necati ateş i de koydunmu süper olur![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
bana göre şahsi fikrim olarak ümit karan-gaökhan ünal arkalrında nihat ve yıldıray
benim ilk yapacagım şey trabzonlu hüseyin cıkartırdım forvet ise tuncay-nihat veya ümit karan