Lider Tv'yi internetten izleyebilen var mı?
Lider Tv'yi internetten izleyebilen var mı?
Şu maçı izleyemiyorum nasıl bir ülkedir bura.
Messi attı.
Messi attı...
Bir dakika önce kalecinin üstüne nişanlayan Messi daha Arsenal çıkamadan bir dakika sonra attı. Son dakikalar epey gergin geçti. Premier ligde Thery Henry günlerinden kalma bir Arsenal sempatim vardır ama onları hiç böyle kapanırken görmemiştim. Bu hafta sonu Sunderland Arsenal'e karşı nasıl kapanmışsa, Arsenal'de Barcelona'ya öyle kapanıyor. (D-Smart cihazı için çocuk odasını işgal ettim. Maçı sessiz izliyorum. Spikerin saçmalamalarını duymuyorum.)
İniesta'nın pası müthişti.Messide kaleciyi çok iyi geçti önce sekti önünde kaldı zannettim ama bilinçli yapmış güzel goldü.
Abi arap spikerden dinle birde çok heyecanlı anlatıyo adam kendimden geçtim izlerken![]()
Messi'nin golunden önceki pası 10-15 defa izleyip altyapılarda ders olarak vermek lazım. İş Messi'de değildi zaten. Almunia gibi karpuzcuyla bu kadar olurda, golden önceki pas beni benden aldı.
Çocuklar uyanır diye ses açamıyorum İsmail. Digitürk'te olmadığı için mecburen çocukların odasını işgal ettim.
Eşitlik golü geldi.Harikasınız be.Diaby mi attı ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aha, Barcelona kendi kalesine attı.
Arsenal 10 kişi kaldı. Gereksiz yere bir kırmızı.
RAh-e Farda diye Afgan kanalı var Turksat'ta ordan izleyebilirsiniz.
Frekans: 11986
Horizontal
Stmbol Rate:2222
Fec : 5/6
Bu arada Ömer Üründül efekti yaptı İspanyol spikerKoptum
2-1 oldu. Barcelona bir kaza golü yerse iki tane daha atmak zorunda kalacak. Acaba 3 için yüklenirler mi, biraz daha baskıyı yavaşlatırlar mı?
Diyordum ki... Penaltı oldu ve Barca 3-1 yaptı. Messi.
Olacak iş değil ya.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Az kalsın 3-2 oldu olacaktı, vuramadılar. Barcelona son hamlelerde biraz daha dikkatli olsa 75'den sonra farka gidebilirdi. Alves'in kaçırdıkları filan...
Bir ara sesi biraz açtım. İlker Yasin "haydi Messi" diye bağırıyordu.![]()
Wenger'in inadı ve Bendtner'in kazmalığı Barcelona'ya turu getirdi.
Shakhtar Roma'yı 3-0'la geçmiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Farfan güzel bir gol attı ve Schalke durumu 1-1 yaptı.
Kısa bir özet. sadece üç dakikalık:
http://www.nationalturk.com/shakhtar...oma-maci-62304