Sayfa 10 / 578 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sözün bittiği yer;

Allah bizi bir daha Adnan Polat gibi bir başkana,George Hagi gibi bir teknik direktöre, Hakan Balta gibi bir futbolcuya muhtaç etmesin!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

YALÇINDAĞ'DAN NET AÇIKLAMA!

Yönetim kurulu üyemiz Murat Yalçındağ merak edilen konulara açıklık getirdi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hagi'nin yanı sıra, birçok futbolcunun takımdan gönderileceğine ilişkin medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Bu takımdan kimse bugün yada yarın hiçbir yere gitmeyecek. Kesin değerlendirmemizi yönetim kurulu olarak sezon sonu yapacağız'' dedi.

Medyada yer alan haberlerle ilgili Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Yalçındağ, sarı-kırmızılı futbolculara da mesaj gönderdi. Yalçındağ, ''Tabi ki alınan sonuçlar ortada, bunun üzüntüsünü hepimiz yaşıyoruz. Oyuncularımıza en büyük ceza bugün puan cetvelinde bulundukları yerdir. Bu noktadan çıkmak onların elinde'' diye konuştu.

Yalçındağ, futbolcuların dış etkenlere kulağını kapatıp, sadece Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı ve sonrasındaki önemli maçları düşünmesi gerektiğinin belirterek, ''Her oyuncumuz hangi formayı giydiğini bir kez daha hatırlasın'' ifadesini kullandı.

Yalçındağ, şöyle devam etti: ''Bugün itibarıyla Galatasaray Futbol Takımı oyuncularıyla ilgili hiçbir tasarrufumuz yoktur. Bu takımdan kimse bugün yada yarın hiçbir yere gitmeyecek. Kesin değerlendirmemizi yönetim olarak sezon sonu yapacağız. Tabi ki alınan kötü sonuçlar ortada, bunun üzüntüsünü hepimiz yaşıyoruz. Oyuncularımıza en büyük ceza bugün puan cetvelinde bulundukları yerdir. Bu noktadan çıkmak onların elinde. Değerlendirmesini yapmak da yönetime düşer. Tekrar ediyorum, ligin bu son periyoduna girerken, futbolda her hangi bir tasarrufumuz olmayacak. Yolun burasına kadar yürüyen ekip, yolun sonunu da birlikte getirecek. Dış etkenlere, söylentilere, herkes kulağını kapatsın, sadece derbiyi ve sonrasındaki önemli maçları düşünsün. Her oyuncumuz hangi formayı giydiğini bir kez daha hatırlasın. Bugüne kadar olanları unutsun, o formanın hakkını ödesin.''

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşandığı iddia edilen, bazı internet sitelerinde yer alan haberlere de değinen Yalçındağ, ''Hukuki süreci başlatmış bulunuyoruz. Florya bizim namusumuzdur, futbolcularımızın namusudur. İftira ve yalanlarla varmak istenen yol hukuk duvarına çarpacaktır'' dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gitsin bakalım gitsin bıktık artık herşeyden..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Schuster olmaz, sözleşmesi devam ediyor. Daum'u getirsinler.
    beşiktaş'ta schuster istifa etti,yerine yardımcısı TAYFUR HAVUTÇU geldi.
    darısı başımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Vay be Hagi gibi bir efsane nasıl anılıyor? Futbol nankör bir oyun..

Ben Hagi'ye asla git diyemem, yüreğim kaldırmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

git demeden gitmeyi de bilmek gerek.oyuncu olarak onu izlerken aldığım keyifi sadece Zidane verdi bana fakat antrenörlük konusunda çok ama çok kötü!

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

bakıyorum hiç kimse fener maçıyla ilgili yorum yapmıyor
    demek herkesin güveni tam takıma
    ama ben ilk kez fenerin yenmesine sevinicem zira bu sefer hagi gidecek
    o yüzden bu seferki yenilgi "hayırlı"bir yenilgi olacak.
    tersi olursa yani fener bunu bilip yenilirse örneğin;
    o zaman ne yazık ki hagi kalacak bizde
    "oyunda" başarılı olmaya devam edeceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben de Hagi'ye kötü laf söyleyemiyorum. Söylerken içim bi kötü oluyor. Adı üstünde o bir efsane. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ama olan oldu artık. Daha da batırmadan gitmesi lazım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    bakıyorum hiç kimse fener maçıyla ilgili yorum yapmıyor
    demek herkesin güveni tam takıma
    ama ben ilk kez fenerin yenmesine sevinicem zira bu sefer hagi gidecek
    o yüzden bu seferki yenilgi "hayırlı"bir yenilgi olacak.
    tersi olursa yani fener bunu bilip yenilirse örneğin;
    o zaman ne yazık ki hagi kalacak bizde
    "oyunda" başarılı olmaya devam edeceğiz.
    Nasil bi Galatasaraylilik abi bu Fener yeniligisine sevinmek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hagi gidince sorunların düzeleceğine inanmıyorum.. Yönetim ve futbolcu kadrosunun da değişmesi gerek, aynı şekilde taraftar profilinin de..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamda heves bırakmadılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

nelerle uğraşıyor yönetim... kepazelik resmen yahu "YÖNETİM İSTİFA" diye haykırışlarla rekor kırılsa Adnan Polat çıkıp " Taraftara teşekkür ederim" diyebilir

Duyuru: Guinness World Records

Sevgili Galatasaraylılar,

18 Mart 2011 Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanacak olan derbi müsabakasında “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nu kırma denemesi, Guinness World Records tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti tarafından resmi olarak ölçülecektir.

Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.

Galatasaray olarak bir ilke daha imza atarak, Guinness Dünya Rekoru’na ulaşmak üzere, her zaman yanımızda olan camiamızın tüm üyelerini ve Galatasaray’ımızın büyük taraftarını bu rekor denemesine ve coşkusuna ortak olmaya çağırıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek hayalim son 15 dakikaya girilirken 2-0 filan galip olmamız ve bütün stadın "Yönetim İstifa" diyerek bu rekoru kırması.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Nasil bi Galatasaraylilik abi bu Fener yeniligisine sevinmek
    açıkladığımı düşünüyordum yazımda.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adamda heves bırakmadılar.
    +yorum yapmama gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by nannar View Post
    nelerle uğraşıyor yönetim... kepazelik resmen yahu "YÖNETİM İSTİFA" diye haykırışlarla rekor kırılsa Adnan Polat çıkıp " Taraftara teşekkür ederim" diyebilir

Duyuru: Guinness World Records

Sevgili Galatasaraylılar,

18 Mart 2011 Cuma akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena’da oynanacak olan derbi müsabakasında “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”nu kırma denemesi, Guinness World Records tarafından Türkiye’ye gönderilen hakem heyeti tarafından resmi olarak ölçülecektir.

Guinness World Records’un resmi kayıtlarına göre, “bir spor stadyumunda tezahürat ile ulaşılan en yüksek ses rekoru”, 1 Ekim 2000 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Colarado eyaletindeki Denver Mile High Stadyumu’nda gerçekleşmiş, Denver Broncos ile New England Patroits arasında yapılan ulusal futbol ligi karşılaşmasında 128.7 desibel’e ulaşılmıştır.

Galatasaray olarak bir ilke daha imza atarak, Guinness Dünya Rekoru’na ulaşmak üzere, her zaman yanımızda olan camiamızın tüm üyelerini ve Galatasaray’ımızın büyük taraftarını bu rekor denemesine ve coşkusuna ortak olmaya çağırıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü
    şaka dimi bu?

Tek hayalim son 15 dakikaya girilirken 2-0 filan galip olmamız ve bütün stadın "Yönetim İstifa" diyerek bu rekoru kırması.

diyecektim ama 2-0 galip görünce oldum
    ama geriye kalan kısım kırılabilir,stadın ambiansı güzelmiş,
    güzel bir "YÖNETİM İSTİFA" "HAGİT" gibi sloganlar olabilir.
    ama bence en çok küfür duyulacaktır,onun içinde yurt dışından adam çağırıp "bak ne güzel küfür yiyoruz" a bence gerek yok.
    imza: ADNAN BIRAK ,HAGİT, FUTAZCILAR DIŞARI !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Koyun can derdinde kasap et peşinde Kırsınlar rekoru kırsınlar.Sezon sonunda desibel rekoru kırdık diye hava atarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Desibel rekoru kırarsak bizi Uefa ya alırlar mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gündemi değiştirmek için yapılmış bir hareket.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adnan Polat taraftarın ilgisini sadece maça çevirerek rekor kırma amacıyla maçta baskı yaratıp F.Bahçe'yi avlamak istiyor. Değişik bir yöntem... Taraftar yemez ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz bu maçı yeneriz. Ama maç sonunda yine "Yönetim İstifa" diye bağırırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

fenerlilerin sesi çıkmasın diye fener taraftarının tezahürat yaptığı kısma engel koyacaklarmış; mynet te okudum

ama gs lilerin küfürlerini nasıl durduracaklar onu merak ediyorum doğrusu,bence fb yerine önceki maçta olay çıkartıp seyircisiz yapsalardı veya adam çağırmak yerine utanma olup hiç gitmeselerdi maç oynanıp fener yenince de seyircisiz oldu yok haginin suçu o gitsin biz kalalım demeden tıpış tıpış gitselerdi...

DAHA İYİ OLMAZ MIYDI?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onun amacı Fenerbahçelilerin sesi çıkmasın diye değil, herhangi bir cisim atılmasını her türlü engellemek için. En azından dijital ıslık çalmıyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yahu nasıl bir engel yapacak da sesi engelleyecek ? Kaan'ın dediğin gibidir o. Kaç kişi yer ayırmışız Fenerbahçelilere ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2bin küsur işte statü neyse o.

Mağlubiyetin hayırlısı olmaz, her türlü Galatasaray mağlubiyeti moralimi bozar.

Engelleme falan yok yahu güvenlik acisindan yapiliyor o cam muhabbeti.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Onun amacı Fenerbahçelilerin sesi çıkmasın diye değil, herhangi bir cisim atılmasını her türlü engellemek için. En azından dijital ıslık çalmıyoruz
    Arena'da Fener'e ses duvarı!17.03.2011 11:29:22
    Polikarbonat isimli malzemeden yapılan ve cam gibi görünen zırh, maça gelecek 2 bin 500 sarı lacivertli futbolseverin ses seviyesini düşürerek tribündeki etkisini azaltacak.

konu bu.
    benim de dediğim şu;fenerlilerin sesi yerine bence istifa seslerini durdursunlar yok diyorsanız ki;ses için değil cisim için o;gs liler maç sonu ne olursa olsun kızgınlıklarını göstermeyecekler mi? bence fenerden ziyade gslilere önlem almak gerekebilir diyorum ben.

zaten sahada cisim görecekmiyiz o da işin başka tarafı bence olay çıkacak bir maç dediğim gibi de tek cisim atılan cisimler olabilir o maçta;yada söylenen laflar...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    fenerden ziyade gslilere önlem almak gerekebilir diyorum ben.
    Yaklaşım 40 bin Galatasaray taraftarına nasıl önlem alınabilir ki ? 5-6 tank getirirlerse belki ama onun dışında çok zor
    Football is simple,but Football Manager is not

Mynet'in spor haberlerinin %90 u yalan inanmayin bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya istersen tüm Fener taraftarının eline megafon ver o kadar Gs taraftarının organize tezahüratı karşısında çok çok etkisiz olur bağırmaları. O nedenle o duvar sadece cisim atılmasını engellemek içindir. Ama neden bu maçta yapıldı o da ilginç...

Sayfa 10 / 578 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Mesaj Yetkileri