Sayfa 12 / 578 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ne yazıyor tişörtte? Türkiye'nin şampiyonunu belirlemeye geldik!! mi yazıyor
    Hayır Bank Asya Şamp. olmaya geldik yazıyor

işin kötüsü bu esprilerin ısrarla devam ettirlmesi;bi umut görsem hah dicem ne kümesi
    örneğin terim geldi seneye şampiyonuz ama yok işte bi gelişme ne yazık ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    Hayır Bank Asya Şamp. olmaya geldik yazıyor

işin kötüsü bu esprilerin ısrarla devam ettirlmesi;bi umut görsem hah dicem ne kümesi
    örneğin terim geldi seneye şampiyonuz ama yok işte bi gelişme ne yazık ki.
    Ben Terim'e bu kadar umut bağlanmasını şaşkınlıkla izliyorum. Yahu 2. gelişinde gördük ne yaptı Terim.
    Biz Türk milleti olarak kısa süreli gazlarla çalışan bir millet olduğumuzdan bir turnuvaya katıldıktan sonra başarılı oluyoruz, önemli olan elemelerden kupaya kalabilmek. Fatih Terim bir şekilde bunu başardı. Ondan sonra zaten var önünde 5 maç. Bizim için bir şey değil bu. Ama bu gaz olayı ligde tutmaz. Fatih Terim kaç yıldır da kulüp çalıştırmıyor. Bence gereği yok. Gerets gibi adam lazım bize.

Sheriff Misafir

Bende Fatih Terim'in başarılı olamayacağını düşünüyorum. GS'ye son gelişini ve milli takımdan gidişini bi hatırlayalım. Çok çabuk unutuyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eric Gerets ya da o tarz bir hoca lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yerli gelecekse ve uzun sureli kontrat yapilacaksa Ersun Yanal veya Fatih Terim.
    Yabanci gelecekse ve uzun sureli kontrat yapilacaksa Mircea Lucescu veya Eric Gerets.

Fatih Terim gelirse eminim ki cok basarili olacak. Galatasaray'a ilk geldiginde de yine bir kaos ortami vardi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Mehmet Helvacı Başkan olmak istiyor"

24 Mart 2011 17:03 | NTV Spor
    Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren, NTV Spor Radyo'ya yaptığı açıklamalarda başkanlık adayı olduğunu açıklayan Ünal Aysal'a destek verirken, Mehmet Helvacı'yı eleştirdi.

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, NTV SPor Radyo'ya konuştu. Bülent Yüksel ile Sportif Görüş programına konuk olan Süren Mehmet Helvacı'nın "Ünal Aysal AIG hisselerinden 10 milyon dolar kazandı" iddialarına, AIG anlaşmasının altında imzası olan dönem başkanı olarak cevap verirken "Helvacı Başkan olmak istiyor mesajı anlamıyor musunuz?" ifadesini kullandı.
    Süren şirket birleşmesiyle ilgili de bilgi verirken "AIG olsaydı, biz halka açık bir şirketten, 390 milyon TL hortumlamak durumunda kalmazdık! SPK kuruluna aykırı davrandık!" sözleriyle de "birleşmeyi ben yaptım" diyen Helvacı'yı zor durumda bırakacak bir iddia ortaya attı.
    "ÜNAL AYSAL SAYESİNDE FAZLADAN 37 MİLYON DOLAR TAZMİNAT ÖDEMEKTEN KURTULDUK"
    Faruk Süren AIG ile yapılan anlaşmaya bağlı olarak ortaya çıkan ihtilafla ilgili bilgi veren Süren, "Bizim işbirliği yaptığımız, beğenilmeyen AIG bir sigorta şirketi, Amerikan hükumeti son krizde batmasına müsade etmedi, Amerikan ekonomisini olumsuz etkiler diye... AIG gibi bir kuruluşla ortaklık yapmayı beceremedik, konuyu ihtilafa götürdük. Neticede, uluslararası ihtilafta Galatasaray, fazlası saklı kalmak suretiyle, 60 milyon dolar tazminata mahkum oldu. O dönemde bize "şu gün şu saate kadar, bize hisselerimizin bedelini getirirseniz, Londra'daki Citibank'da Galatasaray'ın hesabında duran 9 milyon doları da tazminat olarak verirseniz, biz sizinle sılh oluruz" diye bir opsiyon tanıdılar. Bizim o zamanki yöneticilerimiz her tarafı dolaştılar, 23 milyon doları bulamadık. Son gün, sürenin dolmasına beş dakika kala, Ünal Aysal tarafından, gökten indirildi bu para, tabiri caizse Amerikan yardımı olarak geldi, AIG'ye verdik 9 milyon doları da transfer ettik. Dolayısıyla Galatasaray 60 milyon dolar ve fazlasını ödemekten kurtuluyor. Ben öyle hesap yapıyorum. Ünal Aysal bu parayı vermeseydi bir çok varlığını satmak durumunda kalabilirdi. Biz o 23 milyon doları veriyoruz ve Ünal Aysal ile bir anlaşma yapıyoruz... Ünal Aysal'ı da o dönem Mehmet Helvacı temsil ediyor Galatasaray Spor Kulübü'ne karşı. Bütün bu anlaşmaları Mehmet Helvacı yapıyor. O iki sene içerisinde, oynatmadığımız futbolculara milyonlarca dolar bulabiliyoruz ama Ünal Aysal'dan bu hisseleri geri almak için, 23 milyon doları bulamıyoruz. Buı sefer bu hisseleri satmamız gerekiyor ve QVT'ye satılıyor hisseler. Ve bir primşe satılıyor... Benim bildiğim kadarıyla bu prim, kulübün kasasına gidiyor. Bu primi Ünal Aysal aldı mı, almadı mı, zaten kayıtlardan çıkar? Zaten Ünal Aysal kürek şubesine de yardımlar ederdi, ilgisiz de değildi Galatasaray'a. Ama asıl mesele bu değil" diye konuştu.
    "HELVACI DEDİKODU MEKANİZMASINI YENİDEN ÇALIŞTIRDI"
    Ünal Aysal, Galatasaray'ın bugünkü durumundan endişe ve üzüntü duyarak ve belki de istemeyerek "yardımcı olabilirim" düşüncesiyle "olası bir seçimde başkan olabilirim" diyor. Bunu söylediği an, Ünal Aysal'ın o zamanki vekili , ikinci başkanlığı alınmış olan Mehmet Helvacı, Başkan'a yönetim içinde muhalefet yapan kişi çıkıyor "Ünal Aysal bu işten 10 milyon aldı" diyor! Yani dedikodu mekanizması başlıyor. Dezenformasyon başlıyor. Benim zamanımda da vardı, yine çalışmaya başladı dezenformasyon mekanizması, Vehamet bu. Bugünkü yapyı AIG anlaşmasına yoran zihniyet bu. Biz 37 milyon dolar kazandık. Bu tazminatı ödemekten kurtulduk. Hesabı böyle yapmak lazım. Ünal Aysal 23 verdi, bizim geri alma mecburiyetimiz vardı, onu da yapamadık, Ünal Aysal başkasına sattı.
    "AIG Bize mali disiplin getirmişti" diyen Eski Başkan Süren birleşme sürecini değerlendirerken "şirket birleşmesini ben yaptım" diyerek camiadan tepki alan Mehmet Helvacı'yı zor durumda bırakacak sözler sarf etti:
    "390 MİLYON DOLAR HORTUMLADIK"
    "Şirket birleşmAIG bize mali disiplin de getirmişti. AIG olsaydı, biz halka açık bir şirketten, 390 milyon TL hortumlamak durumunda kalmazdık. SPK kuruluna aykırı davrandık. İsminin başında Galatasaray olduğu için, SPK yetkilileri müsamma gösterdiler cezai mekanizmayı yürütmemek için. "birleşin ki kurtulalım" dediler! Biz de kurtulalım, siz de kurtulun. 392 milyon, halka açık bir şirketten çekildi. Ve bunun neticesinde, birleşme bir zaruret oldu, yoksa yasal yaptırımlar var. Sonra da bu, övünç kaynağı oluyor.
    "ÜNAL AYSAL 10 MİLYON KAZANDIYSA DA KAZANDI, SİZ KOYSAYDINIZ SİZ KAZANSAYDINIZ"
    Biz bıraktık gittik, şimdi "Ünal Aysal 10 milyon kazandı" deniyor. Size ne ya kardeşim? Ne kazandıysa kazandı Altını çiziyorum, şahet kazanmışsa. Kulübe vermemişse o primi. Kazanmışsa kazanmış. Siz koysaydınız da siz kazansaydınız. 37 milyon dolar tazminat ödemekten kurtulduk. Bunun Türkçe'si bu. Ünal Aysal'a "Abromoviç" demek için, kulübün bir şirket olması lazım ve devredilemez, satılamaz hisseleri satın alması lazım.
    Efsane Başkan "Mehmet Helvacı (Adnan Polat gitsin, Ünal Aysal gelmesin) diyor, ne demek istiyor?" sorusuna da çok çarpıcı yanıtlar verirken, Helvacı'nın aday olması halinde alacağı oy sayısıyla ilgili esprili bir tahminde bulundu:
    "ADNAN POLAT GİTSİN, ÜNAL AYSAL GELMESİN" DİYEN HELVACI "BEN GELEYİM" DİYOR ANLAMIYOR MUSUNUZ?
    Mehmet Bey'e sorarsanız "ben geleyim" diyor. Mesajdan anlamıyor musunuz? Mesaj belli; "ben geleyim".
    Faruk Süren'in bir oyu var. Eşim bile benim dediğim yönde oy kullanmaz. Bana "üç bin oyu uygun gördüğünüze göre "siz girseniz 3000 oy alır mısınız mesela Helvacı?"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Galatasaray'da seçim kaçınılmazdır"

24 Mart 2011 19:31 | NTV Spor
    NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Mehmet Helvacı, seçimden Ünal Aysal'ın açıklamalarına, Hagi'den, Galatasaray'ın içinde bulunduğu duruma kadar çok önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Helvacı NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Helvacı, Ünal Aysal'dan özür beklediğini söylerken, sarı-kırmızılı kulüpte seçimin kaçınılmaz olduğunu belirtti. Mehmet Helvacı, Gheorge Hagi hamlesinin de sadece günü kurtarmak için yapıldığını ve sarı-kırmızılı kulübün böyle yönetilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    "ÜNAL AYSAL'DAN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUM"
    Kendisinin işinin sadece doğruları söylemek olduğunu belirten Helvacı "Şimdi önce şunu söyleyim. Ben doğruları söylüyorum, Galatasaray doğrularına göre hareket etmeyenler muhaliftir. Kimse bana doğru söylemiyor diyemez, Ünal Aysal benim yanlış sölediğimi söylüyor. Ben kendisinen bir özür bekliyorum. Benden özür dilemezse aldığı paralarla ilgli söylediklerimi belgelerle kanıtlarım. Benim para aldığımla ilgili onun da elinde bir belge vardır, onun da bu belgeyi acıklamasını bekliyorum. Belgeye dayasız konuşmak benlik degil. Belgesiz konuşanlara gerekli cevabı belgelerle veririm. Bir özür yeterlidir, biz Galatasaraylıyız. Kırgınlığım yok bir özür bana yeter. Ünal Ağbey'den bir kardeşi olarak sadece özür bekliyorum" dedi.
    "SEÇİM KARARI KAÇINILMAZDIR"
    Başkan Adnan Polat'ın seçim kararı alacağına inandığını söyleyen Helvacı "Benim tabi seçim kararı alınacağına inancım devam ediyor. Temennim de devam ediyor. Galtasaray açısından bu konunun uzamaması gerektiğini düşünüyorum. Belki bu konuşmalaramız inatlaşmayı tetikliyor. Bu açıklamalar Sayın Adnan Polat ve yönetiminin inatlaşmasını tetikliyor. Bu yüzden Mali Kongre'de seçim kararı alınmayabilir. Ancak Galatasaray için seçim hem kaçanılmazdır hem de başka alternatif yoktur.
    "GALATASARAY ÜZERİNDEN PARA KAZANMAM"
    Galatasaray üzerinden para kazanmaya karşı olduğunu belirten Mehmet Helvacı "Ben Galatasaray üzerinden para kazanmayı kabul etmem ama baskaları tercih edebilir. Kimseyi bu konuda suçlamam ama kazandıysa bunu yapan kişinin 'kazanmadım demesi' gerekiyor. Kayıtlar Ünal Aysal'ın kazandığını gösteriyor. Dürüstçe çıksın ve açıklasın, doğruların söylenmesi gerekiyor. Ben sadece doğruları söylüyorum herkesten de bunu bekliyorum." dedi.
    "GALATASARAY UZUN VADELİ PLANLARIN TAKIMIDIR"
    Hagi'nin takımın başına getirilmesini günü kurtarmaya yönelik bir hareket olarak niteleyen Helvacı "Hagi zaten bence gönderilmek için getirilmiş bir hocadır. Bu işin yürümeyeceğini baştan söylemiştim. Görünen köy kılavuz istemez. Bu işin yürümeyeceği belliydi. Ancak o gün beni dinlemediler. Günü kurtarmak için bu hareketi yaptılar. Galatasaray da bu iş yüzünden büyük faturalar ödemek zorunda kaldı. Galatasaray uzun vadeli planların takımıdır. Herkes Galatasaray'ın menfaatleri yönünde hareket etmelidir. Bence Hagi gidecektir. Hatta belki gitmiştir açıklanmamıştır. Mali Kongre öncesi böyle bir açıklama yapmak istememişlerdir" diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu Helvacı'ya bir türlü kanım ısınamadı.Umarım aday olmaz olsa da seçilemez.

Lig Tv 2.kez Hagi'nin sözlesmesini feshetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ünder-Tugay---> Sezon sonuna kadar
    Tanman----->Sportif Direktör (Bu iyi oldu en azından transferde sözü geçer)
    Gelecek hocada dışardan çalışmalara başlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

AÇIKLAMA

25 Mart 2011 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Gheorghe Hagi, antrenörümüz Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre ile yaptığımız karşılıklı görüşme ve anlaşma sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz.

Galatasaray tarihinin en önemli sayfalarına adını gururla yazdırmış, sarı kırmızı renklere gönül veren her bireyin ve camiamızın sevgilisi olan Gheorghe Hagi’ye; birlikte olduğumuz çalışma sürecinde vermiş olduğu mesai ve emeğe teşekkür ederiz.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Cümleten hayırlı uğurlu olsun Tugay'la yola devam edilir İnşAllah...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hagi gitmiş. Bu seneyi sildik hafızamızdan Hagi. Sen hala Efsanesin. Sen hala 10 Numarasın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

http://twitter.com/srfydn/status/51272640001875968

Şeref Aydın Bülent Ünder teknik direktör, Cüneyt Tanman sportif direktör diyor.

--

Ama ne olursa olsun : I LOVE YOU HAGI.

http://www.youtube.com/watch?v=7Xjr7y6bEhI

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Cümleten hayırlı uğurlu olsun Tugay'la yola devam edilir İnşAllah...
    Ünder-Tugay---> Sezon sonuna kadar
    Tanman----->Sportif Direktör (Bu iyi oldu en azından transferde sözü geçer,O kadar oyuncu izledi)
    Gelecek hocada dışardan çalışmalara başlar

Bu oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    http://twitter.com/srfydn/status/51272640001875968

Şeref Aydın Bülent Ünder teknik direktör, Cüneyt Tanman sportif direktör diyor.

--

Ama ne olursa olsun : I LOVE YOU HAGI.

http://www.youtube.com/watch?v=7Xjr7y6bEhI
    Terime alt yapı hazırlanıyor gibime geldi..

Şeref ligtvde bahrinin yerine işe başlasın

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hadi bakalım hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu yönetim hagi'yi de madara etti. harcancak adam çok nasıl olsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hagi: "Pişman değilim"
    25 Mart 2011 16:48 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da görevine son verilen Gheorghe Hagi, Sarı-kırmızılı kulübe veda ederken son açıklamasını yaptı ve "Galatasaray'da yaptıklarım için pişman değilim. Taraftar her zaman takımına destek olmalı. Galatasaray'ın gelecekteki planlarında yer almadığım için oturduk ve anlaşarak vedalaştık" dedi.

Galatasaray'da görevine son verilen Gheorghe Hagi, Sarı-kırmızılı kulübün binasından ayrılmadan önce son açıklamalarını yaptı. Üzgün olduğu her halinden belli olan Rumen çalıştırıcı, pişman olmadığını dile getirirken, Adnan Polat ile yaptığı görüşmede, Galatasaray'ın gelecekteki planlarında yer almadığını öğrenip karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldığını ifade etti.

[/B]"Ben sadece tek bir şey söylemnek istiyorum, son basın toplantısında da söylemiştim. Biz Galatasaray’ı temsil ediyorduk, ediyoruz. Her şeyimizi Galatasaray için veriyoruz. Şu anda benim için en önemlisi Galatasaray’ın geleceğidir. Galatasaray’ın geleceği için bu adımı attım. Fenerbahçe maçından sonra, bu hafta içerisinde sayın başkanımızla hep oturup konuştuk, bir sene daha sözleşmemiz olmasına rağmen gördüm ki Galatasaray’ın projelerinde yer almıyorum. Bu konuları gördükten sonra karşlılıklı olarak konuşltuk ve anlaştık ve sözleşmemin feshedilmesine karar verdik.
    HAGI'NİN SON AÇIKLAMALARI: İŞLER İSTEDİĞİM GİBİ GİTMEDİ
    Bir kişinin ayrılması en kolay şey. Daha önce Galatasaray’a hem oyuncu olarak hem de teknik direktör olarak geldiğimde işlerin iyi gittiğini düşünüyorum. Ama maalesef bu defa istediğim gibi gitmedi. Şu anda bunun sebeplerini açıklayacak durumda değilim. Sadece şu anda Galatasaray’ın geleceğinde yer almadığım için nokta koymanın çok yararlı olacağına karar verdim. Tabii ki ben de çok üzgünüm ama hiç bir şekilde pişman değilim.
    HAGI'NİN SON AÇIKLAMALARI: GELECEK DÜŞÜNÜLMELİ
    Taraftarlar her zaman bir kulübün malvarlığı 12. oyuncusudur. Çok önemliler bir takım, bir kulüp için. Ben her zaman taraftar için oynadım, her zaman onları sevindirmek için oynadım. Her zaman taraftarların, kulüplerinin iyi gününde kötü gününde takımlarının yanında olmasını istiyorum. Ancak onların desteğiyle takım güçlü olur. Biliyorum onlar da çok üzgün, benim de ayrılış nedenim budur. Galatasaray geleceğini düşünerek iyi adımlar atmalıdır. Şu andaki durum iyi değil ama hep yarın düşünülerek adımlar atılmalı. Bu şekilde hep yarın düşünülürse Galatasaray hak ettiği yere gelecektir.

"Sezon sonuna kadar kalmasını isterdim ama..."

25 Mart 2011 17:05 | NTVSpor.net
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Gheorghe Hagi'nin takımdan gönderilmesinin ardından ilk kez konuştu. Hagi'ye sezon sonuna kadar kalması için teklifte bulunduklarını ama Rumen Hoca'nın hemen gitmek istediğini söyledi.

Galatasaray teknik direktörü Adnan Polat, Hagi ile yolların ayrılmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Hagi'nin kendisine "Gelecek sezon da benimle çalışmak istiyor musunuz?" diye sorduğunu, kendisinin de "Başka isimleri düşünüyoruz" diye cevap verdiğini belirten Polat "Bu cevabımın ardından Hagi bir an evvel takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim olarak sezon sonuna kadar kalmasını teklif ettik fakat Hagi'nin kararına saygı duyduk" diye konuştu.

HAGİ'NİN YERİNE ÜNDER GETİRDİLDİ

"BANA 'GELECEK SEZON BENİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR MUSUNUZ?' DİYE SORDU
    "Biz zor bir dönem yaşıyoruz. Birçok büyük projeyi aynı anda hayata geçirmeye çalışıyoruz. Hem kendimiz üzüldük hem taraftarımızı üzdük. Alışık olmadığımız kabus gibi bir sezon yaşıyoruz. Daha iyi şeyler olmalıydı" diye sözlerine başlayan Adnan Polat, "Hagi zor bir dönemde bizim teklifimizi düşünmeden kabul edip geldi. Sorumluluk aldı. Ciddi bir çalışma yaptı. Ben buna şahit oldum. Ama arzu edilen olmadı maalesef. Önümüzdeki sezon kendisini düşünüp düşünmediğimizi sordu. Ben de önüümüzdeki yıllar için başka isimler olduğunu söyledim. O da hemen ayrılmak istediğini söyledi. Ben ona sene sonuna kadar kalması için teklifte bulundum ama o istemedi. Cüzi bir tazminatla takımdan ayrıldı. Hagi her zaman buraya gelebilir. Profesyonel anlamda yolları tekrar birleşebilir. Hagi'ye teşekkür ediyorum" açıklamalarını yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Herkes gider nezihi kalır, yazık..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Herkes gider nezihi kalır, yazık..
    Evet yahu nedir bu adamdan cektigimiz. Bildigim kadariyla Gs'de Aykut kadar bile forma giymemis bir kaleci. Seneye gelecek teknik direktörün umarim kaleci antrenörü vardir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Umarım Bülent Hoca son 8 maçta iyi bir performans sergiler de, kendisiyle geleceğe bakarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah Bulent Hoca dogru kadro ve dizilis tercihleriyle gozumuzun pasini siler. Son olarak da o onu cidden uzgun gorunce icimden bir parca kopuyor, ne olursa olsun I LOVE YOU HAGI !

Israrla Efsane Kaptan Bülent Korkmaz diyorum

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by maNga 33 View Post
    Israrla Efsane Kaptan Bülent Korkmaz diyorum
    Kaptan'da Hagi gibi efsanemizdir futbolcu olarak teknik direktörlükte pek yarar gelmez ondan bize...Fatih Terim alt yapısı kuruluyor bence yeni sezonda takımın başına geçerse şaşırmayalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Evet yahu nedir bu adamdan cektigimiz. Bildigim kadariyla Gs'de Aykut kadar bile forma giymemis bir kaleci. Seneye gelecek teknik direktörün umarim kaleci antrenörü vardir.
    Taş çatlasa 30 maça çıkmış, müzmin yedek.. Yeri geliyor çok iyi oyunculardan bile çok iyi antrenör olmazken, garantisi yokken, biz böyle bir adamdan medet umuyoruz, şaka gibi..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Artık duygusallığı bırakmalıyız bence.Galatasaray,her sene daha da kötüye gidiyor ve bunun sonu hiç de iyi görünmüyor.Efsaneleri,kaptanları,çok büyük adamları bir kenara bırakalım artık.Bize gerçeken başarı getirecek bir teknik direktör gelsin yeter.Irkı,milleti hiç önemli değil.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Adnan Polat: "GS baskanligi bir asktir, rant degildir. 20 sene daha baskan kalmak istiyorum"

Sasirmis.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Polat: Seçim 2012'de olacak!

25 Mart 2011 21:51 | NTV Spor
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, mali genel kurul öncesinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakem hataları ile çok puan kaybettiklerini ifade eden Polat, Federasyonun Fenerbahçe'ye gösterdiği özeni kendilerine göstermediğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, mali genel kurul öncesinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yazılı basının spor müdürleriyle bir araya gelen Polat, Arda Turan'dan, Türkiye Futbol Federasyonu'na, hakemlerden, muhalefete kadar gündemi değiştirecek ifadeler kullandı.

"GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK"
    Mali kurul öncesinde muhalefete meydan okuyan Polat, "Gündemimizde seçim yok. Mali genel kurul’da ibra olduktan sonra oturup sakin kafa ile düşüneceğim. Bazı ağabeylerimiz ile karar alabiliriz. 2012’de seçim olacak. Herkes bekleyecek. 10 yılını doldurmuş her üye başkan adayı olabilir. Eskiden aday bulmakta zorlanırdık. Artk futbolda tüm kötü sonuçlara rağmen adaylar çıkıyor" diye konuştu.
    "EN BÜYÜK HATAM FUTBOLU İHMAL ETMEK"
    Galatasaray'ın geleceği için büyük işler yaptıklarını da belirten Adnan Polat, "Arda için bize gelen resmi teklif yok. Bir futbolcu gitmek istiyorsa zorla tutamayız. Ekonomik olarak uyarsa gidebilir. Galiba futbolu çok ihmal ettik. En büyük hatam bu oldu. İnsanların rüyalarında göremeyecekleri şeyleri gerçekleştirdik. Ama futbolu unuttuk. Gelecek sezon başarıya aç, paraya tok Oyuncu alacağız. Bir iki yıldız olacak. Futbola daha çok vakit ayıracağım. Mutlaka şampiyon yapmalıyız bu takımı" dedi.
    "HAKEM HATALARINDAN EN AZ 10 PUAN KAYBETTİK"
    Yayıncı kuruluş ve hakemler hakkında da çok ağır ifadeler kullanan Polat, "Yayıncı kuruluş hakemleri her maçı mükemmel yönetmişler gibi anlatıyor. İnce kıyımlar hep olur ama bu kadar neti daha önce yaşanmadı. Şampiyon olmak için hakemleri de yenmeliyiz. Hakemler, adeta kaderimizle oynuyor. Hakem hataları nedeniyle en az 10 maç puan kaybettik. Eleştiri yapınca hak mahrumiyeti cezası alıyoruz. Böyle bir şey olabilir mi? Merkez Hakem Kurulu ve Oğuz Sarvan'da eleştiri yapıyor. O neden ceza almıyor? Bizim işimiz eleştirmek ve yorum yapmak. Güvenmediğim kişiye ‘güveniyorum mu’ diyeyim. 25 milyon kitle bizim gördüklerimizi görüyor. Bunu dile getirmezsek suçlu oluruz" ifadelerini kullandı.
    "BÖYLE DEVAM EDERSE ÖZGENER'E OY VERMEM"
    Kendi maçlarına tecrübesiz hakemler verilirken, Fenerbahçe maçlarına çok tecrübeli hakemlerin verildiğini ifade eden Adnan Polat, "Başkan Mahmut Özgener ile 3 aydır bir araya gelmiyorum. Ona en son, “saha içindeki yönetimlerde hakemleri öyle öğütleki; herkese eşit davransınlar” dedim. Federasyon başkanına güvenmiyorum. Kuralların uygulandığı bir yönetim yok. İlla bağırmam mı lazım? Federasyonu bize patronluk yapsın ve ceza versin diye mi seçiyoruz? Federasyonda değişim olmalı. Bu tutum devam ettiği sürece onlara oy vermem. Her takıma eşit davransınlar. Galatasaray’ın maçlarına genç ve tecrübesiz hakemler veriliyor, Fenerbahçe'ye ise cesur ve tecrübeli hakemler" şeklinde konuştu.
    "FENERBAHÇE GİBİ KAYBETMEKTEN İYİDİR"
    Fenerbahçe'nin geçen sezon kaybettiği şampiyonluğa da gönder yapan Polat, "Fenerbahçe’nin geçen sene son maçta kaybettiği şampiyonluk olayını yaşamaktansa başta boyun eğmek daha iyi. 2006’da şampiyon olduğumuzda, tribünlerden ‘20.45’ sesleri yükseldiğinde bir an kendimi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yerine koydum ve bu durum çok ağır bir şey. G.saray başkanlığı bir aşktır. Rant değildir. 20 sene daha başkan kalmak istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Mesaj Yetkileri