Sana inanıyoruz Turgut. Şampiyon olacağız inşallah.![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Sana inanıyoruz Turgut. Şampiyon olacağız inşallah.![]()
Ah bizde transfer yapabilsek...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim son maçlarda başarısız olmamın senin bize karşı aldığın galibiyet olamaz.Bu puan kayıplarının tek nedeni ileri uç elemanlarım.Burak ve teofilo 13 golde kaldı gol atamıyor adamlar.Savunamız sadece beşiktaş maçında kötüydü ordada kornerden maçın başında yemesek belkide o kadar kötü olmazdı.Diğer maçlarda yine gol yemedik ama atamadık da sorun hucümda.Ve bu sorunu çözmek çok zor benim için.
Turgut hakkımızda iyi konuşmuş ama ben onun şampiyon olacağını düşünüyorum.Kadro moral ve puan avantajı ondan yana zorlu 2 maçı var bizimde gerçi aynı maçlarımız var ama aradaki kupa maçları yoracak bizi.
Fenerbahçe bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmaz.
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor!!!![]()
Yukleresim.com
Yukleresim.com
İki zorlu maçtanda zaferle ayrıldık.Koltuğu yeniden geri aldık.
Trabzon'un Şampiyonluğuna hayırlı olsun diyebiliriz![]()
Totem yapıyoruz oyunda onlar alsın reel ligde biz alırz![]()
Baktığımızda ligdede bizim iki zorlu maçımız varAntep - Bursa
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ligde 33- haftada kümeye düşen rakibi farklı yendik.
Yukleresim.com
Taksit Taksit Yerleştirmeyin Şu Ssleri Ne Heyecanlandırıyosunuz Ulen Durgutun Ekmeğine Kan Doğradım Desene![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyon!!!
Hak ettik bu şampiyonluğu bir ara tökezlesekte,geriye de düşsekte yılmadık lider olduk ve şampiyonluk geldi.
Yukleresim.com
34 maçta 85 gol atıp kalemizde sadece 12 gol gördük ve savunmamızda tek yabancı isim oda Cale idi.Şampiyonluk için kupadan olduk ama olsun.Şampiyonluk iyi oldu.
Burak yılmaz yılın oyuncusu oldu.Onur ylın kalecisi ve Teofilo da yılın forveti ödülünü alırken.Bende yılın menejeri oldum.
Bjk son maç
Yukleresim.com
Süper lig puan durumu
Yukleresim.com
Takım verileri ve oyuncu verileri
Ligde en az gol yiyen ve en çok gol atan 2.takımdık.
Yukleresim.com
Saviola Gol kralı Afellay asist kralı oldu.
Yukleresim.com
Buda özel dosyaBizi bug yapıp kornerden gol atıyorsun diye suçlayan ve toplum önünde bize çirkin ithamlarda bulunan Turgut Baş'a gösteriyoruz biz 10 gol attık ya siz?Baktık ki sizde bizle eşit sayıda atmışsınız o yüzden ağlamak sızlamak yok
Yukleresim.com
Mustafa'yı tebrik ederim![]()
Dar kadroyla şampiyon olmayı başardı..
2 Kupa ile kariyeri noktaladık en önemli kupaları alan da böylelikle biz olduk![]()
Türkiye Kupası finalinde normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Gençlerbirliğini penaltı atışları sonrasında 4-2 mağlup ettik ve kupayı kazandık.Sezonu çifte kupayla kapattık.
![]()
Benden Tüm Turgut'lara Gelsin O TabloTrabzonun Önlemez Yükselişii Samsunda Bile Engellenemez
![]()
Güzel Bir Tabloydu Keşke İlk Sezonda Murat Olsaydı Durgutumuzu Küme DüşürseydikEmeği Geçen Arkadaşlarımıza Bu Zevkli Kariyer Nedeniyle Teşekkür Ediyoruz TSİ Ahalisi Olarak
![]()
Başka Projelerde de Görmek İsteriz Efenim Bunla Kalmasın Lütfen![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Göreceksiniz Baga yarın yeni konuyla buralardayız![]()
Kutlamalar dört bir yanı sardı
Yukleresim.com
Yukleresim.com
2 Kupa aldık bizde son sezon ama bizi tebrik eden yok![]()
Kanka Tugut almışya en önemlileri ondandır.Ne önemi var ki Süper lig şampiyonluğunun Türkiye kupasının,adam ş.l aldıya sanki![]()
Mesajı da editlediya hani geri mi getirsem
![]()
Ne yazdıydı en çok ben kupa aldım mı dediydi
Odeğilde iki yılda 25-30 m€ harcayıp iki kupa aldıysa ayıpBiz 2 yılda 4 m € harcadık ama şampiyon da olduk
![]()
...helal olsun trabzonumuzu şampiyon yapmayı başardın ...artık flaş transferler ellerinden öper ş.l de patlama bekliyoruz senden....
Yeni kariyerimize bekleriz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=97118
Efsane'den devam edelim ne o öyle İspanya falan filan![]()
Eee nerede kalmıştık![]()
En Son Ts Şampiyon olmuştu![]()