Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 248 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Türk futbolunun içindeki en sevmediğim adamlardan biri olsa bile Şekip Mosturoğlu nun, bu maçtan sonra sadece hakem kötü maç yönetti demesini takdir ettim. En azından daha önceki demeçlerinden yola çıkarak daha ağır konuşur diye düşünmüştüm.
    Düzenleme: Diyerek derse gittim, geri geldim ki resmi siteden açıklama yapılmış, kasıtlı olduğuna dair bu hataların...

Maçta acayip mücadele vardı. Öyle ki, maçtan sonra eve gelip Avrupa dan başka bir maç izlediğimde aradaki fakın ne kadar büyük olduğunu anladım. Maçta gerçekten futbol oynanmadı. Böyle durumlarda da yenmek zorunda olan takımların üzerinde çok büyük baskı oluşuyor. Galibiyet çok zor geliyor. Antep in ekstra defansif bir kadroyla maça çıktığını söylemek yanlış olmaz. Açıkcası bu kadar defansif futbol düşünen takımların görselliği negatif yönde etkilediğini düşünüyorum. Ancak isyan etmek bir şeye yaramıyor. Ne yazıkki ligimizde bu anlayışı benimseyen çok fazla takım var.

Bir de birşey daha var, Fenerbahçe hakeme ya da rakiplere karşı baştan önyargılı davrandıkça yapılan her faul bile insana insafsızlık olarak gelebiliyor, hele ki bu maçta yapılan hatalar düşünülünce takımın ve taraftarın bu kadar gerilmesi kaçınılmazdı.
    Last edited by Rehavi : 18.Nisan.2011 at 17:01

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzonspor da kazanmaya devam ediyor, son hafta kaybedilen şampiyonluğun acısını 2 defa yaşadık, bu sezon da şampiyonluğu son hafta kazanalım, o zamana kadar böyle gitsin, belki hafifletir sızıyı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yazıklar olsun son haftalarda neyin ne olduğu iyice ayyuka çıktı. Ama HERŞEYE rağmen yine de kazandık. Trabzon'un çok çok şanslı olduğunu düşünsemde takımımı tebrik ediyorum. Anca bu kadar işte bu hatalara rağmen.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Dün akşam Spormax'te Şansak Büyüka'nın konuşmasını dinleyen bir arkadaş, söylenenleri yazmış:

''Yan hakem Niang'ın düşürülüşünü görüp ,Göçek'in Niang'a aldatmadan sarı kart göstereceğini görünce hocam penaltı,hocam penaltı diye 3-4 kez kulaklıktan söylüyor.Ama Göçek sarıyı gösteriyor.Devre arasında yan hakem niye böyle oldu deyince ,Göçek seni duymadım diyor.4. hakem hepimiz duyduk sen niye duymadın diye soruyor.''

Olayın özü bu.Yorum yapılacak birşey kalmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalanın gözünü seveyim. Kulağına boşuna mı vermişler o kulaklığı... Hadi gözün duymuyor da, kulağında mı sağır. Kulağının ta içine gelen sesi duymayacak kadar sağırsan hakemlik yapmanda doğru değil derhal bırak sen o işi. Ciddi problem var. Kulak burun boğazcıya görün. Belki kulağına tüp felan yerleştirirde açılır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Dün akşam Spormax'te Şansak Büyüka'nın konuşmasını dinleyen bir arkadaş, söylenenleri yazmış:

''Yan hakem Niang'ın düşürülüşünü görüp ,Göçek'in Niang'a aldatmadan sarı kart göstereceğini görünce hocam penaltı,hocam penaltı diye 3-4 kez kulaklıktan söylüyor.Ama Göçek sarıyı gösteriyor.Devre arasında yan hakem niye böyle oldu deyince ,Göçek seni duymadım diyor.4. hakem hepimiz duyduk sen niye duymadın diye soruyor.''

Skandal !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hadi yine çıksınlar bakalım bu haberden sonra -fenerasyon- bilmem ne diye. hüseyin göçek'de galatasaray'lı ne olacak şimdi? kim çıkıp diyebilir ki duymamış? bu adam art niyetsiz?

zerre güven kalmadı türk futboluna, türk hakemine, mhk'ye. rezil ötesi bir sezon geçiriyor ülkemiz.
    futboldan ziyade ülkemiz rezil bir yıl geçiriyor aslında.

tiksiniyorum artık bu ülkede olanlardan malesef.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hakem odasında hakem iLe konuşmaLarı nereden biLiyorLar. Kim girmiş, kim dinLemiş, kim diyor. Hakem odasına girmek bu kadar basit mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri