Anket Sonuçlarını Görüntüle: 8.Senemize Geldiğimiz Kariyerimizde Sunum ve Başarı Ne Durumda ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Başarılı

26 89.66%
  • Başarısız

3 10.34%
Sayfa 34 / 42 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1253 sonuç

Konu: Avrupa'nın En Büyüğü ; Samsunspor ! .. [ 9.Sezon / 13.Kupa ]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

** Süper Lig'de 10 Hafta Geride Kaldı ..

İsteğimiz yerdeyiz , en başlarda biraz zorlansakda takım uyum sorununu atlattıkdan sonra daha iyi futbol oynuyoruz ve daha iyi sonuçlar alıyoruz.İbrahimovic'in takım abiliğinde büyük katkısı oldu.Fatih Demir'de çok genç olmasına rağmen iyi işler yapıyor.Yine zorlu maçlarımızı neredeyse hep oynadık.Fenerbahçe , Galatasaray , Beşiktaş maçları üst üste olunca iyi sonuçlar alıyoruz o rakiplerden.Ligin 10.haftasını istediğimiz yerde tamamlıyoruz umarız liderliği lig sonuna kadar vermeden şampiyon olabilirz.

** Şampiyonlar Ligin'de İlk 3 Maç Geride Kaldı ..

Grubumuzu gördüğümüzde resmen ölüm grubuna düştüğümüzü biliyorduk.Uefa mucize olarak duruyordu bizim için.Ama ilk 3 maçta 2 puan toplayarak iyi iş yaptık.Kendi evimizde Udinese'den 1 puan alırken deplasmandan Cska'dan da 1 puan almasını bildik.Rövanş maçlarında 1 içerde 2 dışarda oynayacağız.Eğer içerdeki maçtan 3 puan alabilirsek herşey dışardaki Udinese maçına kalabilir.İyi gidiyoruz umarım tökezlemeyiz.

** Türkiye Kupasında Gruplar Belli Oldu ..

Yerel kupalardan bize göre ne kolay alınası olan Türkiye Kupasın'da yine hedefimiz final oynayıp kupayı müzemize götürmek.Geçen sene finalde kaybetmiştik bu sefer kazanıp kupa sayımızı arttırmak istiyoruz.Aynı zamanda kupa maçları bizim için gelenekselleşmiş yedek oyuncularımızı görme maçları oluyor bu yüzden bu maçların önemi yedeklerimiz açısından ve seneye kalacak gidecek oyuncular açısından iyi oluyor.Kupayı bu sene istiyoruz.

** Kariyer işleyişi ..

Bundan sonra yine eskisi gibi ss paylaşımlarım devam edecek.Pazartesi gününe kadar oyuna giremeyebilirim.Hafta sonu Ordu deplasmanında tribündeki yerimi almayı düşünüyorum.Zaten ilgi de pek yok son 2-3 sayfada.Belki biraz özlem duyarım bende oyuna daha farklı heyecanlar ararım.Şimdilik bu kadar.Pazartesi görüşmek üzere.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ligde iyiyiz CL de işin zor abi fena grup gelmiş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

CL'de çok zor gruba düşmüşüz 4. olsakta üzülmemek lazım...Ligde ise doludizgin gidiyoruz bu sene en az 1 kupa alırız gibime geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Reis ligde iyi durumdayız. Şampiyonlar liginde zor gruba düşmüşüz ama olsun en azından içerdeki maçtan 3 puan alırsan UEFA şansımız çok artar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lige muhteşem bir başlangıç olmuş. ŞL'de ise işler biraz karışık. Real'i bir kenara bırakırsak CSKA ve Udinese de her zaman tehlikeli takımlar. İşin zor olsa da biraz şansla başarabilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ligi saymıyorum.CL 3.olursun benim kanaatim.Kupa gurubuda zormuş

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ligde iyiyiz CL de işin zor abi fena grup gelmiş
    Ligde bundan sonra Şampiyonluklar hep bizim gibi (:

Şampiyonlar liginde ise ben böyle bi grup düşmedim biraz insaf yahu

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    CL'de çok zor gruba düşmüşüz 4. olsakta üzülmemek lazım...Ligde ise doludizgin gidiyoruz bu sene en az 1 kupa alırız gibime geliyor
    Şampiyonlar ligi bizim için bu sene hüsran olabilir ama süpriz peşindeyiz.

İki kupa almamız lazım Kaan , Türkiye ve Lig kupasını alırsak 2 de 2 yapmış oluruz (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Reis ligde iyi durumdayız. Şampiyonlar liginde zor gruba düşmüşüz ama olsun en azından içerdeki maçtan 3 puan alırsan UEFA şansımız çok artar.
    Ligde iyiyiz ama daha iyi olmalıyız aslında (:

Şampiyonlar Ligin'de ise 3. olarak Uefa'ya kalırsak en az çeyrek final hedefi koyarım

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Lige muhteşem bir başlangıç olmuş. ŞL'de ise işler biraz karışık. Real'i bir kenara bırakırsak CSKA ve Udinese de her zaman tehlikeli takımlar. İşin zor olsa da biraz şansla başarabilirsin.
    Ligde bundan sonra inancımız tam ama Avrupa çok zor

Baya şansa ihtiyacımız var eğer 3. olarak Uefa'ya kalabilirsek şahane olacak

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ligi saymıyorum.CL 3.olursun benim kanaatim.Kupa gurubuda zormuş
    Lige artık ambargoları koyduk kanka zaten

İnşAllah dediğin gibi olur'da 3.oluruz , Sorma ya kupa'da ne yapacağuk bilemedik

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 4.Maç

Udinese : 0 Samsunspor : 2

Deplasmanda inanılmaz bir sonuca imza atıyoruz.Gerçekden maç oynanırken bizde şok içerisindeydik.Fark yememe umuduyla gittiğimiz İtalya'da güzel bir süprize imza atarak 3 puanın sahibi olarak döndük evimize.Genç oyuncumuz Fatih Demir hızıyla birlikte rakibin savunmasına zor anlar yaşattı ve golü buldu.Aynı zamanda bir yan top organizasyonumuzda Cremenosi'de golü atınca gerçekten şok olduk ve sahadan 3 puan ile ayrıldık.Artık darısı Cska maçına diyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dayanamadım yine girdim oyuna biraz da olsun ilerledim ..

Süper Lig 11-12-13-14.Hafta maçlarını toplu olarak ekleyeyim ..

Tüm maçlarımızı rahatça kazandık ve 4 maçlık bir seri yakaladık 10.haftanın ardından.Bu gerçekten çok iyi oldu hem takımın kendine güveni arttı hemde net skorlar alarak ilk yarının sonlarına doğru liderliğimizi sağlamlaştırdık.Ligde zaten Şampiyonluk harici başarısızlık sayacağım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 5.Maç

Samsunspor : 1 Cska : 0

Aman Tanrım neler oluyor bize Grupta süpriz yapmaya devam ediyoruz.İnanılmaz bir şekilde Udinese deplasmanından 3 puan ile döndükten sonra evimizde Cska Moscowa takımınıda yenmesini biliyoruz.İki takım içinde ortada geçen maçı İbrahimovic'in golü ile biz kazanıyoruz ve bir anda grupta iddalı hale geliyoruz.Gerçekten büyük işler yapıyoruz.Olası gruptan çıkmamız halinde bu sefer çeyrek final istiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig 15-16-17.Hafta maçları ..

4 Haftalık galibiyet serisinden sonra biraz bocalıyoruz ve 3 maçta alınabilecek 3 sonucuda alıyoruz.Puan farkı kapanıyor bu kötü oldu ama neyseki ilk yarıyı istediğimiz yerde bitiriyoruz.İkinci yarı daha iyi bir başlangıç yaparak daha iyi olabilirz.Şampiyonlar ligi kaderimizi öğrenmek için devam ettim Allah sonumuzu hayretsin..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 6.Maç

Real Madrid : 5 Samsunspor : 0

Elimziden geleni yapamadık ama daha fazlasını veya aksini de beklemek hayalperestlik olurdu.Rakip sürekli geldi sürekli tehlike oluşturdular.Cristiano Ronaldo gibi bir oyuncumuz olsa bizde Real'i 5 lerdik Neyse artık ilerleyen senelerde görüşmek üzere diyoruz Real Madrid

Gruplardan Bir Üst Tura YÜkseliyoruz !!

Yaptığımız iki süprizle bir üst tura kalmayı beceriyoruz ve gruptan 2. olarak bir üst tura kalıyıoruz.Gerçekten inanılmaz bir iş başardık bu zorlu gruptan çıkarak.Güvenimiz baya baya üst seviyelerde artık.Bu gruptan çıkabiliyorsak daha iyi işler yapabilirz demektir

Bizde Bu Şans Oldukça

Şampiyonlar Liginde biraz da şans olacak arkadaş böyle kura mı olur yahu..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Türkiye Kupası Grup Maçları Sona Erdi ..

Yedek ağırlıklı çıktığımız grup maçlarında 1.olarak çeyrek final vizesini alıyoruz ..

Çeyrek Final'de rakibimiz yine Sakaryaspor ..

Bizim şansımız mı Sakaryaspor'un mu kaderi yarı final görememek 2 senedir bize denk geliyorlar ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig'de İlk Yarının Ardından Oluşan Puan Durumu ..

İstediğimiz yerdeyiz ancak daha iyi olmalıyız ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig ..

Süper Lig 17-18-19-20-21-22-23-24-25. Hafta Maçları ..

Türkiye Kupası ..

Çeyrek Final Maçları ..

Şampiyonlar Ligi ..

Çeyrek Finale Yükselme Maçları ..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Abi şampiyonlar ligi çok talihsiz olmuş. O gruptan çıkıp karşına direk Barça çıkması gerçekten talihsizlik ama yinede olsun takım yavaş yavaş Avrupaya alışıyor bence. Başarı yakındır Reis (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Abi şampiyonlar ligi çok talihsiz olmuş. O gruptan çıkıp karşına direk Barça çıkması gerçekten talihsizlik ama yinede olsun takım yavaş yavaş Avrupaya alışıyor bence. Başarı yakındır Reis (:
    Valla böyle bir şansızlık yok kardeşim , O zorlu gruptan sonra Barcelona çıkar mı adamın karşısında Neyse alışıyoruz yavaş yavaş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

26-27-28-29-30. Hafta Maçları ..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bu arada Rize ne alemde Reis (: Kaçıncı amatörde (:

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Barça acımamış abi normal

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu arada Rize ne alemde Reis (: Kaçıncı amatörde (:
    Rize Bank Asya'da son sırada bu sene düşecek heralde (:

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligde süper gidiyorsun. ŞL'de Barcelona ile eşleşmek de değişik bir tecrübe. İlerleyen yıllarda Şampiyonlar Ligi'ni de alacağını düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Barça acımamış abi normal
    Normal de bu kadar olmasaydı iyiydi yahu bi çeyrek final göremedik gitti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ligde süper gidiyorsun. ŞL'de Barcelona ile eşleşmek de değişik bir tecrübe. İlerleyen yıllarda Şampiyonlar Ligi'ni de alacağını düşünüyorum.
    Bu seneyi hızlı hızlı geçiyorum Ümit inanılmaz demorolize oldum seneye Avrupa için saldıracağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bu seneyi hızlı hızlı geçiyorum Ümit inanılmaz demorolize oldum seneye Avrupa için saldıracağım.
    Senin bu azmin beni de gaza getirdi. Ben de bu seneyi öyle tamamlayıp seneye Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için saldıracağım.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Senin bu azmin beni de gaza getirdi. Ben de bu seneyi öyle tamamlayıp seneye Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu için saldıracağım.
    Artık biyerden sonra sıkıyor valla oyun o yüzden bu sefer işleri sıkı tutacağım (:

Türkiye Kupası Yarı Final Maçları ..

31-32-33-34. Hafta Maçları ..

Sayfa 34 / 42 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon

Mesaj Yetkileri