Aykut Kocaman sezon sonu istifa edecek demiş Feridun Niğdelioğlu.
Voleybol bilgim çok iyi değil öncelikle. Teknik olarak yorumlayamam. Ama Nati yaşlı zaten, her ne kadar kaliteli de olsa kaldıramıyor artık. Bunu final serisinde de çok net gördük. Ayrılması yerinde oldu bence. Kasia da final serisinde iyi oynasa da, sezonun genelinde oyununu güzelliğinin önüne taşıyamadı maalesef. Güney Kore'li bir oyuncu almışız diye duydum televizyonda. Detayları bilmiyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Hepsini geçtim Kasia kalaydı keşke (: Sırf o yüzden gece maçların tekrarlarınıda izliyorduk ama artık voleybolada küstüm (: Teşekkür ederim abi bilgilendirme için (:
Kasia çok güzeldi ya niye gitti ki ?
(Oyun olarak yani)
Kasia mıiyiydi? Allahınızı severseniz, bu sene final-four rezaletinin baş sorumlularından... Final serisinde biraz kıpırdandı ve kendisini affettirdi; hepsi bu. Sokolova dahi gitse, yeminle gözümde yoktu. Bize böyle yumuşak plaseciler değil, erkek takımındaki Ivan Milijkoviç gibi, geçen yılın Gamovası gibi vurdu mu ses getirtecek smaçörler lazım. İyi olmuş. Keşke ZeRoberto paşayı da gönderselerdi.
Valla işin şakası bir tarafa, Gamovadan sonra hiçbiri gözümde değil. Tabi manken gibi hatundu ama bize Gamova tarzı süper yıldızlar lazım![]()
Sivasspor Fenerbahçe taraftarına 8000 kişilik kontenjan ayırdığı için Trabzonspor Federasyona başvurmuş. % 5'ten fazla olması haksız rekabete yol açıyormuş. Keşke Fenerbahçe'ye uygulanan bilet fiyatlarından da bahsetselerdi. İstanbul'daki İBB maçında stadın % kaçı ayrılmıştı Trabzonspor'a acaba? Komedi vallahi![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Trabzonspor yönetimi kendilerinden çok bizle ilgilenmeye başladı.
Ya arkadaş İ.B.B maçını düşün, tart sonra konuş. Anlaşılan Trabzon'da kahveler boşalıyor. Çünkü bu kadar acayip yorumları kahvede futbolu göz ucunla takip eden birinin yaptığı yorumlara benziyor. Trabzonspor yöneticilerine kalsak aynı sahalarda oynatmalarını isteyecek maçları.
Açsınlar biz bize yeteriz![]()
semih gider mi sizce?
http://spor.milliyet.com.tr/mersin-d....htm?ref=yahoo
saitin haberi herhalde.
ek:galatasaray'ın voleybol haberleri silinmiş burada kalmış bu kadar taraf tutma olmaz ki. ???
Last edited by mehmetd : 18.Mayıs.2011 at 04:11
Fenerbahçe geçen sene dünyanın en iyi voleybolcularını alınca federasyon oturdu ve karar aldı. 2+1 diye saçma sapan birşey. O yüzden mecburen seçici olmak zorunda artık takımlar. Neslihan Darnel gelecek diye söylentiler var. Kim ve Sokolova şu anda kadrodaki yabancılar. Kim daha yeni alındı.
Bu arada nerde okudum yada gördüm hatırlamıyorum Pargo'yu alabilirmişiz gelecek yol Saras'ın yerine.
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex de Souza, sosyal paylaşım ağı Twitter'a damgasını vurdu.
Son haftalarda attığı gollerle şampiyonluğa giden yolda büyük pay sahibi olan Alex'in bu performansı Twitter'ı adeta salladı. Taraftarlar her twitlerinin sonuna ‘biralexdegil’ yazdı. Hatta Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Dia da bu modaya uydu.
İşte o tweet'lerden bazıları:
tugsantezcan Tugsan Tezcan
BarackObama iyisin hoşsun baskansın cikolata renklisin ama #biralexdegil sin
Burakkurtbay Burak Kurtbay
3 parti baraji asacak gozukuyor ama kurulan baraj zayif cunku hicbiri #biralexdegil
evrens1907 Evren Sönmez
ister şampiyonlar ligini takımına kazandır, ister ispanya' da 40 gol at, istersen milyon dolarlar bonservisin olsun ama #biralexdegil siniz
alperkul06 alper kul
hagi: futbol bir dinse ben o dinin peygamberiyim alex: o dine öyle bir peygamber göndermedim hagi #biralexdegil
baserserkan Serkan Baser
Hava bugün güzel ama #biralexdegil
_IssiarDia Issiar Dia
He's great footballer @LMessi !! But #biralexdegil
yazicihalil halil yazıcı
@nrmstfmr turkiyede futbolun baslagicindan beri kiimse #biralexdegil
OguzhanAkgn Oğuzhan Akgün
Dirk Nowitzki çok iyi basketçi fakat #biralexdegil
zemlyakruglaya AkinKrkc
Fırat Aydinus #biralexdegil ama eyyamci bir hakem degil..
ErayUstabas Eray Ustabas
Okocha futbolu seninle sevdim ama artık 2.plandasın çünkü sende #biralexdegil sin
aliakdemir Ali Akdemir
sabah 6'ya kadar maç izleyip yattıktan sonra yeni uyanabildim LeBron maçı kazandırdı ama #biralexdegil
PakoSercanErbas Sercan Erbas
Sevgilim güzelsin hoşsun mutluyum senle ama sende #biralexdegil sin
sesmen Sinem Esmen
Nihat Dogan da zamaninda futbol oynamis ama #biralexdegil
EsrAkgz E.A
Başka hiç bir futbolcu için heykeli dikilmesi için taraftarlar arasında para toplanmaz çünkü Türkiye'de hiç bir futbolcu #biralexdegil !
Merih Karaorman Merih
Hagi GS ya uefa kupasını kazandırdı fakat o #biralexdegil
ROTAHABER
Şu aralar neredeyse bütün tweetlerin sonunda #biralexdegil var![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Arkadaşlar Türkiye'de kimsenin beğenmediği Baroni Gürcan Bilgiç'e göre Selçuk İnan ve Kallström'den iyiymiş. Siz daha da ön libero istiyorsunuz![]()
Her Fenerbahçe taraftarı muhakkak okumalı.
http://papazincayiri.blogspot.com/20...okaklarda.html
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
yazı nefis.
Mehmet Topuz tam 33 maçta 90 DK oynamış.Bu sene bu alanda rakibi yok.Almanya,İng,İspanya,İtalya,Portekiz liglerindeki hiçbir oyuncu yanına yaklaşamamış.