Sayfa 49 / 149 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor'un kesinlikle kaliteli bir santrafora ihtiyacı var.En büyük sıkıntıları bu.Gerçi sezon sonunda sözleşmesi bitecek önemli oyuncuları var.Onların yerlerini de doldurmaları gerekiyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yurt dışında transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Glasgow Rangers’in abd'li orta saha oyuncusu Edu’dan sonra, Hollanda ligi takımlarından Ajax'ın Fas asıllı Hollanda vatandaşı golcüsü Mounir El Hamdaoui’nun transferini bitirmek üzere.

yazıyor milliyette, yazan yazıyor arkadaş, Edu nereden çıktı bilemedim. Neyse, alındıysa bence güzel haber. İşimize yarayacak golcü. Bir de orta saha alırsak süper olur. Tabi bir de Egemenin duruma göre bir stoper de gerekebilir. Hayırlısı diyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Jo'ya Türkiye'den sürpriz teklif!

Trabzonspor'un, eski Galatasaraylı forvet Jo'ya teklif götürdüğü iddia edildi

İngiltere'de bazı spor internet sitelerinde, Trabzonspor'un Jo'ya teklif yaptığı iddia edildi.
    Manchester City'li oyuncunun Everton ve daha sonra Galatasaray'da kiralık oynadığı hatırlatılırken, 24 yaşındaki golcünün City'de forma şansı bulamayacağı ve teklifleri kabul edebileceği kaydedildi.
    City'de forma şansı bulduğu zamanlarda attığı gollerle de dikkat çeken, buna karşın Carlos Tevez, Edin Dzeko, Mario Balotelli ve Alex Nimely'den formayı alma şansı kalmayan Jo'nun Trabzon'un teklifini düşünebileceği bildirildi.
    Trabzonspor'un da Brezilyalı golcüyü bir kez daha Türkiye'ye getirme şansı olduğuna inandığı ve City'ye 5 milyon pound teklif yapacağı da vurgulandı.

Fanatik

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kaynak Fanatik yalandır eğer doğruluk payı varsa da gelmesin derim saç baş yolduran bir oyuncu Şu Hamdaoui transferi daha güzel olur...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gelirse Şenol Güneş Jo'yu bile imana getirir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Şakar: "Selçuk ve Egemen ile..."
    Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Selçuk ve Egemen'le görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Asıl görüşmeyi sezon sonunda yapacağız ve bu iki oyuncumuzun takımda kalması için gereken her türlü fedakarlığı göstereceğiz" dedi.

08 Mayıs 2011 Pazar - 11:44
    DHA

Trabzonspor'da isimleri sık sık transfer gündeminde yer alan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'ın takımda tutulması için yönetim gerekli fedakarlıkları yapmaya hazırlanıyor. İki oyuncuyla da şu andaki süreçte sadece lige odaklanmaları için net görüşmeler yapmadıklarını söyleyen Asbaşkan Nevzat Şakar, "Her iki oyuncumuzun da bizimle olan görüşmeleri bitmeden, başka takımlarla anlaşmayacak kadar karakterli olduklarını biliyoruz. Bu yüzden yazılanları fazla da umursamıyoruz" dedi.

"İKİ OYUNCUMUZDAN DA MEMNUNUZ"

Şakar, iki oyuncuyla da asıl görüşmeyi sezon sonunda yapacaklarını vurgulayarak, "Biz gelecek sezonda bu iki oyuncumuzla yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabi ki onların da kendilerine göre beklentileri var. Bizim de planlarımız var. Ortak bir noktada buluşup bu iki oyuncumuzun takımda kalması için gerekeni yapacağız. Uzun zamandır bu futbolcularımız bizimle birlikte ve bu takımın geldiği noktada çok önemli katkıları var. Bizde onlardan fazlasıyla memnunuz" ifadelerini kullandı.

KANOUTE'YE SICAK TAKİP

Transfer çalışmalarını bir çok koldan yaptığı araştırmalarla sürdüren Trabzonspor, Sevilla'nın yıldız ismi Kanoute'yi de yakından takip ediyor. Futbolcunun Sevilla'dan yıllık aldığı ücreti vermeyi kabul eden yönetimin bonservis pazarlığı konusunda İspanyol kulübüyle görüşmelere başlayabileceği öğrenildi. Ancak Kanoute ile Trabzonspor dışında bir çok kulübünde ilgilendiği ve bu yüzden fiyatının daha da artabileceği öğrenildi.

SEZER VE FERHAT FORMAYI UNUTTU

Bordo - mavili takıma büyük umutlarla gelen Ferhat Öztorun ve Sezer Badur formayı unuttu. Kadronun genişlemesinin ardından 18'e dahi giremeyen iki futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Sezer Badur'a bir çok Anadolu kulübünden teklif geldiği öğrenildi. Sivasspor da oynadığı dönemde en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen Sezer Badur'un menajeri aracılığıyla gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

YATTARA ÇOK MUTLU OLDU

Takımın Bucaspor maçı öncesi İzmir'de kamp yaptığı Swiss Otel de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen ve bu görüşmede Gine de yaptırmayı planladığı hastane için söz alan Yattara çok mutlu oldu. Cumhurbaşkanı Gül'e teşekkür eden Yattara, "Bu konuyla ilgileneceğini söylemesi bile beni çok mutlu etti. Gine de yaptırmayı planladığım hastaneden bir çok kişi faydalanacak ve bu çok önemli bir yatırım olacak. Umarım en kısa zamanda bunun için sağlam adımlar atmayı başarırım" dedi.

"SÖZLEŞMEMLE İLGİLİ KARARI TEKNİK HEYET VERECEK"

Bu arada Yattara hakkında çıkan transfer iddialarıyla şu anda ilgilenmediğini belirterek, "Sözleşmem sezon sonunda sona erecek ve 8 yıldır formasını giydiği Trabzonspor'da kalmak istiyorum. Bu sezon fazla katkı sağlayamadığımın farkındayım ama bu aşamadan sonra kararı verecek olan teknik heyet ve yönetim olacak. Şu an için bunları düşünmek doğru değil. Lig bitimine kadar sadece kalan maçlarımızı kazanmaya odaklanmalıyız. Umarım sezon sonunda hasretini çektiğimiz o büyük kupayı kaldırırız" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

El Hamdoui biçilmiş kaftan TS için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    El Hamdoui biçilmiş kaftan TS için..
    Aynen öyle.. Selçuk takımdan ayrılmaz hamdouiououiuo gelirse eğer, gol kralı olur çok rahat..

umutun atamadıklarının gol olduğunu düşünün bi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O değilde Jo nerden çıktı ya yok artık derim yani burada o kadar olaya karışmış utanmadan onu almazlar herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

mersin maçını izliyorum şimdi, Adem Büyükü almışız, Adem anlaştık demiş, ikinci yarı 14 maçta 10 gol atmış bank asyada, bir de nduko ozokwo da seneye Trabzonspor forması giyecek gibi birşey dedi spiker ama sanırım yanlış dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    mersin maçını izliyorum şimdi, Adem Büyükü almışız, Adem anlaştık demiş, ikinci yarı 14 maçta 10 gol atmış bank asyada, bir de nduko ozokwo da seneye Trabzonspor forması giyecek gibi birşey dedi spiker ama sanırım yanlış dedi.
    ben de böyle duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Onu demeden 2 dakka önce arkadaşa diyodum bu adamı bırakmazlar alırlar mersinden diye.. Hakkaten çok kaliteli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adem şimdi NTVSpor'a yaptığı açıklamada ne bana ne de Manisaspor'a yapılmış bir teklif yok önceliğim Mersin İdmanyurdu dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adem tam anlamıyla Bank Asya golcusu. Altay'da böyle atıyodu 2-3 sene önce şimdide aynı. TSL'de yapacağını sanmıyorum. Sezer Badur etkisi yapar en çok.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul & Trabzon

Yattara Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile protokol imzaladı.

NTVSpor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

iyi oldu, Guizanın bile Fenerbahçeye katkı yaptığı son dönemde en ihtiyacımız olduğu zamanda ortada olmaması artık bardağı taşırdı. Fenerin kaptana bakın, bizim kaptana bakın. Manisaspordan yiğit gökoğlan gelse çok iyi olur sağ kanada.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yattara'dan daha önce kurtulmalıydık.Boşuna maaş verdik ona yıllardır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bolton Wanderers, Trabzonspor'lu Ceyhun Gülselam'a talip. http://bit.ly/jIk1Jd

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

artık kulüplerimiz takım kaptanını seçerken 10 kez düşünürler böylece.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Evet gidiyorum"

10 Mayıs 2011 21:40 | NTV Spor ve Ajanslar
    Trabzonspor'un akşam yaptığı antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Yattara, Al Shabab takımı ile anlaştığı yönündeki haberleri doğruladı.

Spor Toto Süper Lig'de, 15 Mayıs Pazar günü sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Trabzonspor, bir günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.
    Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana ameliyat olduğu ABD'den dönen kaleci Onur ile ülkesinde tedavi olan Polonyalı oyuncu Piotr Brozek de katıldı.
    Sahada takım arkadaşlarıyla hasret gideren Onur, daha sonra Piotr Brozek ve Glowacki ile birlikte salona giderek çalışmalarını burada sürdürdü.

FERHAT'A DOĞUM GÜNÜ
    Bu arada, 24 yaşına giren Ferhat Öztorun'un doğum günü takım arkadaşları ve teknik heyet tarafından kutlandı.
    Saha ortasında kendisi için hazırlanan pastayı kesen Ferhat, pastadan ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş'e ikram etti.

YATTARA İLE BASIN DİYALOĞU
    Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan İbrahima Yattara, kendisi hakkında Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımı ile anlaştığı yönündeki haberleri doğruladı.
    Yattara, bir basın mensubunun, ''Suudi Arabistan'a mı gidiyorsun?'' yönündeki sorusu üzerine, ''Evet, doğru. Benim doğduğum yer de sıcak. Zorluk çekmem'' dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor'da Zokora pazarlığı

17 Mayıs 2011 17:18 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanyol basını, Trabzonspor'un cumartesi günü Barcelona'da Sevilla yöneticileriyle Zokora için masaya oturacağını iddia etti.

İspanyol basını, Trabzonspor kulübünün uzun zamandır takipte olduğu Didier Zokora için gelecek cumartesi günü Barcelona'ya gelerek Sevilla kulübü yöneticileriyle masaya oturacağını iddia etti.
    La Liga'nın son maçında cumartesi günü deplasmanda Espanyol'a karşı oynayacak Sevilla'nın Barcelona'da bulunacak olmasını değerlendireceği söylenen Trabzonsporlu yöneticilerin, Zokora için resmi teklif götüreceği belirtildi.
    2009 yılında 8 milyon euro karşılığında Tottenham'dan Sevilla'ya gelen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Zokora'nın şu anda bonservisinin çok daha düşük olduğu savunulurken, her şeye rağmen Sevilla yönetiminin müzakereler için "Bu fırsat kaçırılmaz ama herhangi bir fiyata da Zokora'yı verecek değiliz" şeklinde talimat verdiği ileri sürüldü. Sevilla'dan yılda 1,2 milyon euro alan Zokora'nın, Trabzonspor'da biraz daha fazla kazanabileceği ve kendisine 3 yıllık sözleşme önerildiği yazıldı.
    Bu arada Trabzonspor ile Sevilla arasında yapılacak müzakerelere, Zokora dışında Sevilla'nın diğer bir Fildişi Sahilleri'nden oyuncusu olan Ndri Romariç'in de girebileceği kaydedildi.
    Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria Del Nido'nun, istenilen verim alınamayan Romariç'i de Trabzonspor'a teklif edeceği ifade edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mükemmel olur TS için Zokora...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor Zokora'da sona yaklaştı

19 Mayıs 2011 12:21 | NTV Spor ve Ajanslar
    İspanya'nın güneyindeki Sevilla kentinin yerel basını, Trabzonspor'un Fildişi Sahilleri'nden ortasaha futbolcusu Didier Zokora'yı transfer etmek için Sevilla kulübüyle yürüttüğü müzakerelerin olumlu devam etmesine rağmen henüz anlaşma olmadığını ileri sürdü.

İspanya'nın güneyindeki Sevilla kentinin yerel basını, Trabzonspor'un Fildişi Sahilleri'nden ortasaha futbolcusu Didier Zokora'yı transfer etmek için Sevilla kulübüyle yürüttüğü müzakerelerin olumlu devam etmesine rağmen henüz anlaşma olmadığını ileri sürdü.
    Verilen haberlerde, "Zokora, Türk ligine doğru gidiyor ama müzakereler henüz tamamlanmadı" denilirken, Sevilla'nın bu transferden en az 6,5 milyon euro kasasına koymak istediği ancak Trabzonspor'un daha düşük önerdiği kaydedildi. Sevilla'da yürütülen müzakerelerin ikinci günü sonunda halen anlaşma sağlanamamasına rağmen her iki tarafında iyi niyetli bir yaklaşım sergilediği ifade edildi. Trabzonspor'un ise Zokora ile henüz konuşmadığı ilk önce Sevilla ile anlaşmayı tercih ettiği de öne sürüldü.
    Bu arada, Trabzonspor'un Zokora ile birlikte Ndri Romariç'in de transfer etmek istemesi durumunda toplam bonservis bedelinin 10 milyon euro olacağı ancak şu an için sadece Zokora olasılığının gündemde olduğu savunuldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon zirveye oynayan bir ekip olmak istiyorsa böyle transferler yapmalı , zokora çok kaliteli bir transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Böyle transfer yapmadan da zirveye oynuyoruz.Bir bitiricimiz olsaydı şimdi şampiyonduk Selçuk'la anlaşıp orta alana adam almaktan vazgeçip gidip Santa Cruz tarzı bir adam alsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Böyle transfer yapmadan da zirveye oynuyoruz.Bir bitiricimiz olsaydı şimdi şampiyonduk Selçuk'la anlaşıp orta alana adam almaktan vazgeçip gidip Santa Cruz tarzı bir adam alsınlar.
    Bu sene oynuyorsunuz daha önce oynamıyordunuz , selçuk egemen büyük ihtimal ayrılacak diyorlar yerlerine zokora vb. kaliteli adamlar alınmazsa çok zor oynamanız seneye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk gidip yerine Zokora gelecekse çok saçma olur Selçuk gibi yaratıcı ve oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu yerine sahada koşup sadece defansif anlamda katkı veren bir adam gelmesi gereksiz. Trabzon yönetimi ne yapıp ne etmeli Selçuk'u elde tutmalı Egemen'in yerini az çok Giray doldurdu ama Selçuk'un yeri kolay kolay dolmaz.
    Ve tabii ki Trabzonun Kaliteli bir Forvete ihtiyacı var. Belki Brozek seneye takıma uyum sağlayıp daha iyi oynayabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bu sene oynuyorsunuz daha önce oynamıyordunuz , selçuk egemen büyük ihtimal ayrılacak diyorlar yerlerine zokora vb. kaliteli adamlar alınmazsa çok zor oynamanız seneye
    Daha öncede birçok kez oynadık ve her takımın yaşayabileceği gibi zaman zaman uzak kaldık.Ama haklısın bu tarz oyuncular gerekli'de ben yaşlı adam sevmiyorum.30 yaşında Zokora gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Daha öncede birçok kez oynadık ve her takımın yaşayabileceği gibi zaman zaman uzak kaldık.Ama haklısın bu tarz oyuncular gerekli'de ben yaşlı adam sevmiyorum.30 yaşında Zokora gerek yok.
    Biliyorum dostum yanlış anlıyosun beni ligin genelinde zirveye oynayan 3 takım var saymama gerek yok heralde o 3 takım gibi Trabzon da bu seneki performansına akıllı hamleler ekleyerek ligin zirveye oynayan takımlarından olabilir , daha önce oynamış olmak birşey değiştirmiyo süreklilikten bahsediyorum , ben her takımın güçlenmesinden yanayım iyi adamlar alsınlar gurur duyarım ayrıca bu benim takımımın da daha güçlenmesi için bir itici güç olur

@eng1n selçuk'un yeri tabiki zokoroyla dolmaz ama kalite olarak o kalitede transferler yapılmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Biliyorum dostum yanlış anlıyosun beni ligin genelinde zirveye oynayan 3 takım var saymama gerek yok heralde o 3 takım gibi Trabzon da bu seneki performansına akıllı hamleler ekleyerek ligin zirveye oynayan takımlarından olabilir , daha önce oynamış olmak birşey değiştirmiyo süreklilikten bahsediyorum , ben her takımın güçlenmesinden yanayım iyi adamlar alsınlar gurur duyarım ayrıca bu benim takımımın da daha güçlenmesi için bir itici güç olur

@eng1n selçuk'un yeri tabiki zokoroyla dolmaz ama kalite olarak o kalitede transferler yapılmalı
    Doğru diyorsun takımlar güçlendikçe diiğerleride hamleler yapmak zorunda kalacak.Sen hangi takımlıydın?

Sayfa 49 / 149 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon

Mesaj Yetkileri