Keşke Fatih Hoca, Tugay'ı yetiştirse.
Keşke Fatih Hoca, Tugay'ı yetiştirse.
Bilgi değil ama görüşme kesin sanırım.Ha bu görüşmeden Ergün,Hakan,Tugay 3lüsü de çıkabilir o ayrı :-)
H.Şükür diyorda H.Şükür milletvekili adayı değil mi?Nasıl olacak o iş?
Muhtemelen olmayacak zaten.Eski topçularla görüş alışverişi yapılıyor,sonuç bu oyuncuların desteğini de alacak,ama içlerinden ekibe herhangi bir oyuncu katacağını sanmıyorum Fatih Terim'in.Katarsa da hiç fena olmaz.
TweetDeck sağolsun elime bi foto geçti GS'nin yeni formaları diye ama adamı bulamıyorum kim yayınladı. Ama bu formalar çıkarsa hepsini alırım yemin ediyorum
Screw you guys, I'm goin' home
Sarı forma çok hoşuma gitti nedense![]()
LİGTV'NİN HABERİNE GÖRE : Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe ve Taffarel yapacak.
LİGTV.COM.TR
Tugay Kerimoğlu'na ne olacak bilginiz varmı?
Galatasaray'ın yeni formaları çok hoş olmuş. Sadece siyahları beğenmedim. Nedense siyah formaları pek sevmem. Ama siyah forma setinin tozlukları gayet güzel olmuş. Diğer formaların ise hepsi baştan sonra gayet güzel olmuş. Özellikle en sağdaki Monaco'nun eski formasını andırıyor.
Ben de tam tersi siyah formaya bayıldım.Sarı forma siyah şort ta iyi.Formalar bunlarsa yıllar sonra eli yüzü düzgün formalara kavuşacağız gibi.Yalnız içimdeki özlem ,parçalı yerine çubuklu forma yönünde :-)
Hakan Ünsal umarim gelmez su takima zaten son haberlere göre ismi yok. Taffarelin gelmesi ise müthis bi haber.
Sarı forma yakalıymış yavDüğmesi var.
Adam gibi bi kaleci antranörümüz olur eğer Taffarel gelirse. Formalar konusunda da eğer bunlar çıkacaksa ciddi ciddi para biriktirip hepsini almayı düşünüyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Formalar sadece tasarim. Cok onceden de gormustum bunlari.
Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Taffarel ve Ümit Davala olacakmış.
Açıkçası bu sezon formalarına göre gayet iyi ama bu formalarda kötü. Ben renk ve tasarımından ziyade forma kumaş kalitesine önem veriyorum. Mesela bu sezon formalarında öyle kalitesiz kumaş kullanılmış ki çakmasını getirip gsstore'da satsan kimse anlamaz.
Tasarım yapacağım diyede saçma sapan formalar çıkarmaya da gerek yoktur. Oraya aslan resmi yok formanın altına büyük Galatasaray logosu gibi şeylerde formayı çocuklaştırıyor. Kumaş kalitesi üst düzey olsun. Her sezon parçalı alırım birtane.
Ben bu sezonki parcali tam parcali oldugu icin alacagim. Kalite Hollanda Nike tarafindan tasarlandigi icin ust duzey olacaktir.
Ben Nike'ın öyle çapraz çizgi yapacağını sanmıyorum ya. Başka takımlara yaptığı oldu mu?
Formalarımız inanılmaz müthiş.Sarı ve siyah formaya bayıldım
http://www.galatasaray.org/altyapi/haber/10144.php
Londra Galatasaray Futbol Okulu Açıldı
Düğmeli ve o tarz formaları hiç sevmiyorumNormal yaka formalar olursa hepsi gayet güzel.
![]()
resmi değil o formalar
bunun gibi bişey çok iyi olur![]()
Basında ismi geçenlerden bir kadro yaptım. Kaleci konusunda belirsizlik olduğu için yazanlardan birini hayal edersiniz artık
![]()