Arsenal | LaigLeNoiR
Manchester United | CeNTeR_TR
Manchester City | Trabzonspor
Bilgilendirme ..
Dediğimiz gibi büyük bir revizyon yapacağız.Kadro'dan çoğu isim takımdan ayrılacak.Katılacak oyuncular da olacak.Ama gidenlerin sayısı daha fazla olacak.
Gündemimizdeki isimler ise şöyle .. Nuri Şahin , Sissokko , Atilla Turan , Taiwo , Uğur Boral , Sinan Bolat , Sandro ..
Gİdecek isimler ise şöyle .. Valencia , Evra , Hernandez , Berbatov , Park Ji Sung , Oshea , Obertan , Kuszcak , Hargraves , Fabio , Wes Brown , Van Der Sar , Scholes , Gigs , Owen ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
City'den dev transfer!
![]()
Man City 67 tirilyon bonservis bedeli ile Hulk ile anlaştı.Arsenal'in de yakından ilgilendiği yıldız oyuncuyu kadrosuna katan City yönetimi transferden dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.Hulk transfere ilişkin yaptığı açıklamada City gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
İlk Yarı sonunda Chelsea'nin lider olması beni şaşırttı.Bu takımı kim durduracak merak ediyorum.İlk yarıdaki tek yenilgilerini bizden aldılar.Aradaki farkı kapatmak için onları deplasmanda yenmemiz gerekecek sanırım.
Chelsea'ye deplasmanda 2-0 dan maçı veriyorduk az daha neyseki 3-3 bitti maç.Kendi sahamızda biz onları yeneriz fark düşer 6 ya.Puan farkını 3 eksik hesaplayabilirsiniz kısacası.
Nuri Şahin Manchester United'da ..
Orta sahayı yenilemek en büyük amacımızdı ve bizde ilk transferimizi Nuri Şahin'e 40 trilyon vererek yaptık.
Moussa Sisokko Manchester'da ..
Orta sahayı güçlendirmeye devam ediyoruz ve Sisokko'yu 35 trilyon karşılığında kadromuza katıyoruz..
Gidenler Belli Oldu ..
Valencia > 15 Trilyon'a Milan
Andersoon > 40 Trilyon'a Real Madrid
O'Shea > 10 Trilyon'a Werder
Van Der Sar , Scholes , Gigs , Owen >> Kadro Dışı
Wes Brown > 10 Trilyon'a Valencia
Evra > 60 Trilyon'a İnter
Fabio > 7.5 Trilyon'a Panathinaikos
Hargareves > 5 Trilyon'a West Ham
Hernandez > 12.5 Trilyon'a Arsenal
Joshua King > 3.5 Tirlyon'a Barcelona
Kuszcak > 8 Trilyon'a Porto
Alt yapıdaki tüm gereksiz oyuncular süresiz kadro dışı sadece kiralık olanlar kaldılar takımda.Onlarda seneye yollanacaklar.
Berbatov > 35 Trilyon'a Barcelona
Obertan > 5 Trilyon'a Olmpiyakos
Gelenler ;
Uğur Boral 1.5 Trilyon , Sinan Bolat 5 Trilyon , Sandro Kiralık , Montoya Kiralık
manu ne yapmış öyle uğur boral filangiden oyunculardan hiç birine şaşırmadım hernandez dışında keşke o dursaydı adam bi değişik tek kelimeyle
![]()
eto'o bitmiş.
Lig Kupası Çeyrek finalinde rakibimiz Manchester City'i geçtik.
Yukleresim.com
Premier Lig maçlarımız
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
senin lukaku varsa sıkıntı yokbale yi alsaydın bide giggs yerine sola baya yardır yardır oynardı
![]()
eto'o bitmiş.
bi yedek forvet daha , bir ortasaha birde defans sağ lazım alternatifleri yok malesef aslında paran varsa fletcharı yedek yapıcak bi adam alabilirsin yada scholes a kızmayıp as takıma geri çağırabilirsin yedek dursun diye![]()
eto'o bitmiş.
Lukaku - Rooney tamamlar heralde forveti , Alternatif olarak biirni kiralıyorum .. Orta Alana'da Sandro geliyor Tottenham'dan.
Scholes kadro dışı artık (:
Sene sonu için 2 tanede bonservisini ele alacak oyuncuyla anlaştık.Birisi Demichelis diğeri de Tiago ; Barcelona'dan genç oyuncu.
İki yerel kupadanda elendik mutluyuz![]()
Şu ortak kariyerledeki başarıları turnuvaya yansıtamadım ya ona yanıyorum yahu..
city çok fazla para vermiş bazen üç katı fazla para vermiş futbolculara
hayırdır aranızda biri piyasayımı kızıştırıyo![]()