İç transferde Tolgahan Acar Oğuz Rahman Kobya Emre Aktaş ile sözleşme imzalamışız..
İç transferde Tolgahan Acar Oğuz Rahman Kobya Emre Aktaş ile sözleşme imzalamışız..
Ergic'i alırsa akıllı bir hamle yapmış olur Orduspor.Stancu'yu da kiralayabilirler Galatasaray'dan.Sivok'un geleceğini düşünmüyorum.Holosko İbrahim Akın transferi karşılığında takasta kullanılacak gibi,bir tek Fink gelebilir o 3'lüden bence.
İrfan başaranı bize(GS) versinler![]()
Caner Bulut ve Sinan Özkan Elazığspor’da…
Elazığspor başkanı Akın Şatıroğlu, dış transferde ise 2 futbolcuyu kadrolarına dâhil ettiklerini belirtirken, bunların
Eyüpspor’dan Caner BULUT ve Tokatspor’dan Sinan Özkan olduğunu açıkladı…
Hazırlıklar 20 Haziran’da başlayacak 20 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon çalışmalarının 1. Etabı’nın Elazığ’da olacağını kaydeden Başkan Şatıroğlu, transferlerin yüzde sekseninin ilk etap kampına yetişeceğini kaydederek, 3 yabancı futbolcu transfer edeceklerini de söyledi…
İç transferde 4 isimle anlaşma sağlandı
Öte yandan Elazığspor’da iç transferde sözleşmeleri sona eren kaleci Erşen Çilingir, sol kanat oyuncuları İlhan Ummak ve Onur Güney ile Santrfor Göksu Türkdoğan’la anlaşma sağlandığını da açıklayan Elazığspor başkanı Akın Şatıroğlu, bu oyuncularla resmi sözleşmenin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.
Diyadin'den transfer açıklaması !
Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, bizzat izledikleri futbolcuları transfer edeceklerini belirterek, "Ben kaset izleyerek, menajerin söyledikleriyle transfer yapmam" dedi.
Süper Lig'in ayrı bir havası olduğunu, takım, şehir ve tesis olarak hazır olmak gerektiğini belirten Diyadin, geçen yıl Süper Lig'e yükselen Karabükspor'un nasıl başarılı, Konyaspor ve Bucaspor'un neden başarısız olduklarının iyi analiz edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Diyadin, "Gerçekçi olmak gerekiyor. Duygular aklın önüne geçmemeli. Süper Lig'de bir şeyler yapabilmemiz için iyi bir kadro kurmamız gerekiyor. Ben kaset izleyerek, menajerin söyledikleriyle transfer yapmam. Rakamlar çok yüksek, kulübün parasının sokağa atılmasını istemem. İzlenen, bilinen futbolcuları takıma kazandıracağız" dedi.
Ajansspor
Metin hocada benim düşündüğüm gibi açıklama yapmış..Karabük örneğinde belli..Çoğu oyuncu hala bank asyadan kalma, yanlarına iyi adamlar alındığı için hiçbiri sırıtmadı..Bizdede öyle olacak..
Orduspor'un bu anlayışı gerçekten çok güzel Emrah abi. Ivan Ergiç müthiş olur müthiş.
Ergiç doğru transfer olabilir. Ama Karabükspor'un başarılı olmasının sebebi Bank Asya'dan gelen oyuncuları doğru ama Karabükspor'un o kadrosu ile Orduspor'un kadrosu kıyaslanamaz...
I'm back...
Mercedeslerin dagıtım töreninde konuşan Ali Kahramanlı : "Transfer calısmalarımız devam ediyor, öyle isimlerle anlaşacagız ki duydugunuza inanamayacaksınız. Transferlerimiz bir kaç güne sizlere duyrulacaktır" dedi.
hakan arıkan hayırlı olsun.
Guzel transfer hayirli olsun.
Hakan Arıkan hayırlı olsun.İyi transfer.
So what?
Saike
hayırlı olsun. bi Beşiktaşlı olarak çok sevindim![]()
eto'o bitmiş.
Hakan Arıkan 2005 yılına kadar sağ bek te görev almış.Ankaraspora kaleci olarak transfer olmış ilginç tabi![]()
Orta sahada (ortası) eksik var; Nurullah Kaya, İbrahim Ege Süperlig düzeyinde değil. İleride eksik var savunmanın sağında ve solunda eksik var. Sol'a Mustafa Keçeli alındı; fakat Hüseyin çok kötü o bölgede, Faruk Bayar orta sahada yedek olarak kullanılmalı. Sağda da Tuna Kaya ve İlhan Özbay var. Çoğu maçta İlhan 90 dakika zor oynadı, Tuna ise yetersiz. Fatih Şen ağır bir oyuncu, kondüsyonu zayıf. Takımda geçtiğimiz süre içinde Sergen gibi oynadı (serbest vuruştan attığı goller, uzaktan falsolu goller); ama tempolu oyunda bocalayacaktır. Nurullah Hoca, çok pasla oynatmayı seven bir hoca. Top kontrolü iyi birkaç orta saha elemanı (As oynayacak kalitede) alınırsa o bölge işler hale gelecektir. Erdal Güneş ve Fatih Egedik yedek olarak düşünülmeli. Tisdell ve Adem yeniden kiralanabilinirse çok iyi olur.
Futbola memleketi Karamürsel'in takımı Karamürsel İdman Yurdu'nda 12 yaşında başladı.5 yıl Karamürsel İdman Yurdu'nda maçlara çıktı.
5 yıl bu takımda oynadıktan sonra 1999'da Petkimspor'a geçti.
2001'de ise Kocaelispor'a geçti. 2001-2002 sezonunda Kocaelispor'un PAF takımında forma giymeye başladı. Sonraki sezon da PAF Ligi'nde devam ederken, Kocaelispor'un küme düşmesinin kesinleşmesiyle 25 Mayıs 2003'te İzmir'de Altay ile oynanan lig maçında ilk kez Kocaelispor forması giydi ancak maçı 5-0 kaybettiler. 31 Mayıs 2005'ta ise ilk kez Kocaelispor formasıyla İsmetpaşa Stadı'nda lig maçına çıktı. Ancak bu maçta da Adanaspor'a 2-1 yenildiler. Böylelikle Hakan Arıkan sağ bek olarak başladığı futbolculuk hayatına kalede devam etti.
2005-06 sezonunun ikinci yarısı Ankaraspor tarafından transfer edildi.Ankaraspor ile ilk maçına 4 Ağustos 2006'da Galatasaray karşısına çıktı.Böylelikle kalecilik yaşantısına başlamış oldu. Bu maçta Ankaraspor 1-1 berabere kalırken, Arıkan maç içinde biri 15. dakikada biri 90+3'te, iki penaltı kurtardı. Bu maç ile adını duyurdu. Sezon sonu Ankaraspor 3 büyükler ve Antalyaspor'dan sonra en az gol yiyen takım oldu.
Arıkan, 2007-08 sezonu başlamadan Ramazan Kurşunlu ve 700.000€'ya Beşiktaş'a satıldı. 5 Ağustos 2007'de Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yla oynadığı Süper Kupa maçında ilk 11'de başlayıp 90 dakika forma giydi ancak 2-1 yenilerek kupayı kazanamadılar. 11 Ağustos 2007'de Konyaspor ile İnönü'de oynanan lig maçı ise ilk lig maçı oldu. Bu dönemde kendi takımında deneyimli kaleci Rüştü Reçber'in önüne geçti, milli takım forması giymeye de başladı. Şampiyonlar Ligi'nde de forma giyen Arıkan, Liverpool FC ile oynanan ilk maçtaki performansı ile Daily Telegraph gazetesi tarafından övüldü. [1] . Bu maçtan sonra ligde ikinci kaleciliğe düştü. 6 Kasım 2007'den sonra sadece 5 lig maçında forma giydi ancak kupada Beşiktaş'ın kalesini korudu.Hakan Arıkan kaleciliğe başladığı 2. yılında Beşiktaş forması giyerek büyük bir başarıya imza attı.
2008-09 sezonunun başında Rüştü'nün sakatlığı ile tekrardan kaleyi aldı. Ancak 2 Ekim 2008'de FC Metalist Kharkiv ile oynanan UEFA Kupası maçında bu sefer de 4 gol yiyince yine formayı Rüştü'ye kaptırdı, daha sonra 3 maçta forma giyebildi. Yine Türkiye Kupası maçlarında forma giydi. Sezon sonunda hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Sonraki sezon yine birinci kaleci olarak başlasa da kısa süre sonra geçirdiği sakatlık yüzünden kaleyi Rüştü'ye devretti ve sezonu ikinci kaleci olarak tamamladı. Manchester United ve VfL Wolfsburg maçlarında kaleyi korudu. Sezon sonu adı Galatasaray'la anılsa da Beşiktaş ile sözleşmesini uzattı.
6 Eylül 2005'te Almanya ile oynanan Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı Future Cup maçına çağrıldı ve 58. dakikada Serdar Kulbilge'nin yerine oyuna girerek milli formayı giydi. Bu maçtan sonra uzun süre milli takıma çağrılmayan Hakan, 2007'de Ankaraspor forması giyerken Türkiye Milli Futbol Takımı'na çağrılmaya başladı. 5 Haziran 2007'de Brezilya ile yapılan ve Tugay Kerimoğlu'nun jübilesi olan özel maçta ilk kez milli formayı giydi. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra EURO 2008 grup elemelerinde Malta, Macaristan ve Moldova maçlarında forma giydi. Bugüne kadarki son maçı olan Moldova'da 17. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı.
8 kez Türkiye A milli takım forması giymiştir.
Hakan Arıkan iyi transfer,hayırlı olsun.
Umarım çok para saçmamışlardır bu adamın sözleşmesine.. Kalede zaten Kaptan Kerem vardı, çok da lüzumlu değildi yani bu transfer.. Daha eksik noktalar var takımda..
Mersin idmanyurdu Kamanan ile anlaştı.
Sivasspor’da oynayan Kamanan ile 2 yıllığına anlaşma sağlandı.
Sivasspor forması altında 52 süper lig maçına çıkan siyahi oyuncu 29 yaşında. Şu ana kadar Sivasspor formasıyla süper ligde 11 gola imza atan forvet, bundan sonra kırmızı lacivertlilerin başarısı için ter dökecek.
-----
MERSİN'DE SERDAR ÖZKAN SESLERİ
Transfer çalışmalarını gizlilik içinde yürüten Mersin İdmanyurdu’nda büyük ölçüde anlaşmaya varılan Hakan Arıkan’ın ardından Ankaragücü’nde oynayan Serdar Özkan’ın da ismi geçiyor. 23 yaşındaki futbolcunun Mersin idmanyurdu’nun transfer listesinde olduğu ve görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öne sürüldü.. Parasal sıkıntıları olan kulübün prensipte anlaşmaya vardığı isimlerden biri olduğu iddia edilen genç futbolcunun , her an imza atmaya yakın olduğu öğrenildi.
Futbol yaşamına Beşiktaş’ta başlayan , ardından da Galatasaray formasını giyen kanat oyuncusu şu anda Ankaragücü’nde oynuyor. Ankaragücü ile 2,5 yıllık sözleşmesi olan futbolcunun Mersin İdmanyurdu’nun teklifine sıcak baktığı ve gelmeye hazır olduğu öğrenildi.
--
Ya Uğur Boral yada Serdar Özkan olacak benim gönlüm ikiside olmasından yana...
Ben de şimdi Kamanan'ı yazmak için girmiştim. Hakan ve Kamanan çok iyi transferler. Uyum sağlandığı takdirde en azından Mersin'i potada tutar asansör takım olmaktan kurtarır.
@grkm33
O kaynak aldığın yer ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.Zaten 1 cümle ile geçiştirmişler.Ben ilk defa duydum böyle bir şeyi.İlginç valla.Bir de kesin anlaşma yokmuş sanırım daha.Görüşülüyormuş.
So what?
Saike
Başkan kesin demiş..
Bu habere göre konuşmuştum ben.Umarım alırsınız tabii.
Bugün basında çıkan "HAKAN ARIKAN, M. İDMAN YURDU İLE ANLAŞTI" haberlerinin ardından ulaştığımız M.İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yaptı.
Kahramanlı yaptığı açıklamada;
"Beşiktaş Kulübünün kalecisi Hakan Arıkan ile ilgilendiğimiz doğrudur. Fakat basında yazıldığı gibi şu anda bir anlaşma söz konusu değildir. Oyuncunun transferi için görüşmelerimiz devam etmektedir." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
So what?
Saike