Kesinlikle çağlar çıkmalı ismail girmeli semihinde oyuna girmesi lazım kazım hava toplarında yetersiz kalıyo semih'i tanımayan kalmasın![]()
Kesinlikle çağlar çıkmalı ismail girmeli semihinde oyuna girmesi lazım kazım hava toplarında yetersiz kalıyo semih'i tanımayan kalmasın![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çağlar solda çok aksıyor be hiddnk bu sene tüm maçlarda oynayan bir hasan ali var nedne onu hiç düşünmezsin sol bekte ayrıca kazımda yetersiz kalıyo bence yerine keşke cenkle başlasaydı
Sabri yi çeker sol beke GG yi alır ama GG nin durumu nasıl ki
Ya şu Belçika karşısında Azerbaycan Kazakhistan durumuna düşüyoruz.En baştan beri söylüyorum S Şahin - S İnan - Emre'nin hepsini aynı anda oynatmaya ne gerek var..
Kazım'dan santrafor falan olmaz.Arda devrenin sonlarında yine içeriye girdi dünyadaki tüm forvetler ön direğe gider bizim ki arka tarafa koşuyor..
İkinci yarıya başlarken en az 4 oyuncu değiştirmek gerekirde neyse..En azından Semihle Kazımı Selçuk Şahin ile de Mehmet Ekici'yi değiştirsin o da yeter..
Herşeye rağmen ikiyi atarız inşallah.
Yedekte İsmail yok arkadaşlar. Yedekleri yazayım bari
12 Sinan Bolat (GK)
3 Gökhan Zan
9 Semih Şentürk
10 Mehmet Ekici
15 Mehmet Topal
16 Egemen Korkmaz
23 Gökhan Töre
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Topal, Töre, Semih girmeli. Gerisi zaten vahim, ,bari ilerde top yapsınlar. Selçuklar ve Kazım çıkmalı.
Selçuk İnan Ligdeki gibi oynayamıyor. Belçika'nın ortasahası çok iyi ve çok dirençli, bu yüzden kanat akınları ile gelip, Semih indir, Burak bindir yapmamız lazım.
Mehmet Ekici girsin S.Ş yerine...
Bu ne saçma bir kadro seçimi alternatif sol bek alınmaz mı kadroya yahu nasıl futbol adamları bunlar...
Attığımız golde Kazım olduğu yerde top bekledi.Burak çok arkadan iyi sarktı oraya.Yine Arda sonlara doğru çekip ceza sahasına girdiğinde altı tane Belçika'lının arkasına doğru gitti Kazım.Net belli bilmediği forvet oynamayı.Ülkede forvet kalmamış gibi hangi mantıkla Kazım forvette oynatılıyor anlamak güç.Yine tecrübesiz ve bu sezon çok az oynamış Çağlar'ı böylesine kritik bir maçta oynatmanın bedelini ilk dakikalarda ödedik.Valla bu maçı kazansak bile Hiddink gidebilir diye düşünüyorum.Hiddink'e karşı güvenim çok azaldı doğrusu.
So what?
Saike
Çağlar cidden çok sırıttı. Serdar Kesimal'i de beğenmedim.İkisinin de kendilerine güveni yok. Top onlara geçince takımın oyun düzeni bozuluyor.
Hasan Ali oynasa o da sırıtırdı bence. Şu maçı kaldırabileek oyuncular sınırlı. Solbek için Hakan Balta veya İsmail olmalıydı. Hakan sakat olmasa süper olurdu
Arda'nın aday kadroda bile olmaması lazım yapmayın.Bırakın Nihat Kahveci oynasın sağ tarafta.Maça gelecek olursak gene Arda'dan başka topu ileri taşıyan yok.Devre arasında Semih Kazım değişikliği bekliyorum.Bu maçı alırız gibi geliyor.
Ardanın bacağını yeyim ya, adam insan gibi futbolcu. Birkere orada o çalımı atmayı geçtim attıktan sonra başkası olsa topu dallardı ceza sahası içine kafayı kaldırmazdı bile...
Serdarın kötü değildi bence yalnız selçuk şahinin yerine daha sert oynayan birini alsa hiddink daha iyi olur gibi oda mehemt topal olur sanırım mehmet ekicide değerlendirilmeliydi
Kazım yüzde yüz çıkması lazım hem sarı sı var...
Yaptığı asist cidden zeka ürünü. Burak'ın içeri girmesini bekledi ve rakibin bacak arasından Burak'ı topla buluşturdu. Vallahi helal olsun.
2.yarı zor geçicek.Umarım en azından 1 puan alırız şurdan
Bu maçı kazanmamız lazım yoksa zaten hayal 2012. Beraberlik felan bizi kurtarmaz.
Bu gidişle 5 dk içinde yeriz bir tane.
Uyu Hiddink Uyu.
61 dkyi kutlamislar dogrumu?
Aha auta attı![]()
Auta attı da yırttıkZoru başardı adam
![]()
autt![]()
![]()
Ters tepip bir gol atsak daha ne isteriz![]()
Topal girdi sonunda.
Bu kadar yanlış kadro seçimine rağmen 1 puan iyidir.
Oh 1-1 bitti ucuz atlattık.
En iyi 2. olma şansımız kalmadı bana göre. Almanya'yı felanda yenmemiz mucize olacağına göre biraz zor gideriz. İnşallah Avusturya'ya felan kaybetmeyiz![]()
Grup iyice karmaşık hal aldı.Şu an avantajlı olan biziz gibi gözüküyor.Ama kazanabilseydik 2012 cepteydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp