Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erimda View Post
    yine fırtına gibi başlamışız mümkünse save dosyasını paylaşabilir misin tam istediğim bi kadroyu kurmuşsun ?
    Aynen sezona fırtına gibi girdik öyle de devam ediyoruz Save dosyasını paylaşırım sorun değil yanlız su anda 140 mb ok dersen eklerim bir ara.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ŞL şampiyonluğu muhteşem olmuş. Genk artık marka.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kariyere biraz devam,zaten iş,okul,finaller derken iyi bir anlatım yapamıyorum ama çok zevkli bir takım oldu ve oynaması büyük keyif.Sadece pazarları garajdan çıkarılıp binilen bir M3 durumuna geldi takım günde bir maç anca yapabiliyorum bazen o da yok
    Kariyerde ki değişik noktalara temas edelim biraz.Mesela kiraya gönderdiğim ama takımda kalsa inanılmaz yararlı oalcak gençlerin profillerini ekleyeyim...

2013/2014 sezonun ortasında 6trilyona almıştım,2 yıldır Napoli'de kiralık ve 2 sezondur da hep ilk 11 oynuyor ve şu an da as kalecim Asenjo'dan daha iyi halde ama daha da çok gelişmesi adına ve Asenjo'ya kıyamadığım için kirada.Tabii bir de kiralamasından aldığımız para var

Genç İtalyan çok iyi bir futbolcu olacak gibi.Geçen sezon ŞL finalinde ilk 11!de sahadaydı ve muazzamdı.Daha çok oynayabilmesi için kiraladım.Aslında kadromda kalsa bu sene yine en az 20 maça çıkabilirdi.Kiralama parasına da bakaraktan gönderdim çok umutluyum yeni bir Maldini olabilir.

Şu haliyle dahi kadromda bulunan tüm orta saha oyuncularından daha iyi hatta dünya'nın en iyilerinden ama daha çok gelişebilir diye düşünüyorum 2 yıldır Villareal'de ilk 11 oynutor ve geçen sezon UEFA'yı aldılar katkısı çok büyüktü.Sene başı süper kupa da ise güçleri bize yetmedi tabi ki

Sezon başında çok talibi olan bir isim daha.Genç Portekizli'den çok şeyler bekliyorum çok iyi solu var ve tehlikleli adam,bekliyorum

Bu adamda Drogba'yı görüyorum,sanırım başka birşey dememe gerek yok Geçen sezonu İSpanya'da Xerez'de geçirdi bu sene Villareal yolunu tutanlardan oldu.

Hızı,bitiriciliği Leonel Messi!Pardon Pasini,2012-2013 sezonun başın da aldığım bu çocuk St. Etienne,Hoffe,Sevilla ve bu sezonda Cagliari'de oynuyor.Tek şanssızlığı benim ise şansım kadromuzda önünde Khalil ve Kadlec gibi iki süper golcü var.Özellikle mental olarak biraz daha gelişirse kadroda yer bulması oldukça kolay hatta bana taktik değiştirtir

Kira da bulunanları tamamına yakını takımlarında ilk 11 oynuyor burda da oynayabilecek seviyedeler.Ama bu çocuklar bence çok çok iyi olacaklar,öyle bir umudum var.Aynı şekil de umutlu olduğum 3-5 oyuncu daha vardı onlar olamadılar,yaşları 22-23'e geldi inş. bunlarda da aynı olay olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    ŞL şampiyonluğu muhteşem olmuş. Genk artık marka.
    Teşekkürler.Marka,hakkaten aklıma gelmemişti ama olduk galiba sürekli oyuncu yetiştiren bir yapıdayız.Yeni Porto olduk ama farkımız biz satmıyoruz,kiralıyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçları seri bir şekilde ekliyeyim;

Bazen son dakikalarda güldük bazen ise ezdik geçtik rakibimizi.Hoş bu takıma ManU dayanamadı ligdekiler ne yapsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Puan Durumu

Kadlec bu sene ligde takımı sürekleyen adam.Khalil ŞL maçlarına saklıyorum daha çok.

Şampiyonlar Ligi

Antrenman

Tam randımana ulaşamasak da iyi sayılırız sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Her zamanki gibi yine çok iyiyiz.Hocam bir ara oyunun save'sini paylaşır mısın ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Her zamanki gibi yine çok iyiyiz.Hocam bir ara oyunun save'sini paylaşır mısın ?
    Bir arkadaş daha istemişti save dosyasını,yüklüyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin/Tarsus

bende istemiştim oyun save'ini tşkler... manchester'e acısyadık biraz keşke

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gol atmasakta yeniyoruz artık,başka bir boyuta geçtik

ManU deplasmanı öncesi moral maçı.

Quote Originally Posted by erimda View Post
    bende istemiştim oyun save'ini tşkler... manchester'e acısyadık biraz keşke
    UEFA Finali'nde CSKA'dan 6 yedikten sonra acıma duygumuzu kaybettik

Nani bahane Lucas şahane

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu da Lucas.2011/2012 sezonunun başında onu alırken 20 trilyon ödemiştik ve pek tabii ki bu özelliklerin çok çok altındaydı.Şimdiki halinde ise herkes takımında görmek için savaşıyor ama bir yere gitmeyecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her kulvarda kazanmaya devam ediyoruz.Bir de bize bir kupa daha vereceklermiş,dünya klüpler şampiyonası için okyanusya kıtasına yolculuk var.Melbourne'de olacağız...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FIFA Club World Cup

Yarı finalden başladık ve rakibimizi kendimize karşı tehdit olarak görmediğimiz için az attık,ezmedik.

Brezilya temsilcisine Lucas acımadı.Sanırım geçmişten kalan bir hukukları var.

Böylece müzeye bir kupaya daha koyduk.

Bu da neler yaptığımızı ortaya seren başarı ve gurur tablomuz.

Ülkeye döndüğümüzde Limburg derbisinde STVV ile kupa maçına çıktık,çok sıkmadık,kazandık,devam...

S.Liege'in hiç şansı yok.

Bir çok klubun peşinde olduğu U-19 oyuncularımı meydana çıkarıp,milletin iştahını iyice kabartmak için üst üste 2 maça U-19 oyuncularım ile çıktım,onlar da beni utandırmadılar.

Ara transfer dönemine geldiğimiz de her zaman olduğu gibi oyuncularıma teklifler yağdı ama 2 tane astronomik teklif de bu dönemde aldık.Khalil için Chelsea'nin verdiği rakama çıkmasa da ikisi de müthiş tekliflerdi ve zerre düşünmeden reddettim

Bazen gitmek isdtiyoruz diye tuttursalar da azarlayarak susturuyoruz gençleri

Tanıştarayım,Lucas.Tam adı ile Lucas Rodrigues Moura da Silva.2011 sezonun başında bütün paramı yani 20 trilyonu bu adama yatırmıştım,şimdi 5 katına satabileceğimiz bir piyasası var.Lakin satmayacağım para ihtiyacımız yok.

Geçen sezon anlaştığımız bir Brezilya'lı aramıza katıldı.Tek transferim bu.Artık bizim de bir Alex'imiz var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ManU karşısında aldığımız sonuçlar menajer Mike Phelan'ı kovdurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

VACLAV KADLEC

Son maçta attığı goller ile 2014'te Khalil'in 29 gol atarak sahip olduğu rekoru önce egale etti ardından 30 gole ulaşarak rekorun yeni sahibi oldu.Kral Kadlec.

U-19 iş başında;

Uzun bir aradan sonra yıldızlarımızın ufak bir kısmı sahadaydı.Lucas ise 78'de girdi 80'de attı

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Valla save ini inceledim.Regenler muhteşem.
    Eski Galatasaray kariyerimi hatırladım.Silmiştim çok pişman oldum bunu inceleyince.

Tebrikler.Artık oyunun son dönemlerindesin gibi geliyor.Misyonunu tamamladın sayılır.

Yeni maceralara atılırsan daha da zevkli olabilir.

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Valla save ini inceledim.Regenler muhteşem.
    Eski Galatasaray kariyerimi hatırladım.Silmiştim çok pişman oldum bunu inceleyince.

Tebrikler.Artık oyunun son dönemlerindesin gibi geliyor.Misyonunu tamamladın sayılır.

Yeni maceralara atılırsan daha da zevkli olabilir.

Başarılar.
    Çok sağol.Oyunu zaten önceki kadar seri oynamıyorum.Genç kadronun hatrına ayrılamıyorum takımın başından Aslında Madrid,Barca,ManU falan giderdim.Ama kadro muazzam gidemiyorum bir yere Yani regenleri de görmüşsün

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bir takım hiç mi mağlubiyet almaz yahu.

Bence Genk'ten ayrılma. Ardı ardına ŞL Şampiyonlukları al.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir takım hiç mi mağlubiyet almaz yahu.

Bence Genk'ten ayrılma. Ardı ardına ŞL Şampiyonlukları al.
    Hocam takım ligin üstüne çıktı rakip tanımıyoruz,ligi geçtim dünyada rakibim kalmayacak,tek rakibim Genk

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Valla takım çok sağlam.

Benzer bi kadroyu Galatasaraya yapmıştım.Ama bi yerden sonra sıkıyor.Benden söylemesi.

Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hep kazanmak bir yerden sonra illa ki sıkacakta,hatta zaten sıkmaya başladı biraz,daha az oynuyorum.Tabii finallerin başlaması da bir etken ama takım çok keyifli girip 5-10 maç yaptığımda fazlasıyla keyif alıyorum bu da yetiyor.Yani şöyle diyim Genk'in başındayım hiçbiryere gitmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir profil ile daha devam edeyim.Thiago Gomes Silva yani bilinen adı ile;

GAUCHO

2012/2013 sezonu başlarken 275 milyara kadroya katmıştım,daha küçük bir çocuktu;

Şu anda ise dünyanın en iyi sol beklerinden.Bir ara başkan yanlış hatırlamıyorsam 59 trilyona Shakhtar'a vermişti ama o gitmemişti.Şimdi ise Barca masaya 60 trilyonu koydu,istiyor,vermiyorum,gitmek istiyorum dedi,yedi fırçayı oturdu yerine

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyuncular kadar benim de taliplilerim var tabii ki Klüpte transfer teklifi almayan bir tek başkan kaldı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öğlen vakitlerinde ilerlemeye devam edelim.3 kulvarda sağlam şekilde ilerlemeye devam ediyoruz.

Ligde as oyunculardan çok U-19'da alttan gelen regenlerime şans verdim pekte zorlanmadan galibiyet serisine devam ettik.Son iki maçı oynamıştım pc dondu tekrardan oynadım.C.Brugge karşısında 2-0,Tottenham karşısında ise 4-1 ile kazanmıştık.Bu sefer birine 8 birine anca 2 attık.Ligde ise şampiyonluk grubu maçlarına geçiyoruz,normal sezon tamamlandı.ŞL'de ise O.Marsilya ile eşleştik,turu geçersek Chelsea-GS galibi ile oynayacağız.

Ve şampiyonluk grubuna başlayacağımız puan durumu;

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam çok iyi gidiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süper gidiyorsun. Bu gidişle yeni uzaylı takımı sen olacaksın.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Hocam çok iyi gidiyoruz
    Süper gidiyorsun. Bu gidişle yeni uzaylı takımı sen olacaksın.
    Golcüler durmaz Genk yıkılmaz yaş ortalamamız 21.Bunlar insan değil diye FIFA'dan veto yemeyiz inş.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

sıkılmaman büyük başarı ligin kolay olduğu takımlar genelde sevilmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    sıkılmaman büyük başarı ligin kolay olduğu takımlar genelde sevilmez
    Ligi zaten umursamıyoruz.Ligde daha da genç olanlar oynuyor,o yüzden kayif kaçmıyor.Maç çözülmesse Khalil,kadlec veya Netmar'ı devreye sokup işi bitiriyorum.Hedef uluslararası başarı ve buna giderkende gençleri yetiştirmek bana büyük keyif veriyor.Saveden kadroya bakarsan sanırım demek istediğimi anlarsın Takıma verdiğim emeği hiç saymıyorum daha

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri