13 Haziran 2011 11:20 | NTV Spor
Tottenham Menajeri Harry Redknapp, transferin gözdesi Luka Modric'e vize vermedi. İngiliz teknik adam, "Modric'i satmak kulübü satmaktır" sözleriyle yönetime ultimatom verdi.
![]()
"Luka Modrıc çok özel bir oyuncu ve onu mutlaka takımda tutmalıyız".. Bu sözler Tottenham Hotspur Menajeri Harry Redknapp'a ait. Hırvat yıldızın adının Manchester United ve Chelsea ile anılmasına tepki gösteren Redknapp, takımı bozmak istemediğini söyledi.
Kadrodan birilerini göndermeyi değil takviye yapmayı düşündüğünü belirten ingiliz çalıştırıcı, önümüzdeki sezonun takımın iskeletini Modric ve Gareth Bale etrafında şekillendirmek istediğini dile getirdi.
Geçtiğimiz ay sözleşmesini 2016'ya kadar uzatan Modric'e teklifler geldiğini doğrulayan Redknapp, "Ancak nasıl ki Manchester United Rooney'yi, Chelsea Lampard'ı satmayı düşünmüyorsa, biz de büyük bir kulüp olma yolunda kayıp vermemeliyiz" diye konuştu.
Premıer Lig'deki rakiplerinin kadrolarını takviye ettiğini hatırlatan Tottenham menajeri, "Eğer biz de daha güçlü olmazsak, önümüzdeki sezon yine onları geçemeyiz. Bu anlamda en basit ifadeyle Modric'i satmak kulübü satmak olur" ifadelerini kullandı.
Tottenham, Luka Modric'i 2008 yılında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından 16 milyon Paund karşılığında transfer etmişti.
Londra temsilcisinde 3 sezonda toplam 77 maça çıkıp 8 gol atan 26 yaşındaki oyuncu için Ada basınında Chelsea ve Manchester Unıted'ın 25 milyon Paund civarında teklif yaptığı yazılıyor.
Arda Turan'ın daha kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum bende.Bundan ziyade Modric abartılıyor.77 maçta 8 gol zaten bunun en güzel kanıtı.Oynayabileceği klüp/klüplerin en fazla Tottenham ayarı takımlar olacağını düşünüyorum.Manu, Milan falan aşar Modric'i.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Modric çift yönlü bir oyuncu, gol sayısı o kadar kritik değil. Arda daha yetenekli olabilir ama daha iyi bir oyuncu değil.
Arkadaşlar kendinizde misiniz? Modric'ten bahsediyoruz. Attığı gol sayısı falan ayıp oluyor.![]()
Premier Lig şampiyonu Manchester United, Blackburn Rovers'tan Phil Jones'u kadrosuna kattı.
Manchester ekibinin resmi sitesinde yapılan açıklamada transfer hakkında "Manchester United kulübü olarak, Blackburn Rovers'tan Phil Jones'u transfer ettiğimizi duyurmaktan dolayı mutluyuz. Geçen hafta Manchester'da sağlık kontrolünden geçen oyuncu beş yıllık anlaşmaya imza atmıştır. Anlaşma oyuncu milli görevden döndüğünde tamamlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.
Manchester United'ın Jones'un transferi için Blackburn Rovers'a ne kadar bonservis ödediği açıklanmazken, bu miktarın 18 milyon avro civarında olduğu tahmin ediliyor.
Büyük ihtimal City'e gider.
Potansiyeli yüksek bir oyuncu diyorlar da daha kendini göstermemiş bir oyuncu için 18 M € çok fazla.
Aksine Bence Ucuz, Liverpool Daha Fazlaya Almıştı Handerson'u Manu ve Ferguson İşini Biliyor Ucuza Kapatmışlar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
newcastle'a gitmesi beni şaşırttı daha üst seviye kulüplere gidebilirdi.
lille ile şampiyonlar liginde oynamak varken newcastle ile orta sıralarda oynamayı tercih etti.
(/s)
Aynen katılıyorum yorumuna fakat İngiltere'nin en güçsüz klüpleri bile bu tarz futbolcuların kanına girebiliyor.Alacakları para miktarı bir kenara ligin kalitesi yetiyor zaten.
Newcastle'da pek tutunabileceğini zannetmiyorum, Lille'de takımına verdiği verimi Newcastle'a verebileceğinden pek umutlu değilim.Ama gayet isabetli bir transfer ücretide çok iyi, hayırlı olsun.
14 Haziran 2011 13:56 | NTV Spor ve Ajanslar
İngiltere Premier League ekiplerinden Sunderland, Fransa'nın Paris Saint German takımında oynayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istiyor. Newcastle United'ın teknik direktörü Alan Pardew de Mevlüt ile ilgilendiklerini söyledi.
![]()
İngiltere Premier League ekiplerinden Sunderland, Fransa'nın Paris Saint German takımında oynayan milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istiyor.
The Sun gazetesinde yer alan haberde, Sunderland'in 9 milyon sterline Mevlüt Erdinç'i renklerine bağlamak istediği kaydedildi.
Lille ve Rennes takımlarının da transfer listesinde bulunan Mevlüt Erdinç, bu sezon ligde 22 maçta forma giydi ve 8 gol attı.
Sunderland, geçen sezon ara transfer döneminde golcü futbolcusu Darren Bent'i 24 milyon sterline Aston Villa'ya göndermişti.
NEWCASTLE UNITED DA DEVREDE
Sunderland'den sonra Newcastle United da Türk futbolcu Mevlüt Erdinç'i takibe aldı.
Newcastle United'ın teknik direktörü Alan Pardew, Paris Saint Germain'de oynayan ve bu takımın formasıyla çıktığı 53 maçta 23 gol atan futbolcuyla ilgilendiklerini doğruladı.
İngiltere basınında çıkan haberlerde, futbolcuyla uzun süredir ilgilenen Newcastle United'ın olası transfer için geçen yıl da girişimde bulunduğu, yakın bir zamanda Paris Saint Germain'in kapısını ikinci kez çalmaya hazırlandığı belirtildi.
Nitekim Pardew, Journal gazetesinde yayımlanan açıklamasında, ''Erdinç'i uzun süredir takip ediyoruz. Çok iyi bir futbolcu'' diye konuştu.
Premier Lig'te Türk kalmamıştı. İzlemek zevkli olur
Sunderland'te 3. forvet konumuna düşer ben pek gitmesini istemem açıkcası. Kenywyne Jones veya Asamoah Gyan'ı kesebileceğini zannetmiyorum.
inşAllah Newcastle'a gider...
Mevlüt yerinde olsam Almanya'ya giderim
İngiltere'de milli takımda oynama sayısıyla ilgili bi kural vardı sanırım, böyle bi transfer mümkün değil sanırım.
53 maçta 23 gol
Milli Takımın beğenmediği performans bu mu ? Bence o kadarda kötü değil
Mevlüt potansiyelli bir oyuncu ama 9 mn £ eder mi orasını bilemem
Football is simple,but Football Manager is not
Tempolu bir oyuncu olarak Premier League onun için daha doğru bir seçim olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Umarım gider ingilterde oynayacak kapasitesi var
Ben Mevlüt'ün İngiltere'de iş yapabileceğini hiç zannetmiyorum.Tuncay nasıl yıprandıysa Mevlüt'te aynı şekil yıpranır diye düşünüyorum -ki Tuncay'ı Mevlüt'ten iyi buluyorum-.
Çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İnşallah gider.PSG'de pek fırsat bulamadı ama bence Premier Ligte şans verildiği takdirde iyi kullanacaktır.
Newcastle'a gitse daha iyi olur aslında Sunderland'de Gyan'ın arkasında kalacak. Newcastle'da sürekli oynar.