Beşiktaş'ın kupayı vermesi, kupa bizim için önemsiz biz kendi oyuncularımıza teknik direktörlüğümüze sahip çıkarız biz büyük bir kulübüz kupayı her zaman kazanırız ve hedefleriz anlamındadır
Beşiktaş'ın kupayı vermesi, kupa bizim için önemsiz biz kendi oyuncularımıza teknik direktörlüğümüze sahip çıkarız biz büyük bir kulübüz kupayı her zaman kazanırız ve hedefleriz anlamındadır
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Niyeyse bütün Fenerbahçe'li arkadaşlar reklam , göz boyama diyorlar . Beşiktaş böylelikle kulübüne en ufak bir leke sürdürtmedi.
Kupayı iade etmek bir anlam ifade etmiyor.Kupanın getirilerini iade etse mesela anlarım da bu kadar tribünlere oynamak olmaz.Yıldırım başkan kendi yöneticisi ve teknik direktörüne güvenmiyosa kupanın getirilerinden vazgeçseydi mesela gitmiyorum avrupaya deseydi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İyide sizin Fenerbahçe TÜrkiye dediğiniz büyük cumhuriyet takımıda o zaman vereydi ya kupayı. O zaman bu kadar millet üstüne gidermiydi Fenerbahçe'nin ? Hani diyorsunuz ya Galatasaray'lı arkadaşlar tahrik ediyor, çok üzerine gidiyor.
Eminim ki aynı davranışı Fenerbahçe yapsa ben gene helal olsun derdim. En azından bir takımın üzerine o kadar gidilmezdi, suçlu yada suçsuz. Aynı şeyi FB yapsa ben gene helal olsun derdim.
@sananes Beşiktaş Kulübü kupayı iade ederek yöneticisine ve teknik direktörüne güvendiğini göstermiştir . Aklanacağız ki kupayı iade ediyoruz.
@murat taşlı beşiktaş kupayı iade etmeseydi şu an ismine leke sürdürtmüş olacaktı . teknik direktörü ve yöneticcisi hapiste . Fakat haksız bir kupa kazanmak istemediklerinide dile getiriyorlar böylece.
o zaman bjk yönetimi hukuk bilmiyoki en temel kural olan suçsuzluk karinesine göre hareket etmiyorlar.Yahu kupayı iade etmek nedir? bizim müzede durmasın sizde dursun bu çünkü adımız şikeye karıştı demektir değil mi? o zaman güzel beşiktaş camiası bu düşünceye sahipsen gitmesene avrupaya,geri iade etsene kupadan kazandığın paraları.
Kupa çelik parçasıdır,yapılan harekette gaza getirmelik gereksiz bir çıkıştır.Ha tabi bunun üstüne çıkıp avrupaya da gitmiyoruz falan derlerse o zaman helal olsun denilebilir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tamamiyle kamuoyundan övgü almak için yapılmış bir hamle. Zaten şike yapıldığı ortaya çıktığında elinden alınacak kupa veya aklandığında hakkınla kazanadığın ortaya çıkacak.Biraz profesyoneller gibi davranmak lazım. 100milyonlarca dolarlık kulüpleri yönetiyorlar sonuçta.
Fenerbahçe'nin ders alması gerekir vs. diyenlere de gülüyorum açıkçası. Biz şike yaptığımızdan en ufak bir kuşku duymuyoruz ki,mahkemenin lehimize sonuçlanacağını düşündüğümüz bir süreçte neden hakkımızla kazandığımız kupayı millete yaranmak için geri teslim edelim.
arkadaşım kupa biraz ağır şekil verilmiş metal parçasıdır.Müzede bi kupa az olsa ne olur çok olsa ne olur.Önemli olan böyle bir duruş göstereceklerse getirilerinden vazgeçselerdi de sizi anlayabilseydim.
güven konusunda da enterasan bir güven gösterme yolları varmış gerçekten.
Uzamaya gerek yok . Her türlü mahkeme Fenerbahçe şike yaptı dese bile savunacaksınız o kişileri . Artık bir şey diyemiyorum.
Beşiktaş'ın almış olduğu kararı doğru buluyorum ama Fenerbahçe'nin aynı şeyi yapması gibi bir gerekliliği yok herkesin fikirleri farklıdır aynı olacak diye bir şey olamaz.Ona göre bu doğru diğerine göre şu doğrudur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Helal olsun Beşiktaş'a ..Kendilerine yakışanı yaptılar .
Forumda araştırsak belki de en az okunan bölüm hukuk çıkacak ama en çok hukuk varmış gibi yorumlar geliyor , neyse..
Size göre reklam , bize göre Beşiktaşlılık duruşu..
Size göre göz boyama , bize göre destek mesajı..
Size göre yanlış , bize göre doğru..
Siz kulüpsünüz , biz aileyiz..
Kendi yağınızda kavrulun , bize karışmayın..
Eğer Beşiktaş Süper Kupa maçını oynayıp UEFA Kupası'na katılacak ise kupa iade etmesinin mantığını açıklayacak biri var mı? Unutmasınlar ki Süper Kupa finalinde gidecekleri UEFA kupasınada kazandıkları Türkiye Kupası ile gidecekler.
İade etmek istediklerini söylemişler.![]()
Bu kulüp başkanlarının veya temsilcilerinin Federasyonla toplantı yaptıklarında akılları neredeymiş acaba merak ediyorum.
O kupa sadece sembol. Kupa hala Beşiktaş'ın üzerinde sadece yeri değişti. O kupanın olanaklarını kullanıp kupayı geri iade bence reklamdan öte birşey değil. He deselerdi ki kupayı iade ediyoruz ve bize sağladığı olanakları da kullanmayacağız. Derdimki mantıklı bir açıklaması olabilir. 17 gün sonra Süper Kupa maçına çıkacan ama iade ettiğin Kupa sayesinde çıkacan. Enteresan...
Federasyon karari onaylamis?
Eğer fenerbahçe yapsaydı aynı hareketi herkes derdi ki işte şikeyi kabul ettiler güvenmiyorlar masum olduklarına. Bundan da adım olan EreN kadar eminim.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !