Tek kelime "muhteşem"![]()
Tek kelime "muhteşem"![]()
Para da para olsa.
![]()
24. Hafta
Böyle deplasmanları kazanmak takımın inancını adeta ikiye katlıyor. Muhteşem performansımız devam ediyor...
![]()
25. Hafta
Yaptığımız galibiyet serisini bu beraberlikle bozmak üzücü. İyi oynamamıza rağmen 3 puanı alamadık.
![]()
26. Hafta
İşte Crewe Gücü!!!
Ligin favorilerinden Southampton'ı da deplasmanda ezdik adeta ezdik. 3 puanı 3 golle aldık.
![]()
![]()
FA Cup 3. Tur
EPL ekiplerinden Middlesbrough kalite farkıyla maçı aldı. Artık sadece lige odaklanacağız.
![]()
TariboWest
İyi gidiyorsun Ümit , Middlesbrough'un kadrosunda McDonald vardı ona odaklan bence çok iyi oyuncu tekrardan başarılar..
Bu arada "abi" diyim 21 yaşındaymışsın![]()
Şehir dışında olduğum için 6 gündür kariyere devam edemiyordum. Yarın işe de başlayacağım için akşamları oynayacağım. Bugün olmasa da yarın akşam devam ederiz diye umuyorum. Takip eden arkadaşları bir gün daha bekleteceğim. Kusura bakmayın.
TariboWest
İyi gidişatımız sürüyorumarım sürerde renktaş
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şampiyonluk bizimİngiltere liglerini cok severim bende yakında açmayı düşünüyorum böyle bi takımla. Başarılar kardeşim.
malatyAdana!
Crewe'nin medya tahmini ne acaba Ümit abi ?
Önünde durulmuyor valla Ümit, süpersin![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
bu gidişle şampiyonluğu alırız böyle liglerde önemli olan az gol yemek ve biz ligin en az gol yiyen takımıyız buda haliyle yansıyor puan tablosuna
Başarılar kardeşim güzel başlangıç yapmışsın devamı geliyor hadi bakalım![]()