Yayın: Euro Futbol (D-Smart)
Yayın: Euro Futbol (D-Smart)
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu zorlu deplasmandan umarım avantajlı bir skorla döneriz...Rakip çok çok kaliteli ancak ben bu karşılaşmadan avantajla döneceğimize inanıyorum...
Oldukça zor bir maç.Trabzonspor'un işi çok zor.Gol bulupta tek farklı alacakları bir mağlubiyet bile 2.maç için avantaj olacaktır.
Malesef Trabzonspor'un yenileceğini düşünüyorum.Umarım bu yenilgi tek farklı olur,Trabzonspor kendi evinde Benfica'yı taraftar desteği ile yenebilir bence.
Mierzejevski-Burak maça damgasını vurur, 2-1 Trabzon alır. Yanındayız Trabzon !
bu maç berabere biter bence. ama benfica trabzonda kazanır
@Syndrome -> Rövanş maçı İstanbul'da Olimpiyat Stadı'nda olacak.
Bazi oyunculari Amerikada kupadan donmus, yorgunda olabilir ama cok iyi sekilde hazirda olabilir. Benfica gecen sene yari final oyniyan bi ekip ama bu sene fazlasi ile revizyona gittiler en az bizimki kadar. Yenebilecegimizi dusunmuyorum, ama 1 gol bulmamiz cok onemli.
Turkiyede ne yapabilecegimizi kestiremiyorum
Umarım Trabzon kazanır ama oylamada Benfica kazanıra verdim. Hem tribünleri iyi hemde "Benfica".
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
benfica kadro acisindan iyi ama trabzonda her zaman bir senol gunes faktoru vardir trabzon elense bile benficayi cok zorlucaktir.
maalesef benfica kazanır diyorum.
PORTOOOOOOOOOOO - MAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Sampiyon TRABZON
Pskolojikmen etkilemek lazim karsi takimi dimi ama![]()
Takımımız maça hazır
Bu habere 40 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Takımımız Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile oynayacağı maçın hazırlıklarını TSİ 21.45'de yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde maçın oynanacağı Estadio da Luz’da yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleşti. İdmanda Benfica maçına yönelik taktik çalışma gerçekleştirildi.
Diğer Fotoğraflar
Su stadin guzeligine bakarmisiniz, muthis !
Trabzonspor deplasmanlarda daha iyi oynayan bir ekip özellikle.Bu akşam da öyle olacağını düşünüyorum ve beraberlik alabileceğini,alamazsa da en azından tek farkla kaybedeceği kanaatindeyim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Herkesin aksine ben eğer Trabzon beraberliğe yatmaya kalkmazsa benficayi yenecegini düşünüyorum yok eğer gidip asiri kapanırsa ısı çok zor olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Antreman formasını çok beğendim Trabzonuninş deplasmandan avantajlı dönerler
Ben bu maçtan ve turdan umutluyum.
Tolga,Serkan,Piotr,Girya,Glo(İyileştiyse),Zokora,A drian,Colman,Burak,Alanzinho,Henrique 11'i ile sahada olursak çok güzel olur.
BENFICA
Artur,Emerson,Luisao,Garay,Ruben Amorim,Javi Garcia,Gaitan,Enzo Perez,Aimar,Saviola,Oscar Cardozo
TRABZONSPOR
Tolga,Celustka,Giray,Glowacki,Serkan B,Zokora,Mierzejevski,Colman,Alanzinho,Paulo Henriqıe,Burak Yılmaz
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Umarım en azından gollü bir beraberlik gelir. Sadece 4 Türk oyuncunun olmasıda vahim bi durum...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benfica iyi başladı.Tehlikeler yaşadık kalede.
Burak en ilerde oynuyor çok yanlış bir seçim bana kalırsa.
Toparlanmalıyız
maçı dinliyebileceğimiz bi radyo var mı beyler
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Bu oyunla devam edersek fenalara gelecez.Yalnız bu Benfica'da da ne kadro varmış ya.
Trabzonspor orta sahayı geçemiyor.