Bu maç oynayan Liverpool'lu oyuncular ; Doni (Dk.46 Brad Jones), John Flanagan, Sotirios Kyrgiakos, Jack Robinson (Dk.46 Alberto Aquilani), Emiliano Insua, Martin Kelly, Christian Poulsen, Philipp Degen (Dk.46 Dirk Kuyt), Jonjo Shelvey, Joe Cole, Andy Carrol
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Özlemişiz şöyle oyunu be .İnşallah böyle devam eder .Bazı bölümlerde çatır çatır top oynadık,bazı bölümlerde durağandık .Oolr böyle hazırlık maçı sonuçta ..Son olarak Elmander'in vuruşu enfesti .
Özeti var mı?Link verebilir misiniz?
Sanırım bu maç başka bir forvete ihtiyaç olmadığını gösterdi. Forvet hattımız Süper Lig için gayet yeterli bence.
Forvete değil, orta sahaya ihtiyacımız var.
Elmander-Baros yeterli. Olmadı Kazım da çekilir oraya. Ne de olsa Avrupa'da yokuz, şuanlık bence forvete para vermeye gerek yok.
En çok kuşkuyla bakılan transfer olan Ujfalusi sanırım şu an gördüğümüze göre en iyi transfer![]()
Ujfa'nın ruhu genç 40 yaşına kadar oynar bu adam...Sağ bekte çok başarılı gerçektende...Sabri'de hep orta alanda oynasın oda çok etkili...
Maçtaydım ve atmosfer olsun futbol olsun herşey harikaydı. Felipe Melo'ya ayrı bir parentez açmak lazım adamı canlı izledim gerek pozisyon alması olsun gerek pasları olsun mükemmel bir transfer olmuş. Oyunu çok iyi okuyor ve yönlendiriyor. Onun dışında Sabri çok iyiydi çok iyi pres yaptı ve savunmayı zorladı. Zaten Baros'u anlatmaya gerek yok. Topsuz alanda harika gerçekten sahada fazla gözükmezken doğru yere koşular yapıp bugünde 2 gol attı. Elmander'in golüde harikaydı gerçekten. Liverpool yedek kadroyla çıkmış diyenlerde bu sezon oynayacağımız ekiplerin çoğu Liverpool'un yedek kadrosu kadar güçlümü tartışılır.
Kötü olarak Hakan Balta gerçekten çok ağır kalıyor sol bekte. Çağlar'ın iyi performans göstermesi lazım Balta'nın kanadından çok atak yeriz yoksa. Liverpool'lular You'll never walk alone demişte bugün deplasman tribününde bir kişi bile göremedim ben.
Saat 1 oldu ben daha yeni geldim eve
Süper, mütiş, olağan üstü bi atmosfer vardı. Kaç bin kişi olduğunu bilmiyorum ama 30-40 bin kişi vardır. Bir hazırlık maçı için ideal bir sayıTribünleri anlatamıyorum bile. Video çekicektim ama "Amaan yemişim videosunu bu an kaçmaz" diyip video çekmekten vazgeçtim
Bi ara üstümüzde bi bayrak açıldı. Kaana mesaj attım (O numaralıdaydı) ultrAslan yazıyormuş.
Takıma gelirsek onlarda mütişti. Hepsi pres yapıyor, hepsi isabetli pas yapıyor, hepsi mücadele ediyor. Fatih Terim etkisi bu işte. Son golü göremedim. Sonra eve dönerken telefondan girip baktım mütiş atmış Elmander.
Liverpool taraftarına da tribün nasıl olunur dersi verdikKeşke Madrid maçı da burda olsa
Kaan da gelince yazar. Gerçi kendisi Sinem Kobal'la sohbet etmekten maça pek bakamadı ama
Not : Maça gidenlerin dikkatini çektimi bilmiyorum ama numaralı tribünün sol kısmında yabancı uyruklu, içkili, dengesiz, kafası kıyak bi genç vardı. 16-17 yaşlarında. Maç boyunca Fatih Terim gibi olaylara tepki gösterdi, üstündekini çıkardı, koltuklar arası sürekli git gel yaptı. Gollerden sonra da son 45 dk sürekli dans ettiVideosu düşer belki internete. Hatta TV de çekmiş olabilir. 2. yarı maçı bıraktık onu izledik gülme krizine girdik. Maça 10 kişilik bi grup olarak gitmiştik. O çocukla göz teması kurmaya çalıştık ve sonunda başardık. Bize "I Love Youuu" diye bağırıp duruyordu. Polisler toplandı başına sakin ol felan dediler ama fayda etmedi
Maça gidipte görmeyen çok şey kaçırdı
![]()
Last edited by Nedvedmania : 29.Temmuz.2011 at 03:15
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Her şey toz pembe çok mutluyuz , gururluyuz ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
maçtan ancak yeni eve gelebildim, güzel bir maçtı çok eğlendik, taraftarın maça ilgisi büyüktü, dönüşte bahçeşehirde kazımla mc donaldsta karşılaştık![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ilk yari baya iyiydik ama 2.yari durgunduk gozlemledigim kadari ile culio yolcu olabilir fatih hoca pek sans vermiyor son 2 mactir ona umarim gondermezler
Kenny Dalglish Arda'yı tanımamış
http://fanatik.ekolay.net/Arda-Turan..._32_232798.htm
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10720.phpBugüne kadar transfer rakamlarını yorumlarken stopaj vergisini ekleyeni ise hiç görmemiştim.
Screw you guys, I'm goin' home
Dünya devi Liverpool’u 3-0 yenerek, Aslantepe’de taraftarına merhaba diyen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, maç, Baros’un performansı, transfer çalışmaları ve ligin ertelenmesiyle ilgili özel açıklamalar yaptı.
DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Fatih Terim, “Liverpool maçında güzel bir görüntü vardı. Çok güzel bir maç oynadık. Evimizdeki ilk maç olması, seyircimizle buluşmamız, oynanan futbol ve alınan sonuç da çok güzeldi; fakat bunun üzerine koyarak gitmek zorundayız. Daha yapacak çok işimiz var. Çok çalışmamız gerekir. Çok daha güçlü bir takım haline geleceğiz. Eksiklerimizi gidereceğiz. Daha çok çalışmalıyız” dedi.
BAROS’LA İLGİLİ OLUMSUZ BİR DÜŞÜNCEMİZ OLMADI, GOL ATTIĞI VE İYİ OYNADIĞI SÜRECE SORUN YOK
Baros’un Liverpool maçındaki performansına da değinen Terim, “Bizim Milan Baros ile ilgili olumsuz bir tasarrufumuz yoktu; tam tersine tekrardan Baros’u kazanmak istiyorduk. Transfer haberleri olabilir; ama Baros kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Gol attığı, iyi oynadığı sürece sorun yok. Dün akşam bunu yaptı. Fakat takımı içerisinde bir takım ayrılıklar olabilir. Bu normaldir. Ligin başlangıcının ertelenmesi de bazı arkadaşlarımızı biraz daha görmek açısından önemli bir süreç; o süreci bu şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.
LİG ERTELENDİ DİYE ŞİKAYET ETMEYİZ, FEDERASYON’A YARDIMCI OLMALIYIZ
Tecrübeli teknik adam, ligin ertelenmesi kararına da değinerek, “Olağanüstü günlerden geçiyoruz, sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bugünlerde herkesin yardımcısı olması gerekiyor. Bu konuda ‘lig ileri alındı, bir sonraki tarihe kaldı’ gibi sözler yerine Federasyonumuzun aldığı karara herkesin yardımcı olması gerekir. Tabii ki sezon planlamasıyla ilgili değişiklikler yapmak gerekiyor; ama fazla şikayet etmeden işimizi yapmalıyız” dedi.
BÜTÜN GÜCÜMLE GALATASARAYLILIK RUHUNU GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM
Liverpool maçındaki güzel görüntüyü her zaman yaşamayı amaçladıklarını ifade eden Terim, “2000 ruhu yerine Galatasaraylılık ruhunu getirmek çok daha önemli. Bütün çalışmalarım bunun üzerine. Başkanımızdan tüm yönetici arkadaşlara, teknik heyetten futbolculara, dünyadaki tüm Galatasaraylılara kadar Galatasaray’ı hisseden herkes Galatasaray’ın sahibidir. Bu nedenle tüm Galatasaraylılar, beraberce taşın altına elimizi sokmalıyız. Ben bunun olması için uğraşıyorum. Bunun olması için de Aslantepe’den Aslan Yuvası’ndan, Aslan Yolu’ndan hareketle Liverpool maçındaki gibi güzel günleri sürekli tekrarlayarak arzu ettiğimiz yere geleceğiz” şeklinde konuştu.
TARAFTARIMIZA EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ZAMANDAYIZ
Sarı kırmızılı taraftarlara da mesaj veren Fatih Terim, “Taraftarımıza önemli görevler düşüyor. Onlarla paylaşmak güzel, onlarla sevinmek güzel. Hatta üzüntünün onlarla olanı da güzel. Dolayısıyla taraftarlarımız en çok ihtiyaç duyduğumuz kişiler. Dolayısıyla zaman onların zamanı biz bir şey yapacaksın onların bize olan desteğiyle daha kestirmeden yapacağız” diye konuştu.
TRANSFERDE DURMAYACAĞIZ, EKSİKLERİMİZ VAR
Transfer çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayan başarılı teknik adam, “Transfer çalışmalarımız durmayacak, durmamalıdır. Eksiklerimiz var. Tespit ettiğimiz pozisyonlara transfer için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımızın da bu konudaki yaklaşımı nettir. Ali Dürüst Bey ve başkanın liderliğinde komitemiz çalışmalarına devam ediyor. Melo transferindeki gibi her şeyin derinden yürümesini umuyorum” dedi.
Radyospor
Screw you guys, I'm goin' home
Dünkü basın toplantısında bir tane forvetle ve Eboue ile ilgilenildiğini söyledi Terim.
Eboue yi sanırım sadece sağ bek için almıyo, sağ kanat defansın ortası hatta zor da kalırsa solda bile oynayabilecek biri olduğunu söyledi.
İnşallah sonuçlanır en kısa zamanda,
Yine bir takim espriler donmus oradaO dedigin adami kacirdim yahu keske gorebilseydim
Mactaki atmosfer inanilmazdi, Fatih Terim sahaya cikip tribunleri selamlarken tuylerim diken dikendi, hani bazen anlarsiniz ya o gunun buyuk bir gun, bir donum noktasi oldugunu iste ayni onu hissettim. Dun herkes inancliydi, herkeste Galatasaray ruhu vardi.
Liverpoollu oyunculara anlam veremedim, surekli ortami germe cabalari vardi. Ozellikle 3 numarali bekleri, Shelvey ve Joe Cole. Hele Cole hakemin ofsayt dudugunu heryeriyle duymusken kasten Aykut'u hedef alarak topa abanmasi beni cileden cikartti, allahtan ayaginin disina geldi de Aykut'a gelmedi top.
Daglish Arda'yi tanimiyorum diyor da Liverpool taraftarinin ortak bir sozu var adeta forumlarinda vs, "Daglish efsane ismimiz ama Arda'yi tanimayan Avrupa'da teknik direktor var mi?". Herseyi acikliyor sanirim.
Bu sene açık ara farkla şampiyon olucaz bence![]()
Daha cok yolumuz var, bismillah![]()
Keita'ya değer biçilmiyor!
Galatasaray taraftrarının büyük bir özlem duyduğu Fildişili yıldız Abdül Kader Keita'nın talipleri artıyor. Peki Al Sadd, Keita konusunda nasıl bir karar verdi, işte detaylar...
31 Temmuz 2011 Pazar - 09:19
Webaslan Dış Haberler
![]()
2009-2010 sezonun başında Lyon'dan 8.5 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Abdül Kader Keita kısa sürede Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelmeyi başarmıştı. Fantastik oyun karakteri ve takıma yaptığı pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Keita'nın sürpriz bir şekilde 8.1 milyon avro karşılığında Al-Sadd'a satılması sarı-kırmızılı taraftarları büyük bir üzüntüye boğmuştu.
Aradan geçen uzun bir süreye rağmen Galatasaray taraftarı hala Keita'yı unutabilmiş değil... Hemen her fırsatta Abdül Kader Keita'nın yeniden takıma dönmesi gerektiğini dile getiren sarı-kırmızılı taraftarlar, Ünal Aysal'a da çeşitli mektup ve pankartlar ile bu konuda mesajlarını iletiyor. Galatasaray taraftarının Keita heyecanı doruk noktasında gezinmeye devam ederken; Avrupa'nın çeşitli takımları da Fildişi oyuncu için Al Sadd'a resmi tekliflerini bir bir iletiyor.
GALATASARAY TARAFTARI KEITA'YI İSTİYOR, TIKLAYIN...
Paris Saint Germain, Stuttgart ve Sporting'in Keita için Al Sadd'a yaptığı teklif reddedildi. Al Sadd Kulübü, Fildişi oyuncu Keita için çeşitli resmi teklilerin kulübe ulaştığını ancak bu tekliflerin reddedildiğini duyurdu. Arap medyasına yansıyan haberlere göre Keita için Al Sadd'a gelen teklifler 7-8 milyon avro civarında...
Al Sadd ile olan sözleşmesi 2013 Haziran ayında sona erecek olan Keita ise, bir gün Avrupa'ya döneceğini ve o bir günün her an olabileceğini dile getirdi. Avrupa'nın çeşitli takımlarından transfer teklifleri aldığını ifade eden Keita, "Avrupa'nın çeşitli takımlarından menajerime gelen bazı teklifler var. Ben, hala Avrupa'da oynayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum ve oradaki mücadeleye de hazırım. Avrupa'ya dönmekten korkmuyorum ve önümde hala iyi yıllar var" dedi.
Kariyer patlamasını 2005'te Lille'de yapan Keita, o tarihten bu yana Lyon, Galatasaray ve Al Sadd takımlarını formasını giydi. 2005'ten bu yana 3 transfer gerçekleştiren Keita için toplamda 31 milyon avro bonservis bedeli ödendi. Katar'da Al Sadd taraftarlarının adeta sevgilisi haline gelen Keita, zaman zaman agresif tavırları ve disiplinden uzak yapısı ile dikkat çekiyor.
Daha önce Al Sadd'ın Qatar ile oynadığı maçta rakip takım teknik direktörü Lazaroni ile kavga ettiği için üç maç ceza alan Keita, Katar Futbol Federasyonu tarafından 50 bin Katar Riyali ile cezalandırılmıştı.
Pino belirsizliği
Galatasaray'da gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen Juan Pablo Pino, kulüp arayışlarına devam ediyor.
31 Temmuz 2011 Pazar - 09:18
Webaslan.com
![]()
Galatasaray'da tenik direktör Fatih Terim tarafından gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen Kolombiyalı oyuncu Juan Pablo Pino konusundaki belirsizlik devam ediyor.
Almanya kampına götürülmeyerek İstanbul'da bırakılan Pino, menajeri aracılığıyla kulüp arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda Terim tarafından 2011-2012 sezonunda kadroda düşünülmeyen tek yabancı olarak dikkatleri üzerine çeken Pino, Avusturya kampındaki performansından ötürü gözden çıkarılmıştı.
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor ve Mersin İdman Yurdu'nun kiralık olarak kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Pino için Galatasaray, ilk seçenek olarak elden çıkarma formülünü düşünüyor. Kolombiyalı oyuncunun Katar ve Güney Amerika kulüplerinden gelecek tekliflere de sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alıyor.
Oyun yapısı olarak sürati ve tekniği ile dikkate çeken Kolombiyalı oyuncu, geçtiğimiz sezondaki isabetsiz şutları ve zaman zaman sergilediği isteksiz oyunu ile taraftarın tepkisini de almıştı.
Galatasaray'dan yıllık 600 bin avro garanti para; maç başına da 10 bin avro karşılığında oynayan Pino, kadroda düşünülmemesine rağmen bazı taraftarlar tarafından takımda kalması yönünde yorumlar alıyor.
Sarı-kırmızılıların Monaco'dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun büyük bir kısmında orta sahanın yanısıra forvet olarak görev yapmıştı.
Keita gelirse mükemmel olur. Fantazi oynayan oyuncuları hep sevmişimdir.
Satılması da oldukça yanlıştı bence.Top ayağına çok yakışıyor gerçekten.Onu ligimizde izlemek oldukça keyifliydi.
Bende anlam verememiştim satılmasına Nonda'yıda satma kararı verdik adam patlama yapmıştı![]()