Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Eskişehirspor-Haber-Vs.

Arrow Eskişehirspor-Haber-Vs.

Eskişehirsporun Tüm maçları ;EsEs Hakkındaki Tüm Gelişmeleri Elimden Geldiğince sizlere duyurcam.

Eskişehirspor'a başarılar. Bursaspor'dan transfer edilen Serkan Rençber çok kaliteli ve tribünleri coşturan bir futbolcu. Muhakkak size de çok faydası olacaktır. Biz açıkçası gitmesini istemiyorduk ve Serkan Rençber de kesinlikle kalmak istiyordu. Ama Raşit Hoca'mız süper ligteki sistemde kendisine yer vermedi.

Evet serkan rençber kaliteli bi oyuncu inşallah bizde de başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çetiner serkanı istemedi ama çok yararlı bi futbolcu 1.ligte oynamayı hakediyor

Quote Originally Posted by bursa_mc
    çetiner serkanı istemedi ama çok yararlı bi futbolcu 1.ligte oynamayı hakediyor
    +1963 .........

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

serkan bencede çok ii

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

En BÜyÜk Es Es
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Kaleci Hakan Olgun'u nasıl buluyorsunuz. Geçen sene ES ES i 2.Lig A ya çıkaran adam=Hakan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eskışehiri takıp etmediğim için o adamı tanımıyorum

Thumbs up Atatürk Stadı Şantiyeye Döndü

Eskişehir Atatürk Stadı tarihindeki en büyük tadilatlarından birini yaşıyor. 1953 yılında yapılan ve geçen yıl tribünleri koltuk yapılan saha, bu kez baştan sona yeniden elden geçiyor. Tesisleşme ve kurumsallaşmayı ön planda tutarak göreve gelen Başkan Nebi Hatipoğlu ve yönetim kurulu, Atatürk Stadının yeni sezona hazır hale gelmesi ve Federasyon kriterlerine uygun hale getirilmesi için büyük bir çalışma başlattı. Atatürk Stadı sorumluluğu görevi verilen Eskişehirspor yöneticilerinden Rıdvan Çakırgöz ve Özgür Tulun, Stadın yeni sezona hazır ve sorunsuz bir şekilde girmesi için seferberlik başlattı.

YENİLİKLERE HAZIR OLUN

Atatürk Stadında yapılan tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldığımız Yönetici Rıdvan Çakırgöz, Eskişehirspor camiasının yeniliklere hazır olmasını isteyerek yapılacak çalışmalar hakkında şunları söyledi:

BİLETLER TICKET TURK

İlk etapta Atatürk Stadına girilen 10 kapıya 15 adet turnike sistemi getiriliyor. Bu kapılardan özel barkotlu biletlerle giriş yapılacak. Biletler ise Tıcket Turk tarafından satılacak. İnternet ve Atatürk Açık Spor tesisleri önündeki gişeden haftanın 6 günü bilet satışı yapılacak. Ayrıca önemli maçlarda şehrin değişik yerlerine bilet satış stantları konulacak.

SEZON AÇILIŞI 13 AĞUSTOS'TA

Yeni uygulanacak bu sistem ilk kez 13 Ağustos'ta yapılacak sezon açılışında denenecek. Taraftarlar sembolik bir ücret ödeyerek sezon açılışına girecek. Tabiî ki bu sistem ilk kez açılışta deneneceği için bazı sorunlar olabilir. Taraftarlardan anlayışlı olmalarını bekliyoruz.

BİLET FİYATLARI BELLİ

Ayrıca yeni sezonda 3 bin Adet açık tribün kombine bilet basılacak. Bu biletler 125 YTL'den. 1230 Adet kapalı kombine ise 250 YTL'den. 200 Adet Vıp kart ise 600 YTL'den satılacak. İlk kez uyguladığımız bir sistemle de 1965'liler Derneğine kapalı tribünden 300 kişilik bir bölüm kiraladık. Burası tamamen dernek tarafından tadilatı yapılacak ve yenilenecek.

İŞLER YOĞUN

Atatürk Stadında yapılacak diğer işlerin başında zemin düzeltme çalışması var. Rulo kalıp sistemi ile bozuk çimler yenilenecek. Otomatik sulama sistemi yapılacak. Özel bir firma tarafından sahanın belli bölümlerine ve giriş kapılarına kamera sistemi konulacak. Skorbort yenilenecek. Reklam banoları rulo pano olacak. Doğal Gaz dönüşümü, ek bina inşaatı, soyunma odaları, duşlar, WC'ler tamamen yenilenecek. 50 kişilik bir çalışma ekibi ile bu işleri bitirmeyi hedefliyoruz. Eskişehirspor camiasına yakışan bir stadyum için elimizden geleni fazlası ile yapmaya çalışıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayrıca yeni sezonda 3 bin Adet açık tribün kombine bilet basılacak. Bu biletler 125 YTL'den. 1230 Adet kapalı kombine ise 250 YTL'den. 200 Adet Vıp kart ise 600 YTL'den satılacak. İlk kez uyguladığımız bir sistemle de 1965'liler Derneğine kapalı tribünden 300 kişilik bir bölüm kiraladık. Burası tamamen dernek tarafından tadilatı yapılacak ve yenilenecek.

eskışehir için çok değil mii??

Wink

Quote Originally Posted by bursa_mc

eskışehir için çok değil mii??
    genelde bunları fabrikalar kendi işçileri için alıyo(arçelik vs.),bazı mağazalarda promosyon olarak dağıtıyor geri kalanı da halk alıyor. Geriye kalmadı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

fm çok oynadım eskişehirle o yüzden artık ilgilniyorum es.es haberlerinden

Default 2006 - 2007 Fikstürü Belli Oldu

TSYD'nin Ankara Şubesi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimine Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Futbol Kurulu Başkanı Kemal Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Galip Asal, Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Nusret Kiper Bağış ile Lig (A)'da mücadele edecek kulüplerin yöneticileri katıldı.

Lig (A) karşılaşmaları sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar Turkcell Süper Ligi'ne yükselecek. Ligde 3., 4., 5. ve 6. olan takımların katılacağı play-off müsabakalarının ardından eleme maçları sonunda birinci olan 1 takım daha Turkcell Süper Ligi'ne yükselmeye hak kazanacak. 16, 17 ve 18. sırada yer alan son 3 takım da Lig (B) Kategorisi'ne düşecek. Lig (A) 2006-2007 Sezonu fikstür çekiminde takımlar şöyle eşleşti:

1. Hafta: 20.08.2006
    Akçaabat Sebatspor - Büyükşehir Belediyespor
    Türk Telekomspor - Eskişehirspor
    Altay - Uşakspor
    İstanbulspor - Mardinspor
    Diyarbakırspor - Karşıyaka
    Kasımpaşa - Gençlerbirliği Oftaş
    Elazığspor - Malatyaspor
    Kocaelispor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
    Orduspor - Samsunspor

Herkeze hayırlı olsun.

Kırmızı Şimşeklerin tarihinde ilk kez mücadele edeceği A kategorisinin fikstürü dün çekildi. Başkent Ankara’da gerçekleştirilen fikstür çekimine 18 Kulübün temsilcileri katıldı. Yaklaşık 1 saat devam eden toplantının ardından ise 2006-2007 sezonunda oynanacak karşılaşmaların programı belirlendi. Buna göre Eskişehirspor lige Türk Telekom deplasmanında oynayacağı maçla start verecek. Öte yandan Çift devreli olarak 34 hafta oynanacak olan A kategorisi, 18, 19, 20 Ağustos 2006 tarihlerinde yapılacak maçlarla başlayacak. Zorlu maraton ise 20 Mayıs 2006’da sona erecek. Fikstürün geneline bakıldığında ise rakiplere oranla Es Es’in avantajlı olduğu gözleniyor. İlk 6 hedefi içerisinde yola çıkacak olan Şimşeklere şimdiden başarılar dileriz.
    Kaynak:http://www.anadolugazetesi.net/v1.1/..._id=2&cat=SPOR

Eskişehir e yeni sezonda başarılar...

Arrow İlk Özel Maç Antalyaspor'la

Eskişehirsporumuz Isparta kampında, 4-5 hazırlık maçı oynayacak. Bunun ilkini 19 Temmuz Çarşamba günü Süper lig takımı Antalyaspor ile yapacak. Antalya’da pürüz çıkarsa da rota Sarıyer’e çevrilecek. Öte yandan 3. etap kampında tahminlere göre 1-3 ve 5 Ağustosta’da Malatya, İstanbul BŞ. Ve Uşak’la birer özel maç gerçekleştirilecek.

Forvet Mevkisine Nokta Transfer
    A kategorisinde güçlü bir ekiple zirveye mücadele edecek olan Eskişehirspor’da dış transfer artık sona yaklaştı. Bursaspor’dan savunma oyuncusu Bülent Bal ve Gaziantep’ten sağ bek Barış’la anlaşan yönetim, birde forvet alarak dosyayı rafa kaldıracak. Golcü konusunda son kararını 2. etap kamp sonrasına bırakan Kırmızı Siyahlılar aceleci davranmayacak

Thumbs up Ünye İle BaŞladik 1-1

Eskişehirspor kampın ilk özel maçında Ünye ile berabere kaldı. Şimşeklerin tek golü ilk yarıda Akif’ten geldi.
    SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL
    Kırmızı Siyahlılar 2006-2007 sezonu hazırlıklarını sürdürmek için gittiği Isparta Davraz yaylasındaki ilk özel maçını oynadı. Yoğun ve yorucu şekilde geçen 2. etap kamp çalışmalarında Teknik Direktör Yavuz İncedal hazırlık maçları yaparak talebelerinin performans durumunu da ölçmeyi hedefliyor. Hızla yaklaşan lig sürecinde bundan sonra sürekli maç oynayacak olan Eskişehirspor dün özel karşılaşma perdesini Ünyespor ile açtı. B kategorisinde mücadele eden ve daha önce yani Es Es B ligindeyken rakibi olan Ünyespor ile ter atan takımımızda takımın tamamına yakını forma giydi. Isparta’da oynanan mücadelede Kırmızı Siyahlılar üstün bir oyunla başladı. Ard arda bulduğu ataklar ile Ünyespor üzerindeki ağırlığını hissettiren Es Es, 17. dakikada Akif’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıda yapılan değişiklikler ile maçın temposu düştü. Hal böyle olunca da Ünyespor golü atmakta gecikmedi. Kamptaki ilk hazırlık maçından ise Eskişehirspor 1-1’lik skorla ayrıldı. Genç çalıştırıcı Yavuz İncedal, “Buradaki amacımız skordan ziyade öğrencilerimin genel performansını görmekti” dedi. Öte yandan Şimşekler Çarşamba günü saat 17:00’de Antalyaspor karşısına çıkacak.

Kaynak:Anadolu Gazetesi(Yerel Basın)(Eskişehir)

Exclamation Eskişehirspor : 0 - 1 : Antalyaspor

Eskişehirsporumuz Isparta'da ki ikinci hazırlık maçında süperlig ekiplerinden Antalyaspor ile karşılaştı. Maçın ilk yarısında iki ekipte ideal kadroları ile sahada yer alırken, maçın tek golü 39. dakikada serbest vuruşudan geldi.

Eskişehirsporumuz oynadığı futbolla göz doldururken, yeni transferler izleyenlerden tam not aldı. İlk yarıda Antalyasporun iki topu direkten dönerken, Eskişehirsporumuz ishak ile yakaladığı gol pozisyonlarını cömertce harcadı. İkinci yarı iki ekipte genç oyuncularına şans verdi. Karşılaşma Antalyasporun 1-0 üstünlüğü ile bitti

Default Biletler Ticketturk'ten Satılacak

Eskişehirspor yönetimi yeni sezon biletlerinin satışı için Ticketturk ile anlaşma sağladı. Maç biletlerini sadece maç günü değil, günün her saatinde internetten veya şehir içinde kurulacak sabit standlardan temin edebileceğiz.

Ticketturk ile yapılan anlaşma ile birlikte her kapıya bir barkot kurularak kameralı sistemle seyirciler içeriye alınacak. Ticketturk bu oluşumda daha önce Trabzonspor, Samsunspor, Malatya, Kayseri ve Kayseri Erciyes’te de hizmete başlamıştı. Bilet basım ve satışları için yapılan anlaşma dün yönetim kurulu ve Ticketturk temsilcileri ile birlikte Anemon Oteldeki toplantıyla kamu oyuna duyuruldu. 15600 koltuk kapasiteli Atatürk Stadyumu’nun 4700 tanesi ise kombine bilet olacak

Default Davraz Kupasında İlk Maç Uşakspor'la

1 Ağustos'da başlayacak olan davraz kupası iddaa proğramına alındı. Uşakspor, İstanbul B.B ve Malatyaspor'un katılılacağı turnuvada Eskişehirspor ilk maçını 1 Ağustos'da Uşakspor ile oynayacak.

Proğram şu şekilde

1 Ağustos Salı
    Uşakspor - Eskişehirspor (15:30)

3 Ağustos Perşembe
    Eskişehirspor - İstanbul B.B. (17:30)

5 Ağustos Cumartesi
    Eskişehirspor - Malatyaspor (17:30)

Arrow Eskişehirspor : 2 - 3 : Fethiyespor

Eskişehirsporumuz Isparta kampındaki üçüncü maçını Çoşkun Demirbakan'ın çalıştırdığı Fethiyespor ile yaptı. Takımımızın gollerini ilk yarıda penaltılardan Çetin ve Mehmet Al kaydetti. İlk yarı takımımızın 2-1 'lik üstünlüğü ile geçildi.

Takımımız ikinci yarıda yedek ve as oyunculardan oluşan bir karma kadro ile sahada yer aldı. Karşılaşmanın 59. ve 89. dakikalarında gelen gollerle ekibimiz sahadan 2-3 mağlup ayrıldı. Takımımız 25 Temmuz'da Sarıyer ile özel bir maç yapacak

Kaynak:esesfan

Thumbs up Yavuz İncedal "basit goller yedik"

Fethiye maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik direktörümüz Yavuz İncedal defansif hata yaptığımızı ve çok basit gol yediğimizi belirtti. İncedal "tüm futbolcularıma maçlarda sanş veriyorum. Bazı oyuncularımı asıl mevkilerinin dışında oynatıp, onları görme fırsatı buluyorum. Bu maçta savunmada yapılan hatalar yüzünden kalemizde basit goller gördük. Hazırlık maçlarımız devam edecek" dedi

Kaynak:esesfan

Arrow İçiniz rahat olsun

Teknik Direktör İncedal, kampı değerlendirerek lig için umut verdi.

ALINAN SONUÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Isparta kampında 10 güne girildi. İlk yılında başarılı sonuçlar alarak zirveye koşmayı hedefleyen Eskişehirspor’da, hazırlık maçlarından alınan kötü sonuçlar kimseyi memnun etmemişti. Sonuçtan çok oynanan futbolun ön planda tutulması gereken kamp sürecinde herkes yinede ister istemez neden kazanamıyoruz dedi. Öğrencilerinin hızla iyiye doğru gittiğini belirten Teknik Direktör Yavuz İncedal, “Hazırlık maçları lige ölçü değildir, demek klasik bir söz haline gelmiş. Aslında böyle. Ama galip gelmekte önemli. Çünkü seyirciyi, camiayı mutlu etmek zorundayız. Ortaya koyulan futboldan memnunum. Herkesin olduğu gibi bizimde eksiklerimiz var. Öncelikli olarak maçlarda gördüğümüz açığı kapatmak zorundayız.”

GİDEREK GÜÇLENECEĞİZ

Yavuz hoca, “Kampın her gününde yeni bir adım daha atıyoruz. Atılan her adım gücümüzü de arttırıyor. Yönetim kurulumuza takımın gidişatı hakkında rapor verdim. Gerekirse alınacak mevkileri de belirttim. Eskişehirspor A liginde bekleneni mutlaka verecek. Sezonun startına kadar hazır olacağız. Kimse merak etmesin, karamsarlığa bürünmesin. Taraftarımız ligde bizim en büyük kozumuz olacak. Aldığımız destekle hedefe yürüyen kimliğimizi koruyacağız” dedi.

Kaynak:Anadolu Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

eskışehirspor serkan rençber e çok ii baksın harika bi oyun kurucu

türkiyedeki ilk karton şov

Ben tribün şovlarınızı merak ediyorum açıkçası. Buraya resim veya özellikle video görüntüleri koyabilirmisiniz. Ya da resim veya videoların linklerini kopyalayabilirmisiniz. Mesela bakın bizim Bursaspor konulu bölümde link veya resimler dolu. Ben Es Es taraftarının tribün şovlarını merak ettim açıkçası.

Bak bu kızılcıklı grubu ama resim biraz eski

Güzelmiş paylaşım için saol. Bak mesela benim imzamda bir video var. "Tıkla" diye yazan yere tıkla böyle bir video olsaydı keşke.

Valla şimdilik bunu bulabildim buda Play Off lardaki yani(play off lar Ankara da yapıldı video daki stad Ankara daki stad ismini hatırlayamadım)
    http://www.hemenpaylas.com/download/...klip1.rar.html

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri