Şanlı Armamız
Dillere Destan Stadımız
Taraftarımızı Söylememize Gerek Yok Herhalde
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776 kabul ediyorum
Şanlı Armamız
Dillere Destan Stadımız
Taraftarımızı Söylememize Gerek Yok Herhalde
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776 kabul ediyorum
Last edited by Lim10 : 12.Ağustos.2011 at 22:05 Reason: gereksiz ss
Başarılar dilerim.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bol şanslar. Yeni transferlerle mi oynuyorsun?
Başarılar dilerim![]()
Personellerle yapılan görüşmede defansa takviye yapılmasına karar verildi. Bu yönde yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda Hoffenheim'in genç stoperi Isaac Vorsah'ı kadromuza kattık.
Sıkıntılı bölge olan sol beke de gerekli takviye yapıldı. Shaktar Donetsk'in Sol beki Razvan Rat'ı renklerimize bağladık.
Başarılar dilerim.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
takip ediyorum
Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme
İlk maçın verdiği rahatlıkla çıktık ikinci maça. Fazla asılmadık istediğimiz sonucu alarak play-off lara kaldık.
Play-off taki rakibimiz Maccabi Tel Aviv
Lige Manisaspor galibiyeti ile başlayan takımımız hızını kaybetmeden Karabük karşısında da farka gitti.Genç oyuncu Caio gösterdiği üstün performansla beni bir hayli memnun etti.
Başarılar dilerim. Şuana kadar iyi gidiyorsun.![]()
Uefa Avrupa Ligi Grubumuz
basarilar. Zor bir grup...
başarılar gerçekten zorlayabilecek bir grup
Sunumuna özen gösteriyorsun, transfer haberleri çok hoş olmuş ama bir de logo ve formaları yüklersen daha görsel olacağı kanısındayım.
Başarılar bu arada...
Teşekkürler. Onları da yaptım şimdi.
Pozisyona girmekte zorlandığımız Genk karşısında beraberlik golümüzü 30 metreden Misimovic kaydetti.
Ortada geçen maçta Djalonun golüyle geriye düştük. Ancak Servet Çetinin kornerden golüyle bir puan almasını bildik.
Avrupa Liginde geçen iki maç sonrasında Sampdoria karşısında nasıl bir oyun ortaya koyacağımız açıkçası beni tedirgin ediyordu.Ancak sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. Servet'İn kafa golüyle öne geçtik. Ardından Baroşun iki golüyle rahatladık ve net bir skorla rakibimizi geçmeyi başardık
Ankaragücü karşında baskılı taraf bizdik ve net 2-0 lık sonuçla evimize üç puan ile dönüyoruz.
Oyun açısından Antepi çimlere gömdük. Ama skor bakımından gol üretmekte zorluk çektik. Üç puanı kendi kalelerine attıkları golle aldık
Bu maçta ne olduğunu anlayamadım. Etkili bir oyun ortaya koyuyorduk. Antalyaspor sonradan açıldı ve golü buldu. Bir puana razı olduk böylelikle
Üstün performansımızı Beşiktaş önünde gösterdik. Ardanın yokluğunda Aydın sahneye çıktı ve maçın yıldızı oldu
Gruptan 2. çıkmayı başardık ve rakibimizi bekliyoruz
Kuralar çekildi
zor bir kura geçeriz inşallah
Emenikenin yıldızlaştığı maçta Karabük'e boyun eğiyoruz ve ligdeki ilk mağlubiyetimizi tadıyoruz.
Şimdiye kadar oynanan maçlardan sonra oluşan puan durumu
Ziraat Türkiye Kupasında rakibimiz Fenerbahçe oluyor.
Ara transfer sezonunda Valdivia'yı kadromuza kattık.
İlk maçta kaçırdığımız penaltı sonrası avantaj ezeli rakibimize geçmişti. Fakat ikinci maç Valdivia şov vardı ve sahadan 4-2 galip ayrıldık
Bursaspor karşısında istediğimizi alıyoruz
Şu ana kadar ligde beni en çok zorlayan Gençlerbirliği oldu. Bu maçta da zor da olsa kazanmasını biliyoruz.
Portonun etkili ayaklarını durdurunca maçtan istediğimiz skoru aldık. Ama bu skor ikinci maç için yeterli olmayabilir