Sayfa 145 / 483 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Bir soru arkadaslar? Fener ligden cekilirse oyunculari ne olacak?
    Serbest kalır herhalde.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Bir soru arkadaslar? Fener ligden cekilirse oyunculari ne olacak?
    Menajerleri vasıtasınla herkes kendisine kulüp bulacak Ankaraspor'a olduğu gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=beyaz

izlemenizi tavsiye ederim ahmet çakar tartışıyor canlı yayın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Serbest kalır herhalde.
    genç oyuncular hariç tek tek satılırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başta Galatasaray olmak üzere bu Aydınlar'ı destekleyen bütün kulüplere çok kızıyorum, nereden çıkarıp getirdiler bu adamı. Çok zor bir dönemdi, tecrübesizdi bir yere kadar. Ülke futbolu en karmaşık gününde, adam hikaye anlatıyor. Dedikleri hiç mantıklı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Lugano Juventus'ta haberlerini görür gibiyim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Satılsınlar. Yeniden yapılanırız. Bu yapılanlar karşısında ezilmekten daha iyidir. Taraftar yönetimin arkasında. Çeksinler takımı ligden. Çekilecek cefa varsa çekeriz. Derlerse mali olarak sıkıntıdayız. Onu da karşılamaya gücümüz yeter Allaha şükür.
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar bugünü, bu operasyonu dikkatlice izleyin. Türk spor tarihinin gördüğü, görebileceği en büyük skandallardan birisi yaşanmakta.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MAA istifa etsin , sampiyonlar liginide istemiyorum. Bukadar insani bosuna oyaladi.

oyuncu menajerler toplantıya çağrılmış ligden çekilme gerçekleşebilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yapma kardeşim sen galatasaraylısın MAA'ın sözlerine mi inanır oldun Resmi olarak kararı TFF vermişse tazminatı da TFF ödemek zorunda kalacak demektir.Söze değil resmi evrağa bakar böyle işler.
    Yani. MAA yine bir kıvırtma yolunu bulur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

UEFA belge gormedi mi? gormeden nasil kanaate vardi? gorduyse gizlilik noldu? @banu yelkovan

sadece bunu soruyorum..

Çekilme ihtimalinin sonuna kadar arkasındayım. Yaptıkları zulüm yeter artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Koskoca Tff başkanı hiç bir hukuki dayanak olmadan nasıl Uefa'ya güveniyor.Olurda Fenerbahçe suçsuz çıkar tazminat durumu ortaya çıkarsa bu tazminatı paşa paşa TFF öder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Koskoca Tff başkanı hiç bir hukuki dayanak olmadan nasıl Uefa'ya güveniyor.Olurda Fenerbahçe suçsuz çıkar tazminat durumu ortaya çıkarsa bu tazminatı paşa paşa TFF öder.
    İşte o tazminat türk futbolunu bitirir.Juventus'un istediği tazminattan haberi yok zannediyorum federasyon yöneticilerinin.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

uefa falan ödemez o parayı aydınlar şimdi böyle diyor. az önce tv'de bir kanalda tff karşılayacak olası zararları deniliyor.

Bu kadar rezil bir yönetim olamaz. Basketbolu mu yönetirler voleybolu mu bilmem ama Türk futbolunun içine ettikleri kesin.

Ben sahsen cekilmelerini istemiyorum, adam gibi MAA bank asyaya gönderecekse biran önce göndersin ve orda adam gibi oynayip tekrar yukselip tekrardan sampiyonluga oynayan Fenerbahce görelim yada bu ligde kalsin devam etsin böyle, ama tabiki isler karisik simdi. Fenersiz bir lig olurmu ya.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DiyeLim Fenerbahçe akLandı. UEFA da tazminatı ödedi. Herşey bitecekmi ? bu kadar mı oLacak, bumudur durum yani ? BeLki Fenerbahçe şu andan itibaren takımda ki en önemLi oyuncuLarını kaybedecek. UEFA ya da TFF bu oyuncuLarı sonra geri transfer edecekmi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Tazminatını yemişim yahu bizim onurumuzu yerle bir ettiler neyin tazminatı alıcan ondan ya.?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yönetimden Mesaj

Toplantiya bir renkdasimiz girdi ( tribunden soner abi) yonetime taraftarin istekleri iletildi. Yonetimden;
    Ligden cekilme bizi 10 yil geriye goturur‚ amator kumeden baslatirlar ‚ simdi olagan ustu kongreye gidiyoruz‚ yarinda Aziz baskanla gorusecegiz aciklamasi geldi ...

Alıntı:Antu
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'yi göndermeme kararını veren TFF. UEFA biz karşılarız dedi deniyor ama UEFA'dan gelen resmi bir taahhüt var mı acaba TFF'nin elinde? Yoksa eğer paşa paşa TFF ödeyecek o tazminatı tazminat gerektiren bir durum olursa.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abi sinir oldum ya. Habertürkte adama her soruya bilmiyorum diye cevap veriyor. Önünü göremeyen bir adam koyarlarsa başa böyle olur. Adamın hiç ileri görüşlülüğü yok.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    DiyeLim Fenerbahçe akLandı. UEFA da tazminatı ödedi. Herşey bitecekmi ? bu kadar mı oLacak, bumudur durum yani ? BeLki Fenerbahçe şu andan itibaren takımda ki en önemLi oyuncuLarını kaybedecek. UEFA ya da TFF bu oyuncuLarı sonra geri transfer edecekmi ?
    Maalesef eski güce ulaşmak öyle kolay olmayacak.En büyük örnek Juventus'tur.İtalya futbolunun gerilemesine rağmen yine de yetişemiyor yıllardır en tepeye hala Juventus.Ve tazminatı UEFA'da asla ödemez.Kararı TFF aldı.Sorumluluk federasyonda yani.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    abi o oyuncuların bonservisini falan maddi zarar kapsamında öder. ama aynı adamları bulamayacağımız kesin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yönetimden Mesaj

Toplantiya bir renkdasimiz girdi ( tribunden soner abi) yonetime taraftarin istekleri iletildi. Yonetimden;
    Ligden cekilme bizi 10 yil geriye goturur‚ amator kumeden baslatirlar ‚ simdi olagan ustu kongreye gidiyoruz‚ yarinda Aziz baskanla gorusecegiz aciklamasi geldi ...

Alıntı:Antu
    yönetim yanlış biliyor sanırım amatör kümeye değil bir alt lige gönderirler.Ayrıca gerekirse amatöre düşelim sorun değil bu gerçek taraftar için 10 yıl bekleriz gerekirse,Gerekirse gider amatör maçlarında o stadı full doldururuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maddiyatı geçtim manevi değerlerimizi kim ödeyecek olası bir aklanma durumunda ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şimdi bu gece kesin karar alınacakmış. Yönetim taraftara güveniyor deniyor. Sponsorluklar dahil herşey gözden geçiriliyormuş. Yani tepki olarak her anlaşma iptal edilecek gibi geliyor bana. Ama ligden çekilme olur mu bilmiyorum. Şu anda genel kurul sözkonusu gibi.

Ayrıca Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberleri geliyor. Birde futbolcu menejerleri çağrılmış. Oyuncu satışı olacak ŞL'de olmayacağımız için herhalde...
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nihat Özdemir Habertürkte. Toplantı sonucu bir karar alınmamış sanırım. Bir açıklama yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şimdi bu gece kesin karar alınacakmış. Yönetim taraftara güveniyor deniyor. Sponsorluklar dahil herşey gözden geçiriliyormuş. Yani tepki olarak her anlaşma iptal edilecek gibi geliyor bana. Ama ligden çekilme olur mu bilmiyorum. Şu anda genel kurul sözkonusu gibi.

Ayrıca Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberleri geliyor. Birde futbolcu menejerleri çağrılmış. Oyuncu satışı olacak ŞL'de olmayacağımız için herhalde...
    yapma aykut hocam.

Mesaj Yetkileri