Bu taktik gol yemiyor ben bunu biliyorum![]()
Başarılar kanka tekrardan.
Bu taktik gol yemiyor ben bunu biliyorum![]()
Başarılar kanka tekrardan.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Laliga'da 1-5.hafta
Genel değerlendirme.
5 maç sonunda çok kötü bir görüntü sergiledik.İstediğimiz skorları alamdık.Halbuki kötü oyunda oynamamıştık.Takım taktiğe zamanla alışacak ve daha iyi skorlar alacağımıza inanıyorum.
Almeira maçı en şansız olduğumuz maç.Çok iyi oynadık ama son dakikada maglup olduk.
Real ve Mallorca maçları hariç istatistiksel olarak senin üstünlüğünle bitmiş ama 1inde fazladan puan vermişsin![]()
Taktik oturunca takım coşar.
Başarılar transferler yararlı olur umarım.![]()
La Liga 6-12. hafta maçları.
Genel Değerlendirme.
Bugün oynadığım maçlarıda ekledim böylece.Taktik oturmaya başladı ve Sahamızdaki Espanyol zaferi ile vites yükseltip seri yakaldık.Oynadığımız 7 maçtada güzel oyunumuzla sahada yerimizi aldık.Bazı maçlarda pozisyon bulma bakımından sıkıntı yaşadık.Bunun nedenide hucumda fazla etkili oyuncumuzun olmayışı ileride bu problemleri aşarız diye tahmin ediyorum.
La Liga 13.Hafta
Mükemmel bir maç oynadık resmen eze eze duman ettik adamalrı deplasmanda.Tam 10 tane ccc vardı maçta bizim adımıza biraz bitirici olsak tarihi fark olurdu.
Takım toparlanmış bu sene Avrupa gelir Moruk ..
Sonuçlar iyi Mustafa. İlerleyen haftalarda performansının daha da artacağını düşünüyorum.![]()
TariboWest
10 ccc li maçı görmemiştim ben :d
Emenikeyi al takıma 10 ccc yakala 4 gol at en az![]()
14.16. haftalar
Çok iyi olduğumuz söylenemez.Ama bir puanı almayı başardık.Bask derbisini kazanmayı istiyorduk.
Öyle bir maç oldu ki bu kadar şansızlık olmaz yani.Maçın başında,ortasında sonunda ataklar bulduk hep tehlikeliydiler.Boş kaleye karşı karşı karşıya kaçırdık.Ve beraberlik golünü atınca çok sevindik.Son dakika da kontra verip gol yedik moral 0 oldu.
Harika bir maç oldu.Tam 7 gol vardı maçta.Rakibin kırmızı görmeside işimizi kolaylaştırdı.Farklı bir skorla sahadan ayrıldık.
İspanya Kral kupası
Kral kupasında ilk olarak Girona ile eşleştik ve onları toplamda 2-0 ile geçtik.Bir üst turda Villareal ile eşleştik.Zorlu bir kura çekmiştik ama alnımızın akıyla bu turuda geçtik.
Çeyrek ve yarı final kuralarıçekildi.Umarım en az bir yarı final oynarız.
17.hafta
Kazanacağımız maçtan boşuna beraberlikle ayrıldık.Kendi sahamızda bir basiretsizlik var ama hadi hayırlısı.
Kupa maçınıda kaybettik bu skor elenmemize yeter herhalde.Yine kendi sahamız.
18.hafta
Deplasmandayız ve güzel oyun net skor.
Rövanşta kazanıyoruz ama gol yediğimiz için bize yetmiyor.Kupadan elendik.
19.hafta
Deplasmanda kontra atak ile oynadım.Bu meyvesini verdi.Julien beklediğimden iyi çıktı.
Puan Durumu
19 hafta sona erdi ligde çok iyi konumadyız.
Tebrikler kanka tepelere tırmanmışsın. İlk 4'de kalırsan çok iyi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlginç bir şekilde deplasmanlarda daha iyi sonuçlar alıyorsun.![]()
TariboWest
Barça'da nası ezmiş nası ezmiş ama![]()
Devre arasında eni bir isimle anlaştım.Toro savunmanın göbeğinde oynayacak 2.2 milyon € bonservis bedeli ödedik.
![]()
Sebastian Toro'nun potansiyeli sağlam. Çok iyi transfer.
TariboWest
Başka bir oyunumda iyi olduğunu bildiğim için aldım.
La Liga'da son 4 haftaya girildi.
Ligde birçok maça çıktık.Bazen çok şansız maçlar kayebttik bazen az pozisyon bulup kazandık.Takım inişli çıkışlı grafik sergiledi ama yinede ligde tepeşerdeyiz.Bunun en büyük nedeni ligde herkesin birbirini yenmesi.Real Madrid hariç herkes denk güçteydi sanki.
Ligde çok iyi konumdayız ama zorlu maçlarımız var bu sırayı kaybetmek istemiyorum en azından 4.lük almalıyız.Hakttik çünkü.
Kariyerini daha yeni gördüm ama çok iyi bir iş çıkarmışsın.
Barça gelibiyeti de harika!..
La Liga 35.Hafta
Deplasmanda iyi bir maç oynadık.Kazanabilirdik ama beraberlikte fena değil rakip Valencia.Rakip 10 kişi kalınca umulandım maç için ama olmadı.Birsürü kart çıktı Valenia'ya.
La Liga 36.Hafta
Sahamızda maça iyi başladık ve arkadından golüde bulduk ama 2.yi bir türlü atamadık.Rakip ilk atağında golü buldu durum eşitlendi ama Prietoya yapılan harekette hakem penaltı noktasını işaret etti ve rakip 10 kişi kaldı.Bu galibiyet çok güzel oldu.Son 2 maçta alacağımız bir 3 puan bizi ilk 4'te tutar.Bu arada Valencia'da deeplasmanda Espanyol'a kaybetti.
Şampiyonlar Ligi garanti diyelim o zaman.![]()
TariboWest